ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Rudess Member

2. Cup of Tea Liverpool, UK

גם אני.
    יש גבול.

3. Becks Member

גרין, הארט, ג'ימס, אפילו רובינסון, כולם שוערים אנגלים שטובים יותר מאלמוניה. מקווה מאוד שקאפלו לא בונה עליו...

4. Jack Wilshere Member

אפשר להתווכח על הקביעה שלך באשר לכל אחד מהשוערים שציינת. אומנם קשה לשכוח את תרומתו להפסד הטרגי בגמר ליגת האלופות ב-2006 לברצלונה, כמו גם את תרומתו להפסד ליונייטד ב-2005 (4-2), אבל מאז עברו הרבה מים בתמזה. בעונה שעברה והעונה (עד עכשיו לפחות) אלמוניה מצטייר כשוער שקול ויציב. רק שימשיך כך.

5. Rudess Member

גם אני חושב שבינתיים העונה אלמוניה ממש בסדר, פרט ליציאות הסהרוריות שלו מהשער. בכל מקרה, אני לא חושב שקאפלו בונה עליו. לדעתי כל הכתבות כבר התחילו כשאני גרתי שם ואלמוניה התראיין כבר אז בעיתונים ואמר שהחלום שלו הוא לקבל אזרחות אנגלית ולשחק בנבחרת אנגליה.

6. Andrea21 Member

זה בגלל שהוא יודע שאין שום סיכוי שהוא יצליח להשתחל לשער של ספרד,אפילו לא לסגל,ובצדק.

וסתם שאלה,
    לא מפריע לכם ששוער שאין לו מקום בסגל המורחב של ספרד,מצטייר כתקווה של נבחרת אנגליה?

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הוא לא מצטייר כשום תקווה, קאפלו כנראה לא בונה עליו, השחקנים מתנגדים-הסיכוי שהוא יהיה בנבחרת כרגע נראה נמוך. הוא מאוד רוצה את זה, אבל עם רצון לא הולכים למכולת.

8. SeRgInHo Member

תקווה? אלמוניה הפך בין לילה מליצן דוגמת רובינסון לקסיאס או בופון ולא הודיעו לי?
    ג'יימס, גרין, הארט, ואפילו רובינסון בימיו הטובים לא פחות ואף יותר טובים ממנו.

9. k_700 Member

לפי דעתי אפילו בן פוסטר כשהוא לא פצוע שוער טוב ממנו.

10. אבו Member

רובינסון יותר טוב מאלמוניה...יותר נמוך מזה, אי אפשר להוריד את הדיון הזה.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_4299384,00.html
    גועל נפש. מאז שעזב פרצופו האמיתי של חלב נחשף עם כל הראיונות המלוכלכים שלו.
    עכשיו באמת אין לי כל ספק, שהשמועות על הגלידה במילאנו נכונות לחלוטין.
    טוב מאוד שהוא עזב, לא צריך חלאות כאלה בארסנל.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הוא כתב רובינסון בימיו היפים. וכמה שתצחק עליו (גם אני עושה את זה, זה כיף)-עד לפני שלוש שנים הוא היה שוער יציב, מוכשר ומבטיח. מאז הוא בנפילה יותר חדה מוול-סטריט, אבל בקבוצה חדשה ובאווירה חדשה אולי הוא יחזור למוטב, לך תדע.

12. אבו Member

מספר המחזורים המועט שהיה עד עכשיו, גם הם הספיקו לי כדי לגבש דעה על זה שגם בבלקבורן, רובינסון לא יחזור למוטב. לא, הוא לא יהיה עד כדי כך גרוע כמו בעונה שעברה, אבל הוא עדיין יהיה שוער שיעשה טעויות רבות ויעלה לקבוצה שלו בלא מעט נקודות.

גם הארט לא יותר טוב מאלמוניה, אלא פחות טוב. לפחות כרגע, עד שיוכח אחרת. הוא עושה הרבה יותר טעויות מאלמוניה(וזה מוכח לגמרי. אני בניגוד לאחרים, לא מקשקש פה על כמה כישרון יש לזה ולזה..אלא מסתכל על התכל'ס), כמו גם ג'יימס. השוער האנגלי היחיד שטוב מאלמוניה זה רוברט גרין, השוער האנגלי הבולט כיום ללא ספק.

13. Jack Wilshere Member

נכון... וגם גרין פחות יציב מאלמוניה עד כה. נגד בולטון, למשל, הוא היה איום ונורא.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא מבין מאיפה נובע הזלזול בג'יימס. נכון, לפני עשר שנים הוא היה מטומטם ועשה שטויות-רבות מהן היו נגד יונייטד כך שאני זוכר אותן מאוד לטובה-אבל הוא השתפר, צבר ניסיון, כיום בפומפי הוא מאוד יציב והוא עומד בשער הנבחרת בזכות. זה סתם הערה, בלי קשר לאלמוניה.

15. Claret&Blue Member

לכולם יש כמה משחקים בשנה שהם לא בשיאם. חוץ מבולטון גרין היה מצוין העונה, הגיע הזמן שקאפלו ייתן לו הזדמנות.