ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Rudess Member

לאוהדי ארסנל, הזדמנות ממש אחרונה להשיג כרטיס לדרבי מול טוטנהאם במחיר הזול ביותר שיש. כמו כן, כרטיסים לכל המשחקים עד דצמבר: מנצ'סטר יונייטד, פורטו (חוץ), דינמו קייב (בית), סטוק, ווסטהאם, אברטון, פנרבחצ'ה (בית וחוץ).
    כל הקודם זוכה! צרו קשר בתיבה האישית.

2. Tony Adams Member

ראיתי עכשיו את התקציר, ואני חייב להגיד שפשוט שיחקנו כדורגל נפלא. היה פשוט כיף לראות את התקציר, ואפילו להגניב חיוך בהחמצות.

למען האמת, היה לנו המון מזל בהתחלה. המשקוף, ההצלה של אלמוניה, ואז ההחמצה הגדולה מהקרן שקלישי הציל מהקו. פורטו החמיצה, ובגדול, ואין ספק שאם היא היתה כובשת המשחק היה נראה שונה לחלוטין.
    אבל מהגול של RVP פורטו פשוט לא היתה. וזה היה פשוט גול יפהפה. מעבר של 5 שניות מטורה עד לסיומת של ואן פרסי. השיתוף פעולה בינו לבין אדביור נראה לא רע בכלל.
    אחרי זה הגיע הגול השני שדי שבר את פורטו, והיא פשוט שיחקה נוראי. ההגנה שלה לא הגיע למחצית השניה, והגול ה-3 היה כולו שלה. מה שכן, הנגיעה הראשונה של ואן פרסי בשער ה-3 היתה פשוט נפלאה. אולי סוף סוף הוא יתחיל לכבוש יותר בתדירות.
    אח"כ המון החמצות. וולקוט ונאסרי היו חייבים לכבוש, וגם אדביור (אחרי מסירה נפלאה של בנטדר. השיתוף פעולה ביניהם השתפר פלאים), אבל בסופו של דבר 4:0 זה מספק.

זה לא מחפר, ולו במעט, על ההפסד בשבת, אבל זה נותן קמצוץ של אופטימיות.

שנה טובה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/08
  3. Van Persie Member

להמן... :aaarofl:

4. Tony Adams Member

וואו, מה נסגר איתי?!
    טעות, טועים, טעינו.

תוקן.

5. Gunner_ForeveR Member

משחק מעולה של התותחנים שלנו, והם החזירו לאוהדים כמו שצריך אחרי ההשפלה מול האל בשבת. כולכם פה כבר הוצאתם לי את המילים מהפה, ואין לי מה להוסיף. הפנים לסנדרלנד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/10/08
  6. George Best Member

נדמה לי שלקחתם קצת יותר מדי קשה את ההפסד להאל.
    אין ספק שזו מכה, בעיקר מוראלית וזה כבר הפסד שני העונה לקבוצה שפשוט אסור להפסיד(אשתקד הפסדתם רק שלוש פעמים כמדומני),
    אבל אחרי הכל - זה משחק של פעם בכמה שנים טובות,
    הרי שיחקתם יותר טוב, לא כמו שרציתם אבל מבין 30 מפגשים ביניכים באימרויות הם ינצחו פעם אחת.
    אז הנה הפעם הזו קרתה.
    רק ניצחון באצטדיון האור יחזיר את הביטחון, עם כל הכבוד לפורטו.

7. Gunner_ForeveR Member

נכון שזה משחק של פעם בכמה שנים, אבל הפסדנו פה (וגם נגד פולהאם) נק' יקרות שפשוט היינו חייבים לקחת אותן, ואנחנו עלולים עוד לבכות על הפסד הנק' האלה בהמשך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/10/08
  8. Van Persie Member

George Best, אתה טועה, כי כבר הניצחון מול פורטו, החזיר לשחקנים את הבטחון. אני בטוח שגם בסדנרלנד ננצח, וגם נחזור לעצמנו.

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/08
  9. George Best Member

אחרי הכל - זו מסגרת אחרת,
    אין לי ספק שניצחון במגרש סופר ביתי כמו סטדיום אוף לייט מול קבוצה שבאמת השתדרגה העונה בשתי רמות יהיה קריטי יותר מאשר משחק ביתי בשלב הבתים.

10. Tony Adams Member

אריאל, סנדרלנד בהחלט השתפרה, אבל לא כל כך הרשימה אותי עד כה השנה. אני חושב שאנחנו חייבים לנצח שם, ולהתחיל רצף חיובי כלשהו. חייבים להראות יכולת טובה, ולאורך זמן.
    אני, בניגוד אליך, חושב שהניצחון על פורטו על חשוב מאין כמוהו. היה חשוב לצאת עם הראש למעלה מהמשחק הזה.

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ורג'י צודק לגבי ההיסטריה המיותרת, יש לנו אוהדי ארסנל נטייה להרס עצמי וזה חבל. אני בטוח שאוהדי קבוצה אחרת מהטופ 4, לא היו משתגעים עד כדי כך בעקבות תוצאה כזו.

מה שכן, הניצחון על פורטו פשוט אדיר ומהווה הצהרת כוונות נוספת, מדובר בקבוצת צ'מפיונז ליג טובה מאד (יש לציין אלופת אירופה לא מזמן), בטח יותר טובה מכל שאר הקבוצות ששיחקנו מולן העונה. יש לנו קבוצה גדולה ואני לא מבין איך אנשים אומרים שנחלשנו מהשנה שעברה.

12. AW forever Member

במצב של פורטו שהוביל לבעיטה למשקוף ניתן היה לראות כמה דנילסון הוא רך ולא מתאים לתפקיד הקשר האחורי. כל קשר אחורי אחר היה יוצא מהמצב הזה או עם הכדור או עם הרגל של השחקן- אבל לא היה נותן שיעברו אותו ככה בדרך לשער. במזל זה נגמר רק בבעיטה למשקוף ולא בשער ויכולנו להעביר את המומנטום אלינו. אבל החדירות של מרכז השדה זה משהו שנשלם עליו בעתיד ביוקר.

13. zivmay Member

תגידו, מה נסגר עם התקציר? ( הנרחב שהבאתם)
    רק לי הוא עוצר אחרי 9 שניות?

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא zivmay, זה dismay.

15. alonje Member

אני לא מסכים איתך.
    לפעמים מרכז קישור חזק לא מצריך שחקנים פיזיים, כמו הקישור של נבחרת ספרד ביורו, בה לא היה ולו קשר אחורי קלאסי אחד - צ'אבי, סנה, אלונסו, ססק ואינייסטה לפעמים.
    דנילסון משחק די טוב במשחקים האחרונים ואני לא רואה שום סיבה להשאיר אותו בהרכב גם כשדיאבי יחזור.