ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. Rudess Member

וגם כי מאחר מחר זה ערב חג, ורוב הסיכויים שהם יעבדו שם במשרדים רק עד הצהריים. נא להתקשר בבוקר, כמו שיאיר אמר.

2. AW forever Member

אני בפנים, נתקשר עם 3 זהויות שונות.

3. Rudess Member

פנו אליי כמה אנשים שהתקשרו , ועושה הרושם שבערוץ הספורט מעדיפים לשדר ריאל מדריד ומנצ'סטר כי לטענתם "יש להם יותר אוהדים בארץ". אישית, פניתי גם לאבי מלר היקר, אני יודע שהוא לא מחליט על השידורים, אבל אולי הוא יוכל להעביר למנהלי הערוץ את אכזבתנו מחוסר שידור משחקי ארסנל.

4. Igi Member

לאורך השנים ריאל מבחינתם הרבה יותר אטרקטיבית מארסנל ומשודרת כמעט בכל מחזור אלופות, אז האמת שהייתה צפויה לגמרי התשובה הזו שלהם, גם אם לא בטוח שהיא נכונה.

5. Rudess Member

אגב זו לא בעיה רק בערוץ הספורט אלא גם בצ'רלטון.
    משחקי ארסנל לא שודרו בשבועיים האחרונים כי היה יותר חשוב לשדר משחק נוסף מליגת העל הישראלית. מעניין שבשבת הקרובה דווקא כן משדרים את המשחק של 19:30 ,כי זה מנצ'סטר יונייטד.

6. Van Persie Member

WELCOME TO ISRAEL.

אבל עם כל הכבוד, לא יכול להיות שפנרבחצ'ה-קייב ישודר במקום ארסנל-פורטו. בושה.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

תרים טלפון לונגר, תגיד לו שיחתים איזה בוזגלו, אני מבטיח לך(ואם אתה רוצה-גם בכתב) שלא תפסיד שידור אחד של ארסנל.
    ולמרות שאוהדי ליברפול נהנים מזה(אני אישית לא כי אין לי צ'רלטון), חבל שזו ההתנהלות בארץ.

8. itzikhai Member

כלכך נכון.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

9. spurs229 Member

מה טלפון?
    תעשה לו ריפליי למייל.

10. ARSI Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

וגם על זה שכתבת לפני מחזור אחד "אנלקה החושך" :aaarofl:

לגבי עניין השידור, אז באמת חבל. אבל אם נסתכל רגע על רמת השדרים והפרשנים בארץ, אז זה בכלל לא מתפיע שגם המשחקים שנבחרים הם שערוריתיים.
    שגיא כהן...
    זאביק זלצר......
    יורם ארבל....
    איציק זהר....
    נו,באמת.

11. AW forever Member

לא התייחסנו פה לאחת מההתבטאויות החריפות ביותר של וונגר לגביי הקבוצה שזכורות לי: הוא אמר שהמשחק מול האל גרם לו להיות "physically sick", וששחקנים יורדו לספסל כתוצאה מהיכולת שלהם במשחק (התבטאות שבמסיבת עיתונאים לקראת המשחק מול פורטו הוא ריכך מאוד- "Players will not be dropped to punish them. Sometimes you make changes because you consider the other team and the balance in your own side," he said.

"Sometimes one player is not at his best. If a player is not playing tonight it's not down to punishment, it's just because of the rotation in the side.

"You cannot play every single game with the same 11 players."

מי אתם חושבים שוונגר מתכנן להושיב על הספסל כתוצאה מהיכולת שלו? האם זה יהיה אבואה שאחרי כל ההזדמנויות שוונגר נתן לו איבד את הקרדיט? אני חושב שגם ואן פרסי עולה לוונגר קצת על העצבים.
    מה שעצוב לי הוא שנראה שהעמדות הכי חלשות שלנו הן עמדות שאין בהן כרגע אלטרנטיבה מוכחת וראויה: הבלם היחיד שהגיע זה סילבסטרה וקשר אחורי לא הגיע בכלל. ככה שהעמדות שבאמת צריכות ניעור ישארו ללא שינוי לדעתי.

12. AW forever Member

ונגר גם דיבר על לחיות ולאמן באנגליה, ולמה לדעתו הכדורגל האנגלי הוא מס' 1 בעולם:

"I believe it is the best because the technical level is high, the commitment is high, the support is high, and the atmosphere in the games is high. The audiences on television are high and the people are intelligent," Wenger told BBC Radio Five Live.

"I enjoy it more than ever - I don't know why because I am a crazy type. I love the game, I love football and every day outside on the pitch and I enjoy not only working with people who enjoy doing what they do but they do it with class. And that is a privilege.

על כך שהוא מרגיש יותר אנגלי:

"I realised that I am much more English now than I thought I was - especially by looking at the countries in which I have worked and how I responded. I realise that being here for 12 years really had an impact on spirit.

"And looking to the happy moments I have had in this country you get attached to the place where you got your emotions especially because the love for the game here is so high.

13. אבו Member

משחק חשוב מאוד היום.
    קודם כל, צריך לנצח בכל מקרה את המשחק בית הזה אחרי התיקו בקייב. וכמובן, להתאושש ולהשכיח כמה שיותר מהר את האל. ניצחון היום חובה.
    נאסרי חוזר סוף סוף, כך שאבואה\וולקוט, אחד מהם יהיה על הספסל. תיאו' עשה התקדמות נהדרת בחודשים האחרונים, אבל עדיין יש לו בעיה קשה לבוא לידי ביטוי במשחק צפוף.
    אני גם כן חושב שיש סיכוי שבנדטנר\ולה יפתחו בחוד, ואולי גם סילבסטרה בהגנה.

14. Jack Wilshere Member

עוד לא התאוששתי לגמרי מההפסד להאל סיטי. אני לא חושב שצריך לבצע שינויים בחוליית ההגנה. נאסרי צריך לפתוח בהרכב על חשבונו של אבואה, כך שוולקוט ישאר בהרכב. מבחינתי, נגד האל סיטי וולקוט היה החוליה החלשה (יחד עם ואן פרסי), אף על פי שהוא בנה את המהלך שהוביל לשער. הוא קיבל הרבה החלטות לא נכונות, בעיקר במחצית הראשונה, וכתוצאה מכך - בזבז את ההזדמנויות שנפלו לרגליו. אני מצפה ממנו להתמיד ביכולתו. אם הוא נותן משחק אחד טוב, ולאחר מכן סדרת משחקים לא טובה, אז לא עשינו כאן כלום בעצם. אני הייתי רוצה לראות ולה בהרכב לצד אדא, בעיקר, כדי לתת מנוחה לואן פרסי (במידה וונגר מתכוון להרכיב אותו בשבת נגד סנדרלנד). עם זאת, דומה כי בנדטנר לפני ולה ברוטציה, כך שאני מעריך שבנדטנר יפתח בהרכב. כל תוצאה מלבד ניצחון הערב הינה בבחינת כשלון. שיהיה בהצלחה לתותחנים. :aaarse:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/9/08
  15. Cup of Tea Liverpool, UK