ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. zivmay Member

למישהו יש לינק למשחק?
    קצת באיחור אני יודע...

2. George Best Member

3. Tony Adams Member

מחצית לא טובה. האל עושים הגנה טובה, ואפילו מראים קצת יכולת ביציאה להתקפות מתפרצות.
    כמו שפחדתי, 0:0 במחצית, ואם לא נכבוש עד הדקה ה-60 יהיה לנו מאוד קשה לכבוש מול קבוצה שתכנס לבונקר עמוק.

4. zivmay Member

וואה וואה..
    השידור נתקע לי הרבה פעמים.. שומעים רק קול..
    כמה מהירות אינטרנט צריכים בשביל הדבר הזה, מגה וחצי לא מספיק?!
    נטוויזין החארות עם הפסק שלהם..

5. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכנסתי לשידור ברזילאי,לא לפוקס הזה,חלק חלק חלק.
    חבל שככה,גועל נפש בינתיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

6. Tony Adams Member

אתה באמת רוצה לדעת מה הולך?
    2-1 האל...

7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

קולו טורה חייב לעוף ! זהו!
    דחוף בלם בינואר,דחוף!
    השער שקיבלנו בגללו,השחקן שלו בקרן טורה שמר,קורה אבל מה?
    השחקן עשה לטורה הטעיה,ברח,טורה עמד במקום ולא רץ אחריו,וגאלאס פתאום מוצא עצמו שומר על שני שחקנים.
    דקה 92,קרן לנו,טורה מקבל כדור חופשי מוקפץ,עוצר,5 מטר מהשער,בועט ברגל שמאל עם הפאלש,2 מטר מהקורה. כל כך מעצבן!

אלמוניה בסדר בסך הכל,שני שערים שלא באשמתו,בעיטה אדירה ונגיחה לאמא של החיבורים.
    קלישי וסאנייה,לא חלב ולא בשר,יותר חלב,לא עשו טעויות אבל לא היו אפקטיביים במשחק ההתקפי.
    גאלאס-הבחור רוצה,אכפת לו מהקבוצה,בדקות האחרונות שיחק יותר התקפי מאדביור.
    דנילסון-פירקו אותו,לא חד,שום הברקה,לא במשחק.
    פאברגס-טוב כמו כל משחק אבל,הוא צריך להבין שהוא פליימיקר,וזהו.
    לא יכול להיות שהוא מקבל את הכדור ברחבה שלנו,מנסה לבנות את המשחק מהאמצע,והיחיד שיוזם בהתקפה,צריך להתחיל להבין שהוא לא אלוהים,ואם נסתמך רק על ססק ססק וססק,לא נגיע רחוק.
    וולקוט-בסדר,בישול טוב,עשה ריצות טובות,יצא החוצה וארסנל נראית לא טוב.
    אבוה-הוא שיחק בכלל?
    ואן פרסי-מחפש לבד,שוב לא חד,נראה מתוסכל.
    אדביור-גם יורד יותר מדי אחורה ובונה את המשחק,צריך לשבת ליריב על הגב ברחבה שלו ולעשות את העבודה שלו,מחצית שלמה ולא ראיתי בעיטה אחת שלו לשער.
    בנדטנר-ברח יותר מדי לקו,לא עשה כלום.

משחק קבוצתי-הנוראי שראיתי בזמן האחרון,תוקפים תוקפים תוקפים,אחרי השער מסתגרים אחורה ומעיפים כדור בתקווה שאדביור יכבוש מסביב לארבעה שחקני הגנה.
    איפה משחק המסירות המושלם שאנו רגילים אליו?

אלמוג,מאוכזב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/9/08
  8. Tony Adams Member

גאלאס שמר כל קוסיין ולא טורה.
    בכל מקרה, המון חוסר מזל. פשוט מעצבן לראות.

9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני חשבתי כך בהתחלה,אחר כך בערוץ שראיתי הברזילאי היה שידור חוזר,גאלאס שמר על שחקן,טורה על קוסיין,קוסיין ברח לו עוד לפני שהקרן הורמה,השחקן של גאלאס רץ מאחורי קוסיין,ככה שנראה שגאלאס מנסה לרדוף אחרי קוסיין וקוסיין ברח לו,אבל בעצם גאלאס שמר על השחקן שלו והשחקן של טורה היה חופשי.

10. THE STRETFORD END Member

אחת ההפתעות הכי גדולות בתולדות הפריימיר ליג,
    ביום אחר זה נגמר עם 4 חתיכות ברשת של האל
    אבל,הפסד שני ואנחנו רק במחזור ה 6,
    לא משאיר יותר מדי מקום לטעויות בהמשך וזה מסבך את העניינים עבור ארסנל הצעירה.

11. Tony Adams Member

לא בטוח שביום אחר זה נגמר עם 4. למרות הניצחון 4:0 על בלקבורן, יש לארסנל בעיה עם לגמור משחקים.

12. Rudess Member

13. Arsenali Member

ההגנה שלנו חלשה מאוד ואנחנו מאוד פגיעים , כל קרן או כדור גובה גורם לי כמעט להתקף לב ברחבה שלנו .
    דווקא אני לא חושב שהגיע לנו להפסיד , אבל האל פשוט לא פראיירים , אני מוכן להתערב עם כל מי שירצה שהאל לא יהיו בשר תותחים בליגה והם יעשו צרות להמון קבוצות.
    אסור שדבר כזה יקרה יותר , אסור ששחקן כמו אבואה ישחק בקישור או בכלל בהרכב , ואסור לשחק עם צמד הבלמים הטיפשים שיש לנו.
    חבל שונגר לא הביא בקיץ בלם או 2 כי ההגנה שלנו פשוט פגיעה וחלשה , ובעצם היא הנקודת תורפה שלנו.
    חבל גם שניצול המצבים שלנו לא משהו , כי הגענו להרבה מצבים , אבל היום זה היה אחד מהימים ששום דבר לא נכנס , ואני מאמין שעוד נבקיע הרבה שערים.

14. Cup of Tea Liverpool, UK

אני הייתי בטוח עוד לפני המשחק שהאל יוציאו נקודה, לא חשבתי
    שהם ינצחו. הם בהחלט קבוצה טובה ואסור לאף אחד לזלזל בהם.
    עובדה שהם ניצחו באחד המגרשים הקשים בליגה.

15. alonje Member

משחק מזעזע, משעמם, בו ניצול המצבים היה פשוט מתסכל! ציונים כללים:

אלמוניה - 6. היה לא רע, שני השערים שספג לא היו באשמתו, לא הייתה לו יותר מידי עבודה
    קלישי - 6. לא עשה יותר מידי, לא עשה טעויות מיותרות אבל גם לא הבריק ולא תרם מבחינה התקפית כמו בדר"כ.
    גאלאס -6. משחק סביר שלו, שוב, לא הייתה להגנה יותר מידי עבודה היום. לפי מה שאני ראיתי, רואים את טורה שומר על קוסיין, ופתאום טורה איבד אותו וגאלאס ניסה לחפות עליו. חבל חבל חבל! אפילו הוא לא הצליח להציל אותנו הפעם בדקות הסיום.
    טורה - 4.5. משחק חלש מאוד!!! הגול היה באשמתו, הוא לא שמר על אף אחד בקרן בה קוסיין נגח פנימה, החטיא ברשלנות לקראת סיום המשחק.
    סאנייה -7. סאנייה היה נקודת האור בארסנל לדעתי. עשה עבודה הגנתית והתקפית טובה, רוב ההתקפות הגיעו מאגף ימין יחד עם וולקוט.
    דנילסון - 6.5. משחק לא מזהיר של הברזילאי אבל לא חלש במיוחד. הצחיק אותי לראות שהוא מנסה לחקות את התנועות של ססק כשהוא רוצה לקבל כדור( מושיט ידיים כלפי מטה ומתסכל במהירות לכל הכיוונים).
    ססק -7. דוחף קדימה כל הזמן ולוקח מנהיגות, הכעיס אותי שהוא ניסה לשלוח כדורים ארוכים לאדא לקראת הסיום במקום להניע כדור.
    וולקוט -5.5 כמה רשלנות!!! החטיא בלי הפסקה, גם בשער שכבשנו הוא היה צריך להעביר כדור הרבה קודם. קבלת החלטות גרועה כמו שהיינו רגילים אליו לפני המשחקים בנבחרת.
    אבואה - 4. השחקן החלש בשורות ארסנל. לא תרם דבר מבחינה התקפית והגנתית, היה צריך להיות מוחלף בקרלוס ולה הרבה קודם.
    אדא - 5.5. אני מצפה ליותר מהחלוץ הבכיר שלנו. עצר כמה כדורים טובים אבל לא עשה מעבר.
    רובין - 6. היה לא רע היום עם כמה פעולות טכניות יוצאות מהכלל, חבל שהוא מנסה לבעוט מכל זווית אפשרית.