ולה עם השני שלו, פיניש מצויין על פי השידור. "אדוארדו הצעיר", על פי ונגר. לא יכול לחכות לשידור החוזר. וקדימה ג'ק, בבקשה.
:aaa021: הכוכב הבא של הכדורגל האנגלי, ללא ספק לדעתי. הוא הולך להיות ענק. ושונגר יכניס כבר את סימפסון וייתן לבנדטנר לנוח.
תענוג, תענוג היה לראות את הילדים האלה בפעולה. נכון, היריבה היא לא מבחן אמיתי, אבל עדיין אוהדי מנצ'סטר יונייטד יוכלו להעיד שבמפגשים כאלה שעולים עם קבוצת חסרת ניסיון ולא מחוברת, זה יכול להתפוצץ ואפילו במשחק בית. כך שלראות את השחקנים האלה משחקים עם כ"כ הרבה ביטחון- זה עושה טוב על הלב. חלק מהשחקנים עדיין לא רלוונטיים בשבילנו העונה(ראנדאל, הוייט, סימפסון..), אבל בשביל אלה שכן, זאת דחיפה מעולה. בעיקר בשביל ולה וראמזי, שהיו שני המצטיינים במשחק הערב. מאוד מקווה שונגר ישתף אותם יותר בהמשך. המשחק עצמו- השילובים בחלק ההתקפי: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx בנדטנר, ולה, ווילשיר, מרידה וראמזי במיטבם, פשוט מדהים לראות אותם כאילו הם משחקים שנתיים ביחד עם תיאום כ"כ טוב. את התיאום בין בנדטנר לולה, היה אפשר לראות עוד בפרי-סיזן שמדובר בשני חלוצים שמשלימים אחד את השני בצורה מצויינת. הגנה: פאביאנסקי, חסר עבודה. לדג'ורו גם כן לא הייתה הרבה עבודה, אבל עדיין בעבודה שכן הייתה לו, הוא היה פשוט מצויין. משחק נהדר שלו עם כמה תיקולים חכמים. מבחינת ונגר, הוא הבלם השלישי בקבוצה וחשוב שיהיה בכושר טוב. קיירון גיבס, גם כן שחקן מצויין וצומח למגן שמאלי טוב. אם נותנים לי בחירה בין טראורה של העונה שעברה לגיבס, אז אני לוקח את גיבס. הוא אולי פחות מוכשר מטראורה, אבל משחק עם הרבה יותר אחריות וביטחון ממנו, ועושה גם הגנה טובה יותר. בעונה הבאה אחרי שטראורה יחזור מהשאלה, יהיה אפשר לבחון את העיניינים איתו מחדש. גאבין הוייט, הופעה סבירה, ספק גדול אם הוא ברמה של ארסנל. מה שכן, הוא הרבה יותר פיזי ואגרסיבי מאחיו הבוגר וזה נותן לו יותר סיכוי להערכתי. קישור: ראנדאל, משחק סה"כ מצויין של העגלון הזה. אני באמת לא מחזיק ממנו ולא חושב שהוא ראוי להיות שחקן ארסנל, מה שתמוה שזה ברור כבר שנתיים אבל ונגר ממשיך להתעקש להחזיק אותו בסגל. יש לו משחק הגנה סביר, אבל בסה"כ הוא שחקן בינוני לחלוטין. אם ונגר יצליח איכשהוא להפוך אותו לשחקן טוב, זה יהיה הישג גדול אפילו לונגר, שכבר הפך שחקן או שניים מבינוניים לטובים. ראמזי, מהשנייה הראשונה מול בארנט היה אפשר לראות שמדובר בטאלנט אדיר. שחקן שכבר בגיל הזה לוקח כ"כ הרבה אחריות ומנהיגות, נמצא בכל מקום, משקיע כ"כ הרבה, תענוג לראות אותו משחק. הוא אפילו נכנס לכמה דקות מול בולטון ובלקבורן, כך שכבר בשלב מוקדם ונגר כבר סופר אותו. עוד שני בישולים היום, אחד עם העקב(אמנם עם קצת מזל..). מרידה, לא מהבולטים היום. רואים שיש לו כדורגל, ההתקדמות שלו נעשתה איטית יותר בגלל סיבות כאלו ואחרות(לא מקצועיות...), נראה מה הלאה. כרגע עדיין שחקן ריסרבס. ווילשיר, הוא יהיה כוכב זה ברור. היום גם כן הראה מהכישרון האדיר שלו. מתי הוא יהיה כוכב, זה כבר תלוי בונגר ומתי הוא יחליט לתת לו דקות משמעותיות. התקפה: ולה בהופעה אדירה, כמובן. השער השני שלו(ה-4 של הקבוצה) היה פשוט גדול, שער כ"כ אלגנטי, העצירה על החזה וההקפצה- קלאסה, פשוט קלאסה. יש לו הרבה חכמה והוא יודע לסיים מצבים מול השער, כמו שהיה אפשר לראות בשער הראשון שלו עם פיניש מצויין. סה"כ כחלוץ 4, וכל עוד אין פציעות, קשה לראות מתי הוא יצליח לקבל דקות משמעותיות, אבל העונה ארוכה בסה"כ ואני בטוח שהוא יקבל את הדקות שלו. זה מגיע לו. בנדטנר- פתיחת עונה מצויינת. המשחק שלו היום לא היה עד כדי כך מבריק, אבל הוא כבש צמד כך שקשה לבקש יותר מדי. עוד דבר, אולי בגלל שלא קוראים לו ססק פאברגס או משהו כזה, אז הוא לא מקבל מספיק חשיפה- אבל המסירות שלו פשוט נהדרות. המסירה בריבוק למתפרצת לקורה של אדא, המסירה בגול השוויון מול בולטון, המסירה הנהדרת היום לולה- האיש יודע למסור. עדיין חייב לשפר את מהירות קבלת ההחלטות שלו, זה פוגע בו. ואוו, אני רואה שיצא ארוך.. טוב, אני פשוט בניגוד לאחרים דווקא לוקח את גביע הליגה מאוד ברצינות, יחד עם הציפייה ללכת רחוק במפעל הזה ולראות את הצעירים המוכשרים האלה- פשוט תענוג, כך שהייתי חייב לכתוב את כל מה שיש לי על הלב כנראה. לסיום: 1. איצטדיון כמעט מלא לחלוטין(56 וחצי אלף)- יופי. 2. סונג- שיהיה בריא, לא עוד פציעה בבקשה. 3. ונגר- אני לא באמת קונה את הדיבורים שלו שאם ניהיה בסיטואציה כמו בעונה שעברה, אז הוא יעלה עם הרכב כמו שעלה היום. 4. השערים:ראפיד, באיכות מצויינת. ולמי שעצלן, הגולים מיוטוב(אני מקווה שלא ימחקו אותם מהר), שצולמו בסקיי. לא איכות מי יודע מה, אבל סבירה. 5. ההרכב שעלה היום, הוא ההרכב הצעיר ביותר שעלה אי פעם במשחק רשמי של ארסנל. היסטוריה! 6. למי שתוהה, ג'ק ווילשיר לא עקף את ססק פאברגס ככובש הכי צעיר בהיסטוריה של המועדון. זה עדיין ססק. 10 פאונד כרטיס רגיל, 5 פאונד לילדים.
תגידו, למה מחכה ונגר? שייתן כבר לולה להיות מלחיף ראשון לואן פרסי. השחקן הזה פשוט נדיר, קשה למצוע שחקנים כאלה. לדעתי, הוא גם יותר טוב מאדוארדו כבר עכשיו. הוא גם בנוי יותר טוב ממנו. הגול השלישי והרביעי היו פשוט מושלמים, השלישי בעיטה כלכך חכמה לפינה. הרביעי זה כבר גול מליגה אחרת. ולה, הוא מהחלוצים שרואים את השאר כאילו זה 14 מטר רוחב ו5 מטר גובה. השער הרביעי מעיד על כך.
אני מאוד שמח לקרוא את מה שכתבת, אבו. גם אני מאוד שמח המניצחון הזה, וגם לי מאוד חשוב שננצח ונתקדם במפעל הזה כי זה יתן עוד ביטחון ועוד ניסיון לשחקנים שצריכים את זה. אנשים שואלים למה אני כל כך שמח מניצחון על שפילד, ובקארלינג, ואני מגיב רק בחיוך. יש דברים שאנשים לא יבינו.
המפעל הזה עושה את העבודה שלו אצל הגדולות,מכניס את הביטחון שהשחקני רוטציה צריכים. כמובן שהם צריכים להוכיח עצמם במפעל הזה,אם הם לא מוכיחים עצמם זה אומר שהם לא מתאימים לקבוצה. לפי המשחק של אתמול,בהרכב שני אנחנו יכולים לרוץ חזק בליגת המשנה. וולה היה צריך את המשחק הזה יותר מכולם,יותר מווילשיר,שיודע שמצפים ממנו אבל הוא לא מצפה לקבל הרכב בגיל כזה(ובלי קשר הוא הוכיח את עצמו שוב),בנדטנר שגם בליגה מקבל קרדיט לא מפסיק לכבוש העונה,(גם במפעלים הבין לאומיים) ורק שירבו. התחלה דומה לעונה שעברה; כנגד כל הציפיות...שציפו רק מיונייטד וצ'לסי... וככה.. וככה.. שוב באנו מסביב,אבל מוקדם לדבר,רק בואו נמשיך ככה. לפי דעתי הנאחסים בחוץ אצל קבוצות "בינוניות" עובר,וונגר עבד טוב על שבירת הבונקרים האנגליים למיניהם.ככה שהמפתח לאליפות הוא בעיקר היציבות-המשכיות והמשחקים מול ה"TOP 3" הנותרים.
אין שום סיבה שולה יהיה לפני בנדטנר ברוטציה. הדני נמצא בכושר מצוין עם הרבה יותר ניסיון מולה. עושה רושם שבנדטנר "התבגר" והוא מחליף בהחלט ראוי.
אבל בנדטנר לא משלים את אדבאיור טוב, כך שאם רובין פצוע, עדיף שולה ייפתח, כי לדעתי הוא משלים הכי טוב את אדבאיור. האמת, עכשיו כשנאסרי פצוע ורובין כשיר הייתי מעדיף לראות את ולה בשמאל וולקוט בימין, כשבחוד רובין ואדה שמשלימים אחד את השני נהדר, אבל מכיוון שעד כה ונגר לא יישם את זה אז לא כנראה לא ייקרה נכון לעכשיו.
קודם כל, אני לא מאמין ב"משלימים זה את זה"... דבר שני, הם לא כאלה גרועים ביחד. ביום שבת האחרון, בנדטנר שיחק ליד אדאביור, הבקיע, בישל, וגם אדא בישל.