למכירה כרטיס למשחק הדרבי של ארסנל-טוטנהאם, מי שמעוניין שיפנה אליי לתיבה האישית בהקדם , כמו כן בקרוב מאד יהיה גם כרטיס למשחק הבית של ארסנל מול מנצ'סטר יונייטד. אפשר ליצור עימי גם לגבי משחקי ליגת האלופות הקרובים (בבית ובחוץ) ושאר משחקי הליגה.
liverpoolfc8, עשה טובה ואל תביא לינקים מאתרים ישראלים שנוגעים לאנגליה. הרי ברור שאתר ערוץ 5 לא שלח כתב לראיין את קווין נולאן, אלא שהם העתיקו את זה מאיזה עיתון. מאחר ולא ראיתי את זה באף אתר רציני, זה כנראה הועתק מעיתון קיקיוני. אנא תחסוך מאיתנו את השטויות של הצהובונים. ולעניין אחר, כ"כ שמחתי לקרוא את הדברים האלה מפי וונגר לקראת המשחק מול שפילד, על שיתוף שחקנים צעירים בגביע הנשיקולדה: We have to keep our policy because we lost players in this competition that harmed our chances in the Champions League and the Premier League," he said. "Never, no matter how far we go, we will keep our policy. Even in a stricter way than before." זה בדיוק הלקח שקיוויתי שיתקבל אחרי העונה שעברה, המפעל הזה עושה לנו רק נזק, פציעות והרחקות. שאימפריות כמו טוטנהאם יעלו שם את ההרכב הראשי שלהם, בשבילנו זה לא לרמה וזה רק במה טובה לצעירים.
זה מופיע גם בסטנטה. http://sport.setanta.com/en/Sport/News/Foo...Premier-League/ אגב, אני מניח ששמעתם שפלאטיני יצא נגד ונגר, ליצן.
עכשיו כשהלוח משחקים נהיה צפוף ונוספים עוד מפעלים אני יותר מעקל כמה אנחנו צריכים כבר את דיאבי ורוזיצקי!! גם כן הפציעות האלה נדפק הראש כבר. לדעתי בין אם הוא בכנף ובין אם הוא כקשר אחורי , חוץ מכמה תיקולים מפגרים שמתאים לו לעשות דיאבי יהיה מספיק טוב ומה שארסנל צריכה הכי הרבה עכשיו (קשר דיפנסיבי נורמלי) בלי לזלזל בדנילסון וסונג דיאבי נראה לי כרגע יותר מתאים
אל תטעה, כשדיאבי יחזור מהפציעה הוא לא יהיה בהרכב. דנילסון ימשיך לקבל קרדיט עד שיערוך מספר הופעות גרועות ברצף, לדעתי זה הדבר הנכון לעשות. הרכב מנצח לא מחליפים, וראינו כבר ביורו שלא צריך קשר אחורי קלאסי כדי לנצח משחקים, גם במשחקים בהם הקישור של היריבה פיזי מאוד(כמו הקישור של בולטון)
נכון. כשם שונגר המשיך לתת קרדיט לפלאמיני בעונה שעברה, אף על פי שדיאבי היה בתוכניות שלו להרכב, הוא ימשיך לתת קרדיט לדנילסון, שעד כה מגלה יכולת טובה סך-הכל, ואף נותן תפוקה לא מבוטלת (3 בישולים ו-2 שערים). דנילסון צריך לפשל פעם אחר פעם כדי שונגר יוציא אותו מההרכב (כמו שלהמן פישל בפתיחת העונה שעברה). בהחלט יכול להיות שנגד קבוצות איכותיות יותר, דנילסון לא יספיק, אבל גם דיאבי הוא סימן שאלה. מכל מקום, כל עוד הקבוצה נראית טוב ומנצחת, אין סיבה להוציא את דנילסון מההרכב. אני מחסידיו של דיאבי, אך לצערי נטייתו להיפצע מונעת מהקריירה שלו להמריא. גם בעונה שעברה וגם העונה ונגר בנה עליו כשחקן הרכב, אך הוא נפצע בתחילת העונה. אם הוא לא יפרוץ העונה, יכול להיות שזה לא יקרה כבר.
ספרד-סנה. גרמניה-פרינגס. רוסיה-זיריאנוב. יש עוד נבחרת שהצליחה ביורו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
עזוב את היורו, תראה לי קבוצה אחת באנגליה ב10 שנים האחרונות שהצליחה לקחת אליפות בלי קשר אחורי דומיננטי. תראה את ארון הגביעים של ארסנל מאז שויירה עזב. תראה את ריאל מדריד בשנים הראשונות לאחר העזיבה של מקאללה.
מאנ יונייטד בעונת 2006/07... פול סקולס ומייקל קאריק הם ממש לא קשרים אחוריים. אבל כמובן שבגדול אתה צודק.
הרכב טלאים שלנו וספסל "אימתני" מול הקשישים של שפילד יונייטד: גארי ספיד, פאדי קני, נייסמית' וג'יימס ביטי . Arsenal * 21 Fabianski * 41 Hoyte * 20 Djourou * 17 Song Billong * 40 Gibbs * 47 Randall * 16 Ramsey * 43 Merida * 19 Wilshere * 26 Bendtner * 12 Vela Substitutes * 24 Mannone, * 35 Coquelin, * 38 Emmanuel-Thomas, * 42 Lansbury, * 46 Ogogo, * 50 Simpson, * 56 Frimpong