לא ראיתי את המשחק, האינטרנט שלי כל שניה קרס. איזה חוצפה מצד צ'רלטון לשים שני משחקים במקביל מהליגה המוסלמית, לא יאומן. שבוע שני של נצחון במגרש נאחס ועוד ניצחון משכנע (לפחות בתוצאה), בבית הקבוצה ברוב המקרים נראית נהדר, בעונה שעברה מה שהפיל אותנו היה רקורד החוץ ואני מקווה ששני המשחקים האלה מלמדים על שיפור בתחום. הפציעה של קלישי מטרידה ביותר, מאז השבר מאמץ שהיה לו לפני כמה עונות הוא היה נקי מפציעות משמעותיות ולדעתי הוא השחקן עם הכי הרבה הופעות בהרכב בעונה שעברה. אנחנו צריכים אותו מאוד. רקורד הפציעות בקבוצה פשוט משגע אותי. אני חושב שבעונה שעברה היו לא יותר משני משחקים בהם היה לנו סגל מלא. we are top of the league and we are top of the league לפחות עד מחר, כיף לשבת ככה ולראות את החלאות מול הרוסים.
חדשות טובות(יחסית) מכיוון קלישי: http://www.arsenal.com/news/news-archive/c...r-bolton-injury אין סיבה שלא יהיה כשיר לשבוע הבא, אבל אי אפשר לדעת אצלנו.
ניצחון גדול. המשחק הזכיר לי את המשחק בוילה פארק בעונה שעברה. גם שם נתנו את אחת המחציות הטובות ביותר שלנו אשתקד, גם שם היינו בפיגור, גם שם השכלנו להפוך את התוצאה במחצית הראשונה. זה המשחק הטוב ביותר שלנו עד כה, הואיל ומשחק ההתקפה שלנו שטף, בעיקר במחצית הראשונה. אני גם רואה שיפור מסוים במשחק ההגנה שלנו במשחקים האחרונים, למרות השער שספגנו (לא יכול להיות שדיווס מתרומם מעל גאלאס וטורה, עם כל הכבוד למשחק הראש המשובח שלו). מעל כולם אני מוצא לנכון לציין את אלמוניה. תזמן היטב יציאות לכדורי גובה והיו לו גם כמה הצלות יפות. בכלל, אלמוניה מצויין עד עכשיו. רק שנמשיך כך.
ממש לא מסכים(לגבי אלמוניה). בשער הראשון השמטה שלו בעקבות לחץ של נולאן הביאה לקרן(שהביאה לשער), חצי שני במצב של 2-1, הספרדי השמיט הגבהה בצורה רשלנית לגמרי שהשאירה את ואז-טה למצב נהדר, שחקן חכם יותר היה משווה.בקלות. אל תיתן לעצירה אחת טובה מנולאן להטעות אותך. וכן, לארסנל יש בעיה קשה בכדורי הגובה, והעזיבה של סנדרוס בטח לא עזרה בתחום הזה.
מסכים איתך לגבי הטעות במחצית השנייה. אני לא חושב שההשמטה שלו שגרמה לקרן (שהביאה לשער) היא טעות. נולאן נכנס בו חזק יחסית מאחור (לא יודע אם הייתה עבירה), וכתוצאה מכך הכדור ברח לו לקרן. זה יכול לקרות לכל שוער... כשבוחנים את המכלול, הוא היה מצויין. הוא תזמן היטב יציאות לכדורי גובה, לקח שער בטוח מנולאן במחצית הראשונה, שחרר כדורים מהר למתפרצות, נתן שקט להגנה. אני ממקטרגיו של אלמוניה, אבל עד כה העונה הוא פשוט מצויין.
טוב לשמוע את החדשות לגבי קלישי. אחרי הפציעה שלו, והמעבר של סאניה שמאלה, הצד הזה היה קצת פרוץ. סאניה לא מגן שמאלי, ורואים את זה עליו. זה בהחלט לא פיתרון טוב.
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/1581955/ עם אודיו אבל בלי שדר. אגב, אם אתה רוצה תקציר מורחב יותר של 11 דקות, פנה אליי בפרטי ואני אתן לך את הסיסמא שלי לארסנל טיוי. שם אתה תוכל לראות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
סטרטפורד, יכול בהחלט להיות שאתה צודק, אבל לי יש השערה אחרת לגבי הסיבה שנראינו ככה במחצית. דבר ראשון, עייפות, אבל זה עוד היה שולי. בראש ובראשונה זו הייתה הפציעה של קלישי. היא הורידה לארסנל את הבטחון לקרשים. זה היה כל כך שקוף, שסאנייה לא מרגיש נח בצד שמאל, ושז'ורו זה ז'ורו, כך שגם משחק ההגנה שלנו נפגע אנושות, וגם המגנים התוקפים, שהם חלק בלתי נפרד בהנעת הכדור המפורסמת של ארסנל, לא היו קיימים במחצית השנייה. ואני לא מדבר על המכה שהקבוצה ספגה באספקט של בטחון. מעבר לזה, כנראה שמגסון הטריף את החבר'ה שלו בהפסקה, ובולטון היא עדיין קבוצת פרמייר ליג לגיטימית, כך שהגיוני שהיא עשתה קצת שרירים במחצית השנייה. אבל בהחלט יכול להיות שאתה צודק פה, זה ייבחן במבחן הזמן ככל שהשנה תתקדם ויהיו יותר משחקים.
לא קיימת במשחק יותר אלגנטיות שכזו. השערים שלו זאת לא שליטה טכנית יוצאת דופו או יכולות כאלו, זה נטו חוכמה, נטו שכל.
איזה נגיעה בכדור... זאת שלמות. וזה לא נטו שכל בשביל לתת את הצ'יפים האלה צריך להיות טכני ברמות על. לא קיימים יותר שחקנים כמוהו וכמו זידאן שהנגיעה שלהם והשליטה שלהם בכל אספקט במשחק היא לא פחות משל עילוי. היום הכדורגל שלנו מזכיר קצת תחרויות אתלטיקה עם איך שהשחקנים נראים, אבל בסדר הכדורגל השתנה אי אפשר לצפות מהם לאותם רמות טכניות כמו פעם כי זה לא מה שהכדורגל היום דורש אולי בעוד 10 שנים נקבל את השילוב המושלם.