אני מבין שמאד משעמם לך בין הלימודים למבחן למבחן שאתה חופר בעיתון 'איכות' כמו ה'סאן'. אין לי ספק שחלב בחיים לא אמר את הדברים האלה, הוא ופבריגאס ידועים כחברים טובים בקבוצה. אני מקווה ששחקנים יתחילו לתבוע את המו"לים האפסים של העיתון הזה בבית המשפט כדי שתופעת הסכסכנות והשקרים האלה מעל דפי "העיתון", תיעלם. בעצם איך אפשר לקרוא לערימת זבל כזאת עיתון? אפילו הדגים בשוק הכרמל היו מתביישים להיעטף בדבר הזה.
העניין עם חלב מפורסם בעוד כמה מקומות. לא יודע, נראה לי סתם בולשיט. מה שכן, אם הוא אמר את הציטוט הבא זה שיא האירוניה:
גם אם חלב אמר את הדברים, ה-Sun הוציא את הדברים שלו מהקשרם, כך שהוא גרם לכתבה להיראות כאילו חלב מותח ביקורת על ונגר ופברגאס. אני לא משוכנע שאלו הם פני הדברים...
אני מנסה להבין מה עובר בראש של ארסן ונגר ופשוט לא מצליח. זה התחיל עם האמון באלמוניה, הוא אמר שהוא לא מתכוון לרכוש בלם, עמדה שהקבוצה חייבת להתחזק משמועתית (כמו גם עמדת השוער). השילוב בין טורה לגאלאס לא עובד כי הם לא משלימים אחד את השני ואני ציפיתי מונגר להפיק לקחים מהעונה הזאת, אך כפי שזה נראה כרגע, הוא לא. אדבאיור וחלב יכול להיות שיעזבו, פלאמיני כבר עזב ואם שלושה שחקני מפתח עוזבים בעונה אחת, לא רק שהפדופיל נכשל, הוא יכול רק לחלום על אליפות עונה הבאה. לגבי חלב, במידה ויעזוב, לא הייתי פוסל אפשרות שוולקוט או אבואה (קשה לי להאמין שהאמון בו ימשך, אבל נראה) יפתחו בימין, נאסרי בשמאלי ורוזיצקי יתפוס את עמדת הפליימייקר של חלב. זאת יכולה להיות אפשרות מעניינת במידה וחלב אכן יעזוב והקבוצה תשחק במערך של 4-5-1. אך אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על רוזיצקי שלא יפצע. במערך הזה אגב, אדוארדו לטעמי יהיה יותר אפקטיבי מאדבאיור. יהיה מעניין לראות כיצד הקרואטי יחזור מהפציעה שלו.
נכון וזה בידיוק הבעיה של חלב. למרות שחלב פליימקר, אני לא רואה מצב שהוא ישחק בעמדה הזאת תחת ונגר או בכלל בליגה האנגלית. הקבוצה שלכם נאיבית, נשברת מהר וכד'. חלב מסמל את הלוזריות הזאת, לא הגיע הזמן לחתוך ממנו ולהביא קיצוני אמיתי שהוא שם נרדף לוינר?. אני מעריך שברור לכולם פה שונגר לא יביא מישהו מוכח ויותר טוב מחלב, אבל לפחות מכירתו תביא אותכם למצב שתנסו מישהו חדש(נאסרי, קרלוס ולה, וולקט) שאולי ייתן לכם את החסר בעוד שנתיים.
ManUtd Fan, אלמוניה נתן עונה טובה סך-הכל, כך שאני חושב שההחלטה לתת אמון באלמוניה היא במתחם הסבירות, אם כי אני מסכים איתך שאנחנו צריכים שוער ברמה גבוהה יותר, שוער שמביא נקודות. כפי שכבר ציינתי, הוא אומנם אמר שהוא לא מתכוון לרכוש בלם, אך יכול להיות שהוא עשה זאת רק כדי למנוע מצב, שבו המועדונים ידעו שהוא מעוניין בבלם, ולכן יסחטו אותו. עם תום העונה הוא אמר שהוא מתכוון לחזק, בראש ובראשונה, את ההגנה. לפני כחודש לערך נדחתה הצעת המועדון לרכוש את זפאטה הקולומביאני, בלמה של אודינזה, כך שאני לא משוכנע שונגר לא מתכוון לרכוש בלם. לדעתי, ונגר מחפש בלם, והוא עושה זאת מתחת לפני השטח. כפי שכבר ציינתי, אם ונגר הביא את נאסרי כתחליף לחלב, אז הוא טועה, לדעתי. העניין הוא שאני לא משוכנע שנאסרי הוא המחליף של חלב. אנחנו מקושרים לארשבין, דוד סילבה ואחרים, ויכול מאוד להיות שבמידה וחלב יעזוב, יגיע שחקן קישור נוסף. אם אדא יעזוב, אז אני מעריך שונגר יחתים חלוץ במקומו. אם הוא מתכוון לבנות על בנדטנר, ולה או וולקוט (כחלוץ), אז הוא טועה, לדעתי. בכל מקרה, אני מסכים איתך שונגר נכשל ובגדול, אם חלב ו/או אדא יעזבו את הקבוצה. אם ונגר לא מצליח לשמור על שחקני המפתח של הקבוצה, והוא הצהיר עם תום העונה שזהו היעד העיקרי שלו הקיץ, אז הוא נכשל. זה ככה פשוט.
לגבי עמדת הבלם, יכול להיות שאתה צודק, אך עדיין ישנם סיכויים שהוא באמת יתכוון למה שהוא אמר, אף על פי שזה באמת נראה חסר בסיס. אגב, הקבוצות יכולות לסחוט אותו גם אם הוא לא היה אומר את הדברים הללו. אני חושב שיש קבוצות שמודעות למצב של ארסנל בעמדת הבלם, ולכן הם ירצו לסחוט ממנו כמה שיותר כסף עבור השחקן שלהם. בכל אופן, נצטרך לחכות ולראות איך העניינים מתפתחים בגזרה הזאת. לגבי נאסרי, יכול להיות שהוא לא הובא כמחליף לחלב (אם אני לא טועה, הם התעניינו בו עוד לפני כל השמועות שרצות עכשיו על הבלארוסי), אך יכול להיות שבמידה ויעזוב, זה מה שיקרה (יהיה המחליף של חלב), למרות שכנראה לא זאת הייתה הסיבה שברכישה שלו. גם בישוף הוא בעמדה של חלב, לא כך? מאיפה הוא בכלל הביא אותו? איפה הוא ראה אותו משחק שהוא הביא אותו לקבוצה הזאת? נראה לי יותר חיזוק לקבוצת הריסרב. אגב, היו לא מזמן שמועות גם על מעבר של בנדטנר לקבוצה באיטליה (נראה לי רומא). זה התקדם לאנשהו או שזאת סתם הייתה שמועה שחלפה עם הרוח?
בנדטנר ישחק בארסנל בעונה הבאה. אבא שלו, שמשמש גם כסוכנו, הכחיש את השמועות על מעבר שלו לרומא. בישוף (יכול לשחק כקשר אחורי והתקפי) טרם חתם, ובכל מקרה הוא לא אמור להיכנס להרכב, אלא להתבשל תקופה מסוימת בקבוצת המילואים. אף אחד לא יודע אם ונגר הביא את נאסרי כדי שיחליף את חלב או לא. אף אחד חוץ מ... Rudess. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
ע"פ הלינקים הבאים חלב מבקר את שיטת המשחק של ונגר ואומר שססק הוא אגואיסט שרק בועט. יש אמת?! עריכה: ראיתי שהביאו לינק אחד אז הנה עוד כמה מקורות: ספורט5 סקיי ספורטס טים טוק גארדיאן ה''מייל'' טלגרף מדאיג מאוד אם זה באמת נכון, חבל ששחקן נהדר כזה עןזב בכזה טון צורם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx לנושא ארשבין, מחירו נחשף, 23.8 מיליון פאונד ולא פני פחות. My Webpage זאת סוגייה שהעלתי בעמוד הקודם\לפני 2 עמודים. חשבתי על זה וזה בהחלט יכול לקרות, אבל יכול לצאת מצב שנאסרי יהיה פליימייקר ורוזיצקי בשמאל. לגבי מי יישחק בצד ימין, אני לא מאמין (או שלא רוצה להאמין) שנראה עוד עונה של אבואה בימין, אחרי המבצע הענק של ת'יאו באנפילד, ושינוי הספרה שעל הגב ל-14, אני חושב שהוא ייקל קרדיט וייפתח בהרכב.