ארסנל 2007/2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏31/5/07.

1. The-Gunner Member

אתלטיקו מדריד מעוניינת בפראן מרידה, שחקנה הספרדי הצעיר של ארסנל.

2. אבו Member

בהשאלה צריך לציין.

3. Rudess Member

להתעניין זה לא מזיק. בכל מקרה אם משאילים את הספרדי הצעיר, עדיף כבר בתוך אנגליה לאחת מקבוצות הצ'מפיונשיפ.

4. Pipe Member

אחרי ששלשום זה היה רק הסאן, היום גם סקיי מזכיר את באקארח סאניה בהקשר של ארסנל, ועכשיו זה כבר נהיה רציני.
    ישנם כמה אפשרויות לרכישה הזאת של ונגר:

1.הוא מתכוון להסית את באקארי שוב לעמדה אחרת, הפעם לעמדת הקשר הימני.(באקארי החל את הקריירה כחלותץ והומור למגן ימני.. בדומה לחבר שלכם קאשלי).
    2.הוא מעונין בתחליף ראוי לאבואה, אך זה לא סביר בהתחשב במחיר של סאנייה, לא מחיר של שחקן מחליף, בטח שלא בעמדה כזו ,בטח שלא עבור מועדון עם תקציב לא גדול של ארסנל ובטח שלא כשהקבוצה משוועת לקיצונים.
    3.נמאס לו מאבואה, שימכר יחד עם בפטיסטה לליגה השלישית בספרד.

ההימור שלי זה 3.

5. אבו Member

שון, מה? נמאס לו מאבואה? פרט נמק והסבר למה ימאס לו מאחד הטובים בפרמייר ליג בעמדתו.
    אה, ואבואה חתם לפני 3 שבועות על חוזה ארוך טווח.

אז איך נגיד את זה...לא נראה כול כך ריאלי.

6. Fortyniner Member

אתה לא רואה את החתימה שלו ? מה אתה נלחץ.

מה עם איזה ווינגר ?? או לפחות שחקן מוכר ? באקארי who ??

הרבה שאלות עולות לאחרונה מההתנהלות של הרכישות. נקווה שהתשובות יהיו הגיוניות וטובות.

7. Pipe Member

sarcasm gents.relax.

8. AW forever Member

גם אני רואה את הדיווחים על הבאקארי הזה, לא ברור. מגן ימני זה יש לנו, תודה. קשר ימני מהיר? זה אין לנו ונשמח להחתים. וגם עוד בלם מנוסה לסגל, ואז אפשר לסגור עניין לקיץ הקרוב. ריברי כנראה סוגר בבאיירן. כנראה שהוא גם מכוער וגם טיפש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx .

9. אבו Member

תיאו' וולקוט, לא מהיר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

10. AW forever Member

תיאו וולקוט, לא בשל.

ראית אותו נותן משחק אחד טוב כקשר ימני בשנה שחלפה? אני לא. אולי יש לו עוד שנה, שנתיים לגדול. אם רוצים אליפות השנה, אז אי אפשר עם האימפוטנציה הזו באגפים. דווקא מרוסצקי כקשר השמאלי שלנו עוד יש לי ציפיות, מחלב אני כבר ממש קרוב ללהרים ידיים. ושוב אני אומר- פרנק ריברי. ראית אותו מול אוקראינה? ראית שחקן של ארסנל משחק בכזאת אגרסיביות ונחישות על קו ימין השנה?

11. אבו Member

ממש אל תבנה על רוזיצקי. הוא בחיים לא היה והוא גם לא יהיה שחקן קו, בטח לא השחקן כמו מאלודה או משהו כזה, שיעשה פריצות על הקו. רוזיצקי תמיד יחתוך לאמצע, כי זה התפקיד הטבעי שלו -פליימקר.

לא ראיתי יותר מידי מוולקוט פרט לגמר מול צ'לסי ולמשחק מיד לאחר מכן, אבל אני מאמין בילד הזה!

12. AW forever Member

להאמין זה יפה. בנוגע לרוסיצקי, כן, אני יודע, שחקן קו הוא לא יהיה לעולם, אבל איכשהו החוכמת משחק שלו, המסירות האלכסוניות והעובדה שיש לו יכולת לבעוט מחוץ לרחבה עשתה אותו מועדף אצלי מבין צמד הגמדים הרזים חלב ורוסיצקי. בכל מקרה, אי אפשר ששני האגפים שלנו יהיו מאויישים ע"י שחקן שהוא בעצמם פליימייקר, צריך לוותר על אחד מהם, ולדעתי זה צריך להיות סשה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/07
  13. raanana4ever Member

הבעיה שלכם זה שכל השחקנים שלכם יודעים מעולה לבעוט מחוץ למסגרת. התכוונת למחוץ לרחבה אבל זה משעשע בכל זאת.
    זה פספוס רציני מבחינתכם שריברי הולך לבאיירן, נראה שמאז שדין עזב דברים אצלכם לא מתקדמים, או זה או שונגר עושה עסקים בשקט ומפסיד את ריברי רק בגלל שלא משחררים לו מספיק כסף...

14. AW forever Member

תיקנתי, רעננה. יש שהיו אומרים- הערה קטנונית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

ומסכים איתך בנוגע לריברי, אבל לא בטוח שזה בגלל העזיבה של דין. גם שנה שעברה הראינו אימפוטנציה בשוק ההעברות, קאשלי וגאלאס עברו מאוחר מאוד, וגם הצב הברזילאי. והשנה החתמנו ממש מהר את פאביאנסקי, השוער הפולני. אני סבלני, וונגר עד עכשיו הביא החתמות שהפתיעו את כולם (רייס, רוסיצקי, חלב, אדבאיור) ולאו דווקא שחקנים שכולם רדפו אחריהם. יכול להיות שהוא לא רוצה לחרוג מהרגלו, כי ברור שריברי יעלה לא מעט כסף. ועדיין, הלוואי שיגיע.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/07
  15. Gooner Member

לוונגר יש הרבה דברים לסגור בלה ליגה,ואני חושב שהוא יחכה עד שהליגה שם תיסגר,לפני שהוא רץ לעשות רכישות מסוימות.