16 מיליון ליש"ט מהמכירה של הנרי + 25 מיליון ליש"ט שהתפנו מהחוזה שלו+ 20 מיליון ליש"ט לרכש שהובטחו לונגר מזמן.
לא מבין מאיפה אתה מביא את ה25 מליון פאונד ש"התפנו מהחוזה של הנרי". ולמחליף שלו לא תשלמו מספיק כסף? זה כמו שאני אגיד לך שכמה שחקנים קיבלו שידרוג בשכר, אז יהיה לכם פחות כסף לרכש.נשמע לך הגיוני? אז אחרי המכירה של הנרי תהיה ירידה במכירת החולצות, אולי נחשיב גם את זה?
פשוט מאד, זה כסף שהיה בתקציב ועכשיו פנוי מבחינה תיאורטית להשקעה ברכש. ארסנל לא תביא מישהו שיעלה לה 130,000 בשבוע. המרשנדייז לא מגולם ולא קשור לכך בכלל.
יש תקציב רכש ותקציב שכר לשחקנים, אלו שני דברים שונים שלא משפיעים אחד על השני ישירות. אם האחד גדל או קטן זה לא בהכרח ישפיע על השני.
ארסנל כנראה פשוט תעביר את העונה הזאתי ותחכה לעונה הבאה כאשר יבוא מאמן חדש במקום ונגר ואז הוא יבנה את הקבוצה מחדש. אני משער שנראה את ארסנל נאבקת רק על אירופה השנה.
ארסן ונגר התבטא מספר פעמים בעבר שהוא רוצה לפרוש בסביבות גיל 60, והוא די קרוב לזה. ההנהלה מצידה הבהירה לו שהיא רוצה את ונגר לכל החיים בארסנל, זאת אומרת מבחינתה שיאמן עוד המון שנים ואחרי זה יקבל תפקיד בהנהלה. אם ונגר לא יאריך את חוזהו בסופו של דבר , אני מאמין שהוא יפרוש מאימון. הבעיה היא שאני לא רוצה לחשוב על היום הזה, כי אני לא רואה מי ימשיך את הדרך של ונגר במועדון מבחינת הסגנון.
צודק. באמת קשה לראות עוד מאמן כמו ארסן ונגר, שיגדל ויטפח צעירים כגון: וולקוט ודנילסון הכישורניים. קשה יהיה למצוא מאמן שמתאים לארסנל בול כמו ונגר, לדעתי בסופו-של דבר הוא יעזוב לצערי, זה באוויר.
היל ווד מתראיין היום לתקשורת ואומר שהוא עדיין לא יודע מה ארסן ונגר החליט. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...nal/6244102.stm עם כול הכבוד להנרי, עזיבה אפשרית של ונגר זה משהו שאני באמת לא יכול לדמיין לעצמי. קדימה ארסן, חתום!! ------------------ לגבי פלאמיני- ולנסיה רוצה אותו, היום פורסם בסקיי שגם ברמינגהאם, אני מאמין שאחרי שהוא הצהיר שהוא רוצה לעזוב לא נמנע ממנו את זה
בירמינגהאם אוספת לנו את כל הקשרים הדפנסיביים שלא מתאימים, לארסון,מואמבה ועכשיו פלאמיני?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
סתם שאלה שפתאום צצה לי, מישהו יודע מה ברגי עושה עכשיו בחיים? סתם יצא לפנסיה? הייתי מאוד רוצה שילך לקריירת אימון.