ארסנל 2007/2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏31/5/07.

1. MUFC - 1878 Member

למכור את הנרי ב16 מיליון ליש"ט ולהביא את טבז ב30 לא נישמע לי ממש חכם.

2. Tony Adams Member

להביא את טבז בכלל לא נראה לי חכם.
    השחקן הזה כל כך מלא אגו. לא מתאים.
    עכשיו הייתי רוצה לראות את טרזגה מגיע.

3. Claret&Blue Member

טבז מלא אגו? נו טוב. עמרי, אני לא רואה את ארסנל מוציאה כ"כ הרבה כסף על שחקן אחד, אבל מבחינת המצב שלו בשוק הוא פנוי להצעות בהחלט, לפחות קיה שמחזיק בכרטיס שלו מוכן לשמוע כל הצעה.

4. raanana4ever Member

יש לכם ספק שאם מגיעה הצעה של 30 מיליון מארסנל ומריאל טבז בוחר בספרד?
    אני לא רואה את ארסנל מוציאים סכום כזה בכל מקרה.

5. Maty Member

שיביאו את בבל או הונטלאר, גם טבז נשמע לא רע.. טרזגה הלוואי שיבוא אבל הוא כבר 99% אחוז בולנסיה.

רק שיביאו מישהו כבר!

6. Rudess Member

ולמה שארסנל תוציא סכום כזה ועוד על טבז? הוא ממש לא שווה את זה. יש לו את ברכת הדרך לשחק בספרד.

7. ManUtd Fan Member

טרזגה? אחרי עזיבתו של הנרי אני לא בטוח בכלל אם החתמת טרזגה הוא דבר חכם. הוא חלוץ מטרה, ואם ארסנל מכוונת לשחק 4-5-1, הרי שלדעתי במערך כזה טרזגה יהיה ממש אבל ממש רע. הוא צריך לידו חלוץ שיוכל לפנות את השטח בשבילו, במערך כזה לא יהיה מי שיעשה את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/07
  8. Tony Adams Member

אדביור וואן פרסי לא מספיקים?
    במיוחד ואן פרסי שהוא מהיר ויכול לברוח מהר למגנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/6/07
  9. ManUtd Fan Member

התכוונתי במידה וארסנל משחקת במערך של 4-5-1, ואם אני לא טועה, זה המערך המועדף על ונגר במשחקים באירופה, ולעניות דעתי מערך כזה עם טרזגה לבד בחוד הוא מתכון רע מאוד עבור ארסנל.
    במערך של 4-4-2 ואן פרסי אכן יכול להיות השחקן המתאים, אבל כרגע אין ווינגרים, במצב הזה (ואני מדגיש במצב הזה) יכול להיות מאוד שההולנדי יתופקד כווינגר.

אבל מה אנחנו מדברים, טרזגה עוד לא קושר אפילו ללארסנל.

ארסנל צריכה ווינגרים. עם כל הכבוד, רוזיצקי זה לא זה, הוא צריך להיות בעמדה של קשר התקפי מאשר קשר ימני. ווינגר לימין...איזה אופציות יש? מאלודה בכלל שמאלי וריברי כבר בבאיירן. אם העסקה הזאת הייתה מתעקבת עוד קצת, יכול להיות שהיינו רואים את ריברי לובש את המדים של ארסנל, מהכסף של עסקת הנרי.

10. Tony Adams Member

א. רוזיצקי משחק באגף שמאל. לא ימין.
    ב. באירופה אכן יש בעיה. אבל בליגה יש יכול להתאים פיקס. נכון, טרזגה לא מקושר. אבל מי כן, לעזאזל?! באבל? מה שנשאר לעשות לבינתיים זה רק לזרוק שמות באוויר.

11. The-Gunner Member

דווקא טרזגה כן קושר, אמנם בצהובונים ובאתרי ספורט מפוקפקים, אבל קושר.

12. ManUtd Fan Member

whatever.
    ארסנל צריכה ווינגרים לשתי העמדות בדיוק כמו שהיא צריכה חלוץ, אם כל הכבוד חלב אמנם שחקן טוב, אבל הוא בקושי מאיים על השער, וכווינגר הוא צריך לעשות את זה הרבה, ורוזיצקי צריך להיות בכלל קשר התקפי (עוד סיבה מדוע ונגר אולי ישחק במערך של 4-5-1 גם בליגה).

ארסנל תעבור קיץ ממש מפרך. והמחירים אני בטוח שלא יהיו קטנים.

חלוץ-טרזגה יכול להיות מצוין אך ורק במערך של 4-4-2, אם ונגר ישחק עם המערך הזה אז טרזגה יכול להיות אופציה טובה. אני מעריך שהעליות יהיו משהו כמו 6 מיליון ליש"ט.
    ווינגר שמאלי-כמו שאמרתי, רוזיצקי צריך להיות מתופקד כקשר התקפי, ובגלל זה צריך להביא מחליף לעמדה הזאת. מי האופציות? האופציה הכי טובה נראית מאלודה, אבל ליון ידועה כסחטינת לא קטנה.
    ווינגר ימני-במקום אלכסנדר חלב שבקושי בועט ומאיים על השער צריך להביא מישהו אחר שכן יעשה את זה, והבלארוסי יכול להיות גיבוי נהדר מהספסל, השאלה כאן היא כמובן מי האופציות? את העבודה הזאת נשאיר לונגר, שיצטרך למצוא שחקן להווה, ולא ילד לעתיד.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/07
  13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

טרזגה יעלה 6 מיליון לישט? לא נראה לי,גם אם הוא יעזוב בסופו של דבר זה לא יהיה בפחות מ10 אם לא יידרשו אפילו מחיר דומה לשל הנרי יובנטוס לא פרייארית,הוא אומנם בן 30 אבל ב6 מיליון פאונד ארסנל לא תקבל את טרזגה.

מצד שני ההנהלה החדשה מטומטמת,ככה שאולי...

14. Tony Adams Member

ואן פרסי במדי הולנד משחק מצוין באגף הימני. אני לא מבין למה בארסנל הוא לא מצליח לשחזר את היכולת. זה היה יכול להיות פיתרון נפלא.
    בקשר לשמות, באמת אין כרגע אף אחד לאגף. ואני ממש לא מופתע.

15. ManUtd Fan Member

10 מיליון ליש"ט עוד בסדר, אבל מחיר דומה כמו המחיר של הנרי? נו באמת, גם אם היא תמוכר ב-10 מיליון היא לא תהיה פראיירית, ונגיד שהיא תמכור אותו במחיר המצחיק הזה של 16 מיליון ליש"ט (ותהיה בטוח שהיא ממש לא) הקבוצה שתשלם את זה תהיה פראיירית.