אני מסכים עם הטענות שלכם, זה בדיוק מה שאני חושב, אבל שימוש במילה "סילוק" היא חריפה מדי, לטעמי. אף אחד לא דרש ממנו לפנות את מקומו, אם הוא היה מחליט להישאר בסופו של דבר למרות חילוקי הדעות ולקבל את ההחלטה שההנהלה הזאת לא תמכור - אף אחד לא היה אומר מילה. כמובן שזה לא היה קורה, הוא לא חיפש לעמוד בראש הנהלה שלא תואמת את השקפת עולמו, אבל אתם מנסים לצייר תמונה שהוא ניסה לעשות משהו, חברי ההנהלה סירבו ודרשו ממנו להתפטר.
מדבריך נשמע שדין, שהוכיח שיש לו שכל ישר ויודע מה הוא עושה, רצה בטובתו האישית ולא בטובת המועדון. אם אתה ממעיט בערכו והשקפת עולמו של דין, אתה ממעיט בערכו והשקפת עולמו של ונגר. דין שני רק לונגר, וגם זה לא בטוח, בתרומה להצלחה חסרת התקדים שלכם בעשור האחרון.
אם טובת המועדון הייתה חשובה לו אז הוא יכול היה להתפשר ולא את ההחלטה הטפשית שהוא עשה. כל הכבוד לו על מה שתרם ועשה לארסנל למעלה מ-20 שנה.
הכי אני אוהב שמגיבים ומתייחסים למישהו שעד ההודעה של הנרי לא היה לחלקכם מושג מי ומה ומו. דין היה האיש הדומיננטי בהנהלה של ארסנל בכל הקשור לצד המקצועי. בנוסף הוא היה דמות חזקה ורבת השפעה בהתאחדות האנגלית ואיגוד הקבוצות החזקות של אירופה. העזיבה שלו הייתה שוק גדול, רעידת אדמה ממש, עוד אין דרך להעריך את הפגיעה שלה, מה עוד שעוד לא מונה לו מחליף. אז ככה שמסכים עם הביקורת על המועדון בנושא דין, רק חושב שהיא עוד מוקדמת כי לא ברור לאן המועדון הולך מכאן והלאה- אם וונגר ישאר, הדרך תישאר. הרי הנרי הקדים בכמה שנים את מה שהיה מגיע בכל מקרה וזה ירידתו מהבמה המרכזית כשחקן ארסנל. אנחנו עוד לא יודעים כלום לכן החגיגות על מותה של ארסנל הן בהחלט מוקדמות. מה גם, שבכל מקרה העונה הקרובה וונגר ידריך אותנו, ותהיו בטוחים שגם אם זו העונה האחרונה שלו במועדון הוא ירצה לסיים בסטייל.
אני במקומך לא הייתי כ"כ משוכנע שאם ונגר ישאר גם הדרך תישאר. דין תמך בונגר ב-100% ואיפשר לו לעשות את כל מה שרצה, יכול מאוד להיות שהבורד בלי דין, או המחליף של דין, לא ינהגו באותה דרך, אם הם היו טיפשים מספיק להדיח את דין הם גם טיפשים מספיק לא לתמוך בונגר ב-100%. "הנרי הקדים בכמה שנים את מה שהיה מגיע בכל מקרה וזה ירידתו מהבמה המרכזית כשחקן ארסנל", זה נכון, אבל הנסיבות שגרמו לו לעזוב זה מה שבאמת צריך להדאיג אתכם, כי זה גם מה שעלול לגרום לונגר לעזוב אתכם, זה מנחם אותך שהוא ירצה לסיים עם תואר? אתה לא חושב לטווח יותר ארוך? תרשו לי להקפיץ לדיון את ההודעה על האם אתם צריכים להיות אופטימיים או לקוות לנחיתה רכה.
אין ספק שאנחנו צריכים להיות אופטימיים, מי שיקרא את הטור שלי יבין מדוע. תודה על ההקפצה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
רעננה חאלס עם השטויות שלך, שום בן אדם, גם לא ונגר, גם לא דין, גם לא הנרי- יותר גדול מהמועדון. אנחנו ארסנל!!!
רעננה, אם יש דבר שההנהלה של ארסנל הייתה עקבית לגביו כל הזמן זה היד החופשית לוונגר, האמונה בדרך שלו, גיבוי מוחלט שלו ורצון עז לראות אותו נשאר במועדון לעולמים. לכן, שוב, אין לדעת מה יקרה ולאן אנחנו הולכים עדיין. יש לנו קיץ ארוך, ועונה שבה כל הקבוצות מתחילות בה כמדומני עם אותו מס' נקודות.
אבו, אני מבין שעוברים עליכם ימים קשים אבל תשאר הגיוני ואל תוריד את הרמה של הדיון. AW forever, זו בדיוק הנקודה, ההנהלה שלכם השתנתה. עד עכשיו דין התווה את הדרך.
הדבר הראשון שהיל-ווד אמר לאחר שדין עזב הוא שההנהלה מחוייבת ב100% לוונגר וששום דבר לא השתנה מהבחינה הזו.