ארסנל 2007/2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏31/5/07.

1. Rudess Member

לא נראה לי שהקשקושים על אנלקה רציניים.

2. George Best Member

לך תדע, עכשיו עם השמועות החזקות שבולטון רוצה את סיסה, די ברור שהוונדררז לא יעברו לשחק בשיטה של שני חלוצים, וגם כי ההגיון הפשוט לא מאפשר לקבוצה אפורה כמו בולטון שחקנים התקפיים כמו אנקלה, סיסה, נולאן ודיוף ארבעתם ביחד, אז אולי אנקלה בדרך החוצה, ועכשיו עם העזיבה של הנרי..הגיוני לחלוטין, בדיוק כפי שהגיוני שאם השמועות העוד יותר חזקות שסמית' עובר למגפייז, אז אואן גם יעבור(או מרטינס, לחילופין).

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/07
  3. Rudess Member

אנלקה סיים את הדרך שלו בארסנל בצורה מאד מאד מלוכלכת, זה לא שיש מצוקת חלוצים ולונגר אין אופציות טובות יותר, ואני עדיין מעדיף לראות את אטו או אואן. לגבי בולטון אני לא יודע איך הם ישחקו אחרי שסם אלרדייס עזב, אולי הם ישנו שיטה, אבל זה באמת לא מדיר שינה מעיניי.

4. Gaudi Member

אם התחליפים היחידים שעולים זה אנלקה ואואן אז אני מעדיף שונגר כבר יביא שני קשרים ונשחק 4-5-1.

5. Sabonis Member

חח אנלקה... זה באמת יהיה אירוני משהו...
    האבסורד הוא שמכרנו את אנלקה ביותר ממש שמכרנו את הנרי...
    עדיין לא נתפס אצלי הסכום הזה... זה מה שמטריד אותי, הרבה יותר מהעובדה שהנרי עזב, אם כבר עזב אז בעד סכום שהוא שווה אותו!
    כן בן 30 שנה הבאה לא בן 30 שנה הבאה, בשנים האחרונות הוא אחד מ3 השחקנים הכי טובים בעולם (לדעתי הוא הכי טוב אבל אני אובייקטיבי פה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx )

16 פאקינג מיליון ליש"ט?! ביזיון!
    יאללה הונטלאר לארסנל
    התקופות הכי יפות שלנו תמיד עירבו 2 הולנדים...

6. Number 8 Member

ממה שהבנתי, הונטולאר יחתום במנצ'סטר יונייטד או ביובנטוס. יש אמת בדברים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/6/07
  7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

עד לפני חודש פרגי מאוד רצה את הונטלאר ונסע לראות אותו משחק בהולנד, מאז לא שמעתי על משהו, אני חושש שהמשא ומתן נתקע, ולכן יונייטד כל כך להוטה על האיטלקי מאודינזה עם השם הארוך.

8. George Best Member

אני שנייה מתקשר לסוכן שלו, משהו ואן דר משהו, וחוזר אליך!

9. spurs229 Member

יאקינטה?

10. Wave Member

הוא התכוון לקוואליירלה שהיה על הכוונת של פרגי עד שאודינזה זכתה במכרז עליו.
    לפי מה שהבנתי יאקינטה חתם ביובנטוס.
    באתרים האנגליים כתוב שוונגר יציע 12.5 מיליון ליש"ט על אנלקה, לא יודע כמה זה נכון.

11. Rudess Member

אנלקה ב-12.5 מיליון ליש"ט? הרצחת וגם ירשת?! אני מאד מקווה שהסיפור של אנלקה זה ברווז עיתונאי שלא ייצא ממנו כלום, קשה לי לדמיין את עצמי מעודד את אנלקה שלובש שוב את מדי ארסנל. יובא מייקל אואן לאלתר!

12. George Best Member

אואן?פעם אחרונה שבדקתי, אלא אם כן הוא הספיק לשנות, בין תור לרופא לביקור אצל סבא ג'פטו לבדוק מדוע רגלי העץ שהאחרון מכר לו לא עובדות, שהוא אנגלי.

ולגבי אנקלה, 12.5 מליון פאונד נשמעים הגיוניים.איפה החלק של בולטון?
    קיבלו חלוץ שאפשר לומר שאף אחד לא ממש חשב עליו, בטח ובטח שלא אחת מהגדולות, תמורת 8 מליון פאונד, ועונה אחת בלנקשיר ופתאום יונייטד וארסנל מתעניינות בו, תן להם לגזור את הקופון שלהם, אתה יודע כמה גווין מגקאנים ודיוויד תומפסונים אפשר לקנות ב4.5 מליון פאונד רווח נקי?

13. Rudess Member

ונגר תמיד אמר שהוא מחזיק מאד מאואן כחלוץ מצוין, וכידוע נושא הלאום לא משנה בארסנל, מי שטוב ומתאים, נמצא בקבוצה. לגבי אנלקה, לא אשכח את חלקם של אחיו רודפי הבצע ואת כל המעבר המגעיל לריאל מדריד, חבל שבסוף לא עבר ללאציו.

ואגב, כתבתי היום טור שנקרא "10 סיבות לאופטימיות", הטור כבר היה מוכן עוד לפני העזיבה של הנרי, כך שהוא ממש לא מושפע מהאירועים האחרונים. אני מקווה שהטור יתפרסם היום יותר מאוחר באתר הרשמי של ארסנל בארץ.

14. Ampelmann Member

נקווה בשביל קלאאסי.

מוזר באמת שברגעים האלה, שהם בדרך-כלל הכי קריטיים מבחינת השמועות, הגזרה של ארסנל דווקא די שקטה. התותחנים איבדו שחקן שהיה הרבה יותר מסטאר. ההשפעה שהיתה להנרי על המגרש, הניסיון, הדמות שהוא היה בעיני היריבים, אלה הם הדברים שהעלו את ארסנל מדרגה אחת קדימה ואלה דברים ששום שחקן לא מסוגל לקנות בשנה הראשונה שלו במועדון חדש או במדינה חדשה. הם באים עם הזמן. ארסנל הפסידה פה את כרטיס השהייה שלה בטופ ולאור זה שלא מדברים כבר עכשיו על רכבת בכיוון לונדון מזכירה לי מאוד את ההתרפקות של באיירן מינכן, שגם עם היצפלד, מעולם לא התגברה על באלאק.

15. raanana4ever Member

איפה אבו איש הפלופים?
    ראית את באבל אתמול? עדיין "אפס"?
    עם עבודה נכונה מצד ונגר, אני רואה אותו נכנס לנעליים של תיירי. יש להם נתונים מאוד דומים.