ארסנל 2007/2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏31/5/07.

1. AW forever Member

קירק, מסכים עם מה שאתה אומר במובן מסויים, אבל בוא ניקח את הדברים עם קצת איזון- ארסנל זה עדיין מועדון שישחק שנה הבאה בליגת האלופות, מהטופ 4 בליגה הטובה בעולם, עם איצטדיון חדיש וגדול וקהל אוהדים בכל העולם, עם קאדר שחקנים איכותי ומפוצץ בכישרון ועם מאמן אלוהים שלא הולך (בטוח שלא בעונה הקרובה) לשום מקום. יש לשחקנים מהטופ קלאס העולמי מה לחפש כאן, זה בטוח. בפירוש הסתיימה תקופה בצפון לונדון, חובת ההוכחה עכשיו היא כמובן על המערכת להשכיל לייצב את הסירה ועל השחקנים להתמודד עם האתגר.

2. Fortyniner Member

כבר מדברים על מחליפים ? =(

אוקיי, אואן דווקא כן נחשב לשחקן מוכח לדעתי, למרות הפציעות וההיעדרות הממושכת. כולם יודעים למה הוא מסוגל. למרות שהוא כביכול לא מתאים לארסנל (אנגלי.. =\ ובנוסף גם לא כל כך מתאים לשיטה של ונגר) לא הייתי מתנגד לראות אותו, כי דווקא בגלל זה זה יכול להיות מעניין. גם אני די אוהב את אואן.

טרזגה, בן כמה הוא ? מבוגר מידי, יותר מידי מאחורי השיא כדי להוות איזשהו תחליף. אז מה אם הוא צרפתי.

כמו שאני רואה את זה, התחליף הטוב ביותר יהיה מישהו שיהיה כמו הנרי שבא בהתחלה. לא שם גדול, אבל עם מלא כישרון, כמעין ניסיון להמשיך את השושלת. אני לא אומר שזה יעבוד, אבל אם לא מביאים חלוץ טופ-קלאס, הסגל הקיים ועוד איזה פרוייקט בן 20 עם פוטנציאל, יכול להיות נחמד.

בלי קשר, אני מת כבר לראות איך ואן פרסי יחזור שנה הבאה, משום מה יש לי תחושה שהוא יהיה אפילו עוד יותר טוב מאשר לפני הפציעה.

3. KirkH Member

שמע, פראנסנל הייתה לפני ותישאר הרבה אחרי הנרי וזה לא משנה בכלל כמה גדול הוא היה או מה הייתה החשיבות שלו בקבוצה.

פראנסנל עד לפני שבועיים הייתה קבוצה שחיפשה לקרוא תיגר על האליפות באנגליה בצורה קצת יותר רצינית מהעונה, שרצתה לעשות את הצעד החסר בצ'מפיונס ושבנוסף להנרי ולצוציקים המוכשרים גם חיפשה להוסיף עוד שחקן מהטופ קלאס.

נניח לרגע שהייתם מביאים את ריברי, סתם לצורך הדוגמא. ההתייחסות של פראנסנל כלפי עצמה ובטח ובטח של האוהדים שלה ושל היריבות כלפי הרצינות והמחוייבות שלה במהלך הזה - היו הרבה יותר גדולות ממה שהם יהיו בעוד שבועיים. גם אם טרזגה או אוואן יחתמו או הונטלאר או טבז, כי את הנזק התדמיתי של איבוד דין, חוסר הרצון של ונגר לחתום ושל העזיבה של הנרי אי אפשר לטאטא בכזו קלות מתחת לשטיח.

4. A. Arshavin Member

תגידו, מה דעתכם על איברהימוביץ'?בהנחה שאינטר ישחררו אותו.
    הוא מזכיר את הנרי בכמה נקודות: טכני מאוד, חזק, סיומת נהדרת, ואף מתעלה עליו בנגיחות.
    הבעיה היחידה היא שהוא טרבלמייקר די רציני.

5. AW forever Member

אתה צודק ב100%, לכן אמרתי שמבחן ההוכחה כרגע הוא על ההנהלה לייצב את הסירה עם החתמה שתשדר- אנחנו במשחק לשנה הבאה. לתת לוונגר תקציב גדול במיוחד ויד חופשית להביא כל מחליף להנרי. אני לא אתפלא אם בנסיבות שנוצרו ההנהלה תלחץ על ארסן לחתום על חוזה חדש, אולי גם העיניינים עם קרונקי יתפסו תאוצה, וכמו שהייתי בהלם מוחלט מהעזיבה של דין (שד"א, מאז העזיבה מקפיד על דממה מוחלטת) אני לא אתפלא לראות אותו חוזר כנציג של קרונקי בהנהלה חדשה. רב הנסתר על הגלוי, ויש הרבה סימני שאלה כרגע סביב המועדון. אני רק רוצה לציין שמבחינה מקצועית יש לנו עוד הרבה מה להציע, ושגם ההנהלה המטומטמת ביותר לא תתאבד ותיתן לקבוצה להיהרס.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/07
  6. אבו Member

לגבי אטו- לא, אין מצב.

החלוצים שמקושרים כרגע לארסנל הם מרטינס, אואן, טבז, אגוארו(25 מיליון פאונד, מגוחך), טרזגה וטורס.

אישית הייתי רוצה לראות את אואן מהחלוצים האלו.

צריך לזכור שאני מאמין שבשבוע הקרוב נקבל עוד 10 מיליון פאונד, בערך. על רייס. מה שמביא אותנו לסכום כסף מספיק בהחלט לשחקן טופ קלאס+שחקן טוב
    אגב האמריקאי, אתמול באמצע סערת הנרי דווח שקרונקי הציע להנהלת ארסנל כסף מיידי! לתקציב ההעברות על מנת לחזק את הקבוצה- דבר שנדחה ע"י ההנהלה.

לגבי העתיד, אני לא ממש דואג.

7. Sir Alex Las' Killa

טבז לא יגיע לארסנל, הוא על סף חתימה בריאל מדריד.

8. A. Arshavin Member

איך אתה יודע את זה??

9. אבו Member

ידיעה די ישנה, לפני שבוע בערך פורסם שטבז עומד לחתום על חוזה חדש תמורת שלושים מיליון יורו.

מאז לא היו התפתחויות, אי אפשר לדעת.

10. A. Arshavin Member

30 מליון יורו?!?!בעוד שעל הנרי משלמים רק 24?!?!זה מטורף!!הכל יחסי ציבור כנראה....

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/6/07
  11. אבו Member

למה רק בגרשיים? זה באמת רק.

סכום שערורייתי. וואוו, הוא מבוגר ? אז מה? הוא עדיין אחד השחקנים הטובים בעולם שיכול לתת לפחות שנתיים בטופ.

12. A. Arshavin Member

זה היה בגרשיים מכיוון ש24 מיליון יורו זה המון כסף, אמנם בעולם הכדורגל של היום זה לא סכום כ"כ גדול אבל בכל זאת.
    קיבלתי את טענתך ושיניתי.

13. Rudess Member

בוודאי שיש סיכוי , העניין הוא שונגר לא הכין לטעמי תוכנית מגירה למקרה שהנרי עוזב, זה תפס גם אותו בהפתעה ולכן ייקח לו כמה ימים עד שנשמע לגבי חיזוק, או שאולי אני טועה וארסן ונגר כבר מחפש בחשאי מחליף להנרי. מה שכן ארסן ונגר בכל מקרה חייב לפעול מהר מאד, הוא חייב להביא חלוץ TOP CLASS על מנת שיספיק להצטרף לקבוצה במחנה האימונים. את דאבור סוקר ב-99 הוא הביא ממש לפני תחילת העונה .

לגבי אואן והפציעה שלו, אואן היה ונשאר חלוץ גדול והוא לא הראשון והאחרון שעובר פציעה לא קלה. ונגר ידוע בתור אחד שלוקח הימורים . קחו לדוגמא את ההחתמה של קאנו ב-4.5 מיליון ליש"ט מאינטר - קאנו יובש על הספסל, לא סבל את הכדורגל ההגנתי וגם היה אחרי ניתוח לב (לא משהו שגרתי שרואים בעולם הכדורגל), ונגר לקח סופר-הימור והצליח מאד. מבחינתי , אטו הוא הקרוב ביותר להנרי מבחינת הסגנון, אם זה לא ייצא לפועל אז מייקל אואן הוא האופציה הטובה ביותר.

14. AW forever Member

http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...2445161,00.html

חרושת השמועות מתחילה לעבוד, לכולם ברור שחייב להגיע חיזוק מהר כדי להרגיע את המערכת. אנלקה? 11 מיליון פאונד? אנלקה חוזר לארסנל? אני הייתי מעדיף יותר את צמד ההולנדים קלאס הונטלאאר ובאבל. הם גם רכישות שיותר מתאימות לוונגר לבצע.

15. אבו Member

האמת שאם היו אומרים לי שחקן עם היכולות של אנלקה, בגיל של אנלקה, עם האיכויות של אנלקה.
    או בקיצור- שחקן בול כמוהו רק שהשם שלו לא ניקולס אנלקה, הייתי רוצה לראות אותו.

אבל איך אפשר להחזיר אותו אחרי ההיסטוריה? חלף הרבה זמן, ואפילו במפגש האחרון של בבולטון באיימירטס, לא זכור לי שבוז אפילו היה.

אגב, זה די מצחיק שהנרי, שהיה המחליף של אנלקה הגדול בזמנו, יוחלף על ידי אנלקה עכשיו.