אמרתי לשחרר אותו? רק אמרתי שהוא לא לוחם ולא מנהיג, זה הכל... אני לא בא בטענות לססק כי הוא השחקן הכי טוב שיש לנו במועדון והעתיד שלנו. אם מישהו צריך להשתנות זה לא הוא, זה ג'ילברטו.
צודק , לדעתי הכל בגלל עזיבתו של דין , אם הוא היה נשאר תאמינו לי שהיינו סוחטים הרבה הרבה יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
אני רוצה לגיד גם שכן היכולת מאוד חשובה , ואני מקווה שAW צפית משחקים לארסינל העונה הזאת , כי הרבה פעמים הקישור היה מאוד חלש רק בשבילו ג'לברטו,
תירוץ. אפשר להבין את הקרבה של הנרי לדיוויד דין, אבל לא עוזבים משפחה בגלל זה. לא עוזבים מועדון שכל כך אוהב אותך ואתה אותו, לא עוזבים מועדון שאתה בגדר אלוהים עבור האוהדים, לא עוזבים מועדון שתלוי בך בשנתיים האחרונות, לא עוזבים מועדון שנתן לך את הכל, בגלל שאחד מאנשי המקצוע במועדון עזב. הוא כנראה רוצה תארים, רוצה תהילה, אני לא יודע מה הוא רוצה, אבל תירוץ של "נפגעתי מעזיבתו של דוויד דין" פשוט עלוב.
the gunner, כנראה שלא הבנת את דבריו של הנרי, שיכול להיות שהיו באמת רק תירוץ. מה שאני הבנתי מהדברים של הנרי הוא שכתוצאה מהעזיבה של דין והאפשרות לעזיבה של וונגר יש חוסר ודאות לגביי מה יהיה עם ארסנל בשנים הקרובות ואיזה מועדון זה יהיה (בדיוק אותו חוסר הוודאות שדיברנו עליו קודם לכן) ולכן קשה לו להישאר.
ואם אט'ו יצורף לעסקה, זה ישנה את דעתכם? החולצה מס' 9 פנויה בארסנל כרגע , מה גם שאני לא רואה את רייקארד משחק בעת ובעונה אחת עם רונלדיניו,מסי,הנרי ואטו ואף אחד מהם הוא לא שחקן ספסל, משמע, מישהו מהם יעזוב.
אני התייחסתי לדבריהם של amirsagiv ו-Arsenali. חוץ מזה, גם זה נשמע תירוץ די עלוב. מה השתנה בין המצב כיום, לבין המצב אז (קיץ שעבר)? גם בקיץ שעבר היו לנו את אותם הבעיות, את אותו סגל צעיר, את אותו מרכז שדה רך, הכל היה אותו הדבר. תגידו שהוא מאוכזב מזה שלא מנסים לתקן את המצב? אני באמת שמצפה מהנרי, הקפטן והכוכב הגדול של ארסנל, ישמש דוגמא לשחקנים ויביע תמיכה בהנהלה ובונגר. לא הייתי מופתע אם ססק היה מדבר ככה, לא הייתי מופתע אם גאלאס היה יוצא בהצהרות של "או שמחזקים את הקבוצה, או שאני עוזב", אבל הנרי? זה שיכול היה לעזוב את הקבוצה בעונה שעברה אבל החליט להישאר? זה שאפשר למצוא אינספור חתימות של אוהדי ארסנל בהן יש ציטוטים שבהם הוא מביע נאמנות למועדון? וחוץ מזה, התירוץ שלו רק מעיד על כך שהוא רוצה לזכות בתארים לפני שהוא פורש. אז למה לא להגיד ישירות...? למה לזעזע את המערכת (אני בטוח שעכשיו, המחשבה הזאת תחלוף גם בראשם של שחקנים אחרים, מחשבות של מה יהיה עם הקבוצה) ולברוח? רודס, למה שאט'ו ירצה לעזוב את ברצלונה, קבוצה שאליפות אירופה ואליפות ספרד הם תארים ריאלים, ולהגיע לארסנל, מועדון בבנייה, שרק עכשיו עזב אותה שחקן שרוצה לזכות בתארים בברצלונה? ואם בכל זאת הוא יצטרך לעזוב, יש מספיק מועדונים יותר אטרקטיבים עבורו, כמו מילאן שהתעניינה בו.
the gunner, הנרי אמר שעבורו הדרך של המועדון היא הדרך של הצמד דין&וונגר, ושאם שניהם עוזבים את המועדון לא ברור מה יהיה אופיו והאם האופי הזה יתאים להנרי, שכבר יהיה בגיל שהוא לא יכול לעבור למועדון אחר. שוב, אני לא יודע אם זה תירוץ, אבל אני מקווה שהמסר מחלחל גם לקומות הגבוהות בהנהלה.
אם כך, יהיה מעניין לראות מי מהשחקנים האלה ירצה לחמם את הספסל של ברצלונה העונה, ארבעתם לא ישחקו ביחד. אני קראתי איפשהו שאטו לא רצה להגיע למילאן, חוץ מזה , אטו ידוע כאחד שמפריע לו נושא הגזענות בספרד והוא גם פעם ירד מהמגרש בסראגוסה בגלל נהמות שהושמעו לעברו. ארסנל היא אחד המועדונים הידועים באירופה שיצאה נגד הקריאות הגזעניות, ולדעתי זה יכול להיות פקטור חשוב עבורו.
אני חושב שאתה מגזים, אטו לא יעבור לשחק בארסנל רק בגלל שהם נגד גזענות. אולי הסכום הנמוך יחסית שהוזכר (16 מיליון פאונד) אומר שיכול להיות שמצורפים עוד שחקני לעיסקה, למרות שזה לא נראה כך. אגב, למה אתה חושב שהוא לא יכול לשחק עם ארבעתם יחד? פרנק רייקרד מעולם לא היסס כשזה נוגע להתקפה. אני בהחלט חושב שהם יכולים להוות רביעיה קידמית חלומית.