ארסנל 2007/2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏31/5/07.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מוכרח לומר גם שעם כל האהבה שלי אליו קולו הוא לא קפטן קלאסי. זה רק מראה לנו עד כמה עמוק המשבר המנטלי/מנהיגותי שהקבוצה אמורה להיכנס אליו בעקבות המכירה של הנרי, שלדעתי הוא עוד יותר חמור מהפגיעה המקצועית נטו שעזיבתו של הנרי גורמת. כבר אין ויירה, אפילו פירס כבר אין, עכשיו גם הנרי הלך, מי יוביל את החבורה הצעירה הזו? בסגל הנוכחי אין שום מנהיג.

עדר ללא רועה אנחנו...

2. The-Gunner Member

amirsagiv, זה מה שכתבת. אז שאלתי, מה הקשר בין הציטוט הנ"ל, למשפט הזה שאמרת:

אמרת ששומרים את המספר, ופתאום צריך לתת אותו לשחקן אחר?

3. A. Arshavin Member

לא הבנת אותי. בהודעה שלך כתבת שקשה לך להאמין, כי את המספר של ויירה ססק קיבל, אץ של אדאמס סנדרוס, ואת של ברגי גאלאס קיבל.

והיה ולא ייתלו את החולצה, אני חושב שהיורש המיועד של הנרי צריך לקבל אותה.

יש מבין?

4. Rudess Member

יש בהחלט מנהיג, לכל בעלי הזכרון הקצר, ג'ילברטו סילבה הוכיח היטב מיהו המנהיג של ארסנל העונה כשלקח על כתפיו את הקבוצה העונה בלא מעט משחקים. לדעתי ג'ילברטו יקבל את סרט הקפטן, טורה יהיה המחליף שלו בתפקיד.

איתי,הרועה הוא ארסן ונגר, והוא יודע מה הוא עושה. כפי ששיחרר בעבר שחקנים כמו אוברמארס,פטי,ויירה ואנלקה, הוא גם יודע מה הוא עשה כשהוא שיחרר את הנרי. IN WENGER WE TRUST

5. SZC Member

ללא ספק ג'ילברטו סילבה. הוא הוכיח השנה שהוא מנהיג אמיתי, יותר מהנרי שלא תיפקד מי יודע מה כקפטן בשנתיים האחרונות.
    רואים גם איך ג'ילברטו מדרבן את השחקנים לפני משחקים, הוא מעיר לשחקנים שעושים טעויות ומכוון אותם לפעולות נכונות. לדעתי, קפטן מצויין לשנים הבאות (רק שלא יעזוב ליובנטוס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wacko.Xxx ).

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה... אין ספק שהאיש החשוב ביותר של ארסנל נמצא על הקווים. כפי שאומר הטור הנפלא שרפאל הביא וכפי שאני חושב שכולנו יודעים, ונגר יותר חשוב למועדון מהנרי או ויירה. ונגר הוא ארסנל כפי שאנחנו מכירים אותה כיום. אבידה שלו תהיה כבדה ומשמעותית הרבה יותר מהאבידות של הצרפתים הכבירים, צריך לקוות שהעזיבה של הנרי לא מרמזת על עזיבה אפשרית של ונגר בתום חוזהו.
    כל עוד יש לי אותו על הקווים אני לא אומר נואש, הוא הרועה הטוב ביותר...

לעומת זאת, מהמנהיגות על המגרש אני מודאג, ואני בניגוד אליך תמיד הייתי ממקטרגיו של ג'ילברטו. אבוי לנו אם ארסנל תסתמך על כתפיו של האיש הזה.

7. SZC Member

ובמשחקים שראית השנה, כאשר ג'ילברטו תיפקד כקפטן, מה הוא עשה לא נכון/לא טוב?
    ג'ילברטו הקפטן המתאים ביותר, בעיקר כי אין מישהו אחר שיכול לשמש קפטן (בעיני טורה לא מתאים).

8. Rudess Member

למה אבוי? ג'ילברטו הוא מנהיג,לוחם, שחקן מנוסה שיכול להעיר וללמד צעירים על המגרש. לא סתם הוא נבחר גם לקפטן של נבחרת ברזיל לקראת הקופה-אמריקה. בקרוב גם הקפטן של ארסנל.

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוחם? בגלל זה מרכז הקישור שלנו כל כך דומיננטי מאז עזיבתו של ויירה? בגלל זה כל מיני בולטוניות ובלקבורניות לא מוצאות נגדנו תשובה אף פעם?

אין כזה דבר ברזילאי לוחם, צאו מהסרט, הבנאדם רך כמו אביעד קיסוס...

10. Rudess Member

הוא כנראה מבין הברזילאים היחידים הלוחמים, זן נדיר ביותר, והוא משחק במדי ארסנל.

Gilberto Silva - The Invisible Wall
    http://www.youtube.com/watch?v=NuGS4-a0TO0
    http://www.youtube.com/watch?v=Ywzn18ihtsc

שימו לב בקליפ הראשון מה הוא אומר לאיברהימוביץ'! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת רודס... תראה איזה מוזיקה יש לקליפ הזה... זה מוזיקה ללוחמים? אולי ללוחמים למען איכות הסביבה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

הרכות של הקישור שלנו היא לדעתי עקב האכילס של הקבוצה בשנתיים האחרונות והגורם העיקרי לעובדה שהפכנו לקבוצת מקום רביעי לגיטימית. שים לב איפה אנחנו מאבדים באופן קבוע את הנקודות שלנו. לא בסטמפורד ברידג', לא באנפילד ולא באולד טראפורד, אלא בריבוק סטדיום ובבראמאל ליין. זה אומר לי שאיכות לא חסרה לנו במרכז המגרש, אלא רק אופי ולחימה, ועל זה תמיד אמור להיות אחראי הקשר האחורי. לא בכדי הכינוי שלו הוא ה-invisible wall...

12. Rudess Member

זה קשקוש, גם כשויירה היה, ויירה היה עולה יותר להתקפה, וג'ילברטו היה מחפה עליו. מדוע אתה לא בטענות לפבריגאס, על חולשתו הפיזית היחסית מול ויירה? הבעיה של ארסנל היא ממש לא ברכות במרכז המגרש, אלא ביכולת ניצול המצבים . אם מרכז המגרש היה כל כך רך, ארסנל לא הייתה ממשיכה לשחק את אותו הכדורגל שמתבסס על חטיפת כדורים ויצירת מתפרצות ושערים מהירים.

13. AW forever Member

חברים הדיון על ג'ילברטו מיותר מהסיבה הפשוטה שגם אם אוהבים אותו או לא, הוא חייב להישאר. הטלטלה האדירה שנובעת מעזיבתו של הנרי לא יכולה להיות מלווה בעוד יציאה של שחקנים. עדיפות ראשונה לרכש עכשיו- חלוץ וורלד קלאס. עדיפות שניה- ווינגר טבעי ואמיתי, לצד ימין או שמאל. עדיפות שלישית- בלם נוסף לסגל, רצוי מנוסה (כמו שאני מכיר את וונגר זה לא יקרה). מרכז הקישור חייב להישאר כמו שהוא, הייתי רוצה לראות את דיאבי מקבל יותר הזדמנויות השנה כקשר אחורי, ואת ססק מקבל יותר דקות של מנוחה.

14. cesc4 Member

הקישור לא כל כך טוב , למרות שיש שחקן כמו פברגאס , אני יגיד את זה עוד פעם ג'לברטו זה שחקן מתאים לקבוצות כמו בולטון או מחליף בארסינל, והקפטן יהיה פבריגס זה לא בגלל שאני אוהב שחקן זה אלא שהוא שחקן מעולה .

15. AW forever Member

cecs4, קפטן זה יותר מהיכולת שלו כשחקן, זה גם היכולת ליישם מנהיגות על החברים שלו לקבוצה. לכן בד"כ נבחר השחקן המנוסה במועדון ובעל הוותק הגדול ביותר. עם כל הכבוד לססק, יש לו עוד מה לעשות בכדורגל לפני שיגיע למה שג'ילברטו ראה ועשה כשחקן (זכייה במונדיאל ואינסוף הישגים עם ארסנל)

עריכה: מחשבה ראשונה שעולה לי לראש- אולי כדאי בכל זאת להחזיר את הצועני? הרי חלק מהסיבות ש"לא התאקלם" בזמנו זה גם הנרי, הוא שיחק שנה וחצי בקבוצה ומכיר את וונגר, ומי יודע אולי הוא גם כבר קלט כמה מילים באנגלית.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/07