ארסנל 2007/2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏31/5/07.

1. The-Gunner Member

אני לא מצליח לעכל.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

יש סכום מדויק? אולי איזה סמואל אט'ו בעסקה, משהו?

2. Number 8 Member

אנ מקווה שכן. הסכום שמכרנו אותו לא נראה לי הגיוני, הנרי שווה הרבה יותר ולכן לפי דעתי אטו נכלל בחלק מן העסקה, פשוט עדיין לא מפרסמים זאת. בנוסף, ארבעת הכוכבים בברצלונה לא יכולים לשחק באותו זמן, וכרגע הכי הגיוני זה שאטו יעזוב. אם אטו אכן כלול בעסקה, אפשר להתנחם שמכרנו חלוץ ענק וקיבלנו חלוץ טוב מאוד(אין מקום להשוות כמובן).

3. The-Gunner Member

לא יודע, קשה לי להאמין שברצלונה הייתה מסכימה לדיל של כסף+אט'ו, ובכלל, למרות המצב שנוצר, אני לא חושב שהוא יעזוב את קטלוניה. ואם בכל זאת הוא יעזוב, אני מאמין שהוא ימכר ולא יכלל בדיל כלשהו.

מה שהכי מרגיז אותי, זה ההצהרות של הנרי, לפיהן הוא לא יעזוב את ארסנל, כמו:"לעולם לא שיחקתי בספרד, ולעולם לא אשחק. זה החוזה האחרון שלי". אם זה לא היה תיירי הנרי, הייתי מקלל אותו ושונא אותו עד עמקי נשמתי. אבל אי אפשר, זה תיירי הנרי ואני אוהב אותו.

4. Jose Mourinho Member

למה שאטו ירצה לעבור לארסנל הנוכחית? הנרי עזב כדי(או בין היתר, נגיד) לזכות בתארים, דבר שקשה מאוד לעשות עם ארסנל כיום. המטרות של אטו זהות, וסביר להניח הוא יעדיף לעבור למילאן שמעוניינת בו, לדוגמה, מאשר לבזבז את הזמן בקבוצה שבונה את עצמה.
    כמובן שזה לא פוסל לחלוטין אפשרות מעבר של אטו לארסנל, אבל אם להיות הגיוניים, אז...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/6/07
  5. MHFC Member

למרות שאני בכלל לא אוהד ארסנל, קשה לעכל את העובדה שהנרי עוזב את הקבוצה. קשה לעכל את ארסנל בלי המנהיג שלה, אבל לאט לאט היא כבר תתרגל לזה שהנרי כבר לא בקבוצה, וזה יקח לא מעט זמן.
    גם אם אטו יגיע לארסנל, לא יהיה שום תחליף לצרפתי, והסיכוים שאטו יעזוב את ברצלונה לאחר שהנרי הגיע לברסה, הם מתחילים לגדול (למרות שברסה אמרה שהיא לא תמכור לא את רונלדיניו ולא את אטו- עכשיו זה עלול לקרות), כי אם אטו יישאר בברסה, או שהוא או שהנרי יצטרך לשבת על הספסל, ואני לא סיטואציה שכזו מתרחשת. ואגב אטו כבר לא יגיע למילאן, הוא סגר את הדלתות בפניה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/6/07
  6. George Best Member

rudess,
    תודה,
    לגבי שני הנושאים הראשונים - האוהדים האופטימיים ולעתים הסובייקטיבים מהסוג שלך יעדיפו להתסכל על זה בתור צירוף מקרים ולא ידאגו,
    אוהדים פחות אופטימיים יתחילו לחשוש, הכי טוב להיות באמצע.

7. Sabonis Member

עכשיו שהנרי עזב חייבים - ואני לא מדגיש את המילה כי הדגש פה בפורום פשוט לא מספיק לעד כמה שאני רוצה להדגיש את המילה הזאת - חייבים לעשות רכש רציני - שוב הקטע עם הדגש -

למרות שאני ממש לא אופטימי... הרי כל שחקן שהגיע לארסנל בשנים האחרונות חלק מהסיבות זה האפשרות לשחק עם הנרי...
    העזיבה שלו פשוט מורידה את הקבוצה בשתי דרגות מבחינת השם והמוניטין באירופה...

שיטת המשחק תשתנה לגמרי, תהיה ארסנל חדשה לגמרי...
    אה ולדעתי אם לא יהיה רכש רציני השנה, אלא כל מיני שחקנים משלימים, אז זה יהיה החותם הסופי לכך שעונה הבאה אנחנו נפרד מעוד אגדה בארסנל... והלוואי שאני אתבדה!

גאד דאמט איזה שוק

8. ACBenb Member

הנרי עזב בגלל שלא היה רכש רציני, אם דווקא שהוא עזב העניינים יתחילו לזוז ויהיה רכש רציני זה יהיה די מצחיק.
    ארסנל חייבת חלוץ ובכסף שקיבלה היא יכולה לקנות חלוץ טוב. לא הנרי אבל טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/07
  9. Nevermore Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    אני עוד לא מעכל.
    ביי מלך

יוצאים לדרך חדשה בקבוצה...קום און ארסנל.

10. spurs229 Member

אם הם באמת קיבלו "רק" 16 מיליון אז אין חלוץ שאפילו יכול לדגדג להנרי את הרגליים במחיר הזה. וטוב שכך.

11. AW forever Member

12. The-Gunner Member

בכלל, אני לא מבין למה ברצלונה בכלל צריכה את הנרי. הרי ברור שהוא לא ישחזר את היכולת הגדולה שלו מהימים היפים בארסנל, בארסה לא למדה ממקרה שבצ'נקו? אני לא טוען שהנרי יעבור עונה כמו שבה, אבל בקבוצה חדשה, חובת ההוכחה היא על הנרי. הוא יצטרך להוכיח את עצמו שוב, בעוד שבארסנל, הוא יכול לעבור עונה שלמה ביכולת גרועה ואף אחד לא יאמר עליו כלום. בגיל 30, עם פציעות, אחרי עונה בינונית ועם מטען רגשי כבד עקב העזיבה, קשה לי להאמין שהוא יככב בברצלונה ויעשה את הדברים היפים שעשה בארסנל. חוץ מזה, הבאתו תפגע בשחקני ברצלונה, כי זה ברור שאחד משחקני ההרכב של ברצלונה ימצא את עצמו מחוץ לקבוצה (כנראה דקו), וזה גם מגביר את הסיכויים שאולי אחד מהשלישיה שלהם ימכר, כי קשה לי לראות את ברצלונה משחקת בהרכב כל-כך התקפי של 4-2-4 כשאין להם קשר הגנתי במיוחד באמצע.

עניין נוסף, הוא מה עושים עכשיו. ברור שחייבים לקנות חלוץ World Class (אולי ונגר התכוון שאחד משני השחקנים שהוא הבטיח, יהיה מחליף להנרי?), אבל מי? כי את הכסף הוא ישיג, השאלה מי ירצה לבוא. הייתי רוצה לראות שחקן כמו אט'ו או וייה, אבל אין להם מה לחפש בארסנל, קבוצה בבנייה ובלי תואר באופק.

קשה, קשה מאוד. כואב לי לראות את התמונות של הנרי חוגג במדי ארסנל, כי הגעתי למסקנה שמה שיותר מפריע לי, הוא לראות את הנרי במדי מועדון אחר ולא במדי ארסנל.

13. אבו Member

אני התותחן היחיד שנסחף עם הרגשות ופרץ בבכי(יותר מפעם אחת)? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אני בן אדם רגיש אני יודע, אבל זה פשוט שבר אותי.

אני יודע שצריכים להסתכל הלאה, ואף שחקן לא מעל המועדון, אבל יקח לי לפחות שבוע רק לעכל את העובדה שתיירי לא ילבש יותר את המדים שלנו.

הסמל הגדול ביותר בכול הזמנים שלנו הוא לא יהיה, אבל הוא עדיין סמל. סמל ענק, לא כמו אדאמס ודניס, אבל באותה שורה עם ליאם בריידי למשל.

http://www.youtube.com/watch?v=9JFLbGaSAn0
    קליפ גדול ומרגש!

14. The-Gunner Member

היו לי דמעות בעיניים כשראיתי את ההודעה באתר הרשמי, הייתה לי צביטה בלב וזלגה לי דמעה כשראיתי תמונה של הנרי, כואב לי לחשוב שבעונה הבאה הוא כבר לא יהיה תותחן. יותר מזה, כואב לי שאחרי ההצהרות שלו, הוא עוזב.

כל אחד מקבל את הידיעה הזאת בדרך אחרת. יש כאלה שמקבלים את זה בקלות (מה שלא מובן לי), יש כאלה שכבר חושבים הלאה ויש כאלה (כמוני וכמוך) שמתקשים לעכל את זה. כמה פעמים צחקתי וזלזלתי בידיעות האלה שהנרי עוזב? לא ראיתי תסריט שהוא עוזב, יש לי תסריט אחד בראש - שהוא פורש במועדון כמו ברגי. חלומות לחוד ומציאות לחוד.

http://www.smh.com.au/ffximage/2004/11/14/soccer_wideweb__430x275.Xxx

אני אתגעגע לתמונות כאלה.

15. XabiAlonso Member

" לא שיחקתי בספרד ולעולם לא אשחק", "אסיים את הקריירה בארסנל". כך אמר הנרי כאשר בתום גמר ליגת האלופות בעונה שעברה חתם על חוזה חדש בארסנל ל- 4 שנים.
    אז הרשו לי לגחך: חחחחחחחח!

נראה איך ארסנל תסתדר בלעדיו ומי היא תביא במקומו. בינתיים: טבז ואנלקה מועמדים לקבוצה.