ארסנל 2007/2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏31/5/07.

1. Number 8 Member

מצטער, אני עדיין לא מאמין. תגידו מה שאתם רוצים, שאני מתכחש לאמת אבל אני מחכה להודעה באתר הרשמי של ארסנל. הראש אומר להאמין למכתב שפורסם בסקיי ובBBC, הלב שזה רק שקר וכזב, לא יכול להיות שהנרי עוזב אותנו אחרי כ"כ הרבה שנים, אחרי שהבטיח שיסיים את הקריירה בארסנל, אחרי שדחה שוב ושוב דיווחים על עזיבה אפשרית. זה פשוט חזק ממני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/6/07
  2. בועז Member

אני דווקא לא חושב כמו רבים כאן.
    כלומר ,אני אכן מסכים שתיירי הנרי הוא ללא צל של ספק אחד השחקנים הגדולים בארסנל ובפרמיירשיפ ב20 שנים האחרונות,אני לא חושב שארסנל תיפול בגלל העזיבה, אומנם זה עצוב ושובר לב להרבה אוהדים,אבל מהיום,
    זו תחילתו של עידן חדש בארסנל.
    כל השיטה של ארסנל לדעתי, הולכת להשתנות.
    עד עכשיו (כשהנרי שיחק ולא היה פצוע) הרבה מאוד שחקנים בקבוצה למדו לסמוך עליו, לפעמים יתר על המידה, וכאשר היה במגרש תמיד הייתה ההרגשה שפשוט צריכים לזרוק לו את הכדור, והוא כבר ידאג לעשות את השערים.
    היום, בעידן ללא הנרי, ארסנל תהיה חייבת להפוך לקבוצה מלוכדת.
    אני מאמין שוונגר יתחזק בחלוץ נוסף, ואני חושב שזו הולכת להיות השנה של ואן פרסי, כי השחקן הזה הוא איכות בפני עצמה, עדיין לא הגיע לשיא שלו ואני חושב שעם העזיבה של הנרי, האחריות שהייתה להנרי במגרש הולכת עכשיו להתפצל בין מספר אנשים ולדעתי הבולט שבינהם הוא ואן פרסי.

3. Rudess Member

את הכדורגל הטוב שלנו בעונה האחרונה שיחקנו דווקא ללא הנרי על המגרש. אבל בכל מקרה, אני לא מבין למה איתי פתח דיון פרידה מהנרי שעוד אין הכרזה רשמית. כבר היינו בסרט הזה שברצלונה "החתימה את הנרי ל-8 עונות" והוא נפגש עם בגירסטאין וכל מחזיקי המניות במועדון. יכול להיות שהפעם הנרי באמת עוזב את ארסנל, אבל כל ההספדים והמלודרמה פה עדיין לא רלוונטיים כל עוד המועדון לא הכריז על כך באופן רשמי.

4. Number 8 Member

5. Rudess Member

למה יש לינק ואין תוכן ? טוב לפחות יש כותרת עם הכרזה רשמית.

6. Jose Mourinho Member

Rudess, לא תמיד צריך הודעה רשמית מהאתר הרשמי שההעברה רשמית. אתה סתם ניסית לדחות את המאוחר, ובקיץ שעבר ההצהרות בתקשורת ומהנרי עצמו לא היו חזקות כמו עכשיו. הנרי עוזב את ארסנל.

7. Rudess Member

אז הנרי עוזב את ארסנל, ארסנל הייתה קיימת לפניו ותהיה קיימת אחריו. את מילות הפרידה שלי מהנרי אני אכתוב היום מתישהו ואפרסם פה .

8. AW forever Member

אני רק רוצה לציין שהעזיבה של הנרי היא התוצאה המוחשית הראשונה (לפי טענתו של הנרי עצמו) של העזיבה של דין. היה ברור שאישיות כ"כ מרכזית עוזבת את המועדון בצורה שכזו, שזה ישפיע על השחקנים. הנרי באופן ספציפי היה קרוב מאוד לדין (הבן של דין היה השושבין בחתונה של הנרי) וזה מחיר כבד מאוד שאנחנו משלמים על הצעד הזה של ההנהלה.

9. THE STRETFORD END Member

אחרי שכל הטרארם סביב העזיבה של הנרי יסתיים כדאי שתתחילו לקרוא בין השורות של הדברים שהוא עצמו כתב לגבי ארסן ונגר,אולי עונה אחרונה שלו בארסנל וזה צריך להדאיג את אוהדי ארסנל אפילו יותר מהעזיבה של הנרי.

10. Rudess Member

אין ספק שעזיבה של ונגר תפגע יותר בארסנל מאשר עזיבה של הנרי, אבל אני אופטימי לגבי הישארותו של ונגר.

11. Sabonis Member

זה בדיוק מה שאני אמרתי...
    עם העזיבה של הנרי נוכל להתמודד...
    עד כמה שזה עדיין לא נקלט ולא יאומן... הדברים שהוא עשה בארסנל...
    לפחות ראינו את השחקן הא-ד-י-ר הזה בשיאו המועדון שלנו...

אני לא הכי הבנתי בזמנו למה דייוויד דין עזב מישהו יכול להאיר פה את עיני עם משהו מוחשי ורשמי? הבנתי איזה מחלוקת על הרכישה של האמריקאי...

היו הרבה מאוד הצהרות של שחקני ארסנל עד כמה הם אוהבים את ארסן ואם ארסן יעזוב הם ישקלו את דרכם במועדון.... מה כל עובר לכל השחקנים האלה בראש כש"ה"כוכב ו"ה"מודל לחיקוי של כולם עזב את הקבוצה? וונגר שהם כל כך תלויים בו בשנה האחרונה לחוזה שלו.... זה לא בסדר, הוא צריך להודיע לפה או לפה מה יהיה אחרי השנההזאת...

מי לעזאזל מנהל את העניינים האלו במועדון עכשיו? היל ווד?? גאד דאמט אני מאוד מקווה שאנחנו לא עדים פה לתהליך קריסה איטי של מועדון הפאר הזה......

12. AW forever Member

עזיבה של וונגר בכל מקרה לא רלוונטית לעונה הקרובה. אני מסכים איתך לגמריי שעזיבה של ארסן זה סיבה לדאגה אמיתית לעתיד המועדון ודרכו. הנרי היה חלק מאוד חשוב בפאזל, וונגר הוא זה שרכש את כל החלקים וחיבר אותם ביחד.

13. SeRgInHo Member

כנראה שונגר יודע מה הוא עושה... קודם וויירה, עכשיו הנרי. יהיה מעניין לראות את ארסנל החדשה, שהעונה כבר תתחיל!
    ולגבי המחיר, 16 מיליון ליש"ט עבור שחקן בן 30 (טוב ככל שיהיה), שהחמיץ כמעט את כל העונה שעברה זה מעל ומעבר.

14. George Best Member

נקודה מאוד מעניינת -
    תוך שנה אחת בלבד ארסנל מאבדת את הייבורי, את דיוויד דין, ואת תיירי הנרי.אם אז התלוננו אוהדי ארסנל על אובדן זהות, מה הם יגידו עכשיו?
    האם האובדן של השניים האחרונים מרמזת על עזיבת ונגר?כי עזיבת הנרי ודין זה כסף קטן לעומת ונגר, זו מכה שלטעמי יקח לארסנל כמה שנים טובות להתאושש ממנה.רואים?תמיד יכול להיות יותר גרוע.
    הנרי חזר והתלונן לא פעם על הסגל הלא מספיק חזק, דרש חיזוק, לא קיבל, הבנאדם רוצה להיות בקבוצה שהיא מהטופ טופ בהווה, ולא לחכות שהקבוצה הצעירה תתחבר, כי הוא יהיה בן 32/33, ואפשר להבין אותו, למרות שאני באופן אישי הייתי בהלם, לא חשבתי שהוא יעזוב.אבל אולי העובדה שהנרי לא יצא בהצהרות לאחר הידיעות שהוא חתם בבארסה לפני שבועיים נתנו איזשהו רמז לעתיד(הקרוב).
    אני אפרד מהנרי בדיון הזה - אחד הכדורגלנים הגדולים ביותר בלי שום ספק שיצא לי לראות, ואני בטוח שגם אנשים בגיל של פלה יעידו על כך.גאון כדורגל, ווינר(איפה נדב יעקובי?הרי עכשיו הוא בבארסה, תהיו בטוחים שחודש הבא החרגול יכתוב כתבה על הנרי בבלייזר ורק יהלל את הצרפתי, ויגיד כמה שהוא ענק, ווינר, בלה בלה בלה, אני מחכה לזה!, הרי אין יותר צבוע מהצעקן הסדרתי), ספורטאי גדול(2/3 מקרים בהם איבד שליטה על עצמו לא ימחקו לו את העובדה שהוא ספורטאי ענק), באמת בחור נהדר, אני אאחל לו הצלחה בבארסה, אבל שהיא תרד ליגה.אני יכול להעיד בתור אוהד יונייטד, ואני בטוח ששאר האוהדים בפורום יודו בכך בקלות, שתמיד לפני משחקים מול הצרפתים, בכל פעם קיוויתי עמוק בלב שהנרי לא ישחק.תגידו לוזר, תגידו פחדן, תגידו "אתה אוהד יונייטד, מה אתה מפחד", תגידו אלף ואחד דברים, אבל בכל פעם(וזה קרה לא מעט בשנתיים האחרונות) שהנרי לא שיחק מולנו, תמיד הייתה לי תחושה של הקלה.מוזר לראות את ארסנל עולה לכר הדשא ללא המנהיג שלה, השחקן מספר 1 שלה, ועד לפני שנה השחקן מספר 1 בעולם, יחד עם עוד שחקן אגדי שהחליט לעזוב, מסיבות שונות אבל עדיין אחרי מספר שנים נהדרות במועדון - אנדריי שבצ'נקו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/07
  15. Rudess Member

נקודה מאוד מעניינת -
    תוך שנה אחת בלבד ארסנל מאבדת את הייבורי, את דיוויד דין, ואת תיירי הנרי.אם אז התלוננו אוהדי ארסנל על אובדן זהות, מה עם יגידו עכשיו?
    אני חושב שזה סה"כ צירוף מקרים כל האירועים האלה. כמו שאירועים כגון פציעות השפיעו מאד על העונה האחרונה שיכלה להסתיים אחרת.
    האם האובדן של השניים האחרונים מרמזת על עזיבת ונגר?כי עזיבת הנרי ודין זה כסף קטן לעומת ונגר, זו מכה שלטעמי יקח לארסנל כמה שנים טובות להתאושש ממנה.רואים?תמיד יכול להיות יותר גרוע.
    אני לא חושב שונגר יעזוב, הוא כבר היה במצבים קשים יותר בקריירה כמנג'ר, והוא תמיד ידע למצוא את הפתרונות. אין ספק שעזיבה של הנרי היא קשה, אבל אנחנו נדע לצאת מזה .
    הנרי חזר והתלונן לא פעם על הסגל הלא מספיק חזק, דרש חיזוק, לא קיבל, הבנאדם רוצה להיות בקבוצה שהיא מהטופ טופ בהווה, ולא לחכות שהקבוצה הצעירה תתחבר, כי הוא יהיה בן 32/33, ואפשר להבין אותו, למרות שאני באופן אישי הייתי בהלם, לא חשבתי שהוא יעזוב.אבל אולי העובדה שהנרי לא יצא בהצהרות לאחר הידיעות שהוא חתם בבארסה לפני שבועיים נתנו איזשהו רמז לעתיד(הקרוב).
    גם אני הופתעתי מאד שהנרי בסופו של דבר עזב, אחרי שחתם על חוזה בעונה הקודמת, ואחרי שזה היה ברור יותר שהוא יעבור אז מאשר עכשיו. עדיין , הנרי היה מנהיג,סמל ודמות לחיקוי, השחקנים הצעירים העריצו אותו ולמדו ממנו הרבה, חבל שהוא לא נשאר אבל אני מאמין בדור ההמשך שלנו .
    אני אפרד מהנרי בדיון הזה - אחד הכדורגלנים הגדולים ביותר בלי שום ספק שיצא לי לראות, ואני בטוח שגם אנשים בגיל של פלה יעידו על כך.גאון כדורגל, ווינר(איפה נדב יעקובי?הרי עכשיו הוא בבארסה, תהיו בטוחים שחודש הבא החרגול יכתוב כתבה על הנרי בבלייזר ורק יהלל את הצרפתי, ויגיד כמה שהוא ענק, ווינר, בלה בלה בלה, אני מחכה לזה!, הרי אין יותר צבוע מהצעקן הסדרתי), ספורטאי גדול(2/3 מקרים בהם איבד שליטה על עצמו לא ימחקו לו את העובדה שהוא ספורטאי ענק), באמת בחור נהדר, אני אאחל לו הצלחה בבארסה, אבל שהיא תרד ליגה.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    אני יכול להעיד בתור אוהד יונייטד, ואני בטוח ששאר האוהדים בפורום יודו בכך בקלות, שתמיד לפני משחקים מול הצרפתים, בכל פעם קיוויתי עמוק בלב שהנרי לא ישחק.תגידו לוזר, תגידו פחדן, תגידו "אתה אוהד יונייטד, מה אתה מפחד", תגידו אלף ואחד דברים, אבל בכל פעם(וזה קרה לא מעט בשנתיים האחרונות) שהנרי לא שיחק מולנו, תמיד הייתה לי תחושה של הקלה.מוזר לראות את ארסנל עולה לכר הדשא ללא המנהיג שלה, השחקן מספר 1 שלה, ועד לפני שנה השחקן מספר 1 בעולם, יחד עם עוד שחקן אגדי שהחליט לעזוב, מסיבות שונות אבל עדיין אחרי מספר שנים נהדרות במועדון - אנדריי שבצ'נקו.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/07