ארסנל 2007/2008

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Rudess, May 31, 2007.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רואה שום דבר פסול בזה. בעידן בו שחקנים נאמנים רק לחשבון בנק שלהם, או לפרסום והתהילה, גם נאמנות למאמן זה דבר שראוי להערכה. הרי ארסן ונגר ישאר בארסנל לעוד הרבה שנים, אז זה לא צריך להפריע. חוץ מזה, שהצהרות כאלה רק יכולות לקדם את ארסנל. כשרונות צעירים ברחבי העולם רואים איזה גב הצעירים האלה מקבלים מהצרפתי ואיזו נאמנות הם רוכשים לו וזה יכול לגרום להם להעדיף את ארסנל על פני קבוצות אחרות. וכזכור, ארסנל חיה מלקדם שחקנים צעירים.

2. Rudess Member

ברוכיאן אני בהחלט מסכים איתך :)

3. קינג לדלי Member

4. Rudess Member

גם לינק לתמונה אתה לא מסוגל לשים? הנה אני אעזור לך
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41012000/Xxx/_41012898_senderos416.Xxx

5. אבו Member

אף אחד לא ציין את זה פה אבל אחת הבעיות הקשות שלנו זה כדורי גובה, ולמרות שגאלאס וטורה בלם מהטופ, 2 התכונות החלשות של שניהם זה כדורי גובה!!!
    שלא נדבר על המשוגע בין הקורות, כול קרן חצי פנדל.

ונגר חייב לפתור את זה. חטפנו כול כך הרבה גולים ממצבים נייחים שעד שווילי גי מבקש מהקיצונים להשתדל לא לשחק חזק מידי בשביל לא לעשות פאולים!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

6. uriazu Member

הבעיה העיקרית זה השוער, כל הגולים שהוא ספג מהגבהות השנה, ומכדורים מ30 מטר זה מבזה, לאהמן לא מתאים יותר לעמוד בין הקורות של ארסנל, צריך לחפש שוער מצוין והוא כבר ייצב את ההנגה, אולי להביא בלם גבוה ליד טורה ולהעביר את גלאס למגן שמאלי, אבל זה בגדר אפשרות והבאת שוער זה בגדר חובה.

7. Rudess Member

את הגולים שהוא ספג מרחוק, שום שוער לא היה עוצר, לא את הגול של ואן דר וארט בצ'מפיונס ליג ולא את הגול של לנדזאט בליגה, ולגבי בלם גבוה עם משחק ראש מצוין, יש את סנדרוס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .

גאלאס מגן שמאלי? ומה קלישי יעשה? חמוצים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

8. אבו Member

ברצינות- זאת אחת הסיבות שהשילוב קולו-פיליפ השלים כמעט עונה שלמה בלי לספוג בצ'מפיונס.
    ביונייטד יש את וידיץ' בתחום האווירי, בצ'לסי טרי, אבל אצלנו שתי הבלמים לא מתמחים בכדורי גובה וזה גרוע.
    בתור אוהד ארסנל אתה אמור לדעת שונגר כבר הביא שוער, קוראים לו לוקאס פאביאנסקי. שוער שבעונה הבאה אמור להיות שוער ראשון, ואולי כבר בעונה הקרובה אם להמן יעשה יותר מידי פאשלות.

9. Tony Adams Member

מה שמצחיק כי בהתקפה רב הגולים שלהם הם בראש.
    בכל מקרה, אתה לא יכול לוותר לא על טורה ולא על גאלאס במרכז הבלמים. בטח לא בשביל פיליפ. הפיתרון הכי גדול והכי מתקבל זה לשבת ולעבוד עם גאלאס על כדורי הגובה, כי בסופו של דבר, לדעתי, הוא יותר טוב מטורה באספקט הזה.

10. Rudess Member

11. SZC Member

שוב אנחנו מקושרים ליאיא טורה ממונקו.

http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...2173368,00.html

זה דיי מוזר ששחקן שונגר יכל להביא לפני עונה ולפני שתי עונות, וכנראה ויתר על האופציה להחתימו, שוב מקושר אלינו. אבל, שיהיה.

בכל אופן, השמועות על מאלודה כנראה הכי רציניות עד כה, יש הרבה מאוד ידיעות בפורומים שונים של ארסנל על כך שהוא חתם או עומד לחתום, אבל כלום עדיין לא סגור. אם וכאשר תהיה עיסקה, הסכום שיועבר לליון מוערך בכ 10 מיליון ליש"ט.

Last edited by a moderator: Jun 7, 2007
  12. uriazu Member

אני לא יודע כמה זה טוב לבנות על שוערים אלמוניים שמגיעים בלי הרבה ניסיון אירופאי או ניסיון בכלל, למה לא להשקיע כמה מיליונים ולהביא שוער מוכח שייתן את התוצר.

13. Thierry 14 Henry Member

אני מקווה שתיירי הנרי, כוכב ארסנל, יחזור בעוה הבאה למגרשי הכדורגל, רעב יותר.
    חלוץ גדול שעבר עונה קשה מאוד לאחרונה. אני בטוח שארסן ונגר בונה על הנרי לעונה הבאה, בונה עליו שיתן לקבוצה דחף וימשוך אותם למקום השלישי או השני, כי אליפות אני לא מאמין שניקח (לצערי).

14. AW forever Member

15. A. Arshavin Member

חברים, לפי צניעות דעתי אנחנו לפני קיץ קשה.
    אני לא רואה את וונגר מביא אפילו שחקן וורד קלאס אחד!!מה גם שנראה שהמלך עוזב...וונגר בחופש בזמן שמנצ'סטר מביאה מתחת לאף של אירופה 2 כישרונות ענקיים, ובאיירן גונבת את מי שהיה עד לפני שבוע בדרך הבטוחה אלינו, פרנק ריברי.
    מאוד עצוב, ולי אישית נמאס לשמוע על עוד אלמוני שבדרך אלינו, פשוט נמאס.
    מספיק להתעלם מהבעיות בכדורי הגובה, הגיע הזמן שיהיה מישהו שמתמחה בכדורי גובה, ולא קוראים לו סנדרוס.
    הגיע הזמן שסוף כל סוף נראה קיצוני ימני אמיתי, ולא פליימיקר ששינו לו את העמדה.