ארסנל 2007/2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏31/5/07.

1. A. Arshavin Member

לפי הבנתי סנייה מאוד קרוב לחתימה, וצריך רק לעבור את הבדיקות, כל זה יקרה כאשר 2 המועדונים יסכמו על המחיר.
    פיורנטינה ניצחה את סיטי וסנדרלנד במרוץ אחרי פרדי ליונדברג.

2. Number 8 Member

על כל הכבוד לליונבררג והכבוד שלי אליו עצום, הגיע הזמן לשים את הקלפים על השולחן ולשחרר אותו. ליונברג הוא לא אותו שחקן שהיינו רגילים לראות אותו. בעונת 04/05, ליונברג הבקיע 15 שערים בכל המסגרות, לעומת השנתיים האחרונות שבהן הבקיע ארבעה שערים בלבד.
    סמל, תרם רבות למועדון אך הצעד הנכון הוא לשחרר אותו ולאחל לו הצלחה בהמשך דרכו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/7/07
  3. George Best Member

לא מסכים.
    כן, איפה ליונברג של עד לפני שנתיים שלוש ואיפה זה של היום, בנאדם שלא עוקב באדיקות אחר הליגה האנגלית יגיד שזה לא אותו שחקן בכלל,
    אבל -
    א'.עדיין מדובר בגיבוי מצוין לכל עמדות הקישור, ועדיין מדובר בשחקן שיש לו הרבה כדורגל.וזה לא שליונברג בן 34.
    ב'.לא פחות חשוב - אחרי עזיבת הנרי, ליונברג הוא אולי השחקן הכי אהוב ע"י אוהדי הטריקולור.ואחרי שויירה, פירס והנרי עזבו את הקבוצה(וגם סיגאן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ), מדובר בשריד אולי האחרון מהקבוצה הענקית של ארסנל בשנות ה90 הזוהרות וגם תחילת המילניום.עזיבתו של ליונברג רק תגרום למרמור נוסף אצל אוהדי ארסנל, שגם ככה לא בטוחים לאן הקבוצה שלהם הולכת.הנרי עזב, דין הלך, פתאום שחקנים יוצאים לתקשורת במרמור(גאלאס), לא בטוח שונגר ישאר עוד הרבה זמן, שמועות לא מפסיקות לצוץ סביב פברגאס והמועדון עבר את אחת העונות הגרועות תחת ונגר מבחינת כדורגל(לא זכורה לי עונה שכבר במרץ בדקו התותחנים את גובה הגלים), אז עזיבה נוספת של שחקן כל כך אהוב לא ממש תרגיע את האוהדים החוששים והמאוכזבים, ובצדק.

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/07
  4. A. Arshavin Member

מסכים עם ג'ורג'י, ליונברג הוא סמל, חייבים להשאיר אותו!

עריכה: באתר הישראלי של ארסנל מדווח שפיורנטינה רוצה לתת בתמורה לפרדי גם את בוז'ינוב, יכול להית דיל נהדר, אבל לשחרר את פרדי נראה לי יותר מדי, בייחוד שעכשיו אנחנו לא ממש צריכים חלוץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/7/07
  5. ema4Onry Member

ארסנל קרובה להחתים עם מרטינז...
    קבוצת ארסנל מתכננת לעשות עסקה עם החלוץ הבנלאומי הניג'ירי, ושחקנה של ניוקאסל - אובאפימי מרטינז תמורת 13 מיליון פאונד.
    העיתון " The Independent " אמרה שמרטינז לא החליט עד עכשיו אם הוא ישאר עם ניוקאסל או לא.. בכל אפן , החלוץ הניג'ירי הודיע לקבוצתו שאם יש להם רצון שהוא ישאר, אז חייבים להוסיף את המשכרת השבועית שלו ל - 60.000 פאונד , כך יהיה קרוב לשכרו השבועי של מייקל אואן שהוא בערך ל - 100.000 פאונד.
    אם הנהלת ניוקאסל דחתה את ההצעה הזאת , וכנראה שזה מה שיהיה , אז הוא רוצה ללחוץ על קבוצתו לעזוב , כי החוזה שלו עוד לא הסתיים, ואז ארסנל תנצל את ההזדמנות.

http://img37.picoodle.com/img/img37/9/7/10/f_tblogom_5920b86.Xxx

6. Tony Adams Member

חלוץ חמישי? לא נראה לי.
    ההחתמה של אדוארדו סגרה את הגולל על מרטינז. לא רואה סרט שבו יש רוטציה על 5 חלוצים.

7. Nevermore Member

ג'ילברטו סילבה חסך לעצמו משחק גמר מיותר בטורניר הלא חשוב במיוחד אחרי שקיבל צהוב אחד יותר מדי.
    אפשר להניח ולקוות שיחזור כמו גדול למשחק הפתיחה של העונה.

8. Rudess Member

מצויין, מלך הסילבה הזה!

9. Rudess Member

לכל מי שמתכנן להיות במשחק הפתיחה של ארסנל בעונה הקרובה, שימו לב שהוא יערך ביום ראשון 12.8, שעה 12:00 בצהריים (לונדון). התאריך המקורי של המשחק היה כמו שאר משחקי המחזור הראשון ב-11.8 .

10. Sabonis Member

אני גם מסכים עם ג'ורג'י

פרדי תותחן בכל רמ"ח איבריו, ולא מפריע לו להיות שלישי ורביעי ברוטציית הווינגרים העיקר שהוא נשאר במועדון... וכאופציה 3 או 4 הוא מתקבל לגמרי על הדעת... הניסיןו והקשר למועדון... חייבים אפילו להשאיר אותו!!!

אם פרדי עוזב השחקן הכי ותיק אצלנו יהיה ג'ילברטו סילבה, עם ותק של 5 שנים...
    אוי כמה שהקבוצה השתנתה ב5 שנים...

11. Gaudi Member

קולו טורה בקבוצה הבוגרת מ- 99/00 כמה שאני זוכר.

12. Nevermore Member

ממש לא.

13. Y2G Member

טורה הגיע לארסנל בפברואר 2002. משמע, הוא נמצא 5 וחצי עונות במועדון. ז'ילברטו, לעומת זאת, הגיע ביולי 2002. כלומר, יש לו חצי שנה ותק פחות מטורה.

14. Rudess Member

מה היינו עושים בלעדיך יורי? :)

15. Sabonis Member

ארסנל מתקרבת לסיכום עם יואן גופרן חלוץ נבחרת צרפת עד גיל 21, עלות העסקה בערך 3 מיליון ליש"ט, כשלפי ההסכם גופרן יעבור לשורות התותחנים ויושאל לקבוצתו הנוכחית קאן לעוה הקרובה...

גופרן הזה שחקן עם הרבה פוטנציאל, אמנם שיחק בליגה השנייה בצרפת בעונה האחרונה אך נבחרת לשחקן השנה בליגה זו...
    צ'לסי ווולנסיה כמו כן התעניינו ברכישה שלו בעבר...

יפה לראות שוונגר עדיין מסתכל לעתיד...

אגב,

קראתי כתבת ספקולציות בYNET (כן כן אני יודע שלא צריך להתייחס, אבל אחרי המקרה של הנרי הכל אפשרי), ומדברים שם על זה שרילא ככל הנראה תציע 'הצעה שאי אפשר לסרב לה' עבור פברגאס, כולם יודעים שיש להם את האמצעים בשביל זה, ושאם ריאל רוצה שחקן כסף לא יעצור אותה...
    בכתבה בYNET אמרו שאם באמת יגיע כל כך הרבה כסף אז ארסנל תלך בכל הכוח על סמואל אטו, ואני חושב, אם באמת פברגאס ימכר בעשרות מיליונים טובים, מה אתם הייתם עושים?

אני אישית חושב שזה לא יהיה סוף העולם, אולי פאברגס הוא בהחלט העתיד של הקבוצה, אבל לכל שחקן יש מחיר (נקווה שאם הוא באמת ימכר אז המחיר יתאים את השווי שלו)...
    אם ססק באמת ימכר (ואני מקווה שלא), זאת תהיה הזדמנות פז להשתמש בכסף של המכירה להביא ווינגר ברמה עולמית, ולתת לרוזיצקי או חלב לשחקן בעמדה שלו, וכך להוציא לפחות מהם את המקסימום...

חלוץ נוסף (אטו) לא הייתי קונה, צריך לתת צ'אנס לרביעיית החלוצים שיש לנו כרגע...