ארסנל 06/07 - העונה כבר נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏2/7/06.

1. Arsenal fan Member

גאלאס עושה בעיות שוב לצ'לסי. ונגר כבר הצהיר שהוא רוצה את גאלאס בארסנל.
    הסיכוי שזה יקרה, זה שגאלאס ישולב בעסקת אשלי קול. למרות שמוריניו כבר הצהיר(אך לפני שגאלאס הבריז מהמחנה) שגאלאס לא עוזב.
    קישור

אגב, אני באופן אישי מרוצה מאדביור. ראשית, על הנייר השילוב שלו עם הנרי היה אמור להיות טוב, והוא אכן כך. יש שילוב טוב בין הצמד הזה כאשר הם משחקים יחד.
    סה"כ אדביור הגיע בינואר, כך שאני לא ציפיתי ממנו ליותר ממה שהוא סיפק. יש לו משחק אווירי מצויין, והוא מזכיר את קאנו במשחק שלו, מאוד(ואפילו מעריץ אותו). הוא סובל מבעיה קלה בסיומת. אך הנוכחות והעובדה שהוא משקיע על הצד הטוב ביותר.

אני מסכים שבמונדיאל הוא היה מעט אגואיסט. אבל זה בא בעיקר מזה שהוא לקח על עצמו יותר מידי, ככוכב של הנבחרת. וצריך לזכור, שהוא משחק עם עוד 10 נגרים, ומאמן שהתפטר וחזר שבוע לפני המונדיאל.

אגב, לגבי גרימנדי, אני מסכים שהוא לא היה כוכב(סתם זרקתי מי שעלה לי לראש). אבל הוא בהחלט היה בורג חשוב במערך של ארסן ונגר, למרות שלעיתים הוא היה על הספסל.
    מסוג השחקנים שעונים על ההגדרה- 'שחקן של מאמן'.

פרט לנושא הפציעות, ונגר התראיין אתמול על נושאים נוספים.
    הוא אמר שקול לא שותף במשחק בגלל שהיה חולה(כן בטח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ). ונשאל גם לגבי היריבה, ונראה שונגר כבר התחיל לעשות סקאוטינג כאשר הוא בקיא בקשר לזאגרב.

משחק ההכנה האחרון יהיה מול אלקמאר ביום שישי. אני די בטוח שהוא ישודר ביורוספורט או ב-ESPN.

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/06
  2. Robin Member

ביג דיל, טעיתי ב-4 מיליון פאונד. בכל מקרה, זה ממש לא חשוב ואתה עדיין לא הגבת לנקודה שהצגתי.

3. vivalaunited Member

וגם זוקורה לפי מה שידוע לי לא רק את ארסנל דחה אלא גם את מנצ'סטר ועוד קבוצה נראה לי, והסיבה היא בגלל שהמקום בהרכב הראשון מובטח לו.

4. emilyo Member

וואלה הלוואי שיהיה שידור.
    אני מאוד מקווה שגאלאס יבוא הוא שחקן מצוין והוא הראה את זה במונדיאל.
    אם הוא יבוא במקום קול אז לדעתי זה שווה לנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .
    לגבי אדבאיור מסכים איתך הוא מאוד פיזי ובאמת יש לו אחלה משחק ראש והסיומת שלו לא היתה משהו אבל הוא עדיין די חדש ולוקח זמן אין מה לעשות.
    בכל מקרה נקווה לעונה טובה...
    בהצלחה GUNNERS!

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערן, כהרגלך אתה פולט שטויות בקצב ומזלזל בקבוצה שלך, איזה שטויות, זוקורה העדיף את טוטנהאם על ארסנל... ונגר כבר הודיע הרבה לפני החתימה שלו בספרס שהוא לא מעוניין בו, בשורה התחתונה ארסנל בכלל לא הציעה לו לשחק אצלה! ואגב זה מצוין אפילו בכתבה שהבאת.

מצחיק הזוקורה הזה, עלק דחה את ארסנל...

6. AW forever Member

אז המצב כרגע הוא שאין לנו מגן שמאלי (בהנחה שאשלי לא נשאר) ובלם עד אוקטובר.
    זה די יקשה עלינו לתת פתיחה טובה בליגה, בלשון המעטה. ונגר ירכוש בלם, בזה אני בטוח. אבל לגבי מגן שמאלי נוסף- אני צופה חזרה לאופציית פלאמיני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

7. ARSI Member

במידה וארסן יציב את פלאמיני כמגן שמאלי (מה שקשה לי להאמין שיקרה) הוא ירכוש קשר אחורי במקומו. צריך לזכור, שאם גאלאס יעבור לארסנל, הצרפתי יודע לשחק גם כמגן שמאלי וגם כבלם.

8. Arsenal fan Member

לגבי זוקורה, הוא אכן מצחיק. ונגר הצהיר עוד לפני שהוא חתם אצל טוטנהאם, שזוקורה כבר לא אופצייה(וגם זוקורה עצמו יודע איפה הוא שחקן ספסל, ואיפה הרכב).

קישור לכתבה שונגר אומר שזוקורה כבר לא אופציה:
    http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...nal/4552358.stm

לגבי עמדת המגן השמאלי, קול עוזב. קלישי פצוע לכ-6 שבועות נוספים, כך על פי האתר הרשמי. כך שהאופציה הראשונית היא פלאמיני, שעשה את התפקיד מצויין בעונה שעברה. ואופציה נוספת היא טראורה, שהרשים במשחקי ההכנה, ויש לו פוטנציאל ענק להיות קול הבא. מצד שני, אני לא יודע אם הוא בשל מספיק. בכול זאת, זה נוק-אאוט, ואסור לקחת סיכונים מיותרים.

בעניין אחר: ויירה כבר לא ישחק תחת פרגוסון.
    http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...1379462,00.html

9. ARSI Member

לפלאמיני אין יכולות התקפיות בתור מגן. בצ'מפיונס ליג הוא עשה רק הגנה ובליגה הוא לא תרם הרבה לאגף ולשחק הכנף השמאלי. מגן שמאלי יגיע הקיץ לארסנל כנראה.

10. Rudess Member

יחסית להגרלה הטובה שיש לארסנל העונה בפתיחת הליגה, לא צריכות להיות בעיות מיוחדות עד המפגש הקשה מאד בחוץ מול מנצ'סטר יונייטד ב-16 בספטמבר. אין צורך כרגע ברכישת מגן שמאלי, יותר דחוף לרכוש בלם נוסף.

11. ARSI Member

הליגה האנגלית זה לא פיקניק. קבוצות ברמה של וילה יכולות לעשות צרות לארסנל. אני גם לא חושב שבשלב הראשון של העונה צריך לתת מנוחה לאף שחקן כשיר.

12. Rudess Member

ונגר ישחק עם השחקנים הכשירים והטובים ביותר שלו, אתה יכול להיות בטוח בכך. ההגרלה של ארסנל בתחילת הליגה היא די נוחה. וילה קבוצה מפורקת ומפורדת נכון לעכשיו, אני מצפה שארסנל תדרוס אותם במשחק הפתיחה.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

תום טראורה שמאלי ברגל?

בכל אופן מגן שמאלי זו לא עמדה בעלת חשיבות מכרעת במיוחד, כך שגם עם פלאמיני אנחנו אמורים לעבור את המשימות הקרובות שלנו, קרי מוקדמות צ'מפיונס ופתיחת ליגה, בלי בעיות מיוחדות. לעומת זאת אם תיירי ימשיך להיעדר זה כבר סיפור אחר לגמרי, אני מקווה שנראה אותו חוזר לכושר משחק מהר ככל האפשר.

14. ARSI Member

ארסנל צריכה מגן שמאלי טוב כדי שיקל את ההתאקלמות המצועית של רוזיצקי בפריימיר ליג.
    בלי עזרה ראוייה באגף הצ'כי יכול להעלם לצמיתות. את זה אין לפלאמיני.

15. Rudess Member

אין להנרי פציעות רציניות, זאת יותר העובדה שבגלל הקמפיין המפתיע של צרפת במונדיאל, לא היה לו הרבה זמן לנוח (אפילו הקפיצו אותו מהחופשה בארה"ב כדי שיגיע למשחק הפרידה מברגקאמפ). הוא יהיה כשיר למשחק הראשון בליגה אני לא מודאג בכלל.