ארסנל 06/07 - העונה כבר נגמרה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Rudess, Jul 2, 2006.

1. Rudess Member

לווסטהאם יש בעיות כלכליות, לא נראה שהם יתנגדו למכור אם ניתן הצעה נדיבה. קולינס וגבידון ישמחו להיות שחקני הרכב בווסטהאם.

2. Robin Member

זאת אומרת 10 מיליון ליש"ט או יותר, בדיוק הסכום שונגר אמר שהוא לא מסכים לשלם על דייויס, לא?

3. Rudess Member

עם כל הכבוד לדיוויס, אני חושב שפרדיננד בלם טוב יותר.

4. KirkH Member

טוב שאתה לא ממציא תאוריות קונספירציה שיתאימו לקבוצה שלך...

קשיים כלכליים? אף קבוצה בקשיים כלכליים לא הייתה נכנסת באמצע שנה בה היא מצליחה מעל ומעבר לציפיות שלה לעיסקה כל כך יקרה כמו עיסקת דינו אשטון.
    אף קבוצה בקשיים כלכליים שמכריחים אותה למכור את הכוכב והסמל שלה לא מוציאה 4 ומשהו מיליון פאונד על שחקני ספסל.

ואף קבוצה, אף פעם, בשום סיטואציה שהיא, לא תמכור את אנטון פרדיננד שהיא מאוד מאוד תתקשה למצוא לו מחליף לפני שהיא נפטרת מנכסים כמו מרלון הרווד או יוסי בניון שניתן להחליף אותם בחצי מהכסף בהם ימכרו אותם.

חוץ מזה, יש לכם את הבלם הכי טוב בעולם, מה אתם צריכים בלם?

5. Claret&Blue Member

תחליף את השם אנטון בריו ואני אוכל להגיד שכן.
    ואת הארווד אפשר להחליף בחצי הכסף?
    There's only one Marlon Harewood.

קירק, אם אכן נמכור את אנטון פרדיננד זה יהיה בגלל קשיים כלכליים נסתרים של המועדון, אני לא רואה שום סיבה אחרת.

Last edited by a moderator: Jul 31, 2006
  6. KirkH Member

מועדון שמתנהל בצורה הפיננסית בה ווסט האם יונייטד התנהלה בחצי שנה האחרונה לא נמצא בקשיים כלכליים.

7. Claret&Blue Member

עם ההנהלה של ווסטהאם קירק אני לא אתפלא על כלום.

8. KirkH Member

ובתאוריה גם הספרס יכולים לקחת אליפות, אז?

9. Claret&Blue Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

10. Rudess Member

אתה כנראה ממש "בקיא" בספרי החשבונות של הפטישים. גם קבוצות אחרות רוכשות, זה לא אומר שאין להן חוב. בווסטהאם עד היום מייחלים שאיש העסקים האיראני שהתעניין בזמנו בקבוצה, יצליח לרכוש אותה כדי להזרים מזומנים.

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודס, לא משנה מה המצב הכלכלי של ווסטהאם ברגעים אלה, על אנטון פרדיננד, שנחשב לבלם העתיד של אנגליה ושמו כבר נקשר לכל קבוצה גדולה באירופה בערך (כולל לבארסה) נצטרך לשבור קופת חסכון. אם ווסטהאם יראו נכונות לשחרר אותו יהיו עוד קופצות חוץ מאיתנו ותהיה מלחמת הצעות לא קטנה.

ועם כל האמור לעיל אני הייתי מת לראות אותו חותם בארסנל, לדעתי הוא יהיה עוד יותר גדול מאחיו הפוזאיסט. 10 מיליון פאונד בטוח שהוא שווה, אפילו 15 מיליון פאונד הייתי מוציא על הבחור, איפה הוא ואיפה קרטיס דייויס שנתן עונה אחת סבירה במדי ברומיץ' וכבר הבאגיז מחזיקים ממנו מינימום ג'וני טי. משעשע שדווקא את השם שלו העלית ככה סתם, כי שלשום היתה לי שיחה עם רפאל על איזה בלמים ראויים יש בשוק שארסנל תוכל להביא ושמו של אנטון היה אחד הבולטים בשיחה. great minds think alike הא? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

12. Rudess Member

Great Minds Think a like :)
    אין לי בעיה שארסנל תוציא 10 מיליון ליש"ט על אנטון, זאת השקעה בטוחה לשנים רבות.

13. AW forever Member

מה שנכון נכון. אני כבר חשבתי שה"אנטונמאניה" הזו היא תוצאה של איזה פרסום ב"סאן" או משהו שחמק מעיניי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

14. Rudess Member

הספקולציות של אייסוקר יותר איכותיות משל הסאן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערנו הרב אין לה שום ביסוס, והשקט התעשייתי סביב המועדון בקשר לחיזוקים להגנה כבר נהיה קצת מדאיג. בעבר כבר החתמנו שחקנים תוך שעות ספורות מבלי שום סימן מקדים שזה עומד לבוא, כשזכורה לי במיוחד ההחתמה של רייס שהידיעות הראשונות עליה בתקשורת הגיעו רק אחרי שהוא כבר חתם על החוזה, אני מקווה שונגר עובד מאחורי הקלעים גם עכשיו ולא קופא על השמרים. רק שלא תעלה לו לראש ההצלחה של הילדים בחצי העונה השני ונראה הימורים סטייל יוהאן דג'ורו כשחקן הרכב קבוע.