ארסנל 06/07 - העונה כבר נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏2/7/06.

  1. Robin Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/05
    הודעות:
    2,451
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בקיצור משה, אם אתה לא אוהד את ארסנל עכשיו בגלל שאין לה רוב אנגלי אז אתה לא אוהד. גם לפי דעתי האמירה שונגר נחש יכולה להכניס אותך תחת זה אבל להגיד שאתה כבר לא אוהד את ארסנל בגלל שאין לה 5 אנגלים בהרכב הופך אותך ללא אוהד. זה בסדר להעדיף תקופה אחרת אבל אי-אפשר להפסיק לאהוד מועדון.
     
  2. קינג לדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    17,726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חברים זאת אחת ההודעות היותר טובות שהיו בפורום הזה.
    נכון אני שונא את הקבוצה שלכם ויורד עליכם בכל הזדמנות אבל הבן אדם סוף סוף אומר את מה שכל אוהד כדורגל צריך לומר.
    התנתקתם מאנגליה טוטאלית ! תאמינו או לא,אני שאולי השונא הכי גדול שלכם בישראל רציתי בשנות ה80 שתנצחו משחקים באירופה רק כי הרגשתי שזה מייצג את מולדת הכדורגל ושהשחקנים האלה הם גם שחקני הנבחרת הלאומית.
    התווכחנו על כך רבות אבל כיף לשמוע אוהד כדורגל שמבין את מהות הקשר של מועדון לקהילה באשר הוא.

    מאנ.סיטי שומרת על אנגליות,יונייטד הביאה תארים גדולים עם בסיס אנגלי,ואנחנו מיישמים את החזון של דניאל לוי שהוא סגל אנגלי ובסיס אנגלי גדול בספארס.

    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx סוף סוף יש כאן אוהד צרפתי שמבין על מה אני מדבר. :aaa12:
     
  3. תונל Member

    הצטרף ב:
    ‏23/6/04
    הודעות:
    1,332
    לייקים שהתקבלו:
    10
    נכון.
    כל הזמן מתלוננים על גלורי-האנטרס, עד שבא אחד כזה מתנפלים עליו.
     
  4. קינג לדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    17,726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איזו גאווה הייתה לכם עם סימאן,ווינטרבורן,דיקסון ,אדאמס,ובלוד או ליניגן .מרסון,רייט,וכו...

    באים לאימון שיכורים ועדיין מנצחים משחקים.
    כמו אנגלים.

    הפכתם להיות מועדון של פרנקופילים/פדופילים.
     
  5. AW forever Member

    הצטרף ב:
    ‏31/3/06
    הודעות:
    7,285
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אויש נו באמת. וכבר חשבתי שהויכוח הזה מת, הנה הוא שוב מרים את ראשו.
    אני אפתח ואומר שזו זכותך המלאה לך חשוב ככה מויזס, אם בשבילך הצביון האנגלי של הקבוצה מצא מעל המועדון, אז אני מבין אותך לגמריי.
    הנקודה היא שאצלי זה לא ככה, ואני גם לא חושב שזה "צריך" להיות ככה. בשביל פטריוטיות בשקל וחצי יש לי את רוני דניאל, אין לי שום סיבה להכניס את זה לתוך משהו שאחרי שלפי ההגדרה שלו היא משחק. ובמשחק הזה זה לא משנה מאיפה אתה בא, מה הצבע שלך או איך קוראים לסבתא שלך- מה שמשנה זה איזה שחקן אתה. גם מבחינת היכולת, וגם מבחינת הגישה שלך למשחק ולמועדון. ואם שחקן כמו ברגקאמפ נותן כזו קריירה בארסנל, זה ממש לא מזיז לי את הקצה של הצ'ופצ'יק שהוא לא אנגלי. אני באופן אישי התאהבתי במועדון הזה ובכדורגל האנגלי בגלל הערכים והגישה למשחק. לא בגלל שהשם משפחה של השחקן הוא אדמס או גאסקוין. כל עוד המועדון שאני אוהד דבק בערכים ובגישה הזו, אני אמשיך לאהוב אותו בכל ליבי. ותמיד סקרן אותי מהו אותו "ציביון" מסתורי שמדברים עליו, ותמיד מדיף ריח מסריח של גזענות. ובנוגע להתמסחרות של המועדון בגלל שעבר לאיצטדיון אחר (גם זה גאוני לטעמך, רובי/תונל?)
    אז תסלח לי, זוהי פשוט דעה שהיא אולי מאוד יפה ורומנטית, אבל היא מנותקת מהמציאות הספורטיבית. אז יש את בארסה, שלא מוכרים חסויות על החולצה. צדיקים בסדום. העובדה היא שהענף הוא גם ענף מסחרי, וזה במידה מסויימת מבטיח את האיכות שלו. כדורגל זה מוצר צריכה. אנחנו נהנים לצרוך אותו, אנחנו מרגישים שהוא חלק מהחיים שלנו, אבל זה מה שהוא. מוצר שמשווק לנו. אפשר לא לאהוב את זה (ואתה מוזמן להיכנס לאוף טופיק ולראות את מה שסטארטפורד ואנוכי כתבנו על החסויות ואיך שזה משפיע על הצריכה שלנו את אותם המוצרים), אבל להתנגד לזה זה פשוט להיות דון קישוט שנלחם בטחנות רוח.
     
  6. walcott Member

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    212
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מוזז תפסיק לבלבל ת'ביצים. "אוהד" עלק...
    ונגר כבר ניסה בכוח עם בנטלי, פנאנט, וכו'...רק בעיות הם עושים. עכשיו עזוב אותנו בשקט עם הקטע הזה של האנגלים.
    הנרי סמל אמיתי לא פחות מכול שחקן אנגלי.

    נדב, אין לי מושג למה לא עובד לך. לי עובד יופי. אבל כמובן שלוקח זמן להוריד את זה...אבל זה משתלם.
    אם כבר אז ברגאמפ לא יאמן...חבל.
     
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,453
    לייקים שהתקבלו:
    5,671
    וזה בדיוק מה שאמרתי לרודס לפני 2-3 עמודים.

    אבל שוב, אלו גם אותם מילים פחות או יותר שיצאו מהפה של ואן באסטן. אז....
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/7/06
  8. תונל Member

    הצטרף ב:
    ‏23/6/04
    הודעות:
    1,332
    לייקים שהתקבלו:
    10
    אני אביא כבר את ההודעה שלך לפה כי עמוד חדש.

    יכולת, גישה למשחק, ערכים, את כולם יש גם בקבוצות אחרות, איך החלטת שדווקא ארסנל עדיפה?
    "החלטת" עם הרגש כי ככה זה, משהו גרם לך להתאהב דווקא בארסנל, משהו אחר גרם למוזס להתאהב בה ועכשיו זה השתנה אז הוא לא אוהב את זה.

    אני רואה פה שני סוגי אוהדים, שניהם לגיטימיים, אבל משום-מה אחד מהם אומר לשני שהוא לא בסדר.
    (זה כבר לא נכון לגביך אחרי הפתיחה של ההודעה שלך)

    ואני מסכים שהקטע עם האצטדיון לא נכון.
     
  9. AW forever Member

    הצטרף ב:
    ‏31/3/06
    הודעות:
    7,285
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כבר פירטתי לפני כמה חודשים איך התחלתי לאהוד את ארסנל, ולדעתי זה נושא מאוד מעניין איך אדם בוחר לאהוד קבוצת כדורגל, אבל זה לא לעכשיו. דפדף בדיון הנעול של ארסנל אם זה באמת מסקרן אותך.

    אני לא יודע מה להגיד לך, תונל, ברור ששני הטיפוסים של אהדה הם לגיטימיים, גם אם הוא היה אומר לי שהוא אוהב את ארסנל כי הוא אוהב את הצבעים של המדים, וכשהם ישתנו הוא יפסיק לאהוד זה לגיטימי, אבל פשוט לא קשור לכדורגל.
    באותה מידה, מי שהוא אוהד לאציו/בית"ר בגלל ההקשר הפוליטי שלה נראה לי מצחיק, ובטוח שאם עבאס סואן היה חותם בבית"ר היית רואה כל מיני פרופסורים ממחנה יהודה מסבירים לך ש"בית"ר איבדה את הצביון שלה". לגיטימי? כן. קשור למשהו אחר מלבד דעות חשוכות? לא ממש.
     
  10. תונל Member

    הצטרף ב:
    ‏23/6/04
    הודעות:
    1,332
    לייקים שהתקבלו:
    10
    א. מסקרן, אבל גם אם המקרה שלך חריג הוא רק אחד שלא חייב להעיד על הכלל.

    ב. אני אחד האחרונים בעולם שיכול לדבר על לפי מה צריך לאהוד קבוצה, אבל רובי קין אומר מה שמוזס אומר וגם אני בטוח שיש כאלה שחושבים ככה באנגליה, חוצמזה שזה "על טעם וריח", אז כל מה שאני אומר זה שאי-אפשר לבוא אליו בטענות שהוא לא אוהד.
     
  11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    פעם שניה.
     
  12. walcott Member

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    212
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קייזר, אולי תסביר מה אתה רוצה מחיי?
     
  13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זכותו של כל אוהד לחשוב מה שבא לו,העובדות הן שבשלבים מסויימים של העונה ארסנל שיחקה ללא בריטי (לא אנגלי, לא וולשי, לא סקוטי, לא אירי) בסגל של ה-16!!!! אפשר להסכים לזה ואפשר שלא, אבל אי אפשר להתכחש לאוהדים שמאוכזבים מזה.
     
  14. walcott Member

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    212
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ואם טוטנהאם הייתה כזאת, אז היית מפסיק לאהוד אותה?

    נו באמת...אוהד צעצוע(מוזס).
     
  15. AW forever Member

    הצטרף ב:
    ‏31/3/06
    הודעות:
    7,285
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא הבנתי מה חידשת כאן, ולא הבנתי (עדיין! אולי התפיסה שלי איטית, אולי אין לזה הסבר הגיוני) מה זה משנה שב16 לא היה שחקן בריטי.