ארסנל 06/07 - העונה כבר נגמרה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Rudess, Jul 2, 2006.

1. נדב מיכאלי Member

תודה למי שהביא את התקציר !
    רק חבל שאני לא מצליח להוריד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

Last edited: Jul 23, 2006
  2. walcott Member

בקשה.

רוזיצקי, ברוך הבא.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

תחשוב שנית

4. walcott Member

מה?

5. wolf89 Member

אוי דניס דניס..

תמיד שאומרים את השם שלו בהתלהבות בכזה "דניסססס" ואז כולם ישלימו אותך "BERG-KAMP" עם ההדגשה על שתי ההברות.

שחקן גדול, שני השערים שלו, ההוא מול ארגנטינה וההוא מול ניוקאסל, ייחרטו בזכרוני ובזכרונם של המוני אוהדי כדורגל, שערים שאי אפשר לשכוח על ידי שחקן שאי אפשר לשכוח.

עוד אגדה פורשת.

6. Moses Member

למלעיזים למיניהם:
    אני מבטא כאב עצוב, שרבים ממכריי בלונדון, שרובם אוהדי ארסנל, מבטאים אף הם כבר שנים. ארסנל החליפה את הסמל בצורה פושעת, החליטה לנטוש את הייבורי ולמכור את עצמה לשטן בשביל 11 שחקני הרכב פותחים ממוצא זר.
    עבורי ארסנל הייתה התגלמות יופי הכדורגל האנגלי, עם סגנון המשחק האנגלי והשחקנים האנגליים, מלאי אחדות הקרב והלחימה, בעוד היום היא הפכה להיות סתם עוד קבוצה זרה בליגה האנגלית. וקבוצות זרות יש בשפע.
    ארסנל של היום היא לא ארסנל של יום הקמתה ובטח לא ארסנל של שנות התשעים והשמונים, וזה מה שעצוב עבורי. אתם יכולים להטיח בי שאני לא "אוהד", מאילו שסיבות שתבחרו, ואולי אני אשמע לך גזען פה קצת, עם האובר לאומנות אנגלית שלי, אך זאת האמת - ארסנל מלאת הזרים האפריקאיים והאירופאיים לא מייצגת דבר מארסנל של העבר, וכמובן אפילו לא את הסמל. אני מעדיף שארסנל תהיה בליגה השנייה, אך עם רוב לשחקנים האנגלים בהרכב ובסגל, מאשר להתמודד או לזכות באליפות כשרוב השחקנים הם שחקנים זרים. אסור לאף קבוצה לשכוח מאיפה באה ומהם השורשים שלה, וארסן וונגר הנחש גרם לארסנל לשכוח זאת.
    זוהי נקודה למחשבה עבורכם, כיוון שבעוד אתם חושבים שמדובר בדברים של אוהד לא אמיתי, חלקים מאוהדי הקבוצה באנגליה החרימו את הקבוצה עקב מדיניות הזרים והמודרניזם שנחת עליה, ולי אין ספק שכל אחד מהם קשור הרבה יותר לארסנל ולמורשת שלה מאשר אתם...

7. ARSI Member

מן הראוי שקודם כל תכבד את ארסן ונגר, גם עם אתה לא מסכים איתו. הצרפתי הוציא את ארסנל מבור גדול והביא הרבה תארים,כדורגל יפה ואוהדים חדשים.
    אם אתה מזניח את הקבוצה בגלל שהיא לא מספיק אנגלית, אז אתה לא כזה אוהד גדול.
    אחד כזה כן היה הולך עם הקבוצה, לא משנה מה.
    ארסנל מציגה כדורגל טכני, מהיר, היא מתומדדת על כל התארים האפשריים (להוציא את השנה האחרונה בזירה המקומית). אז להנרי קוראים תיירי ולא ג'ואי. ביג דיל. אישתו אנגלייה עם זה משנה לך משהו.

8. Gooner Member

You're talking about a very small minority.
    long time season-ticket holders are satisfied with the progress the team has made since arsene wenger took charge,they are troubled by the foreign revoultion and very few english players in the current squad,but they don't leave the team,they still care about arsenal,they still follow the arsenal,they still buy the new shirts with the NEW badge (Clubs change badges,get over it),they adore the players who give their hearts out for the club (Can you say Kolo toure doesn't give a 100%???In Fact,can you say that ashley cole,Sol campbell,David bentley,Jermaine Pennant...gave their all?!)Fackinell,english players are spoilt wankers who coulden't give a tosh about the current state of affairs at arsenal,they tend to moan and stuff phone antena's up their arse's,and meet with your local rival behind your back....we all loved tony adams,keown,dixon,wright,parlour because they gave something?they wore their heart on their sleeve,they fought for arsenal football club,it's rare to find players with that attitude and that ability.all you've got left are over-paid twats.Thats fekin england for ya.

if your arsenal,your arsenal all the way.....You want an english team from north london?Fuck off to barnet.coz we are arsenal FCCCCCCC by far the greatest team the world has ever seen,and itsssssss...............

9. Sir Alex Las' Killa

גונר, אתה חיי בסרט.

באשר לMoses, כנראה שבכל הזמן אשר שהייתי במקלט החמצתי זן נדיר של אוהד ארסנל - אוהד אובייקטיבי, סחורה חמה בפורום זה.

ונגר לא מאמן טוב יותר מג'ורג' גראהם, אבל הוא בהחלט יודע לשווק את עצמו. לדעתי הגיע הזמן שמישהו יבקר את התחת הרזה והשחצני שלו, בגלל שהכדורגל של ארסנל העונה לא היה כל כך רחוק משל קודמו...

10. Gooner Member

Geroge Graham?Fackinell,what are u on about...
    Stay indoors,tit.

11. AW forever Member

נו, מה יהיה איתך סר אלכס? אני רואה שחזרת עמוס בשטויות אפילו יותר מתמיד. איפה היית, בקייטנה של אוהדי יונייטד לגיל הרך?
    מה שעושה את ונגר זה יחסי ציבור, לא תארים, לא יכולת. יחסי ציבור נטו. ריאל, ההתאחדות, כולם נפלו בפח של הנחש הזה ורוצים אותו בתור מאמן, ורק ההנהלה המשוגעת של ארסנל נשארת נאמנה לו למרות איך שדירדר את הקבוצה. אני מציע שתתמקד בלהסביר את היתרון ב4-4-2 נסוג עם חלוץ מטרה+שחקן חופשי לאיזה ילד בפורום של יונייטד ותשחרר אותנו מהשטויות שלך.

12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מציע להתעלם מדברי סר אלכס, שכבר הוכיח את ליצנותו הרבה בכל הזדמנות אפשרית (ונגר לא מאמן טוב מגרהאם? מוזז שנטש את קבוצתו הוא "אוהד" אובייקטיבי?). די, חבל על המאמצים.

ומוזז - אל תרצה על אוהדים שמחרימים את הקבוצה, כי יש הרבה יותר אוהדי ארסנל אמיתיים, שלא נטשו את הקבוצה. אם בשנה הבאה ונגר קונה שישה אנגלים להרכב + הויט ו-וולקוט, אתה חוזר לאהוד את ארסנל? פאתטי.

13. Robin Member

פיקוד העורף מבקש מכל הלב שתרד למקלט.

14. Sir Alex Las' Killa

גונר, האנגלית שלך לא מרשימה אפילו אותך ולמעשה היא מרתיעה את איזור החלציים שלי. אנא ממך, חדל נא. ד''א, נחמד מאוד שאוהדי ארסנל {אם אפשר לקרוא להם ככה} באשר הם, למדו לכתוב סר ולא סיר. מעניין מה השלב הבא - הודעה עם תוכן!? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/happy.Xxx

15. Moses Member

לא ברור לי מדוע חלקכם החלטתם לתקוף אותי על דעתי, למרות שכלל לא נגעתי בדעתכם.
    דעתי תישאר איתנה, שעם כל הכבוד להישגים הרבים שארסן וונגר הביא לארסנל, עבורי הוא פגע רע וזר במועדון, שעלול להחריב אותו ולנתק אותו ממורשתו סופית.
    שינוי הסמל, שינוי שעדיין רבים מהאוהדים מפגינים נגדו, וסגל הזרים מעלים את הסיפים לאוהדים רבים, אשר לא רואים בתופעה משהו המקובל להיסטוריה ולמורשת של התותחנים, ובכך גם אני מאמין. על כן, אני גם יעדיף את ג'ורג' גרהאם, שהבטיח לי סגל אנגלי, וכדורגל אנגלי, מאשר האטרקטיביות אותה מביא וונגר לארסנל, ביחד עם לגיון הזרים הנורא.
    שוב, זוהי דעתי! ולא דיברתי פה על מיהו אוהד אמת ועל מיהו אוהד שקר של ארסנל. למרות זאת החלטתם להטיח בי שאין אני "אוהד אמיתי" רק בגלל שאני מאמין בארסנל אחרת? אני גם מאמין במדינת ישראל אחרת, המשתוקקת להסכמי שלום ולא לחרחורי מךלחמה, אז זה אומר שאני לא ישראלי (למעט העובדה שהוריי הם אנגלים במקור, ואבי הוא תותחן משחר ילדותו)?
    זה פשוט מגוחך שאינכם מסוגלים לקבל את דעתו של אוהד כמותכם, שאהבתו האנגלית, ואני אדגיש האנגלית, בגדה בו לטובת ליגיון זרים חסר טעם.
    אני רוצה בארסנל אחרת, ומצידי שהיא תשחק בחורבותיהן של הליגות האיזוריות, אך לא תנטוש את המורשת האנגלית שלה. תארים, מודרניזם וקפיטליזם הם לא הדברים יהחידים שצריכים להוביל מועדון כדורגל. המורשת המקומית, הקשר עם ההיסטוריה והדבקות בטוהר הם אלו שצריכים להוביל את ליגת הכדורגל האנגלית בכלל, וארסנל בפרט.
    ושוב, אף אחד לא ימנע ממני להתגעגע לימים אחרים, שבהם שחקנים אנגלים שיחקו עבור סמל המועדון, מאשר כל השרץ והטרפה המסתובבים להם כיום על מגרשי אנגליה ובאיצטדיון הייבורי (סליחה, ההאיצדטיון הזה חרב תמורת הכסף הגדול, התכוונתי לאיצטדיון האמירויות).

ואגב, זה לא "מוזז", זה מויזס.