ארסנל 06/07 - העונה כבר נגמרה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Rudess, Jul 2, 2006.

1. AW forever Member

ארר.... פרובוקטור בשקל, רק בגלל שחם היום הצלחת לעצבן אותי!
    עולה על הנרי במה בדיוק? ביכולת אישית? מהירות? קלאס? קטלניות מול השער? אולי בתארים אישיים? תארים קבוצתיים? תארים בנחברחת? מס' כיבושים? מנהיגות בקבוצה? כל אחד ואחד מהפרמטרים האלה הוא נופל מהנרי, אבל אולי אם תגיד את זה יחשבו שאתה מבין בספורט כי אתה לא נותן לאהדה שלך לקבוצה לעוור אותך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    אתה מבין למה אתה מצליח לעצבן פה את כולם? כי אתה זורק אמירות מפוצצות לאוויר בלי שום כיסוי, רק כי נראה לך שזה מגניב, או שזה עושה אותך יותר בוגר (בהשוואה לחבר'ה שלך מהחטיבה שהם כולם "מכבי,מכבי"). אז א'- זה לא עושה אותך יותר בוגר. זה עושה אותך יותר לא קשור לכלום. וב'- ברגע שאני אתקרר קצת אני אבין איזה שטות עשיתי בזה שטרחתי בכלל להגיב, במקום לעשות כמנהג הותיק בפורום ולשלוח אותך למכור תותים.

Last edited: Jul 20, 2006
  2. AW forever Member

המשחק מול ליברפול מ03/04 שישודר ב20:00 הוא מה שנקרא קלאסיקה מודרנית. תצוגה מדהימה של הנרי.

3. THE STRETFORD END Member

קאנטונה,לו הייתי בחורה הייתי אומר שהוא גרם לי להיות רטובה רק מלהניח את זרועו סביב מותני...אז אני הכי לא אוביקטיבי כשמדובר באלוהים שלי.

ובכל זאת,
    קאנטונה והנרי שונים גם בסגנון המשחק וגם במיקום במגרש ככה שההשוואה אחד על אחד לא חכמה במיוחד,
    שניהם עשו והנרי עדיין דברים גדולים על המגרש,
    איסטלנד - קאנטונה היה גאון וכבש שערים לא מהעולם הזה גם בצרפת ואל תשכח שהוא הביא את התנופה הסופית לאליפות של לידס וכמובן מיותר לכתוב על מה עשה ביונייטד.
    בנבחרת צרפת היתה להם נבחרת לא פחות חזקה מזו שלקחה את אליפות העולם ואירופה אבל הם נפלו על מאמנים מחורבנים,מי שזוכר את צרפת בתחילת שנות ה 90 עם פאפן,זינולה,בלאן ועוד יודע על מה אני מדבר.

הנרי - גם כן כל מילה מיותרת,גם בארסנל וטיפה פחות בצרפת.

אבל!!! וזה אבל גדול ביותר,רק קאנטונה,גם בגלל היכולת ולא פחות בגלל האישיות וכל המסביב היה יכול לגרום למה שהכדורגל האנגלי הפך להיות מאז שהוא הגיע לאנגליה,הוא שינה סדרי עולם,את זה גם הנרי לא יכול לעשות,את זה עשה באיטליה רק מארדונה.

4. eastlands Member

כצפוי ,קיבלת חיזוק וולקוט , סטרטפורד תמיד היה אובייקטיבי .

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנרי לא יכול לשנות סדרי עולם? הוא פאקינג לקח את ארסנל לגמר ליגת האלופות, אתה מבין את המשמעות של זה?

6. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    אתה מגיב בדיוק כמו שהיית על המגרש ביום שני,איך נגדיר את זה...לא מרוכז,
    תקרא שוב,תחשוב,תשקה את הדשא(ואיזה דשא זה,קלאסי לכדורגל)ואז תגיב.

7. Rudess Member

מרגע זה אנחנו פשוט נתעלם מכל הודעה ואילך שתכתוב פה.

8. vivalaunited Member

שמעו אני גם חדש פה, ואני לא מבין למה אתם כל כך מתעצבנים ממה שהוא חושב.
    הוא חושב ככה זאת זכותו לא?
    אולי הוא אובייקטיבי אולי הוא לא, אבל זאת עדין זכותו.
    אי אפשר לריב איתו על מי שחקן יותר טוב כי זה לא עובדה מוכחת, ולכן אני לא חושב שצריך להתעלם ממנו, אולי רק בהודעות של הוא שחקן הכי טוב בעולם וכדומה.

עריכה:
    טוב לא משנה ראיתי תהודעה שבאה אחרי וזה באמת מעצבן חחחח

Last edited: Jul 20, 2006
  9. walcott Member

תענה: הנרי החלוץ הטוב בכול הזמנים? כן\לא.

וונגר פוראבר, חבל שגם אתה נטפל אליי. כמו כול שאר האוהדים פה.
    אני כבר ממזמן עברתי חטיבה.

10. קינג לדלי Member

אשכרה לא מרוכז :aaarofl:

הבן אדם מדבר איתי עכשיו בטלפון והוא על כביש טייבה בדרך לצור משה כביכול.
    אחרי כמה דקות של שיחה אני שואל אותו " תגיד למה דרך טייבה ?" והוא טוען שצור משה צמודה לטייבה.

הרג אותי מצחוק...הוא נסע לצור נתן בטעות...

11. THE STRETFORD END Member

Dennis Bergkamp

קאנטונה שינה את הכדורגל האנגלי בכללותו מקצה לקצה,עם כל הכבוד להנרי וגמר ליגת האלופות אלו סטנדרטים שונים לחלוטין.

12. Rudess Member

בכך סטרטפורד אתה בעצם מסכים עם התזה שלי שאומרת שהשחקנים הזרים שנכנסו לאנגליה בשנות ה-90
    שינו אותו לגמרי.

תודה רבה, חיכיתי לזה שנתיים אבל בסוף זה הגיע. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

13. THE STRETFORD END Member

רודס,
    בוודאי ששינו,מעולם לא אמרתי אחרת אבל זה עדיין לא מבטל את הכדורגל המדהים שהיה בשנים שלפני כמו שאתה עושה,
    ולמה שיותר התכוונתי בשינוי שהביא קאנטונה שהוא הרבה יותר מקיף מהמשחק על כר הדשא.

14. קינג לדלי Member

מישהו אמר שהם לא שינו ? ברור שכן !
    הם הגיעו מכדורגל מסויים (יותר טכני ואיטי) לכדורגל אנגלי פרופר של כח,מהירות מפחידה,נגיחות,כניסות חזקות,קיצונים סופה,ולמשחק שאין הרבה זמן לחשוב בו .
    בפועל הם האטו מעט את המשחק גרמו לחשיבה יותר יצירתית,ולחשיבה טקטית.

את כל זה גם סטרטפורד יודע.

אבל בלילה שכולם ישנים אנחנו מתגעגעים לקרבות של קלייטון בלקמור מול אנדי הינצ'קליף,לפריצות של טוני גאלווין מול החוסר אונים של ויו אנדרסון,ולגולים הגדולים של פיטר בירדסלי עם החיוך חסר השיניים.
    וליציעי העמידה כמובן.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני אוהב שחקנים כמו קאנטונה, זה האופי הוונארי שעושה את היתרון על כל האדישות של האחרים. יש כאלו שהולכים אחרי כולם, ויש כאלו שכולם הולכים בעקבותם. תכונת המנהיגות היא כישרון שאי אפשר ללמד אף אחד. אם המנהיג משחק רע במשחק מסויים, זה לא משנה, כי הוא שם!, שם בשביל השחקנים.

יכולת זה לא הכל, ואת זה אתם צריכים לזכור למר הנרי. אומנם אי אפשר לקחת ממנו את גמר ליגת האלופות, אבל הוא לא קפטן קלאסי כמו ויירה למשל. הנרי שחקן ענק, אבל כנראה שאף אחד לא מושלם (גם רונאלדו שהיה ענק, לעולם לא היה לו אישיות להיות קפטן).