אדביור היה היחיד ששיחק כדורגל בטוגו במונדיאל, ויש לו בהחלט מקום בארסנל. בינתיים חדשות רעות מאד, החומה השוייצרית,פיליפ סנדרוס, יעדר ל-3 חודשים בעקבות פריקת הכתף, וונגר מחפש בדחיפות בלם ורמז שהוא מתעניין בקרטיס דיוויס (כאילו שלא ידענו את זה) אך עדיין לא הגיש הצעה לבאגיז.
למה לא? יש לו מקום בארסנל. רק שלא יאכזב. מסתבר שהוא הוכיח את עצמו מוקדם מהצפוי. הכוונה שלי היא שיש לו מבחינתי הרבה זמן להביא את עצמו לידי ביטוי, אם הוא מצליח לעשות זאת יחסית מהר - מי אני שאתלונן? שחקן שמסוגל לתת בקבוצה כמו ארסנל וברמות בה היא משחקת, רצף של משחקים מצוינים, הוא שחקן ברמה גבוהה. בגלל זה, כשסנדרוס נתן בסיום העונה שעברה (לא החולפת) רצף משחקים מעולה, אני הגנתי עליו גם כשהתחילה תופעת "דב הנמלים" בפורום הזה. אם שוקי נגר היה משחק בארסנל, הוא לא היה נותן 11 משחקים רצופים מצוינים, סנדרוס כן, ולכן הוא מבחינתי שחקן ברמה הגבוהה. שחקנים מצוינים יכולים לתת תצוגות נפל אבל שחקנים גרועים לא יכולים לאורך זמן להציג יכולת טובה. כך גם עם אדביור. בלחץ שארסנל היתה שרויה בו בסיום העונה, בליגה חזקה מאד, הוא הצליח להוכיח את עצמו ולשחק מצוין, במונדיאל הוא לא תרם משמעותית לנבחרתו אבל אני לא מסתכל על זה, אני מסתכל על הרמה בה הוא משחק כשהכדור אצלו\לא אצלו, בכל פעם שהוא נגע בכדור במונדיאל, צופה מהצד ללא ידע מוקדם על הנבחרות היה רואה כי הוא השחקן המוביל בנבחרתו, וכי הוא משחק ברמות הגבוהות.
כן ילדון,ויירה עבר מזמן את השיא ואתה אוהד ארסנל בערך שנה... (בגלל זה אתה כנראה חולם לראות אותו בארסנל כי לא יצא לך לראות אותו במציאות).
אני ממש לא אוהד את ארסנל שנה. יש לי איתה כבר 8-9 שנים ברזומה. ומה זה קשור? ויירה אחד השחקנים הגדולים שנחתו במועדון. הלוואי שיחזור. וכצפוי, "עבר את השיא"...מונדיאל ראית אגב?
אם באדבאיור עסקינן, אני יכול לומר שהופעתו במונדיאל הורידה את ערכו מבחינתי. כזה אגואיזם לא ראיתי הרבה זמן משחקן מלבד כריסטיאנו רונאלדו. לא רק זה, הוא גם הירבה להתחזות ולהתבכיין בפני השופט. אני חושב שואן פרסי עדיף עליו עד שהוא יוכיח אחרת. לגבי האם ואן פרסי מתאים לפתוח? לגבי זה אני גם לא בטוח...
הוא לא יחזור, אז תמשיך לחלום חלומות מתוקים על פטריק שלך. ראיתי את המונדיאל ונהניתי מאד ממקללה,ריברי וטיירי הנרי.
סנדרוס נפצע - יעדר שלושה חודשים. עכשיו ונגר חייב להביא בלם נוסף. ונגר אמר שהוא אוהב את קרטיס דיוויס, אבל לא דיבר עוד עם השחקן או קבוצתו.
צודק, הדפדפן שלי משגע אותי, הוא לוקח אותי ישר להודעה האחרונה ואז אני לא יכול לדעת איזה הודעות חדשות ואיזה לא, ואז יוצא שאני מדלג על כמה. אתם חושבים שהפציעה של סנדרוס תגרום לכך שקרטיס דיוויס יגיע ישר להרכב של ארסנל, או שונגר ישאיר את קמפבל בגלל זה?
כמו שאמר חכם חנוכה " ינען רבק ערס אחו שרמוטה ". דווקא מכולם סנדרוס ??? מה עם הנרי ? הבן אדם הזה עשוי מגומי !!! בגמר הפנים שלא התנפחו והיה נראה שהוא בדרך לקבר וכרגיל קם כמו איילה שלוחה ! דווקא סנדרוס ??? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
קודם כל שיקנו אותו, אחרי זה שיחליטו אם הם שמים אותו בהרכב או לא (שכמה בדיוק האופציות האחרות?)... ווסט ברום עושים שרירים כבר חודשיים בקשר לכל שחקני הסגל. הם הדפו את המיליונים של ווילאן שרצה להביא את גרה ואלינגטון - והם גם לא מתכופפים בקשר לדיוויס. רוצים? תשלמו. פומפי, פרנסנל וכל קבוצה אחרת בליגה שמסוגלת לעמוד בסכומי המזומנים האלה מתעניינת בבלם של רובסון. אני לא חושב שפרנסנל פייבוריטית כזו גדולה לקבל אותו. גאיידאמק ג'וניור הוכיח אצבע הרבה יותר כבדה על ההדק בכל הקשור לכסף, בטח ובטח בהשוואה לונגר. אני מאמין שונגר יעדיף להביא שחקן שהוא מנייה הרבה יותר בטוחה מדיוויס. מן הסתם השם של טוראם קופץ לראש הרשימה.