ארסנל 06/07 - העונה כבר נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏2/7/06.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודס איזו היסחפות... לקוות שזה לא נכון?

עם כל האהבה שלך לינס והחיבה ההולכת וגוברת של כל שאר האוהדים אליו אחרי עונה באמת גדולה, בופון הוא מס' 1 בעולם. מס' 1! על כמה שחקנים בקבוצה שלך אתה יכול להגיד שהם הטובים בעולם בתפקידם? מבחינתי רק על תיירי הנרי. אם אנחנו רוצים לצעוד קדימה, בייחוד לאור ההתחזקות הבלתי-מרוסנת של צ'לסי, שם בקליבר של בופון יועיל לנו הן מבחינה מקצועית והן מבחינה תדמיתית.

גם לא הייתי מתנגד לראות את בפטיסטה החיה אצלנו, יכול לשחק גם טארגט מן מקדימה וגם לתת קאבר פיזי בקישור המרכזי, ולדעתי גם אותו וגם את בופון אנחנו יכולים להביא הקיץ במחירים שבימים כתיקונם היינו יכולים רק לחלום עליהם.

עכשיו עם הנפילה של האיטלקיות חלון ההעברות גורם לי לחלום הזיות מתוקות יותר מדי...

2. Rudess Member

מעניין את סבתא שלי "שבופון הוא השוער מס' 1 בעולם". אי אפשר לזרוק לכלבים את יינס להמן, הוא אחד המצטיינים בעונה האחרונה, ובשביל שימשיך להיות טוב צריכה להיות לו הגנה טובה, בדיוק כמו שלבופון יש בצ'לסי ובנבחרת איטליה (הוא לא סופג הרבה כי הקבוצות לא מגיעות להרבה מצבים מול הקבוצה שלו). ארסנל ממש לא צריכה שוער כרגע, למרות ההזדמנות הקורצת לחטוף את בופון.

לגבי בפטיסטה, הזכרון שלך כל כך קצר איך הוא העדיף את ריאל בגלל האזרחות הספרדית שהוא יוכל לקבל בספרד? בקיצור שיישאר ויירקב באימפריה המתפוררת של ריאל מדריד.

איך אצלכם בחיפה, אתה בא לגור גם בצפון לונדון עכשיו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי נתיבות יהיה מספיק טוב, הבבא סאלי קורץ לי...

אני זוכר איך בפטיסטה המזדיין העדיף את ריאל על פנינו למרות שכבר היה לנו סיכום עם סביליה הרבה לפני שהמרנגס בכלל היו בתמונה. צודק, לא צריכים wankers כאלה אצלנו, למרות שמבחינה מקצועית הוא היה מתאים לטעמי.

4. Rudess Member

אני שמח שאנחנו מסכימים :)

5. Wave Member

מה יהיה עם הקו האחורי של ארסנל ?
    למה וונגר לא מחזק אותו ?
    סול קמפבל עוזב , אומנם יש את קולו טורה וסנדרוס אבל עדיין לדעתי החלק האחורי של ארסנל דורש חיזוק.

6. Gooner Member

מבחינתי השחקנים היחידים ששווה לבדוק לגביהם מבין הקבוצות שירדו הם:מאסימו אודו מלאציו,טוני,חימנז,דונאדל,מונטוליבו,ופריי מפיורינטינה,איברהימוביץ',קאפו,וזמברוטה מיובנטוס.(זה מיותר לציין את קנאברו)

אבל ת'כלס,אין שום צורך ספיציפי בשחקנים האלה.

7. SkiMan Member

מגן ימני: אבואה, לאורן
    מגן שמאלי: אשלי קול, קלישי
    בלמים: סנדרוס, טורה, סיגאן, דג'ורו

ההגנה בסדר גמור, אפשר אולי להביא בלם מחליף אבל זה פחות דחוף.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש צורך בבלם נוסף, הרשימה שסקי מן הביא פה מראה שאנחנו קצרים בעמדה הזו. עוד מישהו לרוטציה לצד קולו וסנדרוס (שנשמעים על פניו כאחד השילובים היותר מוצלחים, קולו אחד הטובים בעולם על הקרקע ופיליפ נהדרבאוויר) יתקבל בברכה, העונה ארוכה וודאי יבואו פציעות והשעיות.
    לפי הסכומים שרצים בתקשורת האנגלית על קרטיס דייויס אני מקווה שהוא לא ינחת, יש גבול לכל תעלול ועדיף כבר להביא איזה סוס מהליגה הצרפתית ברבע מחיר.

9. Gooner Member

אשלי קול אוטוטו עוזב.

10. George Best Member

אמר האיש שמנהל את ארסנל?
    אשלי ילך?לאן ילך?
    מצעד הגאווה בי-ם כבר התקיים.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/06
  11. Rudess Member

ממש לא איכפת לי אם אשלי קול יילך, כל ההתנהגות שלו היא לא ראויה מאז הפגישה עם צ'לסי .
    יש לנו מחליף ראוי בדמותו של קלישי, ואם זה יקרה אכן ואשלי יעזוב אז אפשר לנסות להביא את זמברוטה (אם עד אז צ'לסי לא תיקח אותו).

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא בעצמו אמר שלמרות האכזבה מהמועדון הוא נשאר...

ארסנל בהרכב צעיר מאוד סיימה את משחק פתיחת העונה המסורתי מול בארנט ב0-0. כל שחקני הסגל הבכיר, שרובם שותפו במונדיאל, נחו, למעט אלכסנדר חלב שפתח בהרכב. שני שחקנים חדשים ערכו הופעת בכורה במדי התותחנים. האחד הוא בלם בן 19 בשם ג'ו או'סירויל שהגיע מווטפורד והשני הוא חלוץ הולנדי בן 17 בשם וינסנט ואן דר ברג, שהגיע מהירנביין.

13. Robin Member

או'סרויל כבר הספיק לשחק העונה במילואים.

14. AW forever Member

תגיד לי, לא הספיק לך עונה שעברה, שהיעדר העומק בקבוצה הוביל אותנו לשחק עם פלאמיני בתור מגן שמאלי? די, לא משחררים אף שחקן. מילא סול, מילא פירס, מילא ברגקאמפ הפורש, הם כולם שחקנים מעבר לשיא שמיצו את עצמם בארסנל. אבל אשלי? הוא בשיא הקריירה! אין לי בעיה שירגיש תסכול לגביי הגישה של המועדון בפרשה, ועל כך שהמועדון במקום לקבור את הפגישה הזו ניפח אותה למימדים היסטריים כדי לפגוע בצ'לסי. זו דעתו, וזו זכותו, כל עוד זה לא פוגע בנחישות שלו למען המועדון וביכולת המשחק שלו.
    אני מקווה שבזה הפרשה הכעורה הזו מאחורינו כבר, יש גבול כמה נזק צ'לסי יכולים לעשות לנו רק מברברת וקשקשת. אשלי ישאר, וקלישי יהיה מחליף וזה מה שצריך להיות.
    זמברוטה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
    לא רוצה את השחקן המלוכלך הזה בקבוצה. אפילו שהוא מעולה. איכסה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/06
  15. Rudess Member

והגענו איתו לגמר ליגת האלופות והוא היה פנטסטי כמגן שמאלי, למרות שזה לא תפקידו האופטימלי. המועדון התנהג בצורה הנכונה במקרה של אשלי וצ'לסי, וקול יכול לכעוס עד מחר. כמובן שאני לא אתנגד שקול יישאר, אבל גם אם הוא יילך אני ממש לא אבכה.