ארסנל 06/07 - העונה כבר נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏2/7/06.

1. AW forever Member

2. John Boyle Member

מי הוא בכלל שיפתח פה עם היד שהאכילה אותו במשך שנים, עוד כשהוא היה מגן שמאלי טירון,חסר ניסיון ועד שהפך לשחקן הרכב בנבחרת האנגלית?!
    הקבוצה תמיד תהיה גדולה מהשחקן ולכן הוא צריך פשוט לשתוק ולכבד את החוזה החדש שלו למרות שאני כבר לא בטוח אם בכלל כדאי לשמור על שחקן כזה שבכל משחק בעונה הבאה יעשה פרצוף חמוץ גם כשיביקע או יבשל גולים וזה עוד בעונה שאמורה להיות מוצלחת ופרודוקטיבית לתותחנים - עונת החזרה שלהם לצמרת הליגה האנגלית על חשבון האחות הקטנה והמכוערת (אך ככל הנראה כרגע גם המוצלחת יותר )
    בקיצור חבל לו על הזמן כי כנראה הוא ישאר בלונדון עוד זמן מה אבל לא רחוק היום בו הוא ימצא את עצמו בריאל מדריד/צ`לסי או כל קבוצת צמרת אחרת בעולם - לא מרוצה, עצבני, מוטרד וכדומה כי בקבוצות כאלה הלחץ עליו יהיה גדול מדי ובטח ובטח בקבוצות שבכל עונה יכולות להתפרק קליל ולהרוס לעצמן את העונה בין אם זה קבוצות חדשות שנבנות מחדש (ריאל) או קבוצות עם עודף כשרון, אגו, כוכבים שאמורות לפחות לדעתי לחזור בעתיד הקרוב לקרקע ושהבועה בה חיה במשך כמה שנים תתפוצץ.
    לחממה של וונגר (אם ירצה להשאר באמת) אין תחליף בטח לא אצל מוריניו השחצן(אני אומר זאת בתור אוהד צ'לסי) שרואה את הצלחת הקבוצה כעדיפות ראשונה ופחות את יחסי האנוש בתוכה.
    וחוץ מזה, אז מה?! אז מה אם באמת ארסנל השתמשו בו כדי לנקום בצ`לסי?!?!? אנשי ארסנל מתעבים את אנשי צ`לסי וכן ההפך. השחקנים של ארסנל מתעבים את שחקני צ`לסי וכן ההפך. בשנים האחרונות השנאה בין שני המועדונים תפסה תאוצה והרימה את ראשה המכוער מעל לקרקע!
    מה לעשות?!? הקנאה בוערת באוהדי התותחנים ותמשיך לבעור עד שישיגו את האליפות בשנה הבאה.
    לסיכום, אשלי צריך לשמוח שהוא יקבל כנראה צ`אנס שני בתותחנים למרות ההתבטאויות שלו שיכול להיות שהן אכן נכונות אבל הוא צריך לדעת לקבל כאלה מקרים כי יש דברים שהם פשוט מעל לכדורגל והחוקים והכללים בתוכו.

3. walcott Member

צריך לציין שהיום גם הבחור מתחתן.
    ומי לא הוזמן? ארסן ונגר כמובן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

שהייתי בלונדון, יצא בדיוק המגזין החדש של ה'גוניור גאנרס'. הייתה שם כתבה ענקית וראיון מורחב עם אשלי קול. שם הוא הצהיר כמה הוא אוהב את ארסנל, וזה הבית שלו, והצטער על כול מה שקרה עם צ'לסי(המגזין יצא חודש וחצי אחרי כול הבלאגן).
    אני אישית, התחלתי לסלוח. אבל אם כול הבולשיט שפרסמו פה אכן נכון. אני מקווה שונגר יעיף אותו לעזעזאל.

4. פול סקולס Member

נו מה אתם מתחכמים...

אז אני אגיד שאני מעדיף את יונייטד על פני הקבוצות האחרות באנגליה.. הולם יותר?

ולמה צריך לשנוא את כולם? מכיתה ב' אני אוהב את מילאן אבל כשאינטר משחקים יפה בטלוויזיה אני צופה בזה..

מה הקטע?

ואם כבר התחלתם אם הקטע שאני לא אוהד יונייטד, אז מי בעצם כן?

אוהדים של יונייטד, למשל, הם אלה באנגליה שהולכים למשחקים וצורחים 90 דקות..

תגדיר מה זה אוהד.

5. Eden Member

נראה לי שאם לא יקרה משהו מדהים, סביולה עבר את השיא שלו כבר.

6. Rudess Member

סביולה לא עבר את השיא שלו, לא צריך להיסחף. חוץ מזה אני לא ממש חושב שהוא מתאים לסגנון המשחק של ארסנל והוא לא השחקן שארסנל צריכה.

7. walcott Member

רודס, אני זוכר אותך אומר שארסנל חייבת חלוץ ליד תיירי הנרי.
    ועכשיו אתה אומר שזה לא השחקן שארסנל צריכה?

8. Rudess Member

היא צריכה חלוץ ליד הנרי, אבל לא את סביולה, מה לא מובן בזה?!

9. walcott Member

ראיתי אותך אומר שגם את החלוץ ה"אפס" של יובה אתה לא רוצה בארסנל.

סאביולה הוא אחד החלוצים שאפשר לקחת, ובסכום נמוך יחסית.
    איזה הצעות כבר יש לך?

10. Rudess Member

ההצעות שלי הן שאפשר להסתדר עם מה שיש, ואן פרסי,בנדטנר,לופולי,רייס,וולקוט.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לבחורצ'יק ששאל על כמות האוהדים שמגיעה מאמסטרדם.

ארסנל הוציאה 3000 כרטיסים לאייאקס. כרגע לפחות בערך 1000 נמכרו, וזה בלי אנשים רשמיים וכאלו שלא רכשו את הכרטיסים דרך המרכזים של אייאקס.(הכוונה בחבילות אחרות).

ההערכות הן שיגיעו בערך 1500 אייאקסים. גג אלפיים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/06
  12. Robin Member

טוב יצאנו בתיקו עם בארנט במשחק שהיו לנו בו הרבה מאוד הזדמנויות (בעיקר לאליאדייר) וגם הרבה מאוד החמצות. ההגנה שלנו גם לא נראתה משהו. בכל מקרה זה לא חשוב כי זה היה קבוצת מילואים והמשחק הראשון שלה. עוד כמה משחקי הכנה ואליאדייר כבר היה מבקיע שלושער היום.

13. Gooner Member

איפה ויירה,איפה!!!?

14. walcott Member

אתה קולו מפורום האוהדים?

15. vivalaunited Member

הסגל שלכם היה מצומצם מאוד וגם לא כזה טוב. בעיקר צעירים.
    עדין הייתם צריכים לנצח אבל זה סתם חוסר מזל בטח.

הלוואי ותמשיכו כך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx