ארסנל 06/07 - העונה כבר נגמרה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Rudess, Jul 2, 2006.

1. XabiAlonso Member

2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכל זאת, ההצהרה של ג'ורג'י כאילו ארסנל, אם תופחת נקודה על כל התחזות, תפתח את העונה במינוס 15, אומרת שיונייטד תפתח במינוס 30 רק מההצגות של כ. רונאלדו. ולצ'לסי גם לא חסר עם דרוגבה.

בקשר לטוטנהאם, הרמאות שלהם כבר מעבר לצלילות, קבוצה של אפסים, עם מרטין "Play!" יול, קאריק החלאה, דווידס, וגם רובינסון התולעת שבמונדיאל הביא את גועל הנפש שלו מטוטנהאם. תלמדו להוציא כדור כששחקן פצוע (אלא אם כן שמו כ. רונאלדו).

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעניין סול - פרידה מכובדת, תודה רבה על השנים הנפלאות, על הרגעים המאושרים, שחקן גדול שראה את האור והבין מי הקבוצה האמיתית של צפון לונדון.

4. XabiAlonso Member

למען האמת, אוהדי ארסנל, גם השחקנים שלכם לא צדיקים גמורים.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. דניאל א. Member

קליפ נחמד מאוד
    רינג'רס כבר מעוניינת בבחורצ'יק הצעיר הזה..

לטובת הקריירה שלו הוא צריך ללכת לשם. או לפחות להיות מושאל.

6. TheLane Member

אתה פשוט בדיחה זה לא ייאמן... אני מאחל לך שיום אחד תראה את העולם כמו שהאנושות רואה אותו...

אמנם רונאלדו צלל המון (רק המון?) במונדיאל אבל במהלך העונה הוא אפילו לא התקרב
    לרמות שמגיעים אליהן שחקני ארסנל.

מקרה אחד של "חוסר הגינות" כששני השחקנים המפגרים שלכם נתקעים אחד בשני ופתאום
    אנחנו הקבוצה הלא הוגנת בצפון לונדון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

אז אני "מבין" (עד כמה שאפשר להבין הצהרות מפגרות כגון אלו) את הדעה שלך כלפי
    דוידס, קאריק ומרטין יול, (אם אפשר לבסס דעה על פאקינג מקרה אחד) אבל איזו בעיה
    יכולה להיות לך עם רובינסון עכשיו?!

7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בזבוזי הזמן הדוחים שלו במונדיאל, שזיכו אותו גם בצהוב.

גם אם נפל קסאם באמצע המגרש וזה פצע שחקן של ארסנל, מן הראוי שתוציאו את הכדור החוצה, ולא תעוטו על האגף הפנוי. צלילות יש בכל הקבוצות בכל העולם, זה עוד מתקבל. אבל הניסיון שלכם ברמאות להוציא את המקום הרביעי, מראה כמה אתם שפלים, כמה אתם מסכנים, עשור לא סיימתם לפנינו וכנראה שבדרך הוגנת גם לא תסיימו.

ואני ראיתי את הריפליי של העבירה על אבואה בגמר הצ'מפיונז ליג ואני עד עכשיו בדיעה שלא רק שהיתה עבירה אלא גם היה כרטיס צהוב.

יש בדיוק שחקן אחד של ארסנל שצולל בקביעות - חוזה אנטוניו רייס. אין מה לעשות, זה כבר באופי שלו, חוץ ממנו אין אף שחקן של ארסנל שצולל הרבה - במיוחד אחרי עזיבת פירס ו-ויירה שאולי עליהם יכולת לומר דבר שכזה.

נ.ב שכחתי גם את לי יאנג פיו ורובי קין המלוכלכים שהיו שותפים לאותו מהלך.

נ.ב 2 - רשמת בעמוד הקודם שונגר מתנהג בצביעות, הוא כל הזמן יוצא נגד הצלילות ואפילו יצא נגד שחקנים שלו שעשו זאת, העיקר שמנג'ר השקרן והמגעיל של ספרס בכלל לא צבוע, נכון?

"Play! Play!"

Last edited: Jul 9, 2006
  8. Gooner Member

פניתי אל ג'ורג' כי הוא זה שרשם את ההודעה,אתה צריך לדעת שאני לא שם זין על ספאד מחוצ'קן.

צלילות לאורך כל העונה של ארסנל?אתה פשוט רואה רק מה שאתה רוצה לראות וחושב מה שאתה רוצה לחשוב,שיבושם לך,עכשיו תחזור לתא-גזים שלכם בפורום.

9. TheLane Member

כרטיס צהוב אחד שלא הגיע לו בכלל. דוחה? להמן........

ואתם עשיתם את זה פעמיים. אז?

כמו שאמרתי קודם, אני מאחל לך שיום אחד תראה את המציאות ששאר האנושות רואה. אם זה עבירה אני צנצנת ואם זה צהוב אתה אובייקיטיבי.

הנרי וליונברג זה כאילו צדיקים?

שוב דעה על סמך פאקינג מהלך אחד... תהיה בריא.

לא כבר הוכיחו שהוא לא צעק פליי? שכחתי מה הוא באמת אמר...
    אולי הוא יוצא נגד הצלילות אבל הקבוצה המגעילה שלו עושה את זה כל הזמן. אז קל מאד לבקר אחרים כשאתה עצמך לא עושה שום דבר לגבי זה נכון?!

10. TheLane Member

לא, אני כתבתי את ההודעה הראשונה, לא ג'ורג'. הוא הגיב להודעה שלי.

ספאד מחוצ'קן, אני מבין שהגענו סוף סוף לרמת הירידות של כתה ד' http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx תמיד
    ידעתי שהרמה שלכם לא גבוהה מזה...

כן, ולא הייתה צלילה של אבואה בגמר נכון?
    אני זה שיא האוביקטיביות יחסית אל השטויות שאתם יורים פה.

11. דניאל א. Member

הפציעה המדומה מול אקוודור הייתה פשוט מגעילה...איכס.

12. TheLane Member

פציעה מדומה?
    באמת אני צריך להיכנס לפורום הזה לעתים יותר קרובות אני שומע פה דברים שבחיים לא שמעתי...
    אף פעם לא קראתי/שמעתי בסיכומי משחקים או במהלך המשחק על "פציעה מדומה" עלק של רובינסון.

לפחות יש לכם דימיון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

13. George Best Member

בני, בדרך כלל אני מסכים עם מה שאתה אומר, לא רק לגבי ספורט, ואתה יודע את זה.

אבל בחייך, ממש לא ציפיתי.

עבירה על אבואה בגמר?קום און, אמא של הצלילות.אם הייתה עבירה, אין מחלוקת שהגיע גם צהוב, אבל עבירה לא הייתה, צלילה שגם רונאלדו היה מתגאה בה.

ומה שיותר מצחיק, זה שאתה קוטל את שחקני טוטנהאם על סמך מקרה אחד, כמו שאי אפשר לשפוט שחקן ע"פ משחק אחד, לא שופטים בנאדם ע"פ רושם ראשוני, ועוד מיליארד דוגמאות, לא שופטים שחקנים ואומרים עליהם שהם מלכולכים בגלל מהלך אחד, שבהחלט היה גועל נפש, עד כמה ששמחתי באותו הרגע.
    ומה תגיד על כך שארסנל עשתה לא פעם אחת את מה שעשו התרנגולות?
    מה אתה רוצה מרובו?ריבונו של עולם, אתם מחזיקים בשוער שעושה הכי הרבה פרובקציות בעולם, מתנפל על שחקנים, מקלל אותם כמו הנאצים בשואה, מתחזה, מבזבז זמן, הוא השוער הכי דוחה בעולם, ואתה יוצא כנגד רובינסון על זה שהבחור בזבז 3 שניות מול אקוודור.
    עכשיו תגיד לי שאני לא צודק, אני מצפה ממך לא לברוח ולהגיב על תגובתי, בזמנך הפנוי.אני בטוח שאתה תסכים איתי שהדברים שרשמת אינם ראויים.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

דניאל א. הביא כאן דוגמא ששכחתי - הפציעה עלק של רובינסון שבאה לבזבז זמן (כן כן). ידעתי שהוא עשה עוד משהו במונדיאל.

ארסנל עשתה בעבר את מה שטוטנהאם עשתה, לונגר היו הביצים והכבוד לבקש משחק חוזר, מרטין יול צועק לשחקנים שלו להמשיך! חוץ מזה, גם השנה בצ'מפיונז ליג, מול ויאריאל, טאקינרדי הרמאי התחזה ללא הפסקה, פרדי ליונברג הוציא את הכדור החוצה למרות שהיה ברור לכל העולם שזו הצגה. ככה, כי אנחנו לא צריכים ששחקן של היריבה יהיה על הרצפה כדי להבקיע.

להמן אומנם עצבני, חוטף קריזות כל הזמן ומתנהג לא יפה, אבל לא זכור לי שהוא רימה אי פעם כמו רובינסון במונדיאל (ואגב היה פעם ויכוח לגבי מי שוער טוב יותר מביניהם, כאשר דה ליין ידידנו אמר שרובינסון שתי רמות מעל להמן או משהו כזה...).

אני ראיתי את העבירה על אבואה פעמיים, לא עלה לי בראש בכלל שזו הצגה. אפילו לא חשבתי בכיוון הזה, זה לא קשור לאובייקטיביות, אני ראיתי עבירה, רק אחרי זה התחלתי לראות את כל התגובות לגבי הצלילה, אני אשמח לריפליי כאן ואם היתה צלילה אין לי בעיה להודות.

ולסיום - לגבי זה שלא שופטים על פי מקרה אחד : בכל העולם שחקנים נופלים כדי להשיג בעיטה חופשית או פנדל, מבזבזים זמן ליד דגל הקרן כדי להבטיח את הניצחון, גם בשכונה כשלא ממש משנה מי מנצח, תמיד תבקשו פאול או חוץ שלכם, מקרים כאלה לא נעים לראות אבל אין מה לעשות, הם קיימים ואפילו אפשר להתרגל לזה. מה שכן, אבואה שכב פצוע על המגרש, כל האצטדיון קורא להוציא את הכדור, וטוטנהאם רצה ישר לאגף של אבואה. עזוב רגע את הרמאות הגועלית, זה מראה על הרמה של טוטנהאם, קבוצה מסכנה שקיבלה הזדמנות של פעם בחיים לעקוף את ארסנל אחרי עשור, והיא תעשה הכל כדי להשיג אותו.

אז שלא יבוא דה ליין ויתחיל לקשקש על כך שונגר צבוע, ונגר לפחות יוצא נגד התופעה ואפילו מנסה למנוע אותה בקבוצה שלו, אין אף מנג'ר אחר שעושה את זה, ולכל קבוצה יש את הצדדים הפחות יפים שלה, בפן הזה של המשחק. אני ראיתי את השער שארסנל כבשה מול שפילד יונייטד אז, אין מה להשוות בכלל, בשיא ההתקפה שחקן נפצע מאחור, יכול להיות שהשחקנים לא שמו לב תוך כדי המשחק, הכדור כבר היה קדימה. טוטנהאם פשוט עצרו לרגע עם הכדור, ראו את אבואה שוכב ושלחו את הכדור ישר לדווידס שכבר התמקם לו באגף. זה גועל נפש לשמו, תגיד מה שתרצה נגד ארסנל אבל לנו יש קלאס בניגוד לספרס.

עריכה : להמן מתחזה ומבזבז זמן? למה אתה משקר?

15. Robin Member

It's quite obvious you're not gonna convince us and we're not gonna convince you, so what's the point?

Yes, Eboue dived in the CL final but Wenger came out publically against it, what else do you want to be done about it? I don't like Eboue's diving either? Lehmann I just think is a funny crazy man and he hates when players get anywhere near him with tackles which is why he does what he does and he's also crazy which is another reason. Pires isn't an Arsenal player anymore so he isn't relevant although he didn't dive THAT much. Henry has dived once and that was vs. Spain to get back at Puyol, does that make him a diver? I don't think so and Puyol did foul him. Versus Portugal it was an obvious penalty so there's no point even discussing it.

Arsenal kept playing when an opponent was injured... please bring facts to support what you say before you go off spouting bullshit. We did it vs. Sheffield and offered them a replay, a noble gesture while your coach on the other hand told his players to keep playing even though one of our players was down injured. I don't Carrick is a dirty player, I do, however, think that Martin Jol is and I believe that a manager is more of a representative of the team than a single player - there's one manager but many players.

Wenger is class, Jol is an ass.