ארגנטינה 2012- ארסנל באליפות היסטורית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏9/2/12.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תודה על התזכורת בן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לאנוס הקבוצה הכי נאיבית בארגנטינה, בגדול. משחק שהיה צריך להיות שלה ועכשיו הם כבר בפיגור 3 אחרי שחילוף ייאוש של שורר פירק את המערך של הקבוצה (קאראנסה במקום דיאס). אפראנצ'ינו נהדר בסן מרטין היום, אני לא אומר שהוא שחקן גדול אבל כן שריבר מיהרו להשאיל אותו בזמן שאין לסאנצ'ס מחליף טוב (אגירה, לפי מה ששמעתי, לא טוב באגף). המצטיין לבינתיים הוא פוז'רניק בעוד הופעת שוערות מצוינת, עם כל הכבוד לגאטו קאפרארי.

עריכה: לאנוס כובשת שער כבוד ממש בסיום, מרגלי קאראנסה שהתכבד בזכות להכניע את פוז'רניק אחרי לא מעט ניסיונות. קאמוראנסי חזר מפציעה ושותף כמחליף. ניירה חזר לבזבז את הזמן של כולם וסילביו רומרו מתגלה כתחליף טוב לואלרי באגף ימין כל עוד ואלרי לא חוזר לעצמו. בגדול חסר ללאנוס שני דברים עיקריים, אופי של מנייאק וסיומת.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/12
  3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

טוב, אני בהימורים לפני פתיחת הקלאוסורה הימרתי שטאו יתחיל עם השטויות שלו במחזור 11, אבל לקולומביאני כנראה היו תוכניות אחרות. ממה שקראתי בתקשורת הקולומביאנית, גם האוהדים של ראסינג כבר מאבדים סבלנות וחלקם אף קילל את טאו אחרי ההרחקה המטופשת מול באנפילד. גם נכתב ש"קלארין" ביקר שוב את התנהגותו של טאו. רק מרשימת הסקנדלים של טאו ממה שקראתי, אין לי ספק שככל שהוא שחקן מוכשר, הוא אחד האידיוטים הכי גדולים שנתקלתי בהם כאוהד כדורגל. גם כאוהד הנבחרת הקולומביאנית, אין לי בעיה שלא יזומן יותר, לא מגיע לו ללבוש את הצהוב של הנבחרת. שחקן שיכול היה להשתלב יפה באירופה אילמלא היה דפוק.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כיום, התקשורת הארגנטינאית תבקר את טאו על ההתנהגות שלו גם אם הוא בסה"כ ייצא מהבית לקנות עיתון בבוקר ויתרום מרצדס להומלס מתחת לבית או משהו. זוכר מה עשו לו אחרי שלא טס למשחק בסאן חואן כשהוא חולה עם חום קל? ובכן שים לב שהשבוע הקפטן של הקבוצה החליט על דעת עצמו לא להגיע למשחק ואף עיתונאי לא שוחט אותו, כשחלק עוד מנסים להצדיקו במידה מסוימת. שזה לגיטימי, לקחת את הצד של ז'אקוב במקרה זה, אבל מראה על ההבדלים ביחס התקשורת לשחקן זר לעומת מקומי, גם אם הזר במקרים אחרים נתן סיבות ליחס הזה.

אני יודע שאתה לא מסתמך רק על התקשורת הארגנטינית ויש לך גם ניסיון קודם עם טאו, אבל לא צריך להגזים ולחפש סיבות בכוח. עוד דוגמא? הקהל שרק בוז לקבוצה כולה ולא רק לטאו, אבל איפה שקראת הדגישו את טאו. אתה יכול לחפש את ההרחקה שלו ולהחליט בעצמך במקום להסתמך על עיתונים מארגנטינה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/12
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שמע, את כל הנושא של התקשורת בארגנטינה ויחסה לשחקנים זרים ומקומיים אני משאיר לכם, כי אתם יותר מנוסים ממני בתחום הזה. לי אישית בתוך אוהד הנבחרת הקולומביאנית שמאוד מאוד רוצה שהשחקנים יצליחו, יש לי בעיה עם שחקן כמו טאו וכמו דאירו, שגם כשהם מתאקלמים במקום כלשהו ומפגינים כדורגל טוב, הם חייבים להרוס את זה עם האופי הדפוק שלהם. ברור לי גם שזה קל כרגע לרדת על טאו, אבל שמע, הבנאדם אידיוט איך שלא תסתכל על זה והוא גם לא ממש מנסה לתת להם סיבות נגדיות. כאילו כמה מטומטם אתה יכול להיות שאתה מסתבך כל יומיים בשתי הקבוצות הזרות ששיחקת בהם? ושוב, לא תגיד שלא הולך לו והוא מתוסכל אז הוא מוציא עצבים. עוד בשנה שהוא סיים כגולאדור היו לו תקריות. אני כנראה לא אבין את השחקן הזה אף פעם...מילא היה גם שם כמה גולים בצהוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

4:50 צהוב ראשון
    5:55 צהוב שני
    7:00 רגע משעשע שלא קשור לטאו

7. אסף ראסינג Member

7:00 ענק!

לגבי המשחק, אין לי כח וחשק להגיב אפילו.
    הכתובת הייתה על הקיר

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

טוב, אז הזריקת נעל על השוער אכן היתה ההיילייט של הסירטון, אבל אחרי שראיתי את הצהובים של טאו, לטעמי שניהם מוצדקים. זה נכון שטאו מטומטם, אבל כמו שאמרתי, לא ידעתי עד כמה. הפאול בצהוב הראשון הצדיק כרטיס לטעמי, זה נראה כאילו הוא דוחף את השחקן אחרי שנשמעה השריקה. השני, שלטעמי גם שווה צהוב, עוד יותר מראה כמה הוא אידיוט. כי בוא נגיד שהחוקה במצב כזה לא מחייבת צהוב. אתה יודע שכבר יש לך צהוב אחד, אז למה להיות אידיוט ולהסתכן? לטעמי, הרחקה צודקת לחלוטין ואח"כ הראו את האוהדים במה שנראה כאילו הם כן בעצבים על טאו.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כבר כתבתי לך שהתעצבנו עליו בקהל, אבל בדיוק כמו שהתעצבנו על כל הקבוצה להוציא אחד או שניים מאלו ששיחקו. טאו לא "זכה" ליחס שונה מהקהל, אבל בכלי תקשורת מסוימים, אלו שקראת כנראה, בוחרים להדגיש את התלונות אליו...

לגבי רגע השיא, לדעתי זה ממש לא הנעליים שנזרקו על השוער, אלא הרגע אחרי בו המביא כדורים מחזיר את הנעליים לזורק מהיציע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אגב, מחזור שלישי נגמר ואנחנו כבר עם שלוש קבוצות שמחליפות מאמן. מלבד קולון, גם באנפילד וארחנטינוס נפרדות מהמאמנים שלהן.

בבאנפילד הציבו ככל הנראה אולטימטום לדה סילבה האורוגוואי להשיג נקודות מול ראסינג או ללכת. באנפילד אמנם ניצחה, אבל דה סילבה הודיע שהוא עוזב. סביר להניח שהמאמן עשה זאת מכיוון שיש לו חוזה מובטח בפניארול. גם בארחנטינוס הפרידה היא לא בדיוק השגרתית, גורוסיטו ייאלץ לעבור שיקום ארוך ואינטנסיבי בחודשים הקרובים בשל תאונת הדרכים שעבר לפני מספר ימים, מה שמחייב את המועדון למצוא אלטנרטיבות.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

:aa1: מגה חיזוק לבוקה מגיע ב"הפתעה", סנטיאגו סילבה יוכל לשחק בליגה באופן "מפתיע" אחרי שהבקשה של בוקה התקבלה. בולס, שם כבר היו בדרך לסגור עם החלוץ וירדו ברגע האחרון בגלל הידיעה שלא יוכל לשחק בליגה (ואולי אפילו בגביע בשלב ההוא), די עצבניים.

12. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

היום ינעל הסיבוב הראשון (1/32) בגביע הארגנטינאי שתי המשחקים יערכו בסלטה, במשחק המוקדם ארסנאל תפגוש את חנארל למדריד ואילו במשחק ולס תתמודד מול ראסינג מטרילוו שנמצאת במקום האחרון בבית שלה בTORNEO B.

בנוסף בוקה וסנטרל קורדובה יפתחו את שלב שמינית בגמר שהוקדם (בשל בליברטדורס) בסן חואן.

13. Boaz Member

שלום,

שאלות לי למקצוענים:

1. היכן ישוחק המשחק של ריבר מול CS Belgrano de San Francisco בקופה ארגנטינה? והאם המשחק ישודר בטלויזיה המקומית?

2. האם יש פורום שמכסה את הנבחרת הארגנטינית?

תודה.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

המשחק יהיה בקטאמארקה ואם לא יהיו הפתעות יוצאות דופן אני בטוח שיהיה שידור.

אתה מוזמן לדבר על נבחרת ארגנטינה בדיונים המתאימים פה בפורום: אפשר בדיון הזה, או בדיוני המשחקים השונים אשר ננעצים בראש הפורום כשהם אקטואלים (לדוגמא משחקי הידידות הבינ"ל של השבוע).

15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אין שום הפתעות במשחקי הגביע הארגנטינאי שנערך אתמול בשלב 1/32 ארסנאל גברה 1-2 על חנארל למדריד משערים של ויקטור קואסטה (40) ושער ניצחון של סרחיו סאנה בדקה ה-86, נציגת הליגה השלישית דווקא הוליכה משער מפתיע של גסטון ויקאואירה בדקה ה-23, המשחק הנוסף באותו בשלב ולס סרספילד גברה 0-2 על ראסינג מטרילוו משערים של איבן באז'ה בדקה ה-11 ושל הקטור קאנטרוס (29).

בוקה כבר בשלב שמינית הגמר לאחר שניצחה את סנטרל קורדובה (PRIMERA B) משערים של ניקולס בלאנדי (44) וסרחיו ארוחו (67).

משחקי שלב 32 האחרונות

1.ולס סרספילד-רוסריו סנטרל
    2.אינדפנדיינטה-בלגרנו
    3.אולימפו-אקסורסינטאס
    4.בוקה ג'וניורס-סנטרל קורדובה 0-2
    5.ספורטיבו איטלינו-אתלטיקו טוקומאן
    6.אתלטיקו ראפאלה-באנפילד
    7.ראסינג קלוב-פאטרונאטו
    8.סרמיינטו (רסיסטניסיה)-ארסנאל
    9.אסטודיאנטס-דפורטביו מרלו
    10.סרמיינטו (חונין)-קולון
    11.טיגרה-חימנסיה לה פלאטה