תמיד הוא יוכל ללכת לשדוד קצת אם לא יסתדר לו בתור כדורגלן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx http://www.rivermillonarios.com.ar/media/galeria/132/7/6/1/1/n_river_plate_afiches_y_cargadas-821167.Xxx
מישהו מצא לוח משחקים מלא לנסיונל b? אם כן אשמח אם ישאיר לינק. תודה רבה הליגה הארגנטינאית, כמה התגעגעתי!
הבנתי שהלוח המלא אמור להתפרסם היום בשעות הערב (ארגנטינה) אני ממליץ לך לחכות למחר או אפילו ליום שבת (בכל זאת דון חוליו) ולהיות בטוח.
אוהדי בוקה יכולים לחגוג על עזיבתו של מי שהיה הבובת עצבים שלהם בתקופה האחרונה, פאבלו מואוצ'ה שמצא קבוצה בטורקיה. אבל באמת שאני לא מבין את הקו המנחה של הנהלת בוקה, שאיבדה 3 חלוצים מובילים ואחד נוסף שחיה להזדמנות ולא עושה צלילים בכיוון של התחזקות. אולי עכשיו עם הכס שמואוצ'ה יכניס יתחילו לזוז שם, אבל בינתיים מדובר בפגרה הכי פחות מבטיחה של המועדון מזה המון זמן. מי שקרוב לסגור הוא אוסטארי, שמגיע מחטאפה אחרי תקופה ארוכה מאוד ללא פעילות.
להלן לוח המשחקים לנסיונל b בארגנטינה: http://www.afa.org.ar/index.php?option=com...iores&Itemid=78 יהיה לוהט השנה גם בליגה הראשונה וגם בליגה השנייה...
:aa1: שמועות ברשת, שקיבלו חיזוק מדברים שאמר נשיא לאנוס מוקדם יותר היום, גורסות כי קאמוראנסי מצטרף לראסינג. לא ברור לי איך הוא משתלב בתכניות, אבל על החתמה של שחקן "רע" (במובן הטוב) ומנהיג כמוהו קשה לי להתלונן. :aa1: גם בצד השני של אבז'נדה לא מפסיקים להתחזק, ההפתעה הפעם היא מורל הפאראגגואי ששב לארגנטינה לעת זיקנה. ממשיך את המגמה של הרכש המנוסה של האדומים. :aa1: בורדיסו ג'וניור מתקרב לריבר שכבר שידרגה יפה את ההגנה עם מרקאדו ובארוברו. בלמה של האלופה יהיה חיזוק נהדר, אך ריבר מחפשת עדיין מאיפה להוציא את הכסף. :aa1: סאן לורנסו נמצאת בכאוס מוחלט, אני אמנם לא טורח לציין פה יום אחרי יום את המתרחש שם, אבל כל יום יש ידיעה אחת או שניים לפחות על בלאגן זה או אחר. על רקע כל זה צצה לה ידיעה אחת משמחת לקוארבו - לאחר החתמות זניחות בעסקת חליפין עם אולימפו, סוף סוף מגיע רכש רציני. חואן מרסיאר שב מהמפרץ ויחבור לאורטיגוסה איתו זכה באליפות עם הביצ'ו. על רקע כל הבעיות הצליחו בקבוצה לבנות מרכז שדה מצוין עם מרסיאר, אורטיגוסה וקאלינסקי (אם לא יעזבו השניים האלו). :aa1: ומה עם הגדולה האחרונה? ובכן בבוקה ממשיכים לשייט בפגרה ללא רכש, חרף גל העזיבות, והיום עסקו שם ביום הולדת של פאלסיוני...
המכירה של חוליאן ואלסקס ושל פאטו רודריגס בסך הכל עושה טוב לאדומים מלבד קאסרס ומאנקוז'ו שחזרו מתקופת ההשאלה עד עכשיו הרכש כולל את רוסאלס, זאפאטה, סאנטאנה, רוסו, מורל ווארגס בנוסף ישנם הרבה שמועות לפיהם כריסטיאן טולה הוא הרכש הנוסף. בכלל עושה רושם שסאנטורו ודיאס עושים ניכוי כלים בקבוצה לקראת העונה הקריטית ביותר (?) שלא פחות מ24 שחקנים עוזבים מתוכם 16 שחקנים שהיו בסגל בעונה האחרונה מלבד מיליטו שפרש ופאטו רודריגס וחוליאן ואלסקס שהכניסו כסף למועדון - קרלוס מתאו, פקונדו פארה, כריסטיאן פז'ראנו, לאונל נונייס, לוקאס קרופצקי, אריאן ארגצ'ה, איגנסיו בארסיה, ניקולס דלמונטה, בריאן נייאבה, כריסטיאן בהאס, וולטר בוסה, מתיאס דה פדריקו "והכישרון" אבנטריוס
אם זה עושה טוב או לא הזמן יגיד, הדבר היחידי שבטוח הוא ששחקני הרכש הם שחקנים מנוסים באופן יחסי. מבחינה מקצועית, כולם כבר בשלב של הקריירה בו קיימת ירידה ביכולת (מלבד רוסאלס שסתם בינוני ואין לו לאן לרדת), נכון בעיקר למורל אבל לא רק, והגעה של טולה רק תחזק את המגמה הזאת. שטולה קושר לראסינג אני קיוויתי מאוד שהוא לא יגיע, וזה שלנו היה את מרכז ההגנה הגרוע בליגה לדעתי. סאפאטה, וארגאס וסנטנה נראים לי כרכש לא רע כרגע, למרות שאף אחד מהם לא בשיאו.
מאוריסיו קאראנטה הוא הרכש השישי של סנטראל לקראת העונה הבאה. השוער הותיק מגיע ויתחרה עם ברואון ולא עם גארסיה שלטעמי עשה פאשלות יותר מדי גדולות במעמד המלחיץ ויהיה מעניין מי מבין השניים יצטרך כנראה לעזוב. מה שחיובי לגבי לאנוס שתקדם את אנדראדה לעמדת השוער השני לקראת ההקפצה לאפודת השוער הראשון ולמזומנים שיגיעו מאחת הגדולות אם יצליח.
הולכת ונשלמת לה העסקה שולס יחתימו את החלוץ הקולומביאני של סנטה פה, ג'ונתן קופטה ויירכשו 50% מכרטיסו. הסכום אגב, טרם פורסם, החתימה צפוייה להיות בימים הקרובים.
קופטה הוא לא 9. קופטה הוא שחקן סטייל אדריאן ראמוס, כזה שיכול לשחק קשר התקפי או כחלוץ שני עם הפנים לשער. הוא לא חלוץ רחבה. הוא טכני, הוא מהיר, יש לו בעיטות טובות, אבל הוא לא פיסי מספיק, אין לו משחק עם הגב לשער או משחק ראש טוב בשביל להיות חלוץ מטרה. ועדיין, עבור שחקן שאפילו בקולומביה לא הכירו אותה עד לפני שנה (לקח אליפות בונסואלה), ולס תהיה התקדמות מצויינת עבורו במידה וימשיך את היכולת הטובה שלו. אני יודע לפחות לפי ההצהרות שגארקה מאוד מחזיק ממנו וגארקה זה אחד שמכיר את סנטה פה ונמצא בקשר טוב איתם כך שהוא בטח קיבל המלצות.
Hilario MOREL RODRIGUEZ TUZZIO VICTORINO TULA SANTANA VARGAS ZAPATA FREDES FARIAS LEGUIZAMON סה"כ נשמע לא רע