מה לעזאזל רע במונטושה? הוא שוער לא רע בכלל ואני לא מבין למה צריך להביא מישהו לפניו אם צריך לחזק עמדות אחרות.
תחרות בשער? זה לטעמי חסר תכלית, שוער יכול לשחק שנה שלמה בלי שום בעיה מיוחדת, זה לא שחקן שדה שאתה חייב לתת לו מנוחה.
בתיאוריה לא מזיק שהשוער הראשון שלך לא ינוח על זרי הדפנה וידע שיש מחליף נורמלי אם הוא יתחיל לזלזל, במעשי השיטה הזו עבדה מצוין לולס בעונות האחרונות כשבארוברו בכלל התחיל כשוער מחליף ועם הזמן הוכיח את עצמו, בעוד מונטוז'ה לא עשה פרצופים והמשיך לתת הופעות טובות כשוער מחליף. מצב כמו שהיה לאינדפנדיינטה עם 4 שוערים לגיטימיים הוא כבר מיותר וגם לא טוב כלכלית, או אסטודיאנטס שהביאה שוער סביר בזמן שיש לה כבר שניים כאלו, אבל אם ולס תחתים את סוסה יהיו לה שני שוערים לא רעים שבנוסף, גם לא הראו בעיה לשבת על הספסל. המגן הימני הטוב בליגה בשנים האחרונות למרות שהוא בלם במקור. מוגבל התקפית אבל מצטרף הרבה למעלה, כושר גבוה, משחק חזק ובנוי טוב, נלחם. הבעיה לגבי ריבר של אלמיידה היא שמרקאדו היה גרוע כמגן במערך של 4 מאחור בתקופה שלו בראסינג, בעוד הצטיין בלה פלאטה בשיטה של 3 בלמים. אלמיידה בונה על רביעייה אחורית כמעט בוודאות, ככה שמרקאדו יצטרך להוכיח שהוא כבר השתפר מספיק בשביל להצליח בעמדה. מקסימום יכול לשחק כבלם.
אל קלאסיקו דה אבז'אנדה כבר במחזור ה-3? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx תנו להתחמם קצת...סה"כ נראה שיצאה לכם הגרלה סבירה + במשחקים הראשונים.
עכשיו בכלל הם צריכים, גם ויאטרי וגם אראוחו הושאלו לספרד (כמעט וודאי). אחרי שסביטאניץ' עזב, מצבת החלוצים מצטמקת משמעותית ולצער הקהל של בוקה כנראה מואוצ'ה יישאר.
הליגה תחל ב10 לאוגוסט כמה ימים לפני אני אעלה פה סיקור קצר על ההעברות ועוד משום מה לא ראיתי בשום את הלוח המלא מה שכן פורסם הוא המחזור הראשון דוגלאס האיג-דפנסה וחוסטיסיה חימנסיה לה פלאטה-קרוסקו דל נורטה רוסריו סנטרל-נואבה צ'יקגו דפורטיבו מרלו-אולימפו אינסטיטוטו-בוקה אונידוס סרמיינטו-אתלטיקו טוקומאן באנפילד-אלדוסיבי הורקאן-פאטונאטו פרו קרייל-אינדפנדיינטה ריבדביה אלמירנטה-חימנסיה חוחוי
מה? ויאריאל? למה לעזאזל הוא עוזב לסגונדה בספרד ולא משחק בליגה הראשונה לפחות, צעד טיפשי לטעמי, הוא שחקן ליגה ראשונה בספרד בלי ספק לטעמי.
חואן גיז'רמו דומינגס, המגן השמאלי של ניואל'ס שלא קיבל יותר מדי הזדמנויות, עובר לשחק בקולו קולו הצ'ילאנית לבקשתו של המאמן עומאר לאברונה שאימן אותו בעבר בדפורטיבו קאלי.
ויאטרי לא קיבל הרבה קרדיט אצל פאלסיוני, וגם היה פצוע זמן ארוך, ככה שלא יצא לו להרשים יותר מדי בשביל להפוך לשחקן מבוקש אולי. אני לא חושב שהוא שחקן כזה טוב, מתי שקיבל המשכיות דווקא הפגין חוסר יציבות אם אני לא טועה, אבל כן כזה שעם סוכן טוב היה מוצא אולי קבוצה בליגה הבכירה. על השאלה מה עדיף לו, "ראש לשועלים או זנב לאריות", התשובה לא כל כך ברורה לי. בתסריט האופטימי הוא מוכיח את עצמו, הצוללת עולה ליגה ומממשת את האופציה עליו, או שהוא מוכיח את עצמו ונרכש ע"י קבוצה אחרת וכו'... בתסריט הרע הוא יחזור לבוקה. מה שלא ברור לי בעסקאות האחרונות זה ההתנהלות של הנהלת בוקה, שפשוט מחריבה את הקבוצה ולא עושה רושם שמתאמצת במיוחד לחזק אותה כראוי. אראוחו כנראה לא גדול כמו שעשו ממנו בתקשורת, לדעתי הוא בכיוון של קריירה כושלת, ויאטרי לא משהו מיוחד וסביטניץ' כובש פעם בהרבה זמן, אבל מה בדיוק נשאר לבוקה למכור מקדימה מתי שגם סילבה, בלאנדי ומואוצ'ה ככה ככה?