ארגנטינה 2012- ארסנל באליפות היסטורית

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Feb 9, 2012.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אומנם צריך עוד שחקני רכש (והרבה...) אבל סוף כל סוף מגיע הרכש הראשון והוא פאולו רוסאלס מאוניון, הקשר סיכם לשנתיים בשורות הרוחו והוא הרכש הראשון של אינדפנדיינטה בתקופת חאבייר קאנטארו.

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/483189_263412233759476_868793030_n.Xxx

2. riquelme1 Member

ראיתי עכשיו את הכתבה על חואן רומן ריקלמה, פשוט צמרומרת על הקהל שדורש שישאר.

בתור מעריץ גדול של רומאן במשך שנים ואחד שמכיר אותו כבר, אני לא רואה שום סיכוי שישאר.

למרות שאני כבר עוקב אחריו הרבה פחות מבשנים קודמות, לא היה שחקן שהערצתי כמו חואן רומאן ריקלמה(אולי ואלרון ברמה שלו), גאון יחיד במינו.

3. benos Member

אכן סוג של בום בבוקה, לטעמי הלא ממש פופלארית בוקה תעשה טוב אם תשתחרר מהחוזה שלו ותוכל לרכוש 2-3 שחקנים אחרים בעלות שלו כי למרות שמדובר בשחקן ענק אני חושב שהקבוצה תלויה בו יותר מדי.

- דיווחים על התעניינות של נאפולי באוקאמפוס תופסים כותרות, לא יודע אם זה נכון או לא אבל 12-15 מיליון יורו זה סכום מפתה.

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ריקארדו גארקה, מאמנה של ולס סארספילד, מעוניין לצרף את חלוצה של סנטה פה, ג'ונתן קופטה, לקבוצה. גארקה, שגם אימן בעבר את סנטה פה, אמר שהוא מחכה לסיום הגמר בקולומביה כדי לנסות ולצרף את החלוץ הקולומביאני.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם בוקה תצליח להחתים את רומאן מארטינס העזיבה של ריקלמה לא תפגע בהם מקצועית ואפילו להיפך. מה גם שפאלסיוני יהיה מאושר מכך שהוא יכול לחזור למערך היותר אפור והמשעמם שהוא כל כך אוהב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

-----------------------

ריבר פלייט מקפיצה 4 ילדים להתאמן עם הסגל הבכיר, השמות הם:

אדר אלבארס באלאנטה - הבלם הקולומביאני עליו דיברנו כבר פה, לדעתי לא מוכן עדיין לפרימרה אבל יש פוטנציאל ולפחות בצד הפיזי לא יתקשה להשתלב בבוגרים.
    אאוגוסטו סולארי - חבר במשפחת סולארי הלא נגמרת, קשר התקפי (אגף ימין) מוכשר עם גול וטיפול טוב בכדור שאולי עוד נשמע עליו בעתיד. כרגע אני לא חושב שמדובר בעילוי יוצא דופן וקשה לי להאמין שיקבל הזדמנות בקרוב, יש לו הרבה מה להשתפר ומהירות המשחק זו רק דוגמא אחת אבל קריטית.
    פדריקו וגה - מגן ימני, בכלל לא שמתי לב אליו בליברטאדורס עד גיל 20, מכך אני מניח שהוא לא משהו טוב במיוחד ופשוט הוקפץ בשל מחסור במגנים ימניים בסגל הבכיר (דיאס בחוץ, אבקאסיס בדרך).
    קלאודיו מתיאס קראנביטר - קשר אחורי עם עתיד לפניו, אגרסיבי מאוד בהגנה ורגוע עם הכדור, ממה שראיתי עושה רושם של שחקן עם עתיד בריבר. במועדון אומרים שאלמיידה כבר שם עליו עין כפרוייקט אישי.

ארבעת אלו מצטרפים לחבריהם שכבר הוקפצו מוקדם יותר לאימונים עם הבוגרים:

הכוכב הגדול של ריבר הצעירה והשחקן המצטיין של הליברטאדורס (עד גיל 20) חואניטו קאסארס האקוואדורי, שחקן סופר מוכשר שנקודת התורפה היחידה במשחק שלו היא האנוכיות שאני מאמין שתעלם במעבר לבוגרים.
    לואיס וילה ה-9 שהחמיץ את הפנדל האחרון מול ראסינג בגביע, שחקן חלש לדעתי ואני לא מבין מה הוא עושה שם. גם בצעירה לא בלט לעומת חבריו.
    דיאגו מרטינס - מגן שמאלי שבולט גם במשחק ההתקפה שלו, יש פוטנציאל לילד והרבה יותר ממקבילו באגף ימין, אבל עדיין מוקדם לקבוע לגביו ויש מספיק מה לשפר.
    גאספר סרביו - השוער של מחזיקת הגביע הצעירה, עשה רושם מצוין בכל האספקטים של השוערות במהלך הגביע. לא צפוי לקבל דקות בכלל, אבל עוד פוטנציאל גדול.

מאלו שעוד לא הוקפצו הכי בלט הקשר פאקונדו קינון שלדעתי גם יקבל צ'אנס בבוגרים במהלך העונה.

אז ריבר עוד לא החתימה אף שחקן (בארוברו ומרקאדו על סף הצגה) וכבר נפרדה מכמה שחקני הרכב ורוטציה, כולל דיאס וגונסאלס הזרים שמפנים מקום להחתים עוד זר מלבד צמד הילדים מהנוער, אבל מלבד הילדים שהוקפצו (לאימונים בינתיים, רק לקאסארס מקום בטוח להמשך העונה בסגל) יש גם כמה צעירים מוכשרים שחוזרים מהשאלות:

מנואל לאנסיני - עושה משחק צעיר ומוכשר שחוזר משנה מעניינת בפלומיננזה, שם זכה ליותר דקות משחק ממה שצפיתי שיקבל. לא בטוח עדיין שלאנסיני לא יקבל עוד השאלה או יימכר, אבל מדובר בשחקן מוכשר מאוד עם מקום ברוטציה של ריבר לדעתי (אם היה לו מקום בפלו אז כנראה משהו יש לו).
    פאקונדו אפראנצ'ינו - הקשר הימני השב מסן מרטין לה עזר להישאר ליגה. לא שחקן גדול, אבל שחקן פרימרה לגיטימי שנותן הרבה עבודה למעלה ולמטה על קו ימין ויכול להפתיע לעתים עם דריבל מוצלח.
    לוקאס אורבאן - לא בטוח שישאר, אלמיידה לא תופס ממנו יותר מדי עושה רושם, אבל המגן-בלם שב מהשאלה מוצלחת למדי בטיגרה ויוכל לתרום לרוטציה באגף שמאל של ההגנה במידת הצורך (הבעיה: הוא לא טוב להרכב בעולם המושלם של אלמיידה ולא רוצה להישאר כרוטציה).

לא בדקתי גם את מצב ההשאלה של מאורו דיאס המוכשר שעושה חיל באוניון אספניולה, אבל אני חושב שהוא לא בתכניות של ריבר והם לא בשלו כרגע.

כרגיל, בריבר אין בעייה להוציא שחקנים מוכשרים מתוך המועדון, רק שהמבוגרים האחראים הם אלו שצריכים להוביל את המועדון ולא להשאיר על הילדים את האחריות להביא את התארים (או לשרוד בליגה) וכרגע לא ברור כמה כאלו יש בסגל של ריבר.

Last edited: Jul 12, 2012
  6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עושה רושם שרומאן מרטינס העדיף את ההצעה מאסטודיאנטס על פני זו של בוקה, אבל גם שם יחכו לו נעליים גדולות שמבחינה מקצועית אין לי ספק שהוא יצליח למלא.

:aa1: מי שיחליף את קאסטיז'חוס בסנטראל הוא הקטור בראקאמונטה הוותיק, אשר חוזר לארגנטינה אחרי כמה שנים ברוסיה. אישית מעולם לא הערכתי אותו יותר מדי, אבל אני לא אהיה מופתע מדי אם הוא ישים 15 גולים בעונה ב-B.

:aa1: גם קולון חיפשה חלוץ למלא את הנעליים של סקורר שעזב, הלא הוא ביצ'י פוארטס שפרש. את הגולים החסרים ינסה להשלים עמנואל ג'יגליוטי שמגיע מסאן לורנסו.

7. benos Member

לך תדע אולי אכשהו הוא יפגע במשהו העונה, אבל אני סתם עובד על עצמי כי ממה שזכור לי מדובר בשחקן כבד, דיי מגושם ולא טכני בעליל, מה גם שהוא בן 34 כבר וזה משפיע מין הסתם. אולי יקרה נס וסלאז'ה ובראגיירי ישארו...

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תיאור מצוין של 3.5 מתוך חמשת הכובשים המצטיינים של הליגה העונה, החצי זה בגלל הקרדיט (החלקי) לקאסטיז'חוס, כולם כבשו 15 ומעלה. אתה יכול כמובן להוסיף גם את וגה, שגם עונה על התיאור, עם 14.

תאמין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

Last edited: Jul 13, 2012
  9. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אז לאחר רוסאלס מגיע הרכש השני לאינדפנדיינטה והוא ויקטור זאפאטה מולז.

10. benos Member

זכור לי שהוא דיי דעך העונה, יניב הוא אמור להיות מתופקד כקשר שמאלי או באמצע?

11. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אני מקווה שבאמצע המגרש מכיוון שזו הנקודה החלשה של הרוחו בשנה/ים האחרונות.

12. Muurad Member

אחרי שסנטוס כבר סיכמו הכל עם ולס אבל לא הגיעו להבנות עם אביו של השחקן שדרש סכום גבוה מידי לטעמנו, כעת קורינתיאנס מדווחת שקרובה מאוד להנחית את חואן מרטינס.

אנחנו מצידנו בעיצומו של מו"מ עם שחקן ולס אחר, אריאל קאבראל - דעתכם?

Last edited: Jul 13, 2012
  13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מוכר יותר כאלחאנדרו קאבראל, קשר 50-50 כזה שיכול לשחק במרכז, באגף שמאל וגם את הקשר האחורי במידת הצורך. אידאליי כשמאלי מתוך שלישית קישור, אבל מסתדר בכל מקום. לא משהו מיוחד אבל סביר בכל תחום של המשחק, עובד קשה מאחור וגם תורם למשחק ההתקפה, אין לו דריבל אבל הוא יודע לבעוט ומוסר באחוזי דיוק גבוהים. אני אישית אוהב אותו וחושב שהוא נכס לכל קבוצה, אבל לא צריך לצפות ממנו ליותר מדי.

14. Strawberry Fields Member

15. benos Member

לאנוס מעוניינת בלוקאס ויאטרי, לטעמי הוא יכול להיות שדרוג מצויין להתקפה שלה וממה שראיתי הוא גם חזר סבבה לכושר המשחק הקודם שלו ולטעמי הוא שדרוג לכל קבוצה בליגה, השאלה היא מין הסתם מורכבת מעט יותר לאור העובדה שלבוקה יש 3 שחקנים בעמדה שלו אבל 4 שחקנים בכירים על שתי עמדות ההתקפה.