אליאס, אני לא יודע אם עקבת קצת אחרי הליברטאדורס סוב-20 (אני לא עקבתי בכלל), אבל מדברים עכשיו בפורום הקולומביאני על קשר אחורי מבטיח בן 18 בריבר פלייט, אדר באלאנטה (אגב, כשחיפשתי אינפורמציה באתרים של ריבר, חלק עשו אותו מגן שמאלי וחלק עשו אותו בלם ובכלל הבנתי שהוא שיחק קשר אחורי). הבנתי גם שדי תופסים ממנו שם ומדברים על אולי להקפיץ אותו לבוגרים. שמעת/ראית אולי ויצא לך להתרשם ממנו? http://riverplategratonombre.blogspot.co.i...er-balanta.html
הבנתי שהוא הגיע להיבחן בריבר הוא הגיע כקשר אחורי, אבל מזה זמן מה כבר, למעשה מאז שאני שמעתי עליו עד היום, שהוא משחק כבלם. יש ממנו התלהבות עכשיו כי בגמר הוא הציג משחק כמעט מושלם, אבל על סמך משחקים קודמים לי יש את הספקות שלי. יש לו נתונים פיזים מצוינים ומשחק ראש נהדר, קשה מאוד לעבור אותו באחד על אחד ויחסית לבלם יש לו ביטחון עם הכדור. אבל הוא עדיין עושה הרבה שגיאות, סגירה לא טובה בהגנה ואיבודי כדור מיותרים, ולא מוכן לפרימרה לדעתי. שתי נקודות נוספות שעומדות לרעתו: 1. הוא תופס מקום של זר ולכן יהיה חייב להצדיק מקום בפרימרה יותר מכל צעיר אחר. מה גם שאיתו בצעירה משחק זר נוסף לו יש יותר סבירות לעשות את המעבר (האקואדורי, סופר מוכשר). 2. לריבר יש המון בלמים צעירים טובים בסגל הבוגר כרגע, יהיה קשה לקבל דקות שם בטח ובטח אם גם יגיע עוד בלם רכש מנוסה. שווה לעקוב אחריו, אבל אני לא חושב שאת הפריצה שלו הוא יעשה בעונה הקרובה, אולי בזו שאחרי.
קודם כל תודה רבה על הפירוט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אכן נראה כי יש לו נתונים טובים ואני אנסה לעקוב אחריו. האמת, לריבר אולי יכולה להיות אופציה להשאיל אותו כדי שיצבור זמן משחק, למרות שהייתי רוצה לראות אותו עושה את הבכורה אצלם דווקא. הנושא של הזרים בהחלט בעייתי (אני לא מכיר את קאסראס אבל אני לוקח את המילה שלך שהוא מוכשר), אבל אני מקווה שבשנתיים הבאות הוא לפחות ייכנס לסגל הבוגר ויקבל את הדקות פה ושם. אם הוא יתופקד כבלם זה מצויין, זו עמדה שאין לנו הרבה אופציות בה ואם יצמח אחד כזה (אם אפשר קצת יותר טוב מטייסון ריבאס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx) זה יהיה נהדר. לגבי החסרונות שלו, אני מניח שזה נובע מחוסר ניסיון ואני מקווה שעם הזמן הוא גם ישפר את זה.
שלום, רציתי לדעת אם אתם יודעים מתי יפרסמו את לוח המשחקים לעונה הבאה באפרטורה כולל נסיונל ב יאללה השנה חוזר הדרבי הגדול בארגנטינה בוקה מול ריבררררררר היה חסר לי יאללה בוקה ג'וניורסססססססססססססס. רוסאריו סנטראל ואינסטיטוטו פשוט לוזריות איזו אכזבה לפספס עלייה ברגע האחרון. פורום נהדר יש לכם
פרואנוס ג'וניורס? אחרי שהביצ'וס החתימו את חוסה קרלוס פרננדס, עכשיו הם חומדים בחלוץ פרואני אחר, טוב בהרבה, ראול רואידיאס שזכה באליפות עם אוניברסידד דה צ'ילה. לרואידיאס יש הצעות מאירופה, אבל אולי ירצה לחשל את עצמו עוד קצת, אחרי שבחודשים האחרונים הוא די התייבש על הספסל למרות שהיה מלך השערים של הקבוצה.
לא מאמין שהוא יגיע לביצ'ו, זו גם תהייה בחירה רעה בשבילו לדעתי כי הליגה הארגנטינאית קשה מאוד לחלוצים ויכולה לפגוע בשם שלו (עם המבט לאירופה). ברוך הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אין לי מושג מתי זה יפורסם, אבל נדאג לפרסם כאן.
ויקטור סאפאטה סיכם את תנאיו באינדפנדיינטה (לפחות על פי הסוכן שלו...) ויוצג ביום שני גם פאבלו פינטוס מדפנסורס (סן לורנסו לשעבר), פאולו רוסאלס מאוניון ודמיאן וארגס הקולמוביאני קרובים מתמיד.
דווקא רוסאלס נראה לי הכי קרוב להצגה רשמית והוא גם השחקן הפחות מרשים מהרשימה הזו לדעתי. אתם הולכים לעונה קשה וחשובה, צריך לדייק ברכש ורוסאלס הוא שקר לדעתי. אל צ'אפה ווארגאס יהיו חיזוק נהדר, לפינטוס יש המון פוטנציאל אבל גם שריטה קשה. מהצד השני של הבריכה, אחרי סאנד וקאמפורה (קרוב מאוד מאוד), ראסינג כנראה סוגרת עם הקשר הצעיר והמפתיע של אולימפו פרס גדס. ציינתי אותו לטובה במהלך הטורניר, ככה שמן הסתם אני יהיה שמח לראות אותו בקבוצה, אבל באותה מידה יכול להיות שהוא תפס כמה משחקים טובים בקבוצה קטנה ובלחץ אצלנו לא יתרום הרבה. מי שיותר משמח אותי לקרוא על התקרבות שלו לראסינג, הוא דיאגו ויז'אר. כמו עם סאנד וקאמפורה, גם המזוקן יגיע (אם וכאשר) כמה עונות אחרי השיא (אצלו פחות מהם האמת), אבל עדיין יש לו מה לתרום. אני רק מאוד מקווה שהחלק שהכי נדרש חיזוק, יחד עם ה-9 שנפתר עם שני הראשונים, ההגנה, יקבל את הדרוש לו בקרוב. :aa1: מיגל אנחל רוסו חוזר לרוסאריו סנטראל. לא האופציה הרעה ביותר שיכלו לחשוב עליה, אבל כן אופציה שתקצץ מתקציב הרכש כנראה...
רוסו רוצה את טאו גוטיירז בגלל החזרה של קאסטיז'חוס ללאנוס (מקווה שימשיך ביכולת המופלאה שלו! אני בהחלט יעקוב אחרי לאנוס רק בגללו. אישית אותי מאוד מעניין איך הוא יחזור לליגה הבכירה אחרי הפריצה אצלנו), השאלה שלי האם הוא שחקן חופשי או שהוא כבר איכשהו חתום בג'וניור הקולומביאנית? לא מובן לי הקטע שלו ממש. בכל אופן החתמה שלו ושל עוד חלוץ נחמד בהחלט יכולים לפצות על העזיבה של קאסטיז'חוס מאחר שכרגע אנחנו ללא חלוצים של ממש (טולדו שיעוף לעזאזל ובגליירי זאת אופציה טובה מהספסל.. אני מקווה שרוסו יגרום לו איכשהו להוציא יותר מעצמו. יש גם את מונחה אבל נראה לי שהוא גמור כבר וזה לא שחקן שהייתי פותח איתו), הבעיה כמובן זאת ההתנהגות שלו, כמה זמן אתם נותנים לו אצלנו? יותר מחצי שנה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
טאו כבר אמר שהוא ישחק בג'וניור כי הוא רוצה גם להיות קרוב לאשתו ההריונית, אנשי העסקים והסוכן שלו אומרים שלג'וניור אין את הכסף לשלם עבור שירותיו של השחקן (לדעתי לא נכון). בכל מקרה הנושא שלו רחוק מלהסתיים ככה שהוא עדיין לא הוצג רשמית כשחקן הקבוצה אם כי הוא כבר מתאמן איתם. לגבי בעיות ההתנהגות שלו, עד עכשיו הוא הסתבך בבעיות משמעתיות כאלו ואחרות בכל מקום בו הוא שיחק חוץ מג'וניור, כך שאתה אתה את החשבון לבד...מקצועית, הוא שחקן אדיר אבל אני בספק גדול אם הוא ירצה לשחק בליגה השניה בארגנטינה.
אתם חייבים חלוצים, ביגליירי ומונחה לא יכולים להחליף את קאסטיז'חוס כי זה לא התפקיד שלהם, טולדו לא מספיק טוב. אבל אני לא רואה תסריט שטאו ינחת ברוסאריו. גם אם נתן קרדיט לקשר הטוב שלו עם רוסו תחתיו הצליח יפה ונצא מנקודת הנחה שטאו ירצה, עכשיו למה שלסנטראל יהיה את הכסף לרכוש את כרטיס השחקן שלו כמו שבעלי הכרטיס רוצים (ג'וניור רוצה השאלה, פה הבעיה יחד עם הכסף)?
מי שעוד מתקרב לרוחו הוא מגנה הימני של קולון ואקס בוקה ג'וניורס, ארחנטינוס וגם אסטאר טריפוליס היוונית ברונו אוריבארי.