ארגנטינה 2012- ארסנל באליפות היסטורית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏9/2/12.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

כן

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

קשר הדוק, הבעלים של החברה מנהלים את הקבוצה.

ראיתי את שני המשחקים של המפגש הזה, קרוסרו דל נורטה הציגו יכולת עדיפה ועלו בצדק. למועדון הצעיר הזה יש אצטדיון נחמד (יחסית כן), שבנוף האדמה האדומה של מיסייונס, וממה שביררתי מדובר במועדון מסודר עם מתקנים ברמה גבוהה ביחס לגודל שלו.

אין מילים על מה שקרה בין צ'אקה לצ'יאקגו, חבל שמשנה הבאה גם את זה לא נוכל לראות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/12
  3. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

נכון שסן לורנסו כבר הכריע את הקרב כבר במשחק הראשון אבל היום הוכח סופית אינסטיטוטו היא פשוט לוזרית.

בנתיים רוסריו סנטראל וסן מרטין מסן חואן בתיקו 0-0 (דקה 32) התוצאה הזו מביאה את סן מרטין (סן חואן) את היתרון "הספורטיבי" לאחר תיקו מאופס במשחק הראשון ברוסריו.

4. Valencianista Member

סן לורנסו נשארת בליגה והמשחק של סנטרל בעיצומו, כאשר בניגוד להרכב הקודם טולדו האפס נשאר בחוץ ואילו מדינה בפנים. כמו שצריך. עכשיו רק לנצח!

5. benos Member

מחצית בסאן חואן, אני מקווה שיגיע הנס ואיכשהו הקבוצה תשכיל לנצח את המשחק בניגוד למנחוס במשחק שעבר.

- לוקאס אורבאן אמור לחזור לריבר וכרגע יש דרישה גם מטיגרה להשאיר אותו, לריבר יש את דיאז שמעוניינת בו נאסיונאל מאורוגוואי ואת אראנו שלטעמי שחקן הרבה פחות טוב ממנו ואם אני זוכר נכון פצוע לא רק בברכיים כמו שרשום באולה אלא שפצוע ברצועות שזה חמור בהרבה. אני חושב שאלמיידה צריך להחזיר את אורבאן, עוד מהתקופה שריבר עשתה פאשלות נוראיות הוא עשה רושם טוב בעיני ואחרי עונת ההשאלה המוצלחת אני חושב שאלמיידה חייב להחזירו.

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אתם רוצים להגיד לי שבמגרש הזה אירחה סן מרטין את משחקיה בליגה הבכירה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx רפת של פרות נראית יותר ראויה למשחק מזה....

7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

0-0 בסיום המשחק בין סן חואן לרוסריו סנטרל והקבוצה של סאבה מצליחה להישאר בליגה.
    רינאלדו אלדרנטה הורחק בדקה ה60

טבלת הפרומוסיון לעונה הבא שתתחיל בשלישי לאוגוסט.

http://up353.siz.co.il/up3/mjftydmdolht.Xxx

נ.ב.

בן, באמת שליבי איתך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

8. benos Member

איכסססס, 180 דקות של בונקר מנצחות לסאן חואן את הסדרה הודות ליתרון "הספורטיבי", אני צריך לזוז אבל אני אקווה שאוכל להגיב מאוחר יותר למשחק המאכזב הזה שהיינו יכולים לנצח בו.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

השוער המצוין של סאן מרטין עם השם הבלתי אפשרי נפצע ברגעים המכריעים של העונה אבל דווקא אחד ממחליפיו, ארדנטה, הוא זה שחתום יותר מכל על ההישארות של הקבוצה בליגה הבכירה. אני אישית טרם העונה רציתי שסנטראל תעלה, אבל הכדורגל הרע של הקבוצה, המזל הרב ו"הדברים שמסביב" בחצי השני של העונה, קצת הורידו לי מהחשק וגם המפגש מול פאקונדו סאבה הקשה עלי לתמוך בקבוצה מרוסאריו, שלא הצליחה לגבור על סן מרטין בסופו של דבר ובגלל זה לא תעלה.

לאורך העונה היו תקופות שהדשא היה בסדר, אבל בגדול זה נראה רע שקבוצה מהליגה הבכירה משחקת על משטח כזה לאורך פרקים ארוכים של העונה.

_--------------------

לרגע היה נראה שהיא תפתיע, לפני משחקי הפלייאוף במהלך העונה אני מתכוון, אבל בסופו של דבר הצדיקה אינסטיטוטו את המוניטין שלה וחרבנה ברגעי האמת.

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ראיתי חלקים נרחבים של המחצית השניה אבל ברבע שעה האחרונה הוא לקח שתי נגיחות (נדמה לי של קאסטיז'חוס) של 100% כשאני כבר ראיתי את בן חוגג בבית. האמת שלי זה פחות משנה אבל בשביל בן רציתי שקבוצה עם מסורת כמו שסנטראל תחזור בעונה שחוזרת גם ריבר. אני חושב שזה טוב לכדורגל שסן לורנסו גם נשארה בסופו של דבר בתקווה שאולי הם יציגו משהו קצת יותר טוב מהזוועות שהם נראו העונה. חשוב בארגנטינה, קולומביה ובמקומות אחרים שהקבוצות הגדולות עם המסורת ואלו שגם מוסיפות בד"כ את רוב העניין, ימשיכו בליגה הראשונה.

אגב, הופתעתי מאוד לטובה מכמות האוהדם שהיו באיצטדיון (אני חושב שהיה מפוצץ). כל הכבוד לאוהדים של סן מרטין. אוהדי סנטראל בכמויות אני יודע שיש, אבל לא ידעתי שסן מרטין מסוגלים להביא כמויות כאילו.

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/12
  11. Burrito Ortega Member

Aliento si Parlante no. para nunca mas volver http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אין להם בעיה למלא את האצטדיון במשחקים מכריעים ולא רק, זו הקבוצה הגדולה של העיר, שהיא בעצמה לא קטנה, ובכלל של כל הפרובינציה. זו אחת הסיבות שאני בד"כ מעדיף את הקבוצות מפנים ארגנטינה על עוד מועדון קטן מאזור בואנוס איירס.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם כבר דיברת על כמות אוהדים, הנה הנתונים של ה-AFA על מכירת כרטיסים בטורניר הקלאוסורה:

1) Boca Juniors: 134.079
    2) Racing Club: 91.155
    3) Newells Old Boys: 83.205
    4) Independiente: 81.802
    5) Tigre: 78.970
    6) San Lorenzo: 78.114
    7) Belgrano: 74.578
    8) Estudiantes: 65.388
    9) Vélez Sarsfield: 54.210
    10) Atlético Rafaela: 50.576
    11) San Martín de San Juan: 48.555
    12) Colón de Santa Fe: 46.658
    13) Banfield: 45.370
    14) All Boys: 43.310
    15) Argentinos Juniors: 41.688
    16) Lanús: 40.978
    17) Unión: 39.866
    18) Arsenal: 36.619
    19) Godoy Cruz: 32.487
    20) Olimpo de Bahía Blanca: 31.102

צריך לזכור שחצי מהקבוצות שיחקו משחק בית אחד פחות, שזה תלוי גם בכמות המשחקים שהקבוצה אירחה מול גדולות מושכות קהל ושלא מדובר על כמות אוהדים אלא רק מכירת כרטיסים. כלומר, סוסיוס שנכנסים חינם לעתים (תלוי במועדון, ביציע, במשחק...), מנויים וכו' לא כלולים. כמו כן יש הבדלים בגודל המגרשים.

אבל למרות זאת, עדיין נחמד לסיים במקום השני פה בטורניר בו סיימנו מקום 17 מצד אחד, ולא באמת נאבקנו בתחתית מצד שני.

14. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מלבד וארגס שכבר הוזכר גם השמות של מריו בולאטי (ממשיך להתרחק שנכון להיום ישנה גם הצעה מריבר ומבוקה), איגנסיו פיאטי (מאוד קרוב), דוויד רמירס ששוחרר מולס ולפי הסוכן שלו הוא עוד אחד מהמועמדים לרוחו וגם עמנואל מאס מסן מרטין סן חואן עם אותו סיפור (למרות שהאחרון חתום עד 2014 בסן מרטין)
    בנוסף גם שמותם של פאבלו פינטוס, רומן מרטינס, מיגל קאנו ופביאן סאנטאנה.

ומאלה שאולי יגיעו (למרות עם ההכרות שלי בנוגע לרכש בשנים האחרונות כנארה שגם הפעם נסתפק באיזה ואז'ס ופזראנו... ) לאלו שלא ימשיכו קרלוס מתאו, פקונדו פארה, אדיריאן ארגצ'ה, לוקאס קרופצקי, כריסטיאן פז'ראנו וגם כריסטיאן לדסמה שכריסו שיך לרוחו למרות שהוא כבר לא שם מעונת 2009 אותו דבר גם לגבי סרחיו ויטור וגי'נו קלארה (שיחקו בעונה האחרונה בחימנסיה ובטירו פדרל בהתאמה).

גם כריסטיאן באהס, איגנסיו בארסיה, רוברטו באטיון, וולטר בוסה, ניקולס דלמונטה, עוסמאר פריירה, איבן פרז, בריאן ניאבה ולאונל נוניס מתננדים כמו המושאלים קאסרס, אויאלה, קבררה וניקו מרטינס.

פטו רודריגס, חוליאן ואלסקס ואדיריאן גאבאריני מעומדים (כמו כל שנה) לאודינזה ולטורינו האיטלקיות.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הוגו באריינטוס עזב, כנראה עם קשר הדוק לעניין הסמים (חברתיים), אוסקר האומדה הגיע מרוסיה. אול בויס מחליפה וטרן בוטרן במרכז השדה אבל תצטרך גם לכסות על עוד עזיבות אפשריות (סאפאטה, הפתעה גדולה העונה, גם עם רגל ושלושתרבע בחוץ).