ארגנטינה 2012- ארסנל באליפות היסטורית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏9/2/12.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מסכים עם אליאס. אחד השחקנים האהובים גם עליי למרות שהוא לא לבש את החולצה הנכונה במשחקי הנבחרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx הוא אומנם עבר במנצ'סטר יונייטד אבל תמיד הוא הצטייר לאוהדים ה"אירופאיים" כאחד שנכשל באירופה, אבל כנראה שרק מי שראה אותו מעבר להופעות באירופה או בנבחרת, יכול להבין איזה שחקן ונכס אדיר הוא הברוחיטה לכל קבוצה. ראוי לכל הכבוד שנתנו לו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

2. benos Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx איזה נאחס אתה מפיל עכשיו, זה ממש הניחוס הקלאסי.

אחרי ההפסד המעצבן שבוע שעבר שהיה יכול להיות משחק שהקבוצה כמעט בוודאות מבטיחה עלייה אם הייתה מנצחת הולך להיות שני משחקים שבאמת עושה רושם שיהיה בהם הרבה מתח לגבי העלייה. בכל מקרה הקבוצה תשחק היום ב-5 מול צ'אקאריטה, הקבוצה תעלה להרכב עם כמה שינויים, מדינה שריצה השעייה חוזר להרכב ביחד עם חסוס גומס במקומם של ריקי גומז ועומר זאריף. בהגנה ובשער לא יהיהו שינויים.

הרכב:

גארסייה; פרארי, ואלנטיני, לקי, פרז; גומס, אלדרטה, ויסמארה, מונחה; מדינה, קאסטילחוס.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אז ההפסד של סנטראל רשום עלי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/12
  4. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

סן לורנסו מסיימת בתיקו 0-0 אצל אינדפנדיינטה (שממשיכה להסתבך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ) ובכל מקרה לא תינצל מהפרומוסיון במקרה הטוב של ניצחון תשחק במשחקי הדירוג.

--

נואבה צ'יקגו ואקאסוסו מסיימות בתיקו 2-2 את משחק הגמר הראשון מבין שניים הגומלין יערך בשבוע הבא אצל צ'יקגו.
    בTORNEO ARGENTINO A קארוסקו דל נורטה מנצחת את ספורטיבו בלגראנו 1-3

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/12
  5. npumpido Member

שאפו!
    ואני אגיד לך יותר מזה. בתחילת האפרטורה כתבתי לך כאן (אין לי כח לחפש את זה) שטיגרה יורדת בטוח. היא לא שיחקה טוב אז והיתה במינוס אדיר בטבלת הממוצעים. ואתה אמרת שמוקדם לדבר (הרי יש כאלו שהממוצע שלהן מחולק בפחות עונות, ע"ע אולימפו). וצדקת באבו-אבוה! - טיגרה סגרה פער עצום של נקודות מול באנפילד - 38!, ניצלה מירידה ישירה, והיא נלחמת עם בוקה וארסנאל על האליפות.

ובחזרה לעניין הראשון - זה שריבר (כמו אינסטיטוטו) תלויה כרגע בעצמה, זה טוב לה או רע לה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

ולמי שלא בעניינים: טבלה סופית למחזור לפני האחרון בנסיונל B:
    ריבר 70
    אינסטיטוטו 70
    סנטרל 69
    קילמס 69

אם שתי הראשונות מנצחות - הפרש שערים (כרגע +5 לטובת ריבר) יקבע את האליפות (כך גם אם תצטרך להיות הכרעה בין מקומות 3 ו-4 בלבד).
    בכל קונסטלציה אחרת (הכרעה בין 2 או יותר קבוצות עם אותו ניקוד על מי עולה ישר ומי לפרומו), יהיה שובר שוויון (משחק אחד או טורניר, תלוי במספר המתמודדות), כשהמנצחת/ות - עלייה ישירה, והמפסידות למבחנים (פרומו)

והערה לסיום: בלי שירחיקו לקבוצה שתתמודד מול בוקה במחזור הסיום (אול בויס), 4 (!) שחקנים, בוקה לא מסוגלת לזכות באליפות?
    ואגב, הרגע התחיל בוקה ארסנאל. דקה וחצי - גול לארסנאל!

6. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

2-0 לארסנאל במחצית (!)

במצב העיניינים כרגע

1.טיגרה 35
    2.ארסנאל 35
    3.בוקה 33

כמובן הפרש שערים אינו בא בחשבון לכן ישנו מצב שנראה שוב משחק אליפות כמו באו אפילו טורניר משולש

-------

גם בתחתית הניצחון של ראפאלה על ראסינג 2-4, משנה את הסדר אבל כרגע 2:30 בלילה, מתמטיקה לא בבית ספרנו כרגע.

עריכה: 3-0 לארסנאל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/12
  7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא ראיתי את המשחק אבל הבנתי שקארבונרו היה מצויין ואף בישל את הראשון. אז נחמד לראות שהוא התאקלם בארסנאל ומי האמין שדווקא איתם ולא עם הפינצ'ה הוא יהיה קרוב לאליפות.

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מה קובע במקרה שטיגרה וארסנל ייסימו את הטבלה עם 38 נקודות?

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אם אני לא טועה משחק אליפות במגרש נייטרלי. במקרה שגם בוקה תצטרף, ייערך טורניר משולש במגרש נייטרלי.

10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

עקב חוסר זמן (בעיקר בגלל הלימודים) לא הבאתי את תוצאות הליגה השנייה כבר הרבה הרבה זמן (ובכלל הייתי פחות בפורום) מקווה שאני יצליח למצוא את האפשרות לעדכן באופן קבוע (על השבועים האחרונים אני לא מוותר במילא למרות שהלימודים ממשיכים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx )

דפורטיבו מרלו 2-0 אינסטיטוטו לאינסטיטוטו:ראול דאמיאני (76) ומיגל פננדס (90+2, בפנדל)

קילמס 0-4 חימנסיה חוחוי לקילמס:מיגל קאנו (17), קלאודיו קורבלאן (57), אסקייל ראסקדלי (74) וסבסטיאן רומרו (78)

פטראנאטו0-1 ריבר פלייט לפטראנאטו:לאנדרו אקוסטה (8)

פרו קרייל אואסטה 3-2 אטלנטה לפרו:מתיאס זנינוביץ' (44, בפנדל) ולואיס למרון (75) לאטלנטה:ניקולס ממברטי (18), ניקולס רמירס (39) ודייגו בילקוביץ (90)

אתלטיקו טוקומאן 1-1 דאסאמפרדס לטוקמאן:דייגו בראדו (47) לדאסאמפרדס:סנטיאגו קאבזו'ס (90+1)

אלמירנטה בראון 0-3 בוקה אונידוס לאלמירנטה:אלכסיס קאנלו (35), דייגו קיסטראנה (53) ודניאל ואגה (87)

רוסאריו סנטרל 3-1 צ'אקריטה ג'וניורס לרוסריו:סבסטיאן ארארוס (42 ו52) וגסטון רוסי (90+1) לרוסריו:גונסאלו קאסטיז'חוס (50)

אינדפנדיינטה ריבדביה 0-1 גיז'רמו בראון לריבדביה:מרטין גומס (4)

במשחק נוסף נפרדו דפנסה וחוסטיסיה ואלדוסיבי בתיקו 0-0

היום ינעל המזחור שחימנסיה לה פלאטה תתארח אצל הורקאן

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ג'יו נפרד אתמול מהקהל של ראסינג במשחק מול רפאלה (אליאס, איך נפרדו ממנו? אני מניח שהתגובות היו מעורבות) וטס לסין כדי לחתום על החוזה עם שנחאי, למרות שמתברר שיש מחלוקת סביב סכום ההעברה. בעוד שהקולומביאנים טוענים שהסינים מציעים 10 מיליון דולר, בארגנטינה אמרו שזה 9 מיליון והסינים בכלל אמרו שזה 7 מיליון. בכל מקרה צפוי ג'יו לשחק שם עם אנלקה ודרוגבה, ושנחאי צפויה להיות קבוצה מאוד אטרקטיבית במונחים אסייתיים.

12. אסף ראסינג Member

לא ממש נפרדו...
    היה משחק חוץ ולא נראה שהיה יחס מיוחד לג'יו.
    לגבי ההעברה היא לא ממש ברורה ואני מחכה לראות מה יקרה- עד שלא אראה אותו עם חולצה אחרת אני לא אהיה בטוח איך זה ייגמר.
    בכל מקרה אין לי התנגדת שהוא יעזוב, אולי זה לטובה

מי שהביא משחק גדול אתמול זה סנטוריון שהראה ניצוצות מאוד נדירים, ולא רק בסדר גודל של ראסינג- המאמן, שחקני ומאמן היריבה, וגם התקשורת, כולם החמיאו.
    מעבר לכדורגל נטו, שעם כל הדריבלים שלו הזכיר לי את ניימאר טיפה (טוב נהיה כנים- גג מקסי מוראלס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx), הוא הראה גם בטחון וחוצפה חיובית, משהו שלא יוצא לי לראות הרבה מהצעירים אצלינו.

נקווה שימשיך ככה, היו רגעים שראסינג הייתה תענוג אתמול, חבל שההגנה לא קיימת

13. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

פורסמו שעות המשחקים למחזור האחרון גם בליגה הראשונה וגם בליגה השנייה.

משחקי הליגה השנייה ישוחקו ביום שבת ששישה משחקים יהיו במוקד המשחקים בשעה 15:00 (21:00 שעון ישראל)

ריבר פלייט-אלמירנטה בראון
    אינסטיטוטו-פרו קרייל אואסטה
    גיז'רמו בראון-קילמס
    דאסאמפרדס-רוסריו סנטראל
    צ'אקריטה-פאטרונאטו
    אטלנטה-הורקאן

ריבר, אינסטיטוטו, קילמס ורוסריו יאבקו כמובן על העלייה הישירה, ניצחון של ריבר או של אינסטיטוטו (70 נקודות) יבטיח את העלייה בלי שום קשר למגרשים האחרים, באותו הזמן קילמס ורוסריו סנטרל (69 נקודות) יהיו חייבות לנצח (הפסד של אחת מהראשונות גם תיקו יוכל יספיק למשחק הכרעה) ולקוות שריבר ואינסטיטוטו לא ינצחו.

במשחקי התחתית גיז'רמו בראון ניצלה מירידה ישירה ותוכל לשחק רק במשחקי הפרומוסיון, שלוש הקבוצות שאחריה צ'אקה, אטלנטה ודאסאמפרדס ירצו להיות הקבוצה הנוספת שתגיע למשחקי הפרומוסיון ולא לרדת כבר ביום שבת.

צ'אקה תבטיח את מקומה במשחקי ההישרדות אם תנצח. אטלנטה ודאסאמפרדס יודעות שניצחון שלהם בתוספת איבוד נקודות של צ'אקה יבטיח משחק הכרעה בין השתיים שהמנצחת תקבל צ'אנס נוסף במשקי הפרומוסיון והמפסידה תצטרף לקברנים בליגה השלישית.

שאר המשחקים :

דפנסה וחוסטיסיה-אתלטיקו טוקומאן (יום שישי)
    חימנסיה לה פלאטה-אלדוסיבי (יום שישי)
    חימנסיה חוחוי-דפורטיבו מרלו (יום שישי)
    בוקה אונידוס-אינדפנדיינטה ריבדביה (יום שני)

----

בליגה הראשונה המשחקים יערכו ביום ראשון באותו שעה

שבעת המשחקים

ארסנל-בלגראנו
    טיגרה-אינדפנדיינטה
    אול בויס-בוקה
    סן לורנסו-סן מרטין סן חואן
    אוניון-אסטודיאנטס
    באנפילד-קולון
    גודוי קרוס-אתלטיקו ראפאלה

טיגרה וארסנאל (35 נקודות) יודעות שניצחון של אחת מהקבוצות ואיבוד נקודות של השנייה יתן לה את התואר, בוקה (33 נקודות) תהיה חייבת לנצח ולקוות ששתי הקבוצות יפסידו (תיקו של ארסנאל או טיגרה בתוספת ניצחון בוסטרו ויהיה משחק אליפות, שתיקו של שתי הקבוצות יהיה טורניר משולש)

במשחקי התחתית

אוניון יודעת שניצחון או אפילו תיקו שלה יבטיח את ההינצלות (כולל ממשחקי הפרומוסיון) בלי שום קשר לתוצאות מהמגרשים האחרים.

סן מרטין שניצלה בשבוע שעבר מירידה ישירה תרצה להשאיר אחריה גם את משחקי הפרוסמוסיון ניצחון שלה על סן לורנסו יתן לה את זה וישלח את הסיקלון ישירות לליגה השנייה ביחד עם אולימפו שכבר ירידה לפני שבועיים.

טיגרה יודעת שגם ניצחון שלה (שיוכל להבטיח אליפות) לא בהכרח יציל אותה מהאפשרות הירידה (במידה ואתלטיקו ראפאלה וסן מרטין ינצחו טיגרה תהיה במקום ה17 בלי שום קשר למשחק שלה).
    בנוסף עם תלך למשחקי הפרומוסיון תאבד את הכרטיס לסודאמריקנה 2012 שילך לאסטודיאנטס.

אתלטיקו ראפאלה - תיקו והיא היצלת סופית מהאופציה לרדת ישיר, ניצחון וגם הפרומוסיון מאחוריה.

באנפילד - ניצחון שלה יבטיח את ההינצלות מהירידה הישירה, תיקו והיא תקווה שראפאלה לא תנצח אחרת תשחק בפרומוסיון.

סן לורנסו - לא תוכל להינצל מהפרומוסיון בשום מצב, הפסד (אפילו תיקו במידה וראפלה וסן מרטין מנצחות) שלה ישלח אותה כמובן לB באופן ישיר, ניצחון תקקוה שבאנפילד לא תנצח.

משחקים נוספים

ארחנטינוס-אולימפו (יום שישי)
    ניואלס-קולון (יום שישי)
    ראסינג-ולס (יום שבת)

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/12
  14. Valencianista Member

לא להאמין שעד לפני שני מחזורים היינו בדרך הבטוחה לעלות, כנראה שהבאתי את הניחוס הגדול ביותר שנראה אי-פעם (בעמוד הקודם).
    המשחק נגד צ'אקאריטה היה פשוט זוועה, לפחות המחצית הראשונה שראיתי כי אחר כך כבר נרדמתי מהשעמום, אם לא מנצחים קבוצה במקום האחרון ועוד בבית (!) כנראה שבאמת לא מגיע לעלות, במיוחד שאנחנו במאבק עם שלוש קבוצות שהביאו עונה יותר טובה לפי דעתי וגם בגלל שאני לא רואה אותנו עם סגל כזה (שמתבסס על שחקן אחד בהתקפה שאני לא בטוח כל כך לגבי ההישארות שלו בקבוצה כי הוא הביא עונה שגם הוא לא חלם עליה) בפרימרה.

יאללה, עוד עונה ב-B.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מחזור אחרון טורניר קצר+ממוצעים סטייל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx יותר מבולגן, מותח ודרמטי מזה לא יכול להיות, בטח שזה מגיע אחרי אפרטורה רגועה קצת במאבקי הצמרת. כל היופי והבעייתיות של השיטה מתרכזים ביחד ויוצרים סלט אחד גדול.

מה שכן, בשל הסיכוי הלא מופרך שטיגרה תצטרך לשחק במקביל בפלייאוף נגד הירידה ובשובר השוויון על האליפות, ב-AFA החליטו שקודם כל יסיימו את משחק(י) האליפות (2 במידה ושתי הראשונות יפסידו ובוקה תוציא תיקו) ורק אח"כ יערכו משחקי הפלייאוף נגד הירידה. כמו כן, בקביעה הסמלית, במידה ותזכה באליפות ואח"כ תרד ליגה, התואר לא יישלל מטיגרה. מזל שראסינג לא משחקת בזמו של כל משחקי ההכרעה, ככה אני לא אצטרך להפסיד כלום.

כמו שאסף כתב, זה היה משחק חוץ ולא הייתה פרידה, אבל לגבי הכיוון של השאלה שלך אז רוב הקהל של ראסינג רוצה רק בטובתו ויש גם הרבה קולות נגד העסקה. אבל אני אחזור על מה שאסף כתב, ג'יו עוד לא עזב. הוא אמנם אמור לטוס היום, אבל מסתבר שהחוזה שהסינים העבירו לו היה ברוטו ולא נטו וכרגע יש עיכוב שעלול להביא לביטול העסקה. מבחינת הבדלי הסכומים בתקשורת, תהייה הסיבה אשר תהייה, זה לא האישו בעסקה וכנראה שבפועל יש סיכום ברור כי לא ראסינג ולא הסינים יפוצצו את העסקה על זה (גם לא נאסיונאל ואנשי העסקים להם אין ממש זכות קביעה). אגב, אתם תקבלו 25% מהעסקה ולא 20%, ראסינג והעסקנים מתחלקים ב-75% האחרים (אלא עם התחייבתם לשחקן על 5%).

כתבתי כבר, ג'יו שחקן מיוחד, מהסוג שהרבה אנשים שפחות פנאטיים בנוגע לכדורגל ישלמו על כרטיס או יפתחו טלוויזיה לראות אותו, אבל אני מעדיף למכור אותו מידה ויש הכנסה טובה מהעסקה. אני גם לא אבכה אם הוא יישאר בסוף, רק אדרוש בפעם האלף לא לשים אותו כמנהל משחק או לבנות קבוצה שמתאימה לו.

בכורה טובה אבל לא צריך להגזים, נראה שחקן מאוד מעניין וכולנו תקווה שהמעבר לבוגרים יגרום לו לעזוב את המסיבות והסמים לטובת התעסקות נטו בכדורגל (כנראה הסיבה שהעלו אותו עכשיו). אבל מוקדם עדיין לקבוע האם מדובר בעילוי או לא (כלומר מקסי או מנגד מנדס\פריצ'ודה וכו'), אני אופטימי לגביו.

אני ממשיך לקרוא שיש התעניינות במתיאס מרטינס ולא מבין על מה ולמה, את רוב האש על משחק ההגנה הנוראי של הקבוצה מקבלים שחקנים אחרים (מלבד קאהאיס שהוא סביר), אבל זה רק בגלל שמרטינס הוא שחקן בית לדעתי. אפילו אבלדאניו יותר טוב ממנו (מה שהאוהדים לעולם לא יודו בו). מקווה מאוד שנקבל עוד הצעות כמו אלו שנדחו מקאטאניה וולפסבורג בזמנו, דבר שתלוי בחוסר הכשירות של מערכי הסקאוטינג שלהן כנראה.

סוקוליני מתפתח יפה והוא עדיין ילד, אין לו את הפוטנציאל הגדול (והלא ממומש) של אחיו, אבל יש לו מה שצריך בשביל להצליח בראסינג.

עם כל המגרעות של סנטראל, ולא חסר, במפגש פלייאוף מול סאן לורנסו על כל המצב שם, מקצועית, חברתית ובכלל, אני שם את הכסף עליכם. גם לראפאלה, אוניון וסן מרטין אין ממש עדיפות עליכם, רק מול טיגרה תבואו כאנדרדוגים. גם אם תגיעו לפלייאוף, אני עדיין בונה על הפישול המסורתי של אינסטיטוטו, התמונה לא שחורה.