היה משחק מרגש מהסוג האיכותי ביותר בבומבוניירה, אבל רמה גבוהה לא הייתה מלבד שני שחקנים שבלטו מעל השאר. פריאס מצד אחד וריקלמה מצד שני. ההגנה של בוקה שיחקה סוף סוף בהתאם לרמה של השחקנים שלה, האפרטורה הייתה מקריות שלא תחזור או הזיה רעה שכולם מתעוררים ממנה. טאו היה המצטיין בלי תחרות, קסטרו אפילו לא היה השני הכי טוב וסתם הלך לו קלף בבעיטות. בלי לזלזל, אבל סאחה ופלה הם העמוד שדרה שלנו. שימו לב למשהו מעניין, מתי הייתה התקופה המוצלחת ביותר של טאו אצלנו? נכון, שג'יו לא היה בגלל הפציעה. לא יודע מה זה אומר הלאה, אבל לשם שינוי אתה מתחיל לשכנע אותי ולא להפך. מה שאני לא מסכים זה לגבי סאנטאנדר, הוא היה טוב והיה חסר לו רק את הגול בשביל החותמת. אני מקווה שיתאושש ויהיה כשיר למשחק הקרוב.
:aa1: ההתאחדות כמובן התכופפה על מנת לא לפתוח חזית מול ולס שהייתה עלולה להיגמר בהתערבות חיצונית, ואישרה את לוקאס פראטו למשחקי הליגה למרות שהבקשה לא עומדת בתקנון ההתאחדות עצמה. פראטו יירשם בזכות פציעה של שחקן צעיר של ולס, שלא זומן לסגל הבוגרת כמספר הפעמים הנדרש בתקנון. אבל אחרי סיפור סילבה, שאני עדיין לא מבין איך פיפ"א לא התערבה שכן זו הפרה של תקנה שלהם אם אני לא טועה, היה קשה להגיד לא לולס. פראטו אולי אפילו יפתח בהרכב הערב :aa1: אחרי הפסד שלישי ברצף וירידה מתחת לקו האדום (הגבוה יותר), אתלטיקו ראפאלה מחפשת מאמן חדש. קצת מפתיע לאחר האפרטורה המצוינת, אבל התוצאות קובעות לכאן או לשם וכנראה שהם בלחץ. נכון, האמת שבכלל לא חשבתי על זה. אני לא ממש יודע מה לעשות עם הנתון הזה, אבל אולי באמת טאו צריך לשחק יותר חופשי ולא תקוע בשפיץ. אבל בשביל זה צריך מישהו אחר שישחק שם בשפיץ ואני עדיין לא משוכנע לגבי סאנטאנדר.
אויי איזה משחק עצבני וחסר דיוק, מול חימנסיה חוחוי שלא ניצחה מיליון שנה כבר ונמצאת במקום הלפני אחרון. אני מקווה שהותיקים יתעשתו כי הם נראים יותר עצבנים ממה שצריך להיות בשביל שחקנים בגילם ומעמדם. עריכה: פיצי מחליט שהוא רוצה לנצח ועושה חילוף נורמאלי, קאריזו שייתן קצת יותר הנעה כדור ויצירתיות נכנס במקום טולדו הכבד. תוך כמה דקות 2-0 לסנטראל ואני את ה-10 דקות האחרונות מעביר יותר רגוע.
עד לסוף החודש ייקבע בהתאחדות, ע"י נציגי הקבוצות כמובן, האם לאשר (ובאיזה מתכונת) את ההצעה החדשה לשינוי מבנה הליגות שהעלה הפעם נשיא לאנוס. מבלי לפרט יותר מדי על הצעה שאולי תעבור ואולי לא, לא מדובר באיחוד הליגות למפעל ענק, כן מדובר על ביטול הממוצעים ועל אלופה אחת לשנה, אבל באותה מידה עדיין מדובר על משהו לא שגרתי שכולל בעונת המעבר חצי שנה רגילה ואז בלאגן של ערבובים וסלטים בין הליגות. מה שלא ברור זה האם אחרי אותה עונת מעבר המבנה יהיה זה הנפוץ במרבית עולם הכדורגל, ואם כן אז למה צריך בכלל עונת מעבר? נחייה ונראה, אני רק לא מבין למה בין כל ההצעות אף אחד לא חושב לסדר את העונה שתקביל ללוח שנה של הקונמבול. מי שרוצה לקרוא על זה בקצרה, עונת המעבר: http://www.planetaracingrc.com.ar/index.ph...st-news&lang=es הצעה למבנה הסופי שמטרתה העיקרית לבטל את אי השוויון בליגות הנמוכות, אבל כוללת שינוי בשתי הליגות הבכירות גם כן, שלמיטב ידיעתי לא עלתה לדיון בהתאחדות: http://www.pelotafederal.com.ar/ ולס מנצחת את אולימפו משער יפה ומשתווה לאסטודיאנטס במקום השני מתחת לטיגרה. לוקאס פראטו ערך בכורה מחודשת בליגה שעלה כמחליף במחצית השנייה.
אז למרות שהכל היה נראה כמעט סגור הסופו של דבר טולו גאז'גו אינו יגיע לאימון אינדפנדיינטה וכריסטיאן דיאס מי שאימן את אינדפנדיינטה בשתי המשחקים האחרונים (בלגראנו בגביע ובוקה בליגה) ימשיך לעמוד על הקווים עד לסיום הטורניר ויפגוש בשבת את בלגראנו בפעם השלשית בחמשת המשחקים שלו. הגביע הארגנטינאי מספק לנו שתי הפתעות, שדפורטיבו מרלו מתחתית הליגה השנייה מדיחה אחרי דו קרב פנדלים 4-5 את אסטודיאנטס שדאסאבאטו מחטיא את הפנדל המכריע לאחר 0-0 בתום 90 הדקות, במשחק הנוסף הפתיעה סרמיינטו דה חונין (PRIMERA את קולון 1-0 משער של רמון אבילה בדקה ה-43. בליגה השנייה הורקאן עם שער סופר דרמטי של ויז'אגס חמש דקות בתוך תוספת הזן מוציאה תיקו ביתי מול אלמירנטה. מחזור 24 1.אינסטיטוטו 46 נקודות 2.ריבר 45 נקודות 3.קילמס 43 נקודות 4.סנטראל 43 נקודות 5.חימנסיה 39 נקודות
חובה לכל חובב צעקות הגול.. וכמובן.. כקינוח.. בטלוויזיה של "כולם", שמעו איך הבוסטרו "צועק" את הגול.. עוד בוסטרו שיודע את העבודה
* מקומות 3-4 ב-B משחקים בפלייאוף עם מקומות 18-17 (בהתאמה) בטבלת הממוצעים של הפרימרה, שתי האחרונות יורדות ישירות כמובן. לא רואים את הסרטון, על מה מדובר?