אין הרבה מה להוסיף פשוט ואו, ואו ושוב ואו. עריכה: עושה רושם שפריאס חוזר לעצמו וסוף סוף יש לנו חלוץ שמסתמן ענק, אני עדיין לא ישכח את ההחטאה של מרקו פרז באפרטורה האחורנה מול בוקה במשחק שנגמר 1-0 (שער של שיאבי) שיכל להציל את משרת האימון של טורקו, עכשיו שאני חושב על כזה כדור פריאס שם היום בעיניים עצומות ועם ידים קשורות מאחורי הגב. אגב, נכון שקשה מאוד להאשים את דדיגו רודריגס בשערים (מלבד השלישי) אבל מלבד השער של פאבלו לדסמה אני לא רואה שום סרט שהילריו, גאבריני או אסמאן היו מקבלים כאלו שערים.
איזה כיף לקום בבוקר כאוהד קבוצה שניצחה משחק כנחשב היסטורי, בוקה שלא רק הפסידה לראשונה אחרי 33 משחקים בליגה ספגה משהו כמו 80 ומשהו אחוז מכלל השערים שספגה לאורך כל העונה (!) עוד נתון מדהים בוקה לא ספגה כמות כה גדולה של שערים מאז ה7-2 לרוסאריו בקלאסורה של 2003, בפעם האחרונה שהקבוצה חטפה שלושה שערים במחצית הראשונה זה היה גם בבומבונרה של 2008 שהפסידה 3-2 מול טיגרה.
ידעתי שזו טעות לוותר על המשחק הזה, הייתי כבר מכן להמר שייגמר איפשהו בין תיקו 0 לניצחון 2-0 של בוקה, הייתי קרוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx טיגרה, שנמצאת בקרב על חייה בליגה הבכירה, מוליכה את הטבלה ובצדק. מהקבוצות היותר טובות בליגה שמשלמת על קאמפיין נוראי של קארוסו לומבארדי האגדי.
האם היה שווה לעבור את כל הסבל בטורניר הזה בשביל לראות התפוצצות כזאת על בוקה? נראה לי שכן, אבל כל מה שמעניין אותי זה שנמשיך מפה ולשחק כמו שצריך, יש לרוחו הרבה ילדים מוכשרים בקבוצה.
מבלי להסתכל כרגע (אולי במועד אחר אבדוק) בתקנון הארוך והמייגע, שניתן להוריד באתר של ההתאחדות אם אתה מסתקרן בנושא, מעשית היא לא יכולה מכיוון שאם היא תצבור מספיק נקודות לאליפות היא יכולה לשכוח מהקו האדום (לצורך הבהרה, היא מרחק 5 נק' בערך מהמקום ממנו נשארים ליגה בוודאות ופחות מ"הפרומוסיון"). בכל מקרה לגרונדונה אין מה להסביר לדעתי, כל הקבוצות משחקות לכאורה על פי אותו תקנון שידוע לכולם, בטח שבנושא הירידות והתארים, אין פה בעיה של הוגנות אלא רק של שוני ממה שאנחנו רגילים ומכירים ממקומות אחרים בעולם.
מהומות בסיום הקלאסיקו של צ'אקה ואטלנטה ב-B. למרות שאין כניסה לקהל אורח אוהדי צ'אקה מצאו את הקרבן התורן בדמותם של כ-30 "בעלי תפקידים" של האורחת, כשאחד מאותם מנהלים (דווקא אחד שבאמת בעל תפקיד) נפגע בצורה די קשה. גם השופט הותקף ושחקני אטלנטה הסתגרו בחדר ההלבשה זמן מה אחרי המשחק. המשטרה התערבה במהרה והתפתחו קרבות בין המשטרה לאוהדי צ'אקריטה בקרבת האצטדיון. בין הפצועים, רובם מירי כדורי גומי של המשטרה, רכב משטרה שרוף. כל זה התחיל בסיומו של המשחק בו צ'אקריטה השוותה בתוספת הזמן אגב, כנראה שדור הבארה החדש של צ'אקריטה רוצה להחזיר את השם שבנו קודמיהם בשנות ה-80. אני מקווה שהניסיונות האלו להחזיר את "הכבוד" מהעבר יגמרו במטרופוליטנה, שכרגע, עוד לפני עונש סגירת המגרש וכו' שצפוי להגיע, זה באמת הכיוון של הקבוצה. ותנחומיי לאוהדי צ'אקה שבאים רק לתמוך במועדון. ------------------- תגובה שאהבתי של מסמפט אינדפנדיינטה (אוהד קילמס) שקראתי בפורום אחר בהקשר של הניצחון הגדול בקלאסיקו אתמול: "אם אני ראמון, אני מגיע מחר לאימון ומביא לכל אחד מהשחקנים מכות" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אני אוכל את הלב שנרדמתי במחצית עכשיו כשאני רואה את התוצאה.. לדבר כזה בכלל, בטח לא לשלושה שערים תוך 12 דקות. אני חייב לשאול דבר אחד: מי זה מספר 8 או 6 של רוחו?
אחד מהם במקרה קירח? או קרוב לקירח? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx פשוט ממש אהבתי את צורת המשחק שלו ולא הצלחתי לזהות את המספר. עריכה: מבדיקה בגוגל זה לא מספר 6 ולא מספר 8. בכל מקרה אני חושב שהוא היה קשר אחורי אז יכול להיות שאלו בכלל לא המספרים הנכונים (זה פשוט היה דומה למספרים האלו אז שיערתי שזה אחד מהם).
בהרכב אתמול לא היו קירחים, לא יודע לגבי מקריחים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx הקשר האחורי הוא רוברטו באטיון, לצידו פרדס שאולי זה דווקא מי שכן התכוונת אליו לא יודע, לא ראיתי את המשחק אתמול אז אני לא יודע איך הוא היה, אבל לא מדובר בשחקן יוצא דופן.