ארגנטינה 2012- ארסנל באליפות היסטורית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏9/2/12.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

כריסטיאן דיאס כנארה מאמין בשחקנים שלו בקבוצת המילואים של אינדפנדיינטה לכן מחר נראה שלושה מה בהרכב שפביאן מונסארט ודייגו רודריגס יעלו בהרכב במקומם של וולטר בוסה והילריו נאבארו בהתאמה, בנוסף גם פטריסיו וידאל ששיחק מול ארחנטינוס גם הוא שחקן קבוצת המילואים ימשיך לקבל את הקרדיט לצידו של פריאס. גם חוליאן ולאסקס (במקומו של גליאנו), פטריסיו רודריגס (במקומו של מרטין בניטס) ועוסמאר פריירה (במקומו של לוקאס קרופזקי) ישובו ל11.

הרכב משוער :

דייגו רודריגס; אדוארדו טוציו, חוליאן ואלסקס, גבריאל מיליטו, עוסמאר פריירה; רוברטו באטיון, הרנן פרדס, פביאן מונסארט; פטריסיו רודריגס; פטריסיו וידאל וארנסטו פריאס.

2. Diablito Member

שיהיה בריא

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כנראה הוא יודע שהוא לא נשאר בתפקיד יותר מדי ורוצה לתת לחברה שלו קצת דקות, בעיקר אני לא מבין את הבחירה לשוער - שמעתי שהוא טוב, אבל למרות המשחק הנוראי של הילאריו הוא אחד השוערים הטובים בליגה וגם אם הוא לא בכושר טוב, יש עוד שני שוערים טובים אחריו...

4. Armstrong Member

יש לנו משהו להפסיד? אה כן...

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם שיטת הממוצעים לא תבוטל בסוף העונה, וכרגע היא נשארת, אז הרבה מאוד האמת...

6. Armstrong Member

בגלל זה היה ה-"אה כן..." כי לדיאז לא אכפת הוא גם ככה עף אז למה לא להעיף אותנו מהA ביחד איתו, חתיכת דביל.

7. Diablito Member

ספורט 1-2 נרכש ע"י "פילנטרופ" אוהד ראסינג?

8. benos Member

טוב אז קילמס ואינסטיטוטו מפשלות ושומטות נקודות, אינסטיטוטו חוטפת שלישיה ומפסידה ואילו הסרבסרוס יוצאים בתיקו. כרגע ריבר בתיקו מול דסמפוראדס משער של אוקאמפוס. בשני ב-10 סנטראל תשחק חימנסיה הצפונית, בתקווה לא לשלשל גם הפעם כי זה בבית מול הקבוצה הלפני אחרונה, אחרי הפאשלה בקורדובה יצטרכו לתקן.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ריבר בדרך להפסיד

הם לא ממש בוחרים את המשחקים בערוצים הישראלים, הם תלויים בלווינים זרים וראסינג "החליפה" שם את ריבר בינתיים עד שתחזור

נערך לאחרונה ב: ‏11/3/12
  10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עידן זוכר את זה:

אז אני אפילו אגזים ואכתוב שלאור המשחק היום לא רק שאני מעדיף את טאו על ג'יו באופן כללי, אני אפילו מעדיף את את טאו כפליימקר ע"פ ג'יו כפליימקר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx משחק ענק לטאו.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

משחק ענק לטאו? ראיתי שקאסטרו כבש שלושער... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx וברצינות, הגיע הזמן שהאידיוט יתחיל לשחק כדורגל מבלי לערב סקנדלים תוך כדי, מברוק על הניצחון. אני כמובן נשאר בעמדה שלי, לוקח את ג'יו איתי לכל מקום ומעדיף אותו על כל שחקן (אולי רק מקנלי ודורלן שווים לו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ), בטח על חשבונו של טאו. אז אני מבין שג'יו סופסל קצת?

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ג'יו נפצע באימון השבוע, או שפשוט פחד לשחק מול באריינטוס שוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בלי עושה משחק, ג'יו פצוע וטוראנסו מורחק, ועם שלושה חלוצים, סוף סוף ההתקפה נראתה טוב מול אחת מקבוצות ההגנה הטובות של השנה שלא ספגה טרם הערב בטורניר.

קאסטרו וטאו הצטיינו, טאו בישל לו 2, אחד מהם סתם אבל בגול השלישי בישול גדול. קאסטרו הראה שהוא שחקן הרבה יותר טוב שהוא מקבל את הכדור לבעיטה ולא כשהוא צריך להכין לעצמו. טאו היה בכל מקום בחצי הקדמי ומעורב מאוד במשחק, ירד הרבה אחורה וחילק מסירות נהדרות שיכלו להסתיים בעוד בישולים (הפאראגוואי נראה חלוד). כבר במשחק מול גודוי הוא שיחק בסגנון דומה והצטיין ביחס לקבוצה, רק שאז מתי שהוא הלך אחורה לא היה למי למסור למעלה.

אגב, אמנם לא ספגנו, אבל ההגנה הייתה ביזיונית שוב פעם ואול בויס הגיעו ליותר מדי מצבים.

13. אסף ראסינג Member

בתור אחד שיודע גם לבקר ולהתעצבן מטאו,
    אולי אני דיי צעיר, אולי סתם באופוריה, או סתם מגזים ומחר יעבור-
    אבל משחק כמו שטאו נתן אתמול בראסינג, אני לא ראיתי שחקן שהביא כזה משחק מאז שאני עוקב אחרי ראסינג.

וכן, אני מודע לזה שמי שכבש את השלושער היה קאסטרו.

בכל מקרה, משחק מצויין של ראסינג אתמול כקבוצה, והאמת שהפעם אין שום נסיבות מיוחדות (אמנם היריבה נשארה ב10 שחקנים אבל בחלק האחרון של המשחק שגם ככה היה בשליטה אבסולוטית), היריבה באה עם ריצה של משחקים ללא הפסד ואפילו שער נקי.

אני מקווה שקוקו והחברים יצליחו לשמר את הסגנון והמחויבות, עושה רושם שהמערך הזה לא רע כשיש את זוקו לצד פלטיירי ולפחות 3 אופציות בהתקפה (סנטדנדר משך את ההגנה מה שנתן לטאו חופש).

נקווה לטוב

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני יחסית פחות צעיר וההופעה של טאו אתמול אכן הייתה נדירה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx כתבתי לעידן במסגרת אחרת שזו לא רק ההתלהבות שלנו האוהדים, למרות שקאסטרו היה זה שכבש שלושער היה כלי תקשורת אחד שאף בחר את טאו למצטיין, ובארבעה מקומות שונים שבדקתי הציון שלו היה 9 או 10.

אני גם מאוד אהבתי את המשחק סוקו הצעיר, למרות שהוא עדיין מפוזר מדי, ובכלל את השיטת משחק בלי פליימקר שהכל תלוי בו ולמעשה נתקע בו. הבעיה היא שבשבוע הבא הפאראגוואי לא יהיה כנראה, משקיע ונלחם אבל עושה רושם של נגר רציני ולכן קצת מאכזב, ככה שבטח נראה את שובו של אחד מהפליימקרים (טוראנסו או ג'יו) להרכב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

בעולם בלי פציעות הייתי ממשיך עם המערך הזה ורק שם את ג'יו במקום האוצ'ה (כמדיהפונטה!) ואת ליצ'ט במקום מרטינס (שהבלונדי יחליף אותו באמצע). חוץ משני המצטיינים וסוקו, משחק מצוין כרגיל לסאחה בשער (אחראי על הניצחון לא פחות מטאו וקסטרו). משחק טוב באופן מפתיע לאבלדאניו שאפילו הרשים אותי בכך שלא עשה הצגה בתקרית האדום של פרס גארסיה (שחקן אחר היה נשכב שעה במטרה לסחוט את האדום בכוח). שגם פלטיארי טוב כהרגלו ואף הוסיף בישול נהדר.

בצד השלילי, חוץ ממשחק ההגנה הנוראי באופן כללי, מרטינס חלש מאוד, בעוד פיז'וד והאוצ'ה משקיעים אבל לא פוגעים. את הפאראגוואי אני אשאיר מחוץ לפסקת החלשים, אבל הוא חייב להשתפר בשביל להצדיק את ההייפ סביבו בפאראגוואי, שם הבטיחו לי שהוא גם טוב עם הכדור מה שאני לא רואה.

ומילה גם על הביזיון הרפואי במשחק - 10 דקות לא הצליחו הצוותים הרפואיים של ראסינג לעלות את סאנטאנדר לאלונקה כשהוא מעולף, ולהוציא אותו מהאצטדיון לאמבולנס בחוץ התגלתה כמשימה לקולונול חניבעל והאיי טים. מפגע חמור שלא הגיוני שלא טופל במתיחת פנים האחרונה שעבר המגרש.

15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מחצית ראשונה גדולה בבומבונרה 3-2 לרוחו משערים וידאל, ושתי שערים נפלאים של פריירה ופריאס, למרות השער היפה והבישול של מאלבו רואים שהוא אינו מתאים לעמדה הזו (מגן שמאלי) כלל ששתי השערים של בוקה היגעו מהצד השמאלי (בלי קשר לשער העצמי...).

המצטינים עד עכשיו פריירה כמובן, הילד וידאל וחוליאן ואלסקס שעושה עבודה נפלאה על סנטיאגו סילבה.