ארגנטינה: ריבר פלייט אלופת הקלאוסורה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏30/7/07.

1. Diablito Member

ממש לא.
    דיי ברור שקרספו:
    או שיחזור לריבר (מה שנראה לי פחות סביר) או שילך להרוויח את הג'ובות האחרונות שלו בקטאר (מה שנראה לי שיקרה).

בינתיים הקבוצה יוצאת לטור בארה"ב וקנדה.
    הסיפור המצחיק הוא בורגי שלא יצטרף לטור בגלל שהוא פוחד מטיסות.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הוא יחזור בקרוב , גם בגלל קשיי התאקלמות בטח וגם בגלל שהוא לא כזה טוב למרות הכושר הטוב לאחרונה, בורגי יהיה חייב למצוא רכש טוב להגנה עכשיו כי חוץ מהקצב המצב לא משהו.

שחקן מצוין עם בעיטה אדירה שקבר אותנו בכל משחק מול ארחנטינוס , מה שאולי מוסיף לו נקודות זכות אצל הרוחו , אבל לא נראה לי שיגיע לאור המו"מ המתקדם מאוד שלכם עם פדה היגוואין שיהיה רכש מצוין (לדעתי יותר טוב מאחיו).

בנימה אחרת לא דפדפתי אחורה לראות תגובות על מכירתו של אסקוורדו מולס אבל זו אחת המכירות הכי מצערות מבחינתי , שחקן נהדר שקיוויתי שישאר עוד קצת בליגה , מה גם שולס המשעממת גם ככה איבדה את השחקן הכי יצירתי שלה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/7/08
  3. Diablito Member

אכן, פדה היגוואין חתם וישחק באינפנדיינטה.

http://www.caindependiente.com/cms/archivos_web/higuain-369.Xxx

עוד החתמה שיכולה לקרות הלילה היא החתמתו של דאריו גאנדין.
    ועדיין, אין קשר וקומפראדה ובורגי עדיין נחושים להחתים את נונייס והמו"מ איתו עדיין ממשיך.

בקבוצה ויתרו על פיסקוליצ'י שהיה מועמד בשתי העונות האחרונות בגלל העלויות הגבוהות במיוחד.

אגב, מה קורה בראסינג עם בלאנקיסלסטה (החברה)? ו
    מה אנחנו הולכים לראות בעונה הבאה?
    ראסינג תתחיל את העונה מהירידה האוטומאטית ולא יצא לי לקרוא על רכש גדול עדיין

נערך לאחרונה ב: ‏9/7/08
  4. תומר22 Member

הבנתי שהסיפור נגמר ודה טומאסו בחוץ. בטח אליאס יוכל להרחיב.

אינדפנדיינטה עושים יופי של החתמה עם פדה היגואין, אבל לא ברור לי למה ללכת גם על נונייס. זה בדיוק אותו סוג של שחקן, ועם גנדין שיגיע זה סתם יוצר עומס של חלק התקפי לא מספיק ורסטילי.

:aa1: סרחיו בטיסטה זימן את ניקולאס פארחה לסגל האולימפי במקום ניקולאס בורדיסו. אינטר לא נתנה שיחרור לבלם שלה בגלל מכת פציעות בחוליית ההגנה לקראת פתיחת העונה, ואחרי שהבינו בארגנטינה שגם ריאל מדריד לא תשחרר את היינצה הלכו על האופציה האחרונה ושלפו את פארחה מרשימת הגיבוי.

:aa1: חואן ורון (צריך להגיד את האמת, הוא המושך בחוטים) ממשיך לעשות עבודה טובה באיסוף שחקנים לאסטודיאנטס. אחרי הגעתם של גסטון פרננדס, מריאנו ברבוסה וחוסה קלדרון, יש רכש רביעי בדמותו של מאורו בוסלי. הקבוצה שילמה 2.5 מיליון דולר לבוקה עבור מחצית מכרטיסו של החלוץ.

:aa1: אחרי שמספר פליימייקרים חזרו הביתה לקבוצות בהם כיכבו בתחילת העשור (מריאנו מסרה חזר לחימנסיה, אסקיאל גונסאלס לסנטרל) גם ניואל'ס רוצה להחזיר אחד לשורותיה. הקבוצה עושה מאמצים להביא את דמיאן מאנסו, שזכה לאחרונה עם ליגה דה קיטו בגביע הליברטדורס.

:aa1: רנה לימה עשה אחורה פנה, חזר בו מכוונתו לעבור ליוון וחתם לבסוף בחימנסיה לה פלטה (השאלה לעונה מריבר פלייט). לימה הופך לרכש החמישי של חימנסיה ויוכל להעביר שם שעות של שיחות על ישראל ומכבי חיפה עם עוזר המאמן של סנגינטי, אדגרדו אדינולפי.

:aa1: גבריאל פניאלבה עוזב את ארחנטינוס ומצטרף ככל הנראה לבירמינגהאם, שתשחק בעונה הקרובה בליגה השנייה באנגליה. אם ההעברה אכן תצא לפועל, מדובר בהחלטה קצת מוזרה של השחקן, בעיקר בהתחשב בעובדה שהייתה לו הצעה לפני שבועיים לעבור לליון ולנסות את מזלו יחד איתה בצ'מפיונס ליג.

5. Diablito Member

אסטודיאנטס מתחזקת בצורה משמעותית ביותר
    וללא ספק שהם הולכים על הליגה והסודאמריקנה.
    ורון מושך בחוטים ומצליח להביא שמות גדולים וזה נראה לא טוב (לנו).

6. Diablito Member

אל תשכח שהקבוצה משחקת בשתי מסגרות, והסגל במצב שהוא נמצא כיום לא מספיק רחב בשביל הגביע והליגה.

לאונל נונייז מתקרב עוד יותר לחתימה באינדפנדיינטה,
    גאנדין הועבר למצב "סטנד ביי" והגעתו תלוייה בהחלטה לגבי נונייז והמו"מ איתו.

בלם שמועמד לקבוצה הוא נורברטו אראוחו, הארגנטינאי הותיק שמשחק אצל מחזיקת הליברטדורס הטרייה, ליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/7/08
  7. תומר22 Member

אני יודע שאינדפנדיינטה משחקת בשתי המסגרות בעונה הבאה ולכן צריך סגל מספיק עמוק. הבעיה שלי היא לא עם הכמות אלא עם סוג השחקן שמביאים. קצת גיוון לא יזיק. נונייס וגנדין, אם יגיעו, לא מאוד שונים מפדה היגואין ופאבלו ויטי (כבש במשחק האימון נגד קולומבוס קרו) שכבר נמצאים. איזה ז'לוב לידם, מישהו בסגנון של אלחנדרו דלורטה, נניח, יכל להפוך את ההתקפה של אינדי להרבה יותר מאיימת ולכזו שמרתיעה את היריבות גם מהקרקע וגם מהאוויר.

* מרטין בראבו, אחד הכובשים המצטיינים בקלאוסורה (למרות שירד ליגה עם סן מרטין) נמכר מקולון, לה שייך כרטיסו, לפומאס המקסיקנית. בראבו מגיע במקומם של שני חלוצים ארגנטינאים שנטשו את פומאס לאחרונה ועברו לאירופה - איגנסיו סקוקו (אא"ק אתונה) ואסטבן סולארי (אלמריה). דרך אגב, מי שישתף פעולה עם בראבו בחוד של פומאס יהיה דנטה לופס, מיודענו, שמגיע מליברטד.

* קולון צירפה שלושה שחקנים חדשים: פאבלו גרנייר (ארסנאל), סבסטיאן סקיורילי (ריבר פלייט) וניקולאס טורס (טיגרה).

* לאנוס החתימה את החלוץ הוותיק גוסטבו באלבורין (ולז סרספילד).

8. Don Joan Roman Member

תומר, אתה יודע כמה שילמו פומאס עבור בראבו?
    תודה.

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהלן מוצ'צ'וס, אפשר קצת יותר פרטים על רדאמל פלקאו של ריבר שלפי הצהובונים באנגליה מקושר גם לארסנל וגם ליונייטד? מה הסגנון משחק שלו, כמה הוא כבש העונה וכו'...

10. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איתי, בבקשה שאלות יותר מגוונות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. JR-Riquelme Member

חלוץ מאוד מהיר וחזק, משחק ראש לא רע בכלל, מאוד מגוון. מזכיר לע מאוד את טבז בסגנון משחק.

12. תומר22 Member

בראבו סיים חוזה בקולון ב-30 ביוני ולמעשה נחשב לשחקן חופשי, למרות שלקולון יש אופציה להשוות את ההצעה של פומאס (מה שכמעט בלתי אפשרי שיקרה). בעצם, כל מה שפומאס צריכה לשלם זה את השכר של השחקן. מה שבית"ר יכלה לעשות בקלות, אם לזה אתה חותר.

בכלל, הסיפור הזה עם החוזים - תאריך הסיום הוא ב-30 ביוני, אבל לקבוצות יש אופציית הארכה אוטומטית ששני הצדדים רואים אותה באופן שונה - רק הולך וגודל מדי יום. יש את המקרה המוכר של אוסקר אהומאדה וריבר פלייט, הסיפור של בראבו בקולון ועכשיו זה קורה גם עם בריינטוס בהורקאן. אצל אהומאדה הסיפור היה כבר על סף פיצוץ ונדמה היה שהקשר יעבור לאירופה, אבל כעת מסתמן שההדורים יושבו ו"מס 5 הטוב בארגנטינה", כהגדרתו של הנשיא אגילאר, ימשיך בריבר.

העברות:
    * דריו גנדין חתם באינדפנדיינטה. נונייס עדיין ממתין ועכשיו יש שמועות על מעבר של פקונדו סאבה?! זה בדיוק סוג השחקן עליו דיברתי כאחד שיכול להפוך את המשחק של אינדי להרבה יותר מאיים, אבל בכל זאת - מדובר בשחקן שמגיע מראסינג. יכול להיות מעניין.

* אפרופו ראסינג, המאמן ז'ופ הודיע על שחרור של 10 שחקנים, ביניהם הוותיקים צ'אטרוק, סאבה ואסטבס.

* סנטיאגו ריימונדה חוזר לליגה הארגנטינאית אחרי תקופה קצרה בקבוצת וראקרוז המקסיקנית. ריימונדה חתם בבאנפילד של חורחה בורוצ'אגה.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לסאבה וצ'אנצ'י פשוט לא חידשו את החוזה , פפה צ'אטרוק אכן שוחרר ולדעתי כל ההחלטות נכונות דווקא העזיבות הצפויות של חלק מהצעירים (בראשם ז'אקוב) מדאיגות אותי יותר אבל נצטרך לחכות ולראות.

בלאנקיסלסטה אמנם עזבו אך המצב לא ברור מכיוון שדה צ'וראסו מחוייב עדיין לשלם הוצאות שוטפות במועדון דבר שלא הצליח לעשות עוד שהיה בראש הקבוצה , כרגע קבוצת הניהול החדשה מדברת גבוה אבל ככל הנראה נמשיך לסבול בתקווה שאין פה איזה תרגיל מסריח שנועד למנוע את חזרת המועדון לידי האוהדים אחרי כמעט עשור (הכוונה לבחריות לנשיאות כמובן כמו שנהוג ב 99 אחוז מהקבוצות בארגנטינה).

חוזר אחורה קצת לנושא נונייס , דווקא לדעתי מדובר בשחקן מאוד ורסטילי (ככה כותבים?) שיכול לשחק גם 9 (לא העמדה העדיפה עליו) , חלוץ שני וגם מאחורי החלוצים , אולי הסיבה שאני מתלהב מאוד ממנו היא בגלל שתמיד נגדנו הוא התעלה ומשהו כמו שליש מהגולים שלו בקריירה היה על חשבוננו.
    לדעתי , למרות שזה נשמע מפתיע , חוד שמורכב מנונייס , היגוואין ורולפי הוא אחד מהטובים שיש כיום בארגנטינה...
    דווקא מגאנדין אני לא תופס , מאוד לא יציב ולא מימש את הפונטציאל שלו.

14. תומר22 Member

אני זוכר שקראתי שז'אקוב נשאר ודווקא סאנצ'ס עוזב כנראה לאסטודיאנטס. תקן אותי אם זה השתנה כבר, קראתי על זה לפני שבוע-שבועיים.

זה חוד נהדר, אבל הם (בעיקר היגואין ונונייס) יושבים אחד לשני בדיוק על העמדה מבחינת סגנון המשחק. אם יהיה לידם חלוץ גבוה, מושך אש, גם אם לא הכי טכני, זה יהפוך את ההתקפה עצמה (בלי קשר לשחקנים שהם נהדרים גם ככה) להרבה יותר מאיימת ולכזו שיכולה לסכן כל הגנה מכל מצב. ההתקפה של אינדי תהיה פחות צפויה להגנות היריבות אם החלוצים שלה יהיו שונים זה מזה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/08
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הכרטיס של סאנצ'ס נמכר כבר לאנשי עסקים וכמו שאמרת הוא בדרך החוצה גם אם לא לפינצ'ה , מכרטיסו של ז'אקוב גם נמכרו אחוזים ואמנם כרגע הוא אמור להשאר אבל יש שמועות שכנראה זה כבר לא תלוי במועדון.
    בכל מקרה חלק גדול מהעסקאות שבלאנקיסלסטה ביצעו , כאשר מכרו אחוזים מהצערים , נמצאות כרגע תחת חקירה ויש סיכוי שיבוטלו (קלוש) ככה שצריך לחכות ולראות.

אני שבע מחוד של חלוץ מטרה גבוה עם מעט כדורגל (סאבה לדוגמא) במידה וישיגו חלוץ רחבה עם כדורגל אז אני מסכים איתך אבל כרגע אני לא רואה כזה בשוק .

:aa1: דאריו סביטאניץ' ממשיך את השנה הנהדרת שהייתה לו בזימון לנבחרת קרואטיה , הפעם הוא צפוי להסכים.
    :aa1: פאקונדו סאבה חתם בארסנאל , בן אדם גדול ושחקן נשמה אבל תחליף עלוב לקאלדרון מבחינת כדורגל לדעתי בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה.
    :aa1: ניקו פאבלוביץ' , עוד אקס ראסינג שני מחבב ושחקן ליגה לא רע בכלל , חתם בארחנטינוס.
    החוד של באנפילד שכבש המון גולים השנה מתפרק...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/7/08