אני דווקא שמח שחוחוי נשארו בליגה, מהסיבה שלדעתי הליגה צריכה להתפרש על כמה שיותר אזורים בארגנטינה ולא רק על בואנוס איירס רבתי-רוסאריו-סנטה פה-קורדובה. בדיוק כמו שבארץ צריך קבוצות כמו קרית שמונה ובאר שבע. מאותה סיבה אני שמח שגודוי קרוס ממנדוסה וסאן מרטין דה טוקומאן עלו.
אתה מתכוון לראדאמל פאלקאו? אחד החלוצים הכי טובים של ריבר פלייט בשנים האחרונות, נקרא על שמו של הברזילאי האגדי ששיחק ברומא. זכור שבאיזה סופרקלאסיקו הוא הבקיע שער נגד בוקה ג'וניורס. שחקן מצויין. אגב, אם אני כבר מבקר פה את הדיון של הבני דודים מדרום אמריקה, אני אנסה להוציא כמה תגובות מהראיון של חרמאן דניס. המזוודות כבר מוכנות, הטיסה מבואנוס איירס לנאפולי מצפה לחלוץ בן ה26 שרוצה להצליח בגדול בסריה אה, לא כמו בחוויה של צ'זנה. ביום שני ב13 בצהריים הוא סוף סוף יוצג לעיתונות ביחד עם צמד שחקנים שחתמו בנאפולי, רינאודו ומאג'ו. הבחור הארגנטינאי שנבחר ע"י פיירפאולו מארינו, מנהל נאפולי, אומר למראיין מארטין מאסור שנמצא בבירת ארגנטינה: "קיבלתי הצעה מאוד מאוד מפתה מולנסיה הספרדית מעוד כמה מקומות אבל החלטתי לחזור לאיטליה ובעיקר לבוא לנאפולי איפה שיש קהל נהדר ומזג חם של אנשים. למרות פאריז סן ז'רמן,בנפיקה ושאר קבוצות רוסיות, לא חשבתי פעמיים וחתמתי מיד בנאפולי. בצ'זנה הייתי מאוד צעיר ולא הרגשתי שמיציתי את החוויה. אני כבר לא יכול לחכות לפתיחת העונה. אפילו לאבצי ונאבארו אומרים לי שהקהל של נאפולי נראה להם יותר חם מזה שיש לנו בארגנטינה." אחרי האפטורה המצויינת שהייתה לך באינדפנדיינטה, אלפיו באזילה הזמין אותך לנבחרת ארגנטינה. אם תשחק פה טוב באיטליה, הסיכוים טובים לחזור לסלקסיון?: "בשביל חלוץ ארגנטינאי זה חשוב לעשות את ההשוואה הזאת, ביחד עם הרמה האירופאית. לכן כל גול שאני אכבוש בנאפולי, בתקווה, ייתן לי יותר סיכויים לקבל זימון, ככה שגם אם לאבצי משחק לידי, זה חיוני וחשוב. החלום שלי באמת להיות אחד מהחלוצים החשובים של נבחרת ארגנטינה וגם להצליח עם נאפולי. לחלום לא עולה כסף ושווה לנסות."
http://espndeportes.espn.go.com/news...arg&type=story הפיקסטור לעונות הבאות כ"כ רציתי להיות במשחק נגד בוקה וראסינג אבל אלוהים לא רצה שזה יקרה.. נתנחם בריבר סן לורנסו ואסטודיאנטס ואולי ייצא שנפגוש את בוקה בגביע ככה שהלוואי הלוואי ונגיע רחוק :aa1: הדובלה ויסרה החדש ממשיך להתקדם הנה וידאו מרגש שמתאר את התקדמות הבניה El Nuevo Libertadores De America וככה זה אמור להראות בסוף
אני מקווה שדניס באמת יצליח לעמוד בציפיות בנאפולי ויכבוש בכמויות. לא כי אני חושב שהוא יכול להוביל את הנבחרת, אלא בגלל שיש לי סימפטיה לנאפולי ואני רוצה לראות אותם חוזרים בגדול לצמרת האירופית. יכול להיות מעניין אם בסוף גם רודריגו פלאסיו יצטרף אל דניס ולאבצי כדי ליצור שלישייה מופלאה בחוד. לאציו כבר לא בתמונה, ככה שנאפולי נותרה היחידה עם הצעה ממשית. שוק ההעברות ממשיך להתחמם: :aa1: בוקה: אחרי שפאבלו לדסמה נמכר לקטאניה, עכשיו נראה שגם מאורו בוסלי ישחק באיטליה כשלאציו הגישה הצעה שמקובלת על כל הצדדים. סבסטיאן נאז'אר הצעיר עובר לרקראטיבו הואלבה, ג'ונתן מאידאנה קיבל הצעה מאייאקס. :aa1: ולז: דמיאן אסקודרו נמכר לויאריאל, את הדרך ההפוכה יעשה לאנדרו סומוסה שחוזר הביתה אחרי שנתיים בליגה הספרדית. גם המגן פביאן קוברו חוזר אחרי תקופה במקסיקו. החלוץ האורוגוואי הרנן לופס מצטרף מקלוב אמריקה. :aa1: ארחנטינוס: רוברטו בטיון חובר לאלחנדרו דלורטה באריס סלוניקי. מילובאן מירוסביץ' וניקולאס ג'יאני יעברו בהשאלה לאוניברסידד קתוליקה הצ'יליאנית. :aa1: חימנסיה לה פלטה: גסטון ססה החליט לבסוף לאשר את העברתו לקבוצה אחרי איומים ואזהרות. החלוץ הצעיר לאנדרו גונסאלס מגיע מאולימפו ומריאנו מסרה שב הביתה אחרי תקופת נדודים . כל אלו מתווספים לרוברטו סוסה שחוזר מנאפולי.
מישהו מכיר מקום אמין שאפשר להשיג ממנו כרטיסים לאפרטורה? פשוט אבא שלי יהיה בארגנטינה בדיוק כשיש את הסופר קלאסיקו, והוא רוצה להיות שם.
אם מדובר בסופר קלאסיקו, הוא צריך לבוא המון זמן מראש לקופות ולקנות כרטיס. ואם אין בקופות, שינסה דרך המלון או אחד ההוסטלים, שישמחו למכור לו כרטיס למשחק כולל הסעות במחיר מופקע, אבל היתרון של זה הוא הביטחון שהכרטיס אמיתי. אפשר גם לקנות מספסר, אבל זה גם יהיה יקר מאוד, וסיכוי טוב שזה מזויף. אני ממליץ על Casa de papa, מקום שמשמש כהוסטל, הבעלים מוכרים כרטיסים למשחקים. הכתובת היא Avenida de mayo 1460, תחנת מטרו Saenz pena. גם בהוסטל Casa zoola מוכרים כרטיסים ויש שם סוכנות נסיעות לא רעה-הכתובת היא Avenida de mayo 950, תחנות מטרו Avenida de mayo או Piedras.
אני אהיה בבואנוס איירס בזמן הסופרקלאסיקו, שהוגרל לאמצע אוקטובר.. אולי אני אבקר בו אם המשחק שלנו יהיה ביום שבת או שישי
סרחיו בטיסטה פירסם את סגל 18 השחקנים שייצגו את נבחרת ארגנטינה במשחקים האולימפיים בבייג'ין. ההפתעה בסגל היא זימונו של ניקולאס בורדיסו כאחד משלושת השחקנים מעל גיל 23 (במקום דמיצ'ליס שלא קיבל את האישור מבאיירן להשתתף). בורדיסו היה שותף לזכייה הארגנטינאית במדליית הזהב באתונה, אבל החמיץ את הגמר בגלל פציעה ולא קיבל בכלל מדלייה כי חולקו כאלה רק לשחקני הסגל. עכשיו יש לו הזדמנות להשיג אחת משלו. מחוץ לסגל נותרו שמות כמו גונסאלו היגואין, מאורו סראטה ואוגוסטו פרננדס שהיו חלק מהסגל במשחקי ההכנה. הסגל המלא שוערים: אוסקר אוסטארי (חטאפה, ספרד), סרחיו רומרו (אלקמאר, הולנד). הגנה: ניקולאס בורדיסו (אינטר, איטליה), פאבלו סבאלטה (אספניול, ספרד), אסקיאל גאראי (ראסינג סנטאנדר, ספרד), פדריקו פאסיו (סביליה, ספרד), פביאן מונסון (בוקה ג'וניורס). קישור: פרננדו גאגו (ריאל מדריד, ספרד), חבייר מסצ'ראנו (ליברפול, אנגליה), אבר באנגה (ולנסיה, ספרד), חוסה סוסה (באיירן מינכן, גרמניה), אנחל די מאריה (בנפיקה, פורטוגל), דייגו בונאנוטה (ריבר פלייט), חואן רומן ריקלמה (בוקה ג'וניורס). התקפה: לאונל מסי (ברצלונה, ספרד), לאוטרו אקוסטה (סביליה, ספרד), אסקיאל לאבצי (נאפולי, איטליה) וסרחיו אגוארו (אתלטיקו מדריד, ספרד). ארבעה שחקנים נרשמו כאלטרנטיבה לסגל: השוער ניקולאס נבארו (נאפולי, איטליה), ניקולאס פארחה ולוקאס ביגליה (אנדרלכט, בלגיה) ואמיליאנו אינסואה (ליברפול, אנגליה). העברות * אסטודיאנטס החזירה את החלוץ הוותיק חוסה קלדרון וצירפה את השוער מריאנו ברבוסה כמחליף פוטנציאלי למריאנו אנדוחאר (יעזוב לאירופה, ניוקאסל המועמדת העיקרית לקלוט אותו). * קלאודיו בורגי רוצה להביא לאינדפנדיינטה את גונסאלו פיירו מקולו קולו. הקשר הצ'יליאני מבוקש גם בליגה הספרדית ולכן בורגי צפוי להתקשות במשימה. אולי עם גוסטבו לופז שעושה מאמצים לחזור הביתה יילך לו יותר בקלות. * רכש ראשון להורקאן. הקבוצה החתימה את אריאל קולסרה, חלוץ בן 22 ששיחק בעבר בנבחרות הצעירות של ארגנטינה.
ארגנטינה הולכת ברצינות רבה על הזהב, לא אופתע אם זה מה שיקרה בפעם השנייה ברציפות. בניגוד לאיטליה שבקושי תומאזו רוקי יהיה המבוגר היחיד בסגל של ילדים צעירים.
דיאבליטו, מה אתה אומר על העזיבה של קרלוס מתאו ללוקומוטיב מוסקבה? קצת מפתיע, לא? * ראסינג החליטה להמשיך עם המאמן חואן מנואל ז'ופה לעונה נוספת. * ארסנאל מינתה את דניאל גארנרו כמאמנה החדש.
אני המום מההחלטה של מת'או לעזוב, ועוד יותר מההחלטה של קומפאראדה ואי המניעה של בורגי לשחרר אותו. מת'או היה העירבון בהגנה, עכשיו כשהוא עוזב אני מתחיל לפקפק ביכולת שלנו לעבור את אסטודיאנטס בסוף החודש בגביעים. מת'או עושה טעות ענקית שהוא עוזב לרוסיה ואני מאמין שתוך שנתיים נראה אותו שוב בארגנטינה :aa1: בורגי מפרסם עוד שם שהוא רוצה לראות באינדפנדיינטה: הפעם כמחליף של הטנק דניס: לאונל נונייס ששיחק באולימפיאקוס, בורגי מחכה לתשובה מהשחקן וביום שני תיפול ההחלטה.
כל הקבוצות כבר החלו את אימוני טרום העונה, וההעברות (ובעיקר השמועות) זורמות בקצב: * אינדפנדיינטה מכוונת גבוה (מדי) ומעוניינת בהרנן קרספו כתחליף בחוד לחרמן דניס. קרספו אמר בעבר שאם יחזור לארגנטינה זה יהיה רק לריבר פלייט. דיאבליטו, נראה לך שזה ריאלי? * עוד קבוצה שמפנטזת היא ארחנטינוס ג'וניורס, שמנסה לצרף את קפטן הנבחרת לשעבר, חואן פאבלו סורין. המגן השמאלי שוחרר מהמבורג ומחפש קבוצה חדשה (עדיפות לאירופה). אם ארחנטינוס יצליחו במהלך ויחזירו את הבן האובד שגדל במועדון הביתה, זו תהיה אחת ההחתמות המפתיעות של השנים האחרונות. * ריבר פלייט סוף סוף מבצעת רכש ראשון. הזוכה המאושר הוא רוברטו פלורס, מי שכיכב באורוגוואי במדי ריבר פלייט המקומית ונרכש לא מזמן ע"י ויאריאל. הספרדים, שעשו עיסקת ענק עם ריבר לגבי רכישות עתידיות, המשיכו את היחסים הטובים והשאילו את הקשר המוכשר לקבוצה של סימאונה. מאמנים ושחקנים שעבדו איתו טוענים שמדובר ביורש של אנצו פרנצ'סקולי הגדול. עכשיו נראה אותו מתמודד עם המעמסה הזו במגרש בו פרנצ'סקולי כיכב. * ולז סרספילד ממשיכה להיות פעילה מאוד בחלון ההעברות. פביאן קוברו וניקולאס קבררה מצטרפים, בעוד הרנן פז'ראנו נמכר לבסוף לאלמריה הספרדית ומקסי בוסטוס עובר לבאנפילד. * הורקאן החתימה את החלוץ קרלוס קסארטלי, ששיחק באינדפנדיינטה באמצע שנות ה-90 ובשנים האחרונות עבר מספר קבוצות במקסיקו.