ארגנטינה: ריבר פלייט אלופת הקלאוסורה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏30/7/07.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת יש המון אפשרויות

futbolenlapc.tk זו אופציה סבירה שיחד עם הערוץ אקסטרה שלהם (אליו צריך לקבל אישור מהמפעילים) משדרים כמעט את כל המשחקים של הליגה לדעתי , בצ'אט שם יש קישורים לעוד אופציות...

2. Diablito Member

שכחתי מעונש הרדיוס ללא קהל..

היום נזכה לראות משחק בין 2 קבוצות שעד עכשיו (לדעתי) משחקות את הכדורגל היפה ביותר בטורניר
    אסטודיאנטס - ולז. קרב צמרת שני ברציפות לולז לאחר ההפסד מול ריבר, איבוד נקודות לא בא בחשבון.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הימור שלי :
    ולס תפסיד , אסטודיאנטס עדיפה עליהם גם אם סנסיני יעשה רוטציה בהרכב , מקסימום החבורה של טוקאלי תסחוט תיקו.

תומר ראית שידידך סאראטה כבש כבר שבוע שני ברציפות באנגליה ? הפעם צמד , נקווה שבסוף ההשאלה הוא לא יחזור לאל סאד , אגב גם עמנואל ויז'ה כבש צמד לזכות דרבי וממשיך את היכולת הטובה בסה"כ של הארגנטינאים השנה באנגליה לכל אלו שאמרו שהם לא מתאימים לכדורגל אנגלי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/3/08
  4. תומר22 Member

הגולים של סראטה רק מוכיחים עד כמה אידיוטית הייתה ההחלטה שלו ללכת לספור דולרים אצל השייח'ים. הוא יכל ללכת כבר בקיץ לקבוצה אירופאית, אפילו טובה מבירמינגהאם (היו מספיק הצעות) ולא לעשות צעד שמתאים לשחקן בן 35. זה הוריד הרבה מההערכה כלפיו, אבל שיהיה לו בהצלחה בכל מקרה.

5. Chico Member

אני לא מאמין, זה משודר בלייב!!!!!!@!@ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
    ממש אני אשלם להם 50 שקל בשביל זה.

אני אמשיך לא לראות, את הכדורגל שלי אני רואה אצל קבוצה אחרת - העונה הבנתי שאני אוהד בארסה, חבל שהבנתי את זה בעונה כל כך גרועה.

6. Diablito Member

אני לא מבין למה אתה מסתבך עם לראות באינטרנט...

אסטודיאנטס גונבת ניצחון בדקה ה89 מולז ובעצם מודיעה לכולם שהיא כאן בשביל האליפות
    ולז מאבדת שבועיים ברצף נקודות למתחרות על האליפות וככל הנראה שהאליפות בורחת.

באנפילד מנצחת 3-2 את ארחנטינוס
    סן לורנסו ממשיכה להתאושש הפעם על חשבון האלופה לאנוס 3-1

היום:
    ניולס - טיגרה
    הוראקן - אינדפנדיינטה
    ריבר - ארסנאל

7. תומר22 Member

זה הפרס שסנסיני מקבל על הגישה ההתקפית שלו. מורנו אי פביאנסי כבש והתנצל בפני אוהדי ולז, אבל מה עם התנצלות קטנה בפניי? הגול הזה קילקל לי זכייה של 1200 ש"ח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

שימו לב לסן לורנסו, שמנצחת בפעם הרביעית ברציפות בליגה ומתקרבת לחבורת הצמרת. אנדרס ד'אלסנדרו הזכיר לרגע איזה כישרון גדול הוא וסיים עם שני שערים ובישול מול לאנוס שנראית רע בלי הכוכבים הפצועים ואלרי וסאנד.

במשחקי הבכורה של המאמנים עד עכשיו: עומר לברונה סיים בתיקו 1-1 את משחקו כמאמן חימנסיה חוחוי נגד רוסאריו סנטרל, מיגל חרז ניצח עם באנפילד את ארחנטינוס ואנטוניו מוהאמד עשה תיקו 0-0 עם קולון מול חימנסיה לה פלטה. עכשיו נשאר לראות מה יקרה בבכורה המחודשת של פפה סנטורו באינדפנדיינטה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/3/08
  8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תומר לא שמת לב שכל ההימורים שלי בפורום נכונים עד כה ? אם היית קורא מה שרשמתי על ולס אסטודיאנטס היית מביא קופה יפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מסכים איתך בקשר לצדק , לא משנה מי סנסיני מעלה בהרכב הוא תמיד משחק עם שלישיה קדמית ולרוב אפילו רק עם שלושה מאחורה , עונה מצוינת של אנדוחאר בשער גם עוזרת.

*הבלאגן היומי בראסינג - מאקסי אסטבז מגיבורי האליפות האחרונה מושעה מהקבוצה , ביום שישי אחרי שגילה שהוא לא בהרכב החזרזיר לקח את חפציו ונטש את המגרש , מקצועית לא נורא אבל עוד ארוע שלא תורם לקבוצה שצוללת ישירות לכיוון ה B כרגע.

9. Chico Member

דיאבליטו, דבר איתי בפרטי
    אני צריך עזרה בלראות באינטרנט

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/08
  10. תומר22 Member

ראיתי שגם חיזקת בתיקו והלכתי על זה. ההרכב החסר של אסטודיאנטס גרם לי לחשוב שיהיה תיקו, אבל מספיק לבכות על חלב שנשפך.

חזרה לעניין:
    ריבר פלייט מנצחת 0-1 את ארסנאל (שער בכורה לרודריגו ארצ'ובי במשחקו הראשון העונה בליגה) ושוב זה נעשה בצורה יעילה ולא הכי נעימה לעין, אבל מה זה משנה - סימאונה וחניכיו במקום הראשון. הכדורגל עצמו שוב היה הצד השולי בכל המפגש הזה, כאשר אוהדי ריבר המשיכו באלימות הפנימית בין מחנות האוהדים אצלם בסיפור שכנראה לא ייגמר לעולם.

בוקה לא הצליחה להישאר צמודה ליריבה הגדולה, לאחר שסיימה רק בתיקו 1-1 בחוץ מול אולימפו. לאנדרו גרסיאן, שמנצל בצורה נפלאה כל שנייה שריקלמה נעדר, כבש עוד שער יפה, אבל ג'וסמיר לוחמביו השווה בדקה ה-80 לזכות קבוצת התחתית.

תיקו 1-1 נוסף היה במפגש בו אירח ריקרדו קארוסו-לומבארדו עם קבוצתו ניואל'ס את טיגרה, בה אימן בליגה השנייה. את השערים במשחק כבשו שני שחקני בוקה לשעבר: רולנדו סקיאבי העלה את ניואל'ס ליתרון בפנדל וסבסטיאן רוסקוז'דה השווה בכדור חופשי נפלא לזכות טיגרה.

במשחק שהבטיח רבות אבל הסתיים בקול ענות חלושה, נפרדו הורקאן ואינדפנדיינטה בתיקו 0-0. להורקאן זהו תיקו חמישי ברציפות, כששלושת האחרונים היו מאופסים. פפה סנטורו לא יכול לקחת יותר מדי מהבכורה המחודשת שלו באינדי.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/08
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מיקו התפטר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

רובנו רוצים לראות את בורגי שעזב השבוע את קולו קולו הצ'יליאנית (אוהד ראסינג ידוע) ונחשב למאמן מוערך והתקפי , אבל קשה להאמין שדה טומאסו ישים כסף להביא אותו יותר סביר שימצא איזה שחקן עבר שמוכן לבוא לאמן בחינם.

כמה נק' מהארוע , שנגמר בפצועים מדקירות שאחד מהם במצב קשה:
    1.מה עשו 800 השוטרים במגרש בזמן המהומה ? כי ביציע לא ראיתי אותם.
    2.מה עשו 800 השוטרים לפני המשחק בבדיקות שאותן עברו הבאררה עם הסכינים ? ( לי במגרש של ריבר לקחו את המצית פעם אחרונה שהייתי)
    3.איך השופט\משטרה לא הפסיקו את המשחק כמו במקרה של שבוע שעבר באבז'נדה בו כמובן לא היו נפגעים בכלל ?
    4.למה אף אחד בתקשורת לא שואל למה לא מורידים נק' לריבר או לוחץ לענישה במשחק רדיוס וכו'?
    5.איפה אגילאר ?
    6.איפה גרונדונה?
    7.חיובית 1 לסיום כל הכבוד לפלטאס של ריבר שלא פוחדים לבקר את התנהגות הבאררהס ולהתנער מהם

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/4/08
  12. Diablito Member

1+2 : אתה יודע טוב מאוד שאם שוטרים היו נכנסים ליציע זה היה נגמר הרבה יותר קשה ממה שזה עכשיו..
    המחשבה של המשטרה דיי ברורה: תנו להם "להרוג" אחד את השני
    מובן שזאת מחשבה לא נכונה.. אבל ההיסטוריה הוכיחה ששוטרים ביציע = אסון.
    ולך לקחו את המצית כי אתה ככל הנראה בן אדם מתורבת שקט ורגוע.
    זה לא המקרה של האנשים של הבארות.. בעיניים שלי ראיתי איך הם (השוטרים) משקשקים כשהכבדים נכנסים.
    כל מה שהם יודעים לעשות זה להפעיל כוח על אלה שלא באמת צריך ולהתסיס את האווירה.
    ושלא תחשוב לרגע ש2 הבארות של ריבר לא שילמו לשוטרים בשביל לצמצם את הבדיקות

3+4 : זאת ר-י-ב-ר

5+6 : סופרים את הכסף

נערך לאחרונה ב: ‏1/4/08
  13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כמובן שאלו היו שאלות ראטוריות והתשובות שלך ברורות ומוסכמות גם עליי , מלבד אולי העניין של המשטרה שאני לא בטוח שעדיף שיחכו בחוץ להתחשב בכך שהיו שם הרבה אזרחים חפים מפשע וילדים בקרבת המתפרעים , ובמידה שכן אז חבל שהקבוצות משלמות כ"כ הרבה כסף בשביל כלום בתכלס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/4/08
  14. Diablito Member

ברור שזה מה שהיה צריך להיות מצד המשטרה..
    אבל הם דואגים לעצמם ומבינים שזה ימשוך את הבלאגן אליהם אז למה להם להתערב?

השבוע מחכה לנו מחזור בלי משחקים גדולים מידי (אבל משחק אחד חם ביותר)כמובן שאת הנקודות סופרים גם במשחקים האלה

זה יתחיל בשישי במשחק של ולז שתארח את ראסינג, ולז שאיבדה גובה בשבועות האחרונים מול ראסינג שלא מצליחה לתפוס גובה, כרגיל: משחק חשוב לשתי הקבוצות.

זה ימשיך במשחק הנוסף של שישי בו תארח סן מרטין את הוראקן.

המשחק שיפתח את יום שבת הוא אחד מהמשחקים החמים של העונה: סנטרל מארחת את ניולס בדרבי של רוסאריו. נקווה שזה לא יהיה השבוע השלישי ברציפות עם אירועי אלימות מיוחדים.

וימשיך בחימנסיה - אולימפו
    בוקה - באנפילד
    ואינדפנדיינטה - קולון

המשחקים שינעלו את המחזור בראשון:
    ארסנאל - אסטודיאנטס
    לאנוס - ריבר
    טיגרה - סן לורנסו

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אולי המשחק הכי חם בארגנטינה , הרבה שנאה וכמעט תמיד המשחק מלווה בארועים אלימים , מצבה של סנטראל בתחתית והעובדה שניואלס עוד לא ברחה סופית לא יתרמו לשקט הנפשי של שתי קבוצות הקהל הגדולות בארגנטינה מחוץ לפרובינציה של בואנוס איירס , כנראה המשחק ביום שבת בשביל להקל על המשטרה.

בוקה לא משחקים ביום ראשון ?! מה ערוץ הספורט יעשה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx