ארגנטינה: ריבר פלייט אלופת הקלאוסורה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏30/7/07.

1. Diablito Member

אינדפנדיינטה: החלוץ חרמן דניס סגר את התנאים עם טורינו ובסוף העונה ככל הנראה יעבור לאיטליה לקבוצתו החדשה.
    דניס השווה את עצמו לבאטיגול ואמר שהוא רוצה לעשות בטורינו את מה שעשה גבריאל בפיורנטינה

נחיה ונראה.. בכל מקרה כל הכבוד לו שהוא לא ויתר וסגר בקבוצה ובליגה שהוא רצה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/08
  2. תומר22 Member

13 הדקות החסרות של ריבר פלייט מול סן מרטין הגיעו לסיומן (בשתי מחציות?!) בלי שום שינוי בתוצאה (2-3 לריבר). בעקבות הניצחון ריבר הצטרפה לבוקה במקום השלישי, מרחק נקודה בלבד מהראשונות, ולז ואסטודיאנטס.

* אנטוניו מוהאמד הוא המאמן החדש של קולון במקומו של לאונרדו אסטרדה. 'אל טורקו', שנכשל במכסיקו עם וראקרוז כמה חודשים אחרי שהסתכסך עם קרלוס בבינגטון ועזב את הורקאן, יגיע למשחק ביום ראשון מול בוקה ויצפה בו מהיציע. משחק הבכורה שלו כמאמן קולון יהיה מול חימנסיה במחזור השמיני.

* שני המשחקים שנדחו בשבת האחרונה, בין סן לורנסו לולז ובין חוחוי ללאנוס, יתקיימו ב-23 באפריל.

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/08
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בדיוק המאמן שקולון הייתה צריכה במצבה (לצערי) לא מאמן של יותר מדי טקטיקות ושטויות , מה שנקרא "מוציא נקודות" , שישיג לה נק' במשחקים שהיא צריכה בתקווה להפתיע בכמה מקומות נוספים.

*ראסינג - לראות את ההרכב שמיקו מתכנן לשבת ולא להאמין , אני מתחיל לחשוב שמיקו הוא מושתל של החברה שרוצה להוריד את ראסינג ליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx .
    עושה הכל הפוך מיקו , הכל הפוך , ראסינג תסיים את העונה עם כמות השערים הנמוכה בהיסטוריה של הפרימרה לדעתי אבל מה אכפת לדה טומאסו שיוכל למכור בקרוב את נאבארו תמורת רווח יפה.

שלח לי הודעה ביום שאתה מתכוון לראות את המשחק באינטרנט אני אנסה לעזור , מן הסתם אם המחשב (או החיבור לאינטרנט ) לא מספיק טוב אז אין מה לעשות לדעתי למרות שאני ממש לא מבין בזה.
    טיפ אחד חשוב - שאני רואה משחק בהתחלה האיכות על הפנים אבל אחרי 10 דק' זה נהייה טוב ככה ששווה לחכות בסבלנות , גם רצוי להתחבר לערוץ 10-15 דק' לפני המשחק אם אפשר מהסיבה הזאת.

4. Diablito Member

משחקי המחזור הקרוב:

שישי:
    ארסנאל 0 - 1 סן לורנסו
    טיגרה 2 - 0 חוחוי

שבת:
    רוסאריו סנטראל - באנפילד
    ארחנטינוס - אולימפו
    ראסינג - אסטודיאנטס

ראשון:
    ולז - ריבר
    בוקה - קולון
    חימנסיה לה פלאטה - הוראקן
    סן מרטין - אינדפנדיינטה

המחזור יהיו לנו שני מפגשים מעניינים
    הראשון קרב הצמרת בין ולז לריבר, משחק על 6 נקודות כמו שאומרים..
    השני קרב קצוות בין ראסינג שלא הצליחה לנצח כבר 6 משחקים ברציפות, לבין אסטודיאנטס שתגיע בלי ורון הפצוע..

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/08
  5. תומר22 Member

הפעם לפחות יש שידור, אבל שוב ערוץ הספורט מעדיף את המשחק המאוחר של המחזור על פני המשחק המרכזי (ולא חסרים ערוצים). יש משחק מרתק בין ריבר וולז, ובמקום זה נקבל את ההרכב המשני של בוקה (ריקלמה פצוע, החלוצים מקבלים מנוחה) מול קולון האנמית.

6. Diablito Member

ABANDONO http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

מה הייתה הסיבה ?

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/08
  7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

חזרת להתנהג כמו ילד ?
    לא נטשנו , פוצצנו , ואם לא ראית את המשחק אז אין לי מה לדבר איתך עליו.

לכם יש את גרונדונה שידאג לכם לנו אין אפילו נציג אחד בהתאחדות וזה אומר הכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

8. Diablito Member

אם אתה אומר שאני מתנהג כמו ילד, אתה אומר שכל ארגנטינה חוץ מאוהדי ראסינג הם ילדים אז תפסיק..

לנטוש/לפוצץ אלה ממש דקויות...

אני יודע מה הסיבה.. אבל בכל זאת רוצה לשאול אותך לדעת אם אנחנו חושבים אותו דבר..

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יש הבדל גדול בין לנטוש לבין לפוצץ , המשכנו לעודד את השחקנים כל הזמן גם אחיר "הפיצוץ" , לנטוש זה לעזוב את המגרש לפני סוף המשחק (יענו לנטוש את הקבוצה) מה שבטח ראית כבר קורה פעם או פעמיים ולא להתעמת עם המשטרה מה שמוביל לפיצוץ , הבדל עצום .

אתה מתנהג כמו ילד קטן מכיוון שכבר הסברתי לך פה לפני הרבה זמן שאני לא חושב שמטרת הפורום הזה היא להתנצחויות מפגרות ביני לבינך , בשביל זה יש לך מספיק פרורומים ארגנטינאים , ואל תכניס מילים לפי בקשר לכל הארגנטינאים (שאני בטוח שאתה מכיר את כולם).

אני ראיתי את המשחק ועדיין לא הבנתי למה המשטרה הפסיקה אותו , בשידור לא הראו בלאגן לפני שהפסיקו את המשחק אלא רק אחרי ההחלטה...גורם לי לחשוב שגרונדונה רוצה להוריד נק' לראסינג...אם אתה רוצה לדעת מה אני חושב יכלת לשאול ולא להתגרות...

אם גרונדונה החליט להוריד את ראסינג ליגה אז מה הטעם לשחק ?
    אתמול אסטודיאנטס עלו עליינו בכל פרמטר של המשחק והיו מנצחים ככה או ככה אבל ששלושה שחקנים מורחקים ללא צדק (שלושתם) ע"י שופט שפעם שעברה ששפט אותנו גם הרחיק 3 שחקנים (אז 2 בצדק להגנתו) אני לא בטוח שיש טעם לשחק (ואני חוזר שבשידור לא הראו שום מהומות מיוחדות ביציע מלבד התקהלות של הקהל ביציע התחתון מאחורי הקוון) , אתה ?

ולפני שתנסה להוכיח הרחקות מוצדקות , הצהוב השני של באסטייה אולי מוצדק (אבל מאוד גבולי) הראשון לא , הצהוב הראשון של מקסי אולי מוצדק (גם גבולי מאוד על מחאה) השני לא ושני הצהובים של מאטי לא היו ולא נבראו , שבוע טוב לכל אוהדי אינדפנדיינטה ובמיוחד לדון חוליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

10. Diablito Member

באמת שאין לי כוח לזה, ולא חיפשתי לעשות את מה שחשבת שניסיתי...

בכל מקרה, שריקת הפתיחה במשחק של ולז מול ריבר
    ולז הקבוצה שמשחקת את הכדורגל הטוב ביותר עד עכשיו בטורניר
    מול ריבר שחייבת אבל חייבת אליפות בשביל האוהדים שלה
    לוהט..

* אם למישהו יש שידור חוץ מהשידור של futbolenlapc max שיודיע.

נערך לאחרונה ב: ‏24/3/08
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם לא חיפשת אז אני מצטער על "הטון" בתגובה , אבל לראות כזאת הודעה כמה שעות אחרי משחק כזה ובמצב של הקבוצה היום יחמם כל אוהד , אפילו הרגוע ביותר.

לא היה טוב שם ?
    בכלל השידורים המקודדים עדיין לא עוברים טוב באינטרנט

12. Diablito Member

אני לא יודע אם היה טוב או לא כי עדיין לא קיבלתי הרשאה מהנהלים שם..
    אפשר לחשוב שגרונדונה מנהל את האתר הזה..

בסוף מצאתי שידור באתר אחר אבל באיכות על הפנים
    אני לא מבין את האתרים האלה עד לפני חודש הייתה שיטת שידור מצויינת באיכות טובה לאללה..
    עכשיו עברו לשיטות שגם השידור נתקע וגם האיכות על הפנים

:aa1: ריבר מנצחת 2-0 את ולז מ2 שערים בדקות הפתיחה ופותחת את הצמרת מחדש
    לולז עדיין יש משחק חסר אבל בכל זאת, איבדו נקודות יקרות בבית.

:aa1: דקות סיום במשחק בין בוקה להוראקן: 2-0 לבוסטרוס

13. תומר22 Member

טוב, הטבלה מתחילה להתיישר לאט לאט למרות שיש עוד כמה משחקים חסרים. ריבר מנצחת בחוץ 0-2 את ולז במשחק שכל כולו הצהרת כוונות ועולה למקום הראשון יחד עם היריבה השנואה בוקה, שניצחה עם ההרכב השני 1-2 את קולון החלשה. אסטודיאנטס תעבור את שתי הגדולות, בהנחה ותוצאת המשחק שלה מול ראסינג (1-2, הופסק 13 דקות לסיום) תאושר ע"י ההתאחדות. גם טיגרה מצטרפת, לפחות תיאורטית, למאבק האליפות וממשיכה להפתיע את כולם, הפעם עם ניצחון קליל 0-2 על חימנסיה חוחוי, שנפרדה ממאמנה קרלוס רמאסיוטי ומינתה במקומו את עומאר לברונה.

אינדפנדיינטה ממשיכה להיות לא יציבה אחרי הפסד 2-0 לסן מרטין, ומעמדו של פדרו טרוגליו מתערער עוד יותר. סן מרטין עדיין מסובכת למרות הניצחון היפה, אבל היריבות שלה לתחתית (פרט לסנטרל שממשיכה להשתפר, הפעם 1-2 על באנפילד) כל כך חלשות ומשאירות לה תקווה להמשך.

הורקאן ממשיכה להיות מלכת התיקו, אחרי 0-0 עם חימנסיה המסכנה. אדוארדו דומינגז מהורקאן הורחק דווקא במשחק מול אחיו, פדריקו. קלאודיו אובדה ושחקניו יכולים להתנחם בכך שסן לורנסו, היריבה הגדולה, עדיין לא עברה אותם למרות שניצחה בפעם השלישית ברציפות (0-1 על ארסנאל משער מאוחר של ברחסיו).

הלילה יושלם המחזור עם המשחק של לאנוס וניואל'ס.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת מהמשחקים שראיתי אף אחת מקבוצות הצמרת לא משכנעת יותר מדי וכנראה הראשונה שתתאפס ותמצא את ההרכב הנכון (ריבר וסאן לורנסו) , שההרכב יתחבר ויממש את הפונטציאל שלו (בוקה) או שתעוף מהליברטאדורס ותתרכז בליגה (אסטודיאנטס ובספק גדול לאנוס) תרוץ עד הסוף לאליפות.
    לולס ואינדפנדיינטה פשוט אין סגל מספיק טוב לדעתי.

שבוע הבא יש לה הזדמנות מצוינת מול ראסינג שתגיע בהרכב חסר מאוד (מקסי,באסטייה וסאנצ'ס מורחקים וקאסרס פצוע ומן הסתם במהלך השבוע יצטרפו עוד לרשימה) ובמצב רוח גרוע , המפסידה במשחק הזה תהייה מועמדת חזקה לרדת ישירות ל B .

מבחינת העונש שתקבל ראסינג על "פיצוץ" המשחק (ככל שמגיעות יותר עדויות הפסקת המשחק נראית תמוהה יותר ויותר) כרגע מדובר על כך שההתאחדות לא תוריד נק' לאקדמייה כמו שהיה מצופה אלא תסגור את המגרש לתקופה מסוימת.

15. Diablito Member

פדרו טרוגליו הודיע שהוא מתפטר מתפקידו..
    המאמן שאפשר לומר שנכשל.. מפנה את מקומו..
    בינתיים יעמוד על הקוים מאמן קבוצת הנוער סןטורו