http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx תודה רבה תומר , פשוט כיף לראות את ההעברות מסודרות ככה , כל הכבוד על ההשקעה !! אני מוסיף קצת את דעתי לגבי מה שמעניין אותי יותר השנה...התחתית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx 7 קבוצות ילחמו בטורניר הקרוב כנגד הירידה , 2 ירדו ישירות ו 2 יזכו להזמנות במשחקי נוקאאוט מול קבוצות מה B נאסיונאל. טבלת הממוצעים: http://www.ole.clarin.com/estadisticas/pri...8/descenso.html ראסינג: הקבוצה שעזבו אותה הכי הרבה שחקנים העונה ומצד שני הגיע הכי מעט רכש (מקב' ההתחתית). לפני שמקסי חזר לא היה לי ספק שראסינג תשחק בפלייאוף נגד הירידה , עכשיו אני מאמין שאפשר לסיים בחצי העליון של הטבלה , מאניסרו הוא רכש סביר - , בונט עושה רושם של שחקן מוגבל ואפור מאוד. כמובן שכל ניתוח מקצועי של הקבוצה הוא בגדר בדיחה עקב ההתנהלות של ByC שדואגת לפרק את המועדון. תחזית שלי: ישרדו את הטורניר שנה הבאה אם לא יקרו ניסים ירידה בטוחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx קולון: כמו שתומר אמר קבוצה אפורה , הרכש לא נראה מרשים מלבד אל "רנגו" דיאס שהגיע לאחרונה מאינדפנדיינטה ויעזור לפלקון במרכז המגרש והפאראגוואי שהגיע לחזק את ההגנה ועשה רושם מצוין באימונים עד כה. תחזית: תתמודד מול חוחוי ראש בראש על המקום ה 16 (השארות בטוחה). *הקבוצה החתימה 5 שחקנים בזכות אישור מיוחד עקב פציעתו של ביצ'ו פוארטס חוחוי: עדיין לא מבין את פיטורי המאמן באמצע הטורניר האחרון , הקבוצה הציגה כדורגל טוב בשנה וחצי האחרונות עד הצעד התמוה שסיבך את המועדון , בסה"כ זו קבוצה סבירה אבל חבל שלא הצליחה להתחזק בפגרה. בוסה חזר מהשאלה מהליגה השלישית יחד עם דה ברונו אמור לתת לקבוצה כדורגל בחלק הקדמי , אקונייה (שאגב לדעתי לא שייך לולס תומר) הוא פאראגוואי צעיר שאף אחד לא מכיר אבל בולס אומרים שהוא הרשים שם במבחנים. תחזית: תתמוד מול קולון על המקום ה 16 ניולס: הקבוצה הכי חזקה בתחתי לדעתי , בטורניר האחרון שיחקו לא רע והדרדרו בצורה לא ברורה , אל הסגל הסביר גם ככה צורפו שחקני רכש סבירים שיתנו לקבוצה עומק , קאבררה יכול להיות הרכש המפתיע של העונה במידה וישחזר את יכולותו מחימנאסיה לפני שנה גם ז'אמה הוא שחקן מעניין. כמו שתומר ציין החלק הקדמי בעייתי קצת , בעיקר חסרונו של פליימייקר איכותי (או בכלל) , אבל ההגנה והקישור החזקים יסחבו את הקבוצה למעלה. תחזית: במידה והבאררה לא תעשה בלאגן הקבוצה תסיים במרכז טבלה + סנטראל: אני מוסיף שחקן רכש שהגיע לאחרונה ולא צויין ברשימה , מקסימיליאנו פרס האורוגוואי\ארגנטינאי שמגיע מפניקס , שחקן מעניין שלפי מה ששמעתי נתן טורניר מצוין באורוגוואי. הקבוצה כמעט לא התחזקה , ריבונטו מגיע במקום לדסמה , פאסי (שחוזר מהשאלה) ו"קאראטה קיד" מנדס הם לא ממש חיזוק אולי האורוגוואי יתברר כרכש טוב. דרוש חיזוק משמעותי להתקפה ולהגנה לדעתי , צמד החלוצים חלש מאוד ההגנה מבולגנת ובקישור טומאס וקילי נותנים הכל אבל חסרי ברק. תחזית: רעידת אדמה , סנטראל יורדת ישירות לB על אף הקהל המדהים אולימפו הקבוצה אכן נראית טוב , יש שיגידו כמו תומר בגלל חילופי המאמנים ויש שיגידו שהכל בזכות הפציעה של מונטוז'ה (שוער בעל רקורד מרשים בהורדת קבוצות) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx , חיזוק אלמוני יחסית שיכול להפתיע אולי לטובה בעיקר מכיוונם של אוז'ואה (שחקן טוב מאוד לדעתי) ורובלס (אמרו לי שדיי הצליח בצ'ילה השנה) , ההגנה נראית טוב ואולי החיזוק מקדימה יחד עם הצעיר המבטיח שברח לי שמו (לאנדרו רודריגס?) יתחברו וייצבו את הקבוצה. תחזית: השיפור יספיק בשביל לא לרדת ישירות , תתמודד בפלייאוף סאן מרטין רכש גרוע , החלטה תמוהה להעיף את השוער ולהביא במקומו את מדראן מהליגה השנייה במקסיקו , מאמן חלש (התקופה שלו בראסינג הייתה אחת השכונתיות) ומצב נקודות עגום. אין הרבה תקווה למועדון שדווקא הציג יכולת טובה בתחילת הטורניר הקודם תחזית: ישר לB *הוראקאן אמנם נראית בטוחה עם ה 30 נק' שלה אבל היא עשתה פשוט רכש איום ונורא לדעתי ובסיטואצייה מסוימת יכולה להסתבך בתחתית (סיכוי קלוש) , מצבו הכלכלי של המועדון לא תורם גם הוא. קצת על "הדרים טים" סאן לורנסו מבחינת שמות הרכש מהחצי שנה האחרונה נראה חלומי אבל בתכלס עם עוברים אחד אחד : בילוס - מאז עזב את בוקה בקושי שיחק וגם אז היה שחקן טוב לא יותר מזה. רומאו - נמצא מעבר לשיא וגם מדובר בחלוץ טוב אבל לא כוכב. ברחסיו - לא שיחק חצי שנה ולפני זה היה חלוץ עם 6 גולים לעונה , לא מרשים יותר מדי. פלאסנטה - ירד ליגה בספרד לפני חצי שנה ומאז מתאמן לבד. דאלסאנדרו - היחידי שבאמת מעל הרמה של הליגה
יאללה, חוזרים לשחק. המחזור ראשון בטורניר הקלאוסורה יתחיל כבר הערב, במשחק בין סן לורנסו לניואל'ס. המשחק המרכזי יפגיש את האלופה לאנוס עם אינדפנדיינטה. בראשון, ריבר עם סימאונה מארחת את חימנסיה חוחוי (שידור ישיר בספורט 5 החל מ-23:25). שישי סן לורנסו - ניואל'ס אסטודיאנטס - באנפילד שבת סן מרטין - ארחנטינוס טיגרה - חימנסיה לה פלטה ולז - קולון ראסינג - אולימפו ראשון לאנוס - אינדפנדיינטה סנטרל - בוקה ארסנאל - הורקאן ריבר - חוחוי
תודה תומר ו - sixtobastia הסידורים שעשיתם עזרו לי מאוד... יהיה מעניין לראות את סן לורנצו עם דאלסנדרו ודייגו פלסנטה הוותיק ועוד כמה סטארים בקבוצה... השאלה אם זה יתחבר גם בבוקה יש רכש לא רע עם קאסטרומן שאני זוכר מימי ולז וריקלמה כמובן וקאסרס שנקווה שייצב את ההגנה כמו שצריך..שיחררו הרבה מאוד שחקנים אבל הם גם לא שיחקו ממש בשנה הקודמת חוץ מבאנגה כמובן שזה היה ברירת מחדל כבר. חבל גם על העזיבה של סילבסטרה אבל גם ככה הוא ירד ביכולת מאז הפציעה שלו שתהיה עונה מהנה כמו תמיד
בניגוד לאחרים אני דיי פסימי העונה לגבי האליפות אבל אני מאד מקווה שסוף סוף נחזור לגביעים אחרי הפסקה ארוכה מידי בדרך להיות שוב הריי דה קופס האמיתיים. :aaa8: Vamos Rojo carajo!!!!
לדעתי בשביל ללכת למצרים , מעבר לרצועת חוף של סיני , אתה צריך קודם להוציא ויזה. מעבר לזה קשה לי להאמין שתהייה בעייה להשיג כרטיס. בקשר לקבוצתך , במידה וגריסאלס יחתום (והבורג הרופף שלו ישאר יציב לאורך הטורניר) זה בדיוק השחקן שאתה טענת שחסר לכם. נ.ב גם המונדיאליטו הבא במצריים לא ?
נכון צריך ויזה, אבל זאת לא בעיה רצינית.. אני מקווה מאד שהכל יסתדר ושאגוארו יהיה בסגל ושסוף סוף אני אזכה לראות אותו משחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בקשר למונדיאליטו הבא אין לי מושג.. אתמול במשחקי הפתיחה כבר הייתה ההפתעה הראשונה של הקלאוסורה ניולס שמנסה להבטיח את ההשארות בליגה מנצחת את סן לורנסו המחוזקת 2-0 אסטודיאנטס מנצחת את באנפילד 2-1
ואיזה גול גדול של סאלסדו במחצית השנייה. פשוט מבריק. למי שרוצה לראות - http://www.dailymotion.com/cluster/sport/v...2-salcedo_sport אכן במצרים, בקיץ 2009.
גול מדהים!!! אוריון ממשיך לספק עזרה לקבוצות יריבות אבל באסילה ימשיך לזמנו לנבחרת עד שימכר לאירופה... אותי הניצחון לא כ"כ הפתיע , כמו שאמרתי שלשום , ניולס קבוצה טובה שעשה רכש לא רע למקומות הנכונים (מלבד אולי חסרון של עושה משחק) בעוד בסאן לורנסו יש הרבה "שמות" שרובם בלי כיסוי מהתקופה האחרונה. למרות שראוי לציין שסאן לורנסו נשארה ב10 שחקנים מתחילת המשחק. ראסינג - אולימפו היום בערב , צפויה הרבה עבודה להילאריו בשער עם ההגנה המחוררת של האקדמייה , מולם בהתקפת אולימפו יהייה מאטוטה מוראלס אחד השחקנים האהובים עלי בליגה שבלי הפציעות היה מגיע רחוק מאוד.
משיחות עם ארגנטינאים כולם שונאים את הפורמט המטומטם של ארבע ליגות... קבוצה לוקחת אליפות ואחרי שבוע יש אלופה חדשה. גם אתם מרגישים שזה מוריד מהעניין ?
גם אני לא ממש תומך בדבר הזה, כל העניין עם הממוצעים עושה כבר כאב ראש. לא עדיף לעשות עונה שלמה עם 35 מחזורים בערך כמו שאר הליגות באירופה?
כנראה שגם בהתאחדות שם מעשנים כמו דייגו. הקוקאין הרג את המדינה הזאת... ועדיין בטוטנהאם מעריכים מאוד את המדינה שגידלה את אוסי וריקי.
המצב טוב כמו שהוא עכשיו כל קבוצה יודעת שכל ניצחון הוא יקר וגם רק האפשרות לזכות ב2 אליפויות בשנה אחת זה חלום. התחילו המשחקים של היום ולז-קולון טיגרה-חימנסיה יותר מאוחר ראסינג - אולימפו עדיין בתוך המחצית הראשונה וולז מובילה כבר 3-0 . במשחק פשוט מצויין שלהם
את הקוק דייגו התחיל לקחת בספרד ולא בארגנטינה , אבל מה אכפת לכם להשמיץ מדינה שלמה ו40 מיליון איש... לשיטה בארגנטינה היום יש יתרונות ויש חסרונות , זה שבאירופה משחקים אחרת לא אומר שזה יותר טוב השנה בליגה השנייה מנוסה הפורמט האירופאי ואני לא רואה שזה יותר טוב. מעניין יהיה לראות את ולס של טוקאלי , הם נראו מצוין גם בטרום עונה
חס וחלילה להשמיץ ? זה שהם הוציאו את השמוליק שלהם מול המלכה זה רק כי הם רצו לאוורר אותו ? איך אמר המנג'ר האגדי סר אלף ראמזי ? " אל תחליפו חולצות עם חיות ". ועדיין אני נהנה לראות מידי פעם כדורגל מארגנטינה. רק שם גודלים מספרי 10 בכמויות.