ממה שאני יודע וגם ממה שכתוב בקישור שהבאת , אני קצת מסטול ככה שאני מקווה שנכנסתי למקום הנכון , העסקה עוד לא סגורה ונשאר עניין המשכורת , ריקלמה רוצה שהספרדים ישלימו לו את המשכורת שיקבל בבוקה לסכום שמגיע לו לפי החוזה בספרד (6 מיליון יורו עד 2009). מה שכן זה נראה קרוב מאוד לסגירה בעיקר מכיוון שעכשיו זה בידיים של ריקלמה , אם יוותר קצת הוא יחזור לשחק בבוקה. יאללה עוד יומיים...
כמו שכבר אמרו כאן, ראמון דיאז החליט לחתום לשנה נוספת בסן לורנצו ולדחות את ההצעה של ריבר פלייט. דיאז אמר ש"הוא עומד במילה" שנתן לנשיא סאבינו ולכן לא יעזוב. לגבי ריקלמה, העניינים לא סגורים באופן סופי. ויאריאל ובוקה סיכמו את הנושא הכספי ביניהן וריקלמה אמור לשחק בבוקה עד 2010, כשעל העונה האחרונה הוא לא יקבל משכורת, כמו שהצהיר לפני כמה חודשים. בוקה כבר הגישה בקשה לרשום את ריקלמה לטורניר של אליפות העולם לקבוצות ביפן. הכל כמובן תלוי בריקלמה שיצטרך לוותר על סכום מסוים ולשלם בעצמו על חלק מהמסים. וחזרה לליגה, מחזור 17 בסוף השבוע: במוקד המחזור יעמוד הדרבי של אווז'אנדה בשבת, בין ראסינג לאינדפנדיינטה. בראשון נחזור למאבק האליפות, כשבוקה תתארח אצל ארסנאל ומאוחר יותר לאנוס תארח את ארחנטינוס. שישי: סן לורנצו - אולימפו, טיגרה - רוסאריו סנטרל. שבת: ראסינג - אינדפנדיינטה, ניואל'ס - באנפילד, ריבר - קולון, ולז - חימנסיה, סן מרטין - חוחוי. ראשון: אסטודיאנטס - הורקאן, ארסנאל - בוקה (21:10 - ישיר בספורט 5+ LIVE), לאנוס - ארחנטינוס (23:30 - ישיר בספורט 5).
ריבר מפסידה בפעם הראשונה בהיסטוריה שלה לקולון במונומנטל, אחרי 25 משחקים ללא הפסד, 20 נצחונות ו-5 תיקואים... אהומדה כרגיל הורחק.
לפחות בשנה השחורה הזאת שיחקתם כדורגל מה שאי אפשר להגיד על ראסינג... מה שכן אפשר להגיד לטובת ראסינג זה שהקהל הכי נאמן בארגנטינה עדיין לא שרק בוז לקבוצה בניגוד לגאז'ינאס שאתמול במקום לדחוף את הקבוצה קיללו את השחקנים לאורך כל המחצית השנייה ובסיום. אהומדה היה דווקא טוב מאוד לדעתי. הא כן היה גם את הקלאסיקו של האבז'נדה , איפה ששני מאמנים בלי בושה ביזו את המעמד ואת הקהל המדהים שהגיע במשחק מגעיל (חבל שאין מילה חריפה יותר) ומכוער , 0-0 משמים שבו המרירים היו קצת יותר טובים אבל ראסינג הייתה יותר מסוכנת... באקדמיה ערך הופעת בכורה קאבאז'רו והראה כמה ניצוצות עד שנפצע והוחלף בתחילת המשחק , כ"כ אופייני לראסינג.
בוקה מפסידה 2-1 לארסנאל!!! לאנוס בדרך לאליפות ראשונה בהיסטוריה!!! למרות שאני מאוד מעריך את רוסו אני חייב להגיד שמשהו לא דופק בבוקה מאז הגיע (גם לפני אבל זה סיפור אחר) וגם ברכשים הוא לא בדיוק פגע , יש סיכוי טוב לדעתי שחוסר הצלחה ביפן יגרום לכך שמאמן אחר יעמוד על הקוים בבוקה בקרוב.
הסיכוי היחידי הוא שלאנוס הולכת להפסיד, ואני באמת באמת באמונה שלאנוס יכולה לפשל היום נגד ארחנטינוס שהיא לא בדיוק מנמושות הליגה. נחזיק אצבעות לדלורטה וחבריו, אם יעשו זאת לאנוס במחזור הבא תגיע לבונבוניירה. מעצבן הרוסו הזה, ביאנצ'י תחזור כבר!!!
ארחנטינוס קבוצה מצוינת , אבל בעיקר בבית . אני איתך בקטע רק בשביל לשמר את העניין עד הסוף אבל כמו שבוקה נראית לאחרונה (כולל בנצחונות גדולים כמו נגד ראסינג) אני הייתי מודאג מהמשחק שבוע הבא להתחשב בכך שגם בפעם האחרונה שלאנוס ביקרה בבונבוניירה זה נגמר בהפסד שהוביל לאיבוד האליפות לאסטודיאנטס...
אולי השבוע תהיה נקמה? דבר אחד בטוח: ביום ראשון בלילה כולנו מול המרקע עם ואמוס בוקהההההההההההה (כולנו זה אני, המשפחה והחברים).
שני מחזורים לסיום ולאנוס עשתה אתמול עוד צעד קטן לעבר אליפות היסטורית. ההפסד של בוקה בארסנאל הרחיק אותה ארבע נקודות מהפיסגה, כשביום רביעי מצפה לה משחק חוץ מול טיגרה, השנייה בטבלה, והאקס דייגו קאניה. ניצחון של לאנוס ביום רביעי ותיקו או ניצחון של בוקה במשחק מול טיגרה, יבטיחו את האליפות לקבוצה של קאבררו. לאנוס- ארחנטינוס ג'וניורס 0:0. העצבים שיחקו אתמול תפקיד מרכזי בדרום בואנוס-איירס. לאנוס עלתה בידיעה שבוקה הפסידה ורצתה לנצח כדי להבטיח את האליפות ב-90%, אבל הלחץ והעצבים לא איפשרו לשחקנים הצעירים של קאבררו להציג את המשחק הרגיל. דייגו ואלרי לא היה מעורב מספיק במשחק ורוב הכדורים עברו דרך לאוטרו אקוסטה, שניסה להסתמך על היכולת האישית שלו אבל התקשה מול ההגנה היציבה של ארחנטינוס. האוהדים, בניגוד לקבוצה, נתנו הצגה יפה ביציעים והראו לנסטור גורוסיטו, מאמן ארחנטינוס ולשעבר גם מאמן לאנוס, בדיוק מה הם חושבים עליו ועל ההתבטאויות שלו לגבי כמות האוהדים של לאנוס לעומת זו של באנפילד. גורוסיטו הוסיף חטא על פשע ואמר אחרי המשחק שהוא מקווה שטיגרה תהיה האלופה. בסופו של דבר, לאנוס (עם שמונה משחקים רצופים ללא הפסד) הגדילה את הפער מבוקה בנקודה ותלויה רק בעצמה. ניצחון ביום רביעי על חימנסיה יסדר לה אליפות כמעט בוודאות. http://www.ole.clarin.com/diario/2007/11/26/fotos/lanus.Xxx החגיגות נדחו ליום רביעי. שחקני לאנוס מודים לקהל. ארסנאל - בוקה ג'וניורס 1:2. בבוקה היו בטוחים שהם באים לטיול. לארסנאל יש על הראש את גמר הסודאמריקנה ואף אחד לא ציפה מהם לבוא בכזו מוטיבציה למשחק חסר חשיבות מבחינתם, אבל המאמן גוסטבו אלפארו לימד מאמנים אחרים שיעור בספורטיביות ועלה עם ההרכב הראשון. נגיחות של אנדרס סן מרטין (22) ואלחנדרו גומז (45) נתנו למארחת יתרון מבטיח. המחליף קרלוס בואנו (76) הצליח רק לצמק. בוקה כבר לא תלויה בעצמה וגם המשחק מול לאנוס ביום ראשון הבא יכול להפוך ללא רלוונטי. בקבוצה כבר החלו להתמקד בכל הכוח במשימה הבאה - אליפות העולם לקבוצות ביפן. http://espndeportes-akamai.espn.go.com/2003/photos2007/1125/f_festejo_h.Xxx פלארמו (מס' 9) ופלאסיו חסרי אונים מול סן מרטין החוגג. ראסינג קלוב - אינדפנדיינטה 0:0. הקלאסיקו של אווז'אנדה איכזב בגדול. שני המאמנים באו במטרה לא להפסיד והנפגעים העיקריים היו האוהדים. אחרי הקללות מהמשחק הקודם, הפעם הקפטן מונטנגרו קיבל את תמיכת אוהדי אינדי במשך המשחק, אבל גם זה לא עזר לו לצאת מהתרדמת שתקפה אותו מאז המחזור העשירי. בראסינג ימשיכו לנסות ולברוח מאימת התחתית ויחכו לראות מה קורה עם המשך עבודתו של קוסטאס בקבוצה לקראת העונה הבאה. ריבר פלייט - קולון 2:0. אחרי השבוע הסוער והדחייה מרמון דיאז, אוהדי ריבר פלייט ראו גם את המועמד השני לתפקיד, לאונרדו אסטרדה, חוגג עליהם ולאחר מכן אומר גם הוא: "לא תודה, אני ממשיך בקולון". שחקני קולון ניצלו את חוסר הוודאות בריבר כדי לחגוג ניצחון היסטורי ב'מונומנטל'. החלוץ רובן רמירז, שרגיל לחגוג מול ריבר, כבש את הראשון שלו העונה דקה לסיום המחצית. הקולומביאני גריסאלס (54) שם את השני והגביר את העצבים של הקהל, שעלו עוד יותר אחרי שאוסקר אהומאדה, השחקן הטוב ביותר של ריבר העונה, הורחק שוב (בפעם השלישית בחודשיים האחרונים). בריבר יחזרו לחיפושים אחרי מאמן חדש - חוסה פקרמן הצטרף לבורסת השמות אחרי שהודח ברבע הגמר במקסיקו עם טולוקה - וימשיכו לספור את הדקות עד לסיום העונה המסויטת הזו. טיגרה - רוסאריו סנטרל 1:2. שני הפכים נפגשו למשחק ביום שישי: קבוצת הצמרת בעלת האופי החזק של טיגרה וקבוצת התחתית הנאיבית מרוסאריו. התוצאה, כמה מפתיע: טיגרה מנצחת משער בדקה ה-93, אחרי מחצית שנייה בשליטה של האורחים. הקבוצה של דייגו קאניה לא אמרה את המילה האחרונה שלה במאבק האליפות, ורגע לפני המשחק מול בוקה קטפה עוד שלוש נקודות. גולאסו של מרטין מורל (11) העלה את המארחת ליתרון שהחזיק מעמד עד לדקה ה-59, אז ויסקארה השיג את השיוויון לסנטרל, למרות שהייתה בעשרה שחקנים בעקבות הרחקתו של דיאז. סנטרל הגיעה למספיק מצבים כדי לגמור את המשחק, אבל הנאיביות שוב הרגה אותה ובתוספת הזמן הגיע לאנדרו לזארו וכבש את התשיעי שלו העונה כדי להעניק עוד ניצחון לטיגרה, שמשווה את שיא הנקודות לעולה חדשה בטורנירים הקצרים. ונשארו עוד שני מחזורים לסיום. סן לורנצו - אולימפו 0:1. לסן לורנצו: אנדרס סילברה (86). ולז סרספילד - חימנסיה לה פלטה 1:3. לולז: פאבלו לימה (26), אלחנדרו קבראל (51) וגוסטבו בלבורין (90). לחימנסיה: פדריקו דומינגז (67), סלבטיירה הורחק. סן מרטין - חימנסיה חוחוי 2:3. לסן מרטין: לואיס טונלוטו (16), פאבלו פרונטיני (36), חוסה ברוסקו (66). לחוחוי: הקטור דסוו (43), הקטור סילבה (56). ניואל'ס - באנפילד 0:1. לניואל'ס: אלחנדרו דה-סילבה (81). אסטודיאנטס - הורקאן 1:1. לאסטודיאנטס: פאבלו פיאטי (31). להורקאן: כריסטיאן סלאיי (68 בפנדל), גולץ הורחק. שערי המחזור-----------טבלת הליגה
sixtobastia ? http://img251.imageshack.us/img251/7592/sinolaalquilas2om3.Xxx http://img259.imageshack.us/img259/2641/sinolaalquilasgl3.Xxx http://img411.imageshack.us/img411/174/sinolaalquilas3dj1.Xxx ולמי שלא הבין - אפילו לדרבי ראסין לא מביאים אוהדים.. ולמה? כי אין להם אוהדים... http://img509.imageshack.us/img509/3008/chiquitoum7.Xxx Academia vos nunca te olvides que una tarde te mandamos a la B de amargura vos no podes hablar si a los 100 años vos no pudiste llegaaarr Si tu gente ya me lo demostro! Alla en river,nunca aparecio vos no fuiste,lo viste en tyc sport !!che academia la mentira se acaboooo El academia p---- no existe mas!
דיאבליטו מה אתה ילד קטן? אתה רוצה שנמלא את הפורום בשטויות האלו ? לא נראה לי שזה הרעיון פה... אגב מה דעתך על כל המרירים ששורקים בוז לקפטן שלהם כבר כמה מחזורים בעוד בראסינג עוד לא שרקו העונה פעם אחת בוז לקבוצה שמסובכת בתחתית ומשחקת חרא ? אפילו לא ב 3-0 לבוקה (משחק שבו הייתי אגב)...
לא מגיע לשחקן הזה כלום.. אפס! שחקן פחדן שמתחבא מהצל של עצמו במשחקים שצריך אותו באמת. בוז? שישרקו בוז עד מחר כשראסין תגיע למצב של כמעט לקחת אליפות ולהפסיד אותה בגלל השחקנים האידיוטים האלה אני רוצה לראות אם הם לא שורפים כמה מכוניות של שחקנים..