קודם כל ברוך הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx אני מעדיף את FUTBOLPASION גם הרבה יותר מסודר.
חן חן כמדומני שזו כבר הודעתי השניה (הראשונה היתה עם האתר שמתיימר לתמחר כל שחקן שקיים). אני אוהב את הציניות באתר שהבאתי. יש שם כתבות מעניינות ותגובות עוד יותר.
באמת בלוג מעניין, לא סתם רשימת שמות + תפקידים במקרה הטוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
בפעם הבאה שישראלי מבקש שתלמדו אותו לקלל בספרדית, תנו לו קישור לקטע הזה ביו-טוב של הטאנו פאסמן - מבוא לקללות בספרדית א'. קטע אותנטי מדהים.
למה לכל הרוחות מנסים להחזיר את מריאנו גונזאלס?! כמה משחקים הוא שיחק בשנים האחרונות בכלל, שחקן מת, די לאלילים בשקל :aaaprot:
מעבר לזכרונות הטובים שיש לקהל ממריאניטו, הוא מגיע בחינם וזה פלוס גדול לקבוצה שלא יכולה לרכוש שחקנים בעצמה עד שתמכור מישהו. אני באמת אוהב אותו, אבל אני לא בטוח כמה תרומה הוא יכול לתת כיום.
לפי השמועות, קרלוס קארבונרו מועמד להגיע לאסטודיאנטס ונמצא כעת בארגנטינה. כזכור, השחקן היה מועמד לראסינג כאשר רוסו, כיום מאמן הפינצ'אס, אימן את האקדמיה. הבנתי שבקרוב ייסגר ככל הנראה הסיכום בן שני הצדדים ואני מקווה בשביל קרלוס, שיכול לשדרג את עצמו מאוד בארגנטינה.
עדיין מנסים לדחוף אותו לראסינג, אבל סימאונה מעדיף שחקן שיכול לשחק בשני האגפים וכתוב שהקולומביאני לא מכיר כל כך את קו שמאל ובכלל גם חלוץ במקור. האמת שגם יש מקום רק לעוד זר אחד, ויש אופציות יותר מענינות כמו קרלוס סאנצ'ס האורוגוואי החיה של גודוי קרוס. בכל מקרה, הוא עדיין בתמונה אבל לא בראש הרשימה של סימאונה. באסטודיאנטס עמדת הקשר הימני ההתקפי התפנתה עם עזיבתו של אנסו פרס לבנפיקה.
אף פעם לא חיבבתי אותו במיוחד, הפצצה המכוערת שהכניס לפאלאסיו ששיחק בולס היא דוגמא להתנהגות שבגללה ממש לא אהבתי אותו. אבל בחודשים האחרונים למדתי להעריך אותו בזכות הדרך בה קיבל את ההדחה מההרכב. שוער כל כך מנוסה מודח ברגעים המכריעים על ידי ילד מהרסרבה ובמקום לעשות פרצופים ושאר הירקות ששחקנים עושים, לא פצה פה על הספסל מלבד לעודד את הקבוצה ולקפוץ כמו אחרון האוהדים בכל מהלך (והוא לא אוהד למיטב ידיעתי). אבל מקצועית הוא כבר בסוף. שתי העברות אפשריות יותר משמעותיות ושאני מאוד מקווה שלא יקרו, הן זו של חואן מרסיאר הנהדר לערב הסעודית, וזו של דיאגו ואלרי לאוקראינה. זו של מרסיאר כבר סגורה כנראה, אבל לפחות עם ואלרי נותר לי לקוות שהמיליונים לא ישכנעו אותו.
קצת ברח לי ""שוק ההעברות", בכמה בסוף נמכר ריקי אלברס?...., ונראה לי שעישו ממנו יותר ממה שהוא..., נכון שהוא היה שחקן העונה בליגה הארגנטינאית אבל קצת מוגזם ממה שעשו ממנו?... עוד שאלה, מה לגבי השחקן של בוקה (ברח לי שמו) שמועמד לריאל או ברצלונה..., השמועות מדברות על ריאל אבל בסוף לא יודע מה נסגר, יש למישהו מושג?...
ברוך הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx בסוף עוד יהיו פה הרבה אוהדים של ריבר דווקא העונה שחקן העונה? הוא אפילו לא שחקן הרכב בקבוצתו אז איך שחקן העונה, מי בחר אותו לשחקן העונה (ולמה)?. אלבארס פתח רק כשהייתה רוטציה בהרכב בגלל הגביע או בגלל פציעות של מקסי מוראלס או קשר אחר, מה שקרה לא מעט בטורניר האחרון. בקיצור, הוא אולי תגלית העונה, אבל ממש ממש לא שחקן העונה. ולשאלתך, ולס הודיעו שריקי נמכר תמורת 17 מ' דולר + סעיף שהם יקבלו 10% מההעברה הבאה שלו. בהחלט נראה סכום מוגזם לשלם על סימן שאלה גדול. אני חושב שהשחקן של בוקה שאתה מדבר עליו הוא סרחיו אראוחו הצעיר, אני לא ממש מתעניין אבל אם אני לא טועה הסיפור הוא שריאל מדריד רכשו אופציית ראשונים עליו לפני זמן מה כבר ועכשיו ברסה התעניינו. אבל לא ראיתי שזה התקדם לשום מקום והאמת שהבחור עדיין לא הוכיח את עצמו בארגנטינה ואפילו איכזב באליפות לנבחרות הצעירות האחרונה.