ארגנטינה קלאוסורה 2011: שוק הירקות נפתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏9/2/11.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הוא מעלה אותם ליגה עם מאזן מושלם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אבל נראה לי שהאוהדים יכנסו לטראומה רק מהמראה שלו. נראה כאילו הוא וריקארדו סיאלינסקי, מאמנה של בלגראנו, הופרדו בלידתם...

2. Bujuga Member

מוזמנים לקווא!

ריבר עשויה לקבל חיזוקים משחקני עבר כמו קאבנגי, וצ'ורי דומינגס. זה קצת ידמה לסיפור של יובנטוס בליגה השנייה, כאשר סגל כוכבים הסכים להישאר למען המועדון.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

רכש ראשון לראסינג? ראסינג מככבת חזק בגזרת השמועות עם קישורים להמון שחקנים כרגע, אבל לפחות בשני כלי תקשורת מציינים את אגוסטין פלטיארי מלאנוס כמועמד חזק נכון לעכשיו.

עד שלא אשמע משהו רשמי אני קצת אפקפק, בגלל שלאנוס לא נוהגת לשחרר שחקנים שהיא רוצה לליגה המקומית, אבל בהנחה שזה אכן יכול להתממש, אני אהיה די מרוצה. יש אופציות לא פחות טובות אולי בשוק המקומי, השאלה באיזה מחיר כמו תמיד, אבל מה שאני אוהב בבלונדיני מלאנוס (שלא התפתח במידה שציפיתי שיתפתח) זה שהוא דומה מאוד בהרבה מובנים לז'אקוב ולכן יוכל להחליפו במידה והפלאקה אכן עוזב כמו שצופים. גרזן הגנתי שאולי לא מאיים כמעט על השער, אבל יודע להוציא טוב מאוד את הקבוצה קדימה בכדורים ארוכים וקצרים.

:aa1: המעבר של הילאריו לבוקה קצת נתקע אחרי שכבר בירכו על המוגמר לכאורה. משהו עם הבדיקות הרפואיות, כאילו היו צריכים אותן כדי לדעת שהוא נפצע כל משחק שלישי.

4. Burrito Ortega Member

דייגו מרארדונה הגיש תביעה משפטית את גרונדונה ואת רשאי ההנהלה הקודמים של ריבר בשל ניהול כושל אשר הביא את הקבוצה לליגה השנייה.

הזוי לגמרי שהסמל הכי גדול של בוקה יוצא להגן עלינו. אבל כנראה שאיכפת לו מהכדרוגל הארגנטינאי יותר מיריבויות ספורטיביות כלשהם. אני בספק אם זה יעזור אבל שיהיה לו לבריאות.

5. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אני בדרך כלל לא רוצה להגן על דון חוליו בכלום אבל הפעם חייבים להודות הירידה הזו היא ממש לא אשמתו הרי הוא זה שהניג את שיטת הפרומוסיון כדי לעזור לריבר בעבר.

6. אסף ראסינג Member

ריבר ירדה רק בגלל ריבר.
    (ההנלה, מאמנים, שחקנים וכו')

ריבר לא ירדה ב83 בגלל גרונדונה

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

:aa1: ריבר פלייט עלולה לשחק עונה שלמה מחוץ לביתה

בשל התפרעויות האוהדים במשחק הירידה ההיסטורי לליגה השנייה, מסתמן כי קבוצת הפאר לא תוכל לארח במונומנטל תקופה ארוכה מאוד. קבנאגי, אורטגה וגם פביאני הציעו לשוב לקבוצה בניסיון לעזור לה לחזור למקומה הטבעי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4088782,00.html

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הכל ספקולציות כרגע, האפשרות הזו קיימת באותה מידה שהאפשרות שהיא תשחק בביתה קיימת, כמו גם אפשרויות אמצע.

9. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

עודכן שיר הפרומוסיון 2.0

10. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

השיר הראשון היה גאוני.

11. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

כנארה שהמחאה עזרה בסופו של דבר וריבר לא תזכה להנחה ותענש בהפחתת 18 נקודות וסגירת המונומנטל ל 19 משחקים (העונה בנסיונל) ובמידה ולא תגיע לפרומוסיון משחק נוסף בעונה הבאה בדיוק כמו לנואבה צ'יקגו ולאלמירנטה בראון (אלה הם ההשערות לפחות)

בייחוד השורה האחרונה

ME ESTOY CAGANDO DE RISA RIVER-DEFENSA Y JUSTICIA http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/6/11
  12. אסף ראסינג Member

צריך להבהיר שהעונש בסופו של דבר מגיע עקב הוכחות חותכות שההנהלה של ריבר הייתה מעורבת באיום על השופט במחצית, ולא רק בגלל המהומות שבחוץ.

התמונות והעדויות שנחשפו היום הראו כי אנשים מתוך המועדון עזרו באופן אקטיבי ופסיבי לאיום על השופט

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שנה הבאה ה-B תהייה לא פחות מעניינת מהליגה הבכירה, עוד לפני שחימנאסיה אולי מצטרפת יש כבר את ריבר, הורקן, סנטראל, קילמס, צ'קריטה (שיחד עם פרו אלו 6 אלופות ארגנטינה לשעבר). מלבד אלו הצטרפה קבוצה עם מסורת וצבע כמו אטלנטה, אתלטיקו טוקומן עם הקהל שלה, אינסטיטוטו... יהיה שמח וצבעוני ב-B, חבל רק שאין קהל חוץ.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מה ההבדל בין הפרימרה ל-B? למה בליגה השניה לא מאשרים קהל חוץ? זה לא שבליגה הראשונה הקהל הוא קהל קונצרטים שמעולם לא התפרע....לא מבין את ההחלטה התמוהה הזו ועוד יותר, האם ריבר, עם כמות קבל מטורפת, אכן לא תוכל להביא אוהדים גם כן?

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ככל שש פחות קהל אורח בכלל ארגנטינה לאורך הסופ"ש למשטרה יותר קל, אבל מן הסתם בחוויה של הליגה הבכירה לא ירצו לפגוע כמו בליגות נמוכות וקבוצות קטנות יותר. אז כשהתקנה הועברה בהתחלה היו גם חוקים מגבילים למדי על קהל אורח בליגה הבכירה, שעם הזמן התרככו.

האם לאור ירידתה של ריבר יוחזר הקהל האורח? אני מקווה שהוא יחזור בלי קשר, אבל לצערי ממה שאני קורא כרגע דווקא בגלל הנוכחות של ריבר הסיכוי אפילו נמוך יותר. לא שהוא ממש היה קיים לפני. שסנטראל ירדה אוהדיה ניסו "להתחכם" דרך קשרים עם הבארות של הקבוצות המארחות, אבל התופעה לא תפסה יותר מדי והמשטרה התכוננה היטב נגד אוהדים אורחים שזוהו באיזור המגרש או לעתים אף בתוכו. מה גם שבצורה הזו מדובר פשוט בקבוצות מבודדות של אוהדים אורחים שמצליחות להשתחל ולא באמת בקהל אורח במלוא מובן המילה.