ארגנטינה קלאוסורה 2011: שוק הירקות נפתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏9/2/11.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

כנארה שגם שעד אתמול הם לא האמינו שזה צפוי לקרות, עכשיו הם ירצו להחזיר את ריבר לפרימרה.

--------------

בעניין אחר, כמה שזה כואב לאוהדי ריבר, לא נעים.

באחד הפורומים של ריבר פורסמו הכתובות והטלפונים של "האשמים" (עפ"י אוהדי ריבר) בירידה. ובינהם חוסה חוטה חוטה מוראלס,חוסה מריה אגילאר, חוליו גרונדונה ודניאל פאסארלה.

---------------------------

ועם יש שחקן אחד שהבכי שלו היה שווה את זה וכן מגיע לו הוא וולטר אניבאל אסאבדו או בשמו החדש בפורומים השונים של אינדפנדיינטה "Ace"B"edo"

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/6/11
  2. gilad16 Member

ריבר נגנבו שב 1-0 לא קיבלו פנדל על קארוסו, אבל מי שבישל את הדייסה במשך שנים שיאכל אותה.

איזה הגיון בריא, יאללה עדיף באמת להשאר עם השחקנים והמאמנים שלקחו חלק בשלוש עונות האחרונות המצוינות מאשר להביא כאלו טובים שרוצים להגיע עכשיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx שהאוהדים יהרסו עוד את האצטדיון, זה בטח יעזור למועדון.

3. Burrito Ortega Member

כולם ראו שהמצב הולך להיות כזה. במקום להשאר לגנוב על הספסל בצרפת או בליגת שקר אחרת הם יכלו לבוא ולנסות להציל את הקבוצה שלהם שבאת היה טעם לכך. הם רצו לבוא כשנוח להם ועכשיו אנחנו בליגה השנייה.
    מילא אם היה מדובר על סביולה או איימר שיש להם עוד סוג של קריירה.

לפרסם טלפונים נראה לי מוגזם. למרות מצדי שיבוא לבית של אגילר ויתנקשו בו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

4. gilad16 Member

וואלה, ממש נוח להם להגיע לשחק בליגה השנייה מאשר לשבת על החוזה היפה בברזיל או בכל מקום אחר. תראה את פאבונה שויתר על חוזה טוב בשביל לעזור לכם, לעזור לקבוצה שהוא אוהד, אבל מעלים אותו על מוקד אחרי שלא הצליח. יצא לי לראות לא מעט משחקים שלכם העונה, ואני מסכים עם אלי לחלוטין לגבי פאבונה. שחקן מת אבל שנותן הכל. ממש מעודד את שאר יוצאי ריבר להגיע לעזור ועוד בתמורה לגרושים בליגה השנייה.

תמשיכו להאשים את כל העולם, מגרונדונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx ועד למביא כדורים או לכסא במגרש שחובה לתלוש, שהדמעות יתייבשו והעצבים ירגעו מעט, תשארו עם הצורך לבנות קבוצה לעליית ליגה ועם מינוס אכזרי בבנק וללא אותם מענקי שידור ופרסום שהתרגלתם. אז, שזה יקרה, נראה מישהו בריבר אומר לא למאמן כמו דיאז או שחקן כמו קאבנגי השמן שמוכנים לקץ בשכרם בשביל המועדון.

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/11
  5. Burrito Ortega Member

אף אחד לא מסרב לכך שיבואו. אם זה יעזור לריבר לחזור לעלות ליגה שיביאו גם את פאביאני מצידי. זאת לא חוכמה לבוא עכשיו שהכל הרוס. הם היו צריכים לבוא לפני שנה או שנתיים. מה גם שחלקם שחקנים גמורים כל מקרה. רק שלא יזיינו את השכל שאיכפת להם מריבר. איכפת להם מכסף. זאת השורה התחתונה. אבל לי כאוהד יש ערכים אחרים.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

זה לא סוד שלרוב השחקנים אכפת בעיקר מהכסף, אפילו קאריסו אמר זאת בקדנציה הקודמת שלו והייתי מופתע אם זה היה אחרת, אבל לדעתי לא צריך ללכת לקיצוניות של שחור או לבן.

בכל מקרה, אם על כסף מדברים (ולהבין את מוסר התשלומים של ריבר שמרתיע לא מעט שחקנים) אז ריבר חייבת לא מעט כסף לשחקנים מהם היא דורשת להלחם עד המוות כדי להשאר. מאידנה, קארוסו ואסבדו דורשים את החוב מהמועדון, בעוד פאבונה מסר כי לא ידרוש את החוב...

7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

זוכרים את ההתפרעויות של אוהדי נואבה צ'יקגו מול טיגרה במשחקי הפרומוסיון של עונת 2007/08, נואבה שהפסידה במפגש הכפול לטיגרה 3-0 אז היא נענשה ע"י ה-AFA בסגירת האיצטדיון הביתי לתקוםה של חמישה משחקים אבל יותר מזה הפחתה של 20 נק', עפ"י דיווחים (לא מאושרים כמובן) עונש דומה צפוי גם לריבר פלייט, כמובן שההפחתה עם תהיה לא תשפיע על הממוצעים אבל לפתוח את העונה בינוס שכה ולקפוץ למקומות 1-4 יהיה לא רק סתם קשה, אלא סופר קשה.

עריכה: טוב אז כנראה שיש הבדל בין הרוג ע"י אוהדים של קבוצה קטנה לקבוצה גדולה ריבר תענש ככל הנראה בעונש הפחתת 3 עד 6 נקודות בלבד.

8. Diablito Member

קשה לי להאמין שריבר תיענש... בסופו של דבר, יש כל כך הרבה הרוגים שפשוט זה לא מגיע לתקשורת ולא מדווח על זה כלום.. שזה כבר לא עניין שמרגש אנשים.

תשאלו את האמהות..

9. Ajacied Member

יש בארגנטינה כל כך הרבה שחקנים מוכשרים, איך זה שדווקא בריבר משחקים כל העגלות...
    ראיתי את המחצית השניה ולא האמנתי שקבוצה ארגנטינאית יכולה לשחק כל כך גרוע, במיוחד חוליית ההגנה הלא קיימת בכלל.
    ועוד אומרים ששחקנים יעזבו אותה, לא ירצו לשחק בליגה השניה. לפי היכולת שלהם, אני לא בטוח שהם מספיק טובים אפילו לליגה השניה.

10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

גם במידה ויש כישרון לשחקנים היכולת הטכנית שלהם לא תבוא בליגה השנייה וזוהי הבעיה של ריבר, בדיוק כמו ראסינג ב-83 ורוסריו סנטראל בעונה הקודמת.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מה היה עם ראסינג ב-83 לא אתה וגם לא אני יודעים, אבל אכן שחקנים מוכשרים יכולים לסבול לעתים בליגה השנייה.

דימה, לא הוגן לשפוט לפי משחק אחד (?) שראית, זה נכון שיש הרבה פחים בסגל, אבל גם יש הרבה שחקנים מוכשרים שנתנו בסה"כ עונה סבירה. ריבר סיימה את האפרטורה עם סגל דומה במקום ה-4, את הקלאוסורה היא סיימה במקום ה-9 לשם המחשה שזו לא עונה גרועה. בכל מקרה, הלחץ גמר אותם ויש גם הרבה מקום לאשמה כלפי המאמן כמובן.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מתיאס אלמיידה הוא מאמנה החדש של ריבר פלייט. בצעד מאוד מפתיע, התפטר חוטה חוטה....... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

13. Burrito Ortega Member

הקדמת אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_let_it_all_out.Xxx. לא יודע מה לחשוב על ההחלטה הזאת. מצד אחד השחקן שאני הכי מעריץ והסמל האחרון שנותר לריבר מבין השחקנים הפעילים, מצד שני למנות מישהו שזוהי עבודתו הראשונה כמאמן לסיטואציה כזאת. נראה לי שמוטב היה לחכות קצת ולנסות להחתים איזה קבלן עליות מנוסה.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גם לדעתי זו החלטה פזיזה

15. Diablito Member

קארוסו לריבר! :aaarofl: