הכי טוב לך יהיה שריבר ירדו, אבל אז גרונדונה יחליט שמרחיבים את הליגה או משהו והם ישארו, אבל עם כתם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אני לא אוהב שמועדונים גדולים עם קהל יורדים, ובמקרה של ריבר זה תיאור עדין של המועדון, אבל לפחות במקרה הזה נקבל לפרימרה קבוצה שיש לה קהל גדול למדי ומייצגת (יחד עם מספר קבוצות נוספות כמובן) את אחת מהערים הגדולות במדינה שכרגע אין לה נציגה בפרימרה.
אליאס מצאת לי פיתרון חבל על הזמן, אני מוכן לחתום על רעיון כזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx דרך אגב יש כמה שחקנים שאני לא יודע איפה הם משחקים היום ורציתי לשאול אותך אבל שכחתי והנה ההזדמנות מה קורה עם נרי קארדוסו, חסוס דאטולו והפליימיקר המוכשר הזה ששכחתי את השם שלו ששיחק פה בבוקה לפניי שנתיים בערך?
השנה יתקיים גם את הגביע הארגנטינאי אז אני מאמין שאם במידה וריבר ירדו הקבוצות "יוגרלו". ומקסימום ולא יהיה להם קלאסיקו מול בוקה אונידוס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx והכי מוזר החוק נקרא חוק בספורטיביות...
בשליפה ממה שאני זוכר זה שנרי "גאנגוסו" משחק במקסיקו (לא יודע איפה), לאחר הכישלון בנאפולי חסוס דאטולו נמצא באספניול אבל נפצע השנה פציעה חמורה יחסית (לדעתי הם מימשו את האופציה עליו והוא שייך לספרדים עכשיו). עושה משחק בבוקה...זה כבר קשה...אולי אתה מתכוון לגראסיאן שנמצא כיום באינדפנדיינטה?
עם כבר גרסיאן, הבחור לא ימשיך באינדפנדיינטה כמו לוקאס מארקה, חאירו קאסטיז'ו ומתיאס דה פדריקו. ועם כבר נרי קרדוסו הבחור משחק במונטריי שיפגשו למשחק ראווה מול אינדפנדיינטה.
http://up352.siz.co.il/up3/m5wuzgemxyun.Xxx עם כל ההתעסקות בריבר ובאפשרות של ההיסטוריה קצת שכחנו שהיום יערך גם המפגש הראשון של משחק המבחן הנוסף בין חימנסיה לסן מרטין מסן חואן. חימנסיה שהגיעה לפרומוסיון רק לאחר הניצחון 0-2 במשחק שובר השיויון מול הורקאן ביום רביעי מגיעה למשחק במצב רוח טוב למדיי אבל זה גם מה שנאמר על הורקאן לקראת יום רביעי. חימנסיה תעלה עם אותו הרכב שניצח את הורקאן ביום רביעי. מנגד סן מרטין של דניאל גראנרו אקס אינדפנדיינטה (כשחקן גדול וכמאמן...) סיימה את העונה בדיוק בצורה הפוכה מהעונה שעברה, במשחקה האחרון סיימה בתיקו מאופס עם בלגרנו. הייתה בפרימרה בעונת 2007/08 תרצה לחזור לבמה המרכזית של הכדורגל הארגנטינאי. מי שיהיה כדאי לשים אליו לב הוא החלוץ סבסטיאן פאנקו (אליאס, אתה בטח מכיר :aaa021: ) בקבוצה משחקים גם שתי "אקסים ישראלים" מרקוס גאלסארה, ששיחק בהפועל באר שבע ורינאלדו אלדארטה "שבילה" אצל לוזניה ומכבי פ"ת אבל זכור יותר לאוהדי הכדורגל הארגנטינאי מנס ראפאלה ב-2008, מריאנו מאסארה שהיה גם הוא באותו משחק יהיה על הספסל כמו לוקאס לנדה עוד אקס של הלובו. סן מרטין: לוסיאנו פורניץ' ; מרקוס גאלסארה, כריסטיאן גרבינסקי, רובן זאמפוני, עמנואל מאס ; ראול קירוגה, רינאלדו אלדארטה, פאבלו קאנטארו, אמילסון רובארל ; פדריקו פוג'י וסבסטיאן פאנקו. חימנסיה:פרננדו מונטי; אבאל מאסאורו, פאבלו פונטאנז'ו, אוליבר בניטז, מילטון קאסאקו; הרנן אנסינה, פביאן ריינאודו, אלחנדרו קאפורו, לוקאס קסטרו; גיז'רמו בארוס שלוטו; וקלאודיו גראף.
אם ריבר וחימנסיה ירדו ליגה (כולי תקווה שלא), הליגה הארגנטינאית תאבד כמעט את הכל הקלאסיקוס שלה. סאן לורנסו-הוראקן כבר נעלם. נשאר רק אם זה של אבשנדה והקלאסיקו המתחדש של סנטה פה. ואת לאנוס- באנפילד שהוא לא באמת קלאסיקו ולא מעניין אף אחד מלבד. עצוב מאוד.
הקלאסיקו שבאמת חסר הוא של רוסריו. בארגנטינה הוציאו "שיר" עם וכאשר תהיה ירידה בכל אופן ובלי שום קשר לתוצאה הערב נחמד לשמוע.
האמת שעם היכולת שלו בקלאוסורה, בקבוצה קטנה יש לו עדיין מקום. למרות שאני כבר קברתי אותו בסיום הקדנציה האחרונה שלו בבוקה, מאז עברו שנים טובות, הוא עדיין מספיק נייד וערמומי בשביל לתרום לקבוצות מרכז טבלה ומטה במידה מסויימת. ירידה של ריבר אומרת שלא רק הקלאסיקו הכי גדול לא ישוחק (הסופר) שנה הבאה בליגה, אלא גם שהקלאסיקו הכי עתיק בכדורגל הארגנטינאי לא ישוחק בליגה, שזה מול ראסינג.
זה פשוט טירוף מה שהולך שם - שחקני בלגראנו הגיעו לבואנוס איירס אמש אחרי נסיעת אוטובוס ארוכה (לא הבנתי למה לא לקחו טיסה), ובילו את הלילה כמעט ללא שינה בשל חגיגה של כ-300 אוהדי ריבר מתחת לחלונות חדרם במטרה להפריע להם להתרכז. אם ריבר לא תרד אני לא צופה אלימות מיוחדת, יש הפרדה טובה בין הקהלים באיזור נונייס, אבל מעל 2000 אנשי ביטחון יהיו במשחק. אם ריבר תרד, קשה לי להאמין שאפילו זה יעזור. האמת, לאחר מחשבה, אני חושב שהקהל דווקא ישחק נגד הקבוצה במקרה של ריבר. הם כבר הראו לא פעם העונה איך הלחץ בבית הורג אותם, עם כל הילדים בהרכב בטח שזה גדל ובמעמד הזה בכלל. 110 שנים של היסטוריה עומדות על כף המאזניים וסיריגליאנו הילדון צריך להחזיק את האמצע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
זה בדיוק כמו להגיד שאם ריבר תנצח 2:0 יהיו חגיגות כי היא תישאר...ברור שאם ריבר יורדת אתה הולך לראות בכי א-לה נהר הפלטה ואלימות מטורפת בעיר...לא אתפלא בכלל אם זה יגמר בהרוגים. אךךך רק המחשבה של בלגראנו חוגגת עלייה במונומנטאל ואוהדי ריבר בוכים - מצית את הדימיון (והרחובות).