ארגנטינה קלאוסורה 2011: שוק הירקות נפתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏9/2/11.

1. Burrito Ortega Member

גם אם ריבר מנצחים הם במשחקים בפרומוסיון?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/6/11
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא בהכרח:

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אין דברים כאלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx כריסטיאן סלאיי נותן ברגע האחרון להורקן, המועדון בו הוא גדל ואותו הוא אוהד, סיכוי אחרון להישאר עם צמד אישי. ועוד מדובר בשחקן הגנה שלא מרבה לכבוש ומגיע אחרי טורניר נוראי! חימנאסיה והורקאן יפגשו למשחק מכריע במגרש נייטרלי שיקבע מי תרד ישירות ומי תשחק במשחקי המבחן, אין יותר דרמה מזה!

דיאס של לאנוס חלוץ מוכשר בטירוף שחייב, חייב, לעבוד על קבלת ההחלטות שלו מלבד האופי הבעייתי וחמימות המוח. אבל שחקן ששווה לעקוב אחריו.

בלגראנו - ריבר, מבחינתי שתי קבוצות שהייתי רוצה בפרימרה, אבל זה מה יש.

ניצחון על ולס וראסינג בגביע, לא תלויים באף אחת עכשיו מלבד עצמנו, מה שלא מעודד יותר מדי אבל משאיר תקווה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/6/11
  4. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

פשוט לא יאומן סאלי מעניק שיוויון לבוקה בסיום תוספת הזמן הורקאן וחימסניה ילכו למשחק מכריע מי תירד ליגה באופן סופית ומי תלך לפרומוסיון, ריבר תשחק בפרומוסיון מול בלגרנו. קילמס יורדת ליגה ישירות.

5. Burrito Ortega Member

לא יכול להגיד שלא ראיתי את זה בה. כל העונה חששתי מזה ועכשיו זה הגיע. עוד תיקו אומלל מבית היוצר של חוטה חוטה לופז. עכשיו רק נותר לקוות שינצחו את בלגרנו לפחות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

6. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

לא שיש הבדל אבל זה הפסד.

7. Burrito Ortega Member

כן שכחתי לרגע. אבל זה לא באמת משנה כאמור. התוצאה זהה.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כל האנשים שעברו במועדון בשלוש השנים האחרונות, אפילו יותר, נושאים באחריות למצבה של ריבר. אבל אם להשאר צמוד להווה, מבחינתי לופס הוא האחראי העיקרי לכישלון בהינצלות מהפרומוסיון - קבוצות תחתית שואפות לטורנירים של 25 נק', שכן ממוצע של 50 נק' לעונה משאיר אותך ליגה (לעתים עם מרווח ביטחון גדול יותר, לעתים פחות). חוטה חוטה לופס התנהל כמו מאמן של קבוצת תחתית ו"עמד" במטרה, 26 נק'...

העניין עם בואונאנוטה לאורך כל העונה לא ברור, אבל אם השיקולים היו של לופס בלבד, מבחינתי האשמה שלו רק גוברת ובהרבה. מעט מאוד כלים התקפיים היה לריבר בטורניר, מתוכם אפילו פחות הציגו רמה טובה, איך לעזאזל אתה מוותר (לעתים לחלוטין) על שחקן שמבלי להיות כוכב גדול יכול לשנות משחק!?

9. Diablito Member

איזה יום!

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלגראנו נגד ריבר במשחק על ההישארות? אוי כמה בא לי שבלגראנו תעשה סנסציה (ריבר כך או אחרת תחזור גם אם היא תרד, מצד שני אולי אם היא תרד זה ישנה משהו במועדון הזה שמידרדר מדחי אל דחי מאז האליפות האחרונה שלהם לפני כמה שנים)

11. itay7 Member

יהיה מוזר מאוד לראות עונה שלמה (או שני טורנירים) בלי סופר קלאסיקו.

12. אסף ראסינג Member

מטורף שקבוצה שמפסידה 5-1 ניצלת בדקה האחרונה משער שוויון במשחק.

למעשה, המשחק בין חימנסיה להוראקן הוא קדם-פרומוסיון.
    המפסידה יורדת ישר, והמנצחת נשארת לפרומוסיון.

העובדה שאחת מהקבוצות תאלץ לשחק עוד 3 משחקים בשביל לדעת מה יהיה גורלה, פשוט מדהימה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/11
  13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בהחלט מוזר, אבל בוא לא נקדים את המאוחר כי ריבר קיבלה את אחת הקבוצות הנוחות שיכלו לבקש למשחקי המבחן.

זה לא סוד שבלגראנו היא "הקבוצה שלי" ב-B, ככה שיצא לי לראות אותם קצת (מאוד) השנה ולקרוא מסביב לא מעט. אז נכון שהם קבוצה טובה יחסית ובכושר לא רע כרגע, אבל הם לא קבוצה "רעה" שהורגת משחקים מכריעים וגם למרות הקהל הגדול שלהם המגרש הבייתי לא מאיים במיוחד. זה מעבר לכך שריבר פשוט יותר טובה ושתוכל להסתפק גם שוויון בתום שני המפגשים בשל כללי המשחקים (יתרון לקבוצה מהפרימרה).

אגב, לא בדקתי את המספרים, אבל אוהדי בלגראנו שאני מדבר איתם טוענים שגם בימים הטובים יותר של המועדון מקורדובה, מול ריבר זה כמעט תמיד היה הפסד ספור.

14. Ariel Member

איזו תחושה נהדרת לדעת שיש עוד כדורגל שמעורב בו רגש ורומנטיקה, לעומת אירופה הקרה, תרתי משמע, בה הכסף הוא השליט.
    איפה עוד יהיה מאמן שתופס את הראש אחרי שער שלישי של קבוצתו נגד אהובתו משחר נעוריו, ו-50 ק"מ משם יתעורר לתחיה בלם די אפור שמשלים צמד שערים ראשון ואחרון העונה, בכדי להשאיר את קבוצתו האהודה בליגה. הכתב של Ynet צדק- באמת קבוצה מיוחדת הורקאן. עונג רב היה לצפות בקהל שלהם הערב, שתוך 3 דקות הפך מטרגדיה לשמחה שלא הייתה מביישת קבוצה שזכתה בתואר אליפות.

ממתין בכיליון עיניים למשחק המוקדם בפלייאוף.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/11
  15. Don Joan Roman Member

אחחח אין כמו הליגה בארגנטינה ולא יעזור לאף אחד כלום, פינת ההתנתקות שלי מהכדורגל המאוס של אירופה וישראל, איצטדיונים מלאים, אמוציות, כדורגל התקפי, דרמות, בכיות וריקודים פשוט ליגה מדהימה, נכון שהרמה קצת ירדה ונכון שאין הרבה כסף אבל הלב אוי הלב שיש למועדונים, לשחקנים, לאוהדים זה דבר שאי אפשר לתאר במילים, פשוט חוויה אדירה הייתה לראות היום בספורט 1 את כל הדרמה הזאת בשידור חי, כמובן שבתור אוהד של בוקה אני שמח מאוד שריבר נשרה לפרומסיון ואני מקווה שהיא גם תנשור ל-B (למרות שאין ספק שהיא תהיה חסרה לליגה) ואני לא חושב שאני צריך להסביר למה.

בנוגע לפרישה של מרטין הגדול האמת שאני לא מוצא את המילים ובגלל זה אני לא כולתב ולא אכתוב יותר מדיי על הפרישה שלו אני רק אגיד שאני אתגעגע לאישיות הצבוענית, להקרבה שלו וכמובן גם לגולים שלו, תודה פאלרמו.